Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 15.03.2010


Don Boscco

Recommended Posts

Današnji dan je kladioničarima najgori dan, no ne mora nužno biti. Izbor nije prevelik ali ima materijala.

Hokej Danska liga playoff, Sonderjyske - Nordsjaelland (3:1)

Već sam ranije pisao o ovome susretu i stojim i dalje iza toga. Sonder je puno kvalitetnija ekipa ima 3-1 u serijama i danas će zasigurno završiti ovu priču. Tečaj na pobjedu je zanemariv 1.1 a hendikep također 1.2, no što je dosad krasilo ove prošle utakmice je bila efikasnost domaćina koji je redovito do vrha punio mreže svoga protivnika i ne vidim razloga da to danas isto tako ne bude... over 5,5 je solidan koef. od 1.5. Sigurno najisplativije što se ovog para tiče.

PIK Sonderjyske - Nordsjaelland (5,5) 2 @ 1.5 konačni rezultat 4-1 ... a šta reć nego bad luck

Engleska Premier Liga, Liverpool - Portsmouth

Liverpool u ovoj utakmici slovi kao apsolutni favorit, međutim svi znamo da im u posljednje vrijeme baš i ne ide. Izgubili su i u eurokupu 1-0 na gostovanju kod Lille-a koji im suput rečeno dolazi u četvrtak na uzvrat, međutim smatram da je Portsmouth u još većim problemima od redsa i mislim da će to riješit u svoju korist (mislim, ako njih nemogu dobiti, koga mogu???)

Ne podcjenjem goste ali nemaju što tražiti na Anfieldu, ovdje je vrlo izgledan i hendikep.

PIK Liverpool - Portsmouth 1 @ 1.2 

         Liverpool - Portsmouth (0:1) @ 1.65 4-1 oba tipa prošla

Link to comment
Share on other sites

Danas sam planirao odigrati Liverpool i Bešiktaš, međutim odlučio sam ipak pauzirati danas. Ponuda je IMO nikakva, a i još sam pod dojmom Juventusova debakla...

Mislim da je narednih dana puno bolja ponuda i rađe ću tada odigrati više nego danas...

Iako, kada nisam igrao jako su dobre šanse da bet prođe...

Link to comment
Share on other sites

Nebih se baš složio s tezom da je Atletico pustio prvenstvo u drugi plan, dobili si Valenciu doma 4-1 (a zaostatak za 8. Getafeom je samo 5 bodova) ... Istina je da nisu u nikakvoj formi kroz cijelu sezonu nit toplo nit hladno, stalno negdje između. Slažem se da su podbacili jer je puno u njih uloženo ali sigurno neće skinut gaće pogotovo pred svojim navijačima i dat se naguzit, naročito od Osasune koja također nema nekakve zapaženije rezultate u zadnje vrijeme. Sigurno im je plus što Atletico igra u Lisabonu u četvrtak i pitanje je s kojim će sastavom istrčat... ali moje mišljenje je ipak da će danas slavit ;) 

Link to comment
Share on other sites

Liverpool-Portsmouth  (zbroj golova X=3)   X2   1.55    

Ovo je susret dva očajnika. Liverpool igra svoju najgoru sezonu od kada ja pratim ovaj tim. Titula koju navijači čekaju godinama je ostala neostvarena želja i ove godine, ali kada bi to bilo sve. Liverpool je ispao još u prvoj fazi Lige Prvaka, Liverpool je ispao i iz FA kupa i iz Carling kupa. U Četvrtak je poražen od francuskog Lille-a u okviru UEFA Europa lige, tako da mu preti eliminacija i iz ovog takmičenja. A najstrašnije je što j sve dalje i od četvrtog mesta i učešća u Ligu Prvaka dogodine. Ukratko rečeno - katastrofa. Za ovaj susret trener Benitez neće moći da računa na povređene Aurelio-ja i Skrtel-a. Portsmouth sa druge strane je upao u strašnu finansijsku krizu. Klub je proglasio bankrot i sada njime upravlja stečajni administrator Andrew Andronkiou. Skoro je izvesno da će Portsmouth ispasti iz Premier lige i da će sledeće sezone nastupati u Championship-u. Za ovaj susret trener Avram Grant neće moći da računa na Boateng-a koji je povređen. Međutim kao da se ova situacija ne odražava previše na igrače Portsmouth-a. Pogledajte samo zadnja pet susreta:

09. 03 ENG PREM Portsmouth - Birmingham 1:2 (0:2)

06. 03 FA CUP Portsmouth - Birmingham 2:0 (0:0)

27. 02 ENG PREM Burnley - Portsmouth 1:2 (1:1)

20. 02 ENG PREM Portsmouth - Stoke 1:2 (1:0)

13. 02 FA CUP Southampton - Portsmouth 1:4 (0:0)

Tri pobeda u pet susreta, od kojih dva u gostima, su nešto što pomalo zbunjuje. Da su ovako igrali od početka sada bi Portsmouth bio u sredini tabele. No još se nešto može videti iz ove statistike. Kako verujem da ni danas neće biti kalkulisanja od strane gostiju, a kod domaćina igraju i Torres i Gerrard, smatram da ćemo videti barem tri gola. Jer i Liverpool mora napasti još od prvog minuta.

Monaco J.-Ferrero J.C   2   1.45

Zvonareva V.-Sevastova A.   1    1.25

Ove parove sam pronašao na blogovima....  ;)

Link to comment
Share on other sites

-5,5/N.Đoković-Kohlschreiber P., tip 2, @ 1.5, Lutrija

Nole je trenutno drugi igrac na svijetu, ali po igrama to bas i ne pokazuje. Doduse Nole pobjedjuje vecinu meceva, no u igri ima problema.  Posljednjih 7 susreta je izgubio po set u svakom mecu. Svidjala mi se njegova igra pred kraj prosle god, no u posljednje vrijeme, ne! Sve je dobro kad ide serva i udarci kad sjedaju, no desava se i ruznija slika, bacanje reketa, psovanje, ogromno zivciranje i pokazivanje nezadovoljstva, sto ne prilici drugom igracu na svijetu. Ove sezone ima 1/4 finale AO, osvojio je Dubai, u Davisovom kupu dobio oba susreta, te na ovom turniru dobio Fisha 6-1 0-6 6-2.

Kohli, 31. na svijetu, je onak, solidan ove sezone. Ima trece kolo AO(izgubio od Nadala, uzeo jedan set) i trece kolo San Josea. Na ovom turniru dobio Petzschnera 6-3 6-2. Servis-voley igrac je, ocekujem dobar otpor te kao sto sam vec rekao da je Nole gubio u 7 posljednjih susreta po 1 set, da ce i u ovom, ako ne set, bar do tai breaka doc, sto ce, vjerujem ovaj moj bet uciniti dobitnim.

Sretno svima!!!

FT 6-3 2-6 7-6

Link to comment
Share on other sites

Znam da ovo kasno postam na forum, ali online igrači još uvjek mogu ispratit nešto ako žele...

33d88xi.jpg

- jednostavno ja imam neki osječaj da bi na današnjim utakmicama NHL-a (ove tri tekme) mogle doći dvice, no s obzirom kako jako slabo pogađam u ovom trećem mjesecu (puno ispod prosjeka) odlučio sam se sva tri para odigrat kontra hendikep u SuperSportu...znači da sve gostujuće ekipe smiju izgubiti tekmu u regularnom vremenu sa jednim golom razlike ja i dalje dobivam tiket

Ostaje mi samo čekat, i nadat se ;D

sretno ako netko isprati bilo šta od navedenog...

Link to comment
Share on other sites

Znam da ovo kasno postam na forum, ali online igrači još uvjek mogu ispratit nešto ako žele...

33d88xi.jpg

- jednostavno ja imam neki osječaj da bi na današnjim utakmicama NHL-a (ove tri tekme) mogle doći dvice, no s obzirom kako jako slabo pogađam u ovom trećem mjesecu (puno ispod prosjeka) odlučio sam se sva tri para odigrat kontra hendikep u SuperSportu...znači da sve gostujuće ekipe smiju izgubiti tekmu u regularnom vremenu sa jednim golom razlike ja i dalje dobivam tiket

Ostaje mi samo čekat, i nadat se ;D

sretno ako netko isprati bilo šta od navedenog...

New Jersey Devils - Boston Bruins  FT 3:2

Calgary Flames - Detroit Red Wings  FT 1:2

Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers  FT 5:3

- eto do zadnje minute utakmice rez je bio 4:3 i onda su dobili gol u praznu mrežu jer je golman bio vani (zbog extra igrača)...Columbus je uspio zabit gol, a kad meni treba nešto slično onda se naravno tako nešto nikad ne dogodi....no naviko sam na to ;D

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use