Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 15.9. - 18.9. (Pet-Pon)


Goksim

Recommended Posts

Palmeiras- Goias    1    1,35(SuperSport)

Palmeiras je veći dio sezone igrao toplo hladno, ali uhvatili su formu u pravi čas i ne bi si smjeli dopustit kikseve protiv ispodprosječnih momčadi kao što je Goias. Vrlo je važno da uzmu sva 3 boda u ovoj utakmici jer im nakon toga slijedi derbi protiv Gremija i 1. polufinalna utakmica u Copi Libertadores protiv Boce... Očekujem rutinsku pobjedu domaćina i da još malo učvrste poziciju za LP iduće sezone !

Link to comment
Share on other sites

17.9 |Američki nogomet| Dallas Cowboys- NY Jets TIP 1  1.22 @bet365 

IMG_6145.thumb.jpeg.ad74e1fffd516b41e166a06d0446d20d.jpeg
 

Dallas u 1.kolu razbio divizijske rivale Giantse 40-0. U 2.kolu Cowboysi kod kuće su veliki favoriti protiv NY Jetsa koji će biti bez Aarona Rodgersa. Obrana Jetsa je bila na visokoj razini u 1.kolu protiv Billsa, a posao im je olakšao i qb gostiju Josh Allen sa nekoliko nerezonskih odluka. Cowboysi su bolja momčad i na domaćem terenu ovdje bi trebali upisati pobjedu protiv ipak bitno oslabljenih Jetsa zbog izostanka Rodgersa. 

 

Link to comment
Share on other sites

Prije svega, pozdrav svima od novajlije i pohvale za takmicenje 👍

Nisam mogao biti tu na pocetku prosle sezone pa nisam ucestvovao ali se nadam da necu zaboraviti postavljati tipove redovno 😀 hajde da pocnem

Igram tip vise na osjecaj, ali i statisticki je dosao u posljednjih 6 medjusobnih utakmica ova dva tima, Rangersi ce htjeti sigurno sto prije da rijese utakmicu da se sto vise odmore za Evropu pa ocekujem svakako njihov gol ali sve i da zaluta lopta u njihovu mrezu bice OK, ako je u prvih 45’ naravno 😀 smanjujemo rizik svakako

Sretno svima!

IMG_2205.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use