Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.03.2010. (Listic dana)

SlickOne10

Recommended Posts

Hajduk - Rijeka

Ovu subotu igra se Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke na Poljudu.

Hajduk mora osvajati bodove ako se žele boriti za 1. mjesto u HNL-u.Momčad Hajduka je u u zadnje dvije utakmice uspijela zabiti 8 a ne primiti čak ni jedan gol.Špaco (trener Hajduka) je jasno dao do znanja da je Hajduku ovo važna utakmica i da če u ovu utakmicu njegovi igrači uložiti više truda nego u prethodne dvije protiv Intera i Slavena Protiv Slavena smo bili "polovica", a protiv Rijeke ćemo biti "cijeli".

Za domaču momcad odsutni će biti ozlijeđeni Mario Maloča i Boris Pandža, dok Mario Tičinović još nije spreman.

Rijeka ulazi u ovu utakmicu poprilično opušteno jer nema šta izgubiti ali može puno dobiti.To je potvrdio i Nenad Gračan izjavom: U psihološkom smislu ova utakmica je lagana jer nemamo što puno izgubiti ,a možemo puno dobiti.

Za goste neče nastupiti  Yourassowsky i Matko zbog ozljeda.Riječka momčad je u prethodne dvije utakme uspijela solidno odigrati i izvuci po bod iz svake utakmice.Zadnju utakmicu protiv Cibalije su svakako trebali dobiti posto za momcad iz Vinkovaca nije moglo nastupati podosta nogometasa zbog ozljeda.

Za kraj malo H2H statistika i moja prognoza.Statistika ukupnih ogleda u prvenstvu i kupu iznosi 16 pobjeda Hajduka, šest neriješenih utakmice te pet pobjeda Rijeke.Rijeka ove sezone nema kvalitetnu momcad i to je svima jasno mislim da nemaju nikakvih sansi u ovom derbiju.Rijeka če probati napasti Hajduk,ali jednostavno ne vidim na koji nacin mogu parirati puno kvalitetnijim igracima iz Splita.Jedno je sigurno ovo ce biti utakmica za prste polizat i nadam se da ce biti puno golova. :) ;D

Ja cu odigrati:

Hajduk   @1.40

Hajduk -1.0   @2.10

+2.5   @1.70

Nevjerojatno kako i kada prime gol  >:( >:(

Engleska Premier Liga, 29. Kolo Tottenham - Blackburn

Današnje kolo engleske nogometne lige donosi dosta teške i nepredvidljive parove, međutim ovaj se čini dosta izvjesnim.

Tottenham, za koji bi u početnom sastavu trebala zaigrati i naša trojka, bilježi dobre rezultate u posljednje vrijeme i sigurno da je favorit u ovoj utakmici. Gledajući statistiku u posljednjih 6 prvenstvenih susreta, Tottenham je uspio slaviti u 4 susreta pobjedivši pritom momčadi Citiya, West Hama, Fulhama i Evertona, dok su ostali neporaženi od Hulla i Aston Ville. Dakako da je iznenađujuć kiks protiv Hulla ali podsjećam da je tada vratar Hulla Myhill imao svoj dan i čupao sve i svašta. Ali Tottenham ima dosta problema sa ozljedama ...  Woodgate, Bentley, Lennon i Jenas imaju problema s preponama i nebi trebali igrati sutra (Woodgate sigurno), Huddlestone ima problema sa zglobom i on je upitan, dok King ima problema sa butnim mišićem.

Blackburn dolazi kao 12. plasirana momčad Premiershipa, sigurni od zone ispadanja ali i daleko od europskih pozicija. Za 9. plasiranim Evertonom zaostaju 7 bodova. Gledajući popis onesposobljenih igrača za ovaj susret on je upola kraće nego Redknappov... nedostaju Lars Jacobsen, Vince Grella i kapetan Ryan Nelsen. Kad pogledam malo statistiku Blackburn se izdvaja kao katastrofalan gost gdje pobjede nisu zabilježili već punih 8 kola, dok se niz proteže na 10 ako se uračuna jedna utakmica Carling Cupa i jedna FA Cupa. Od ti 8 utakmica tri puta su uspjeli remizirati kod West Hama i Wigana i Hulla.

Čini se kako je sve osim pobjede Tottenhama iznenađenje, no ipak bi ga trebalo uzeti s dozom opreznosti zbog mnogobrojnih ozljeda kod domaćina. Blackburn je unatoč rezultatima jedna čvrsta momčad koja može svima pomrsiti račune, posebice u utakmicama kada nemaju što izgubiti.

Pobjeda Tottenhama je izvjesna ali smatram da gosti mogu pružiti solidan otpor i ne izgubiti s hendikepom budući da ni Tottenham nije u punom sastavu, ispremješane su pozicije igrača a i rezultati nisu baš TOLIKO uvjerljivi.

PIK Tottenham - Blackburn (h0:1) x2 @ 1.57 Fortuna

Engleska Premier Liga, 29. Kolo Tottenham - Blackburn

Današnje kolo engleske nogometne lige donosi dosta teške i nepredvidljive parove, međutim ovaj se čini dosta izvjesnim.

Tottenham, za koji bi u početnom sastavu trebala zaigrati i naša trojka, bilježi dobre rezultate u posljednje vrijeme i sigurno da je favorit u ovoj utakmici. Gledajući statistiku u posljednjih 6 prvenstvenih susreta, Tottenham je uspio slaviti u 4 susreta pobjedivši pritom momčadi Citiya, West Hama, Fulhama i Evertona, dok su ostali neporaženi od Hulla i Aston Ville. Dakako da je iznenađujuć kiks protiv Hulla ali podsjećam da je tada vratar Hulla Myhill imao svoj dan i čupao sve i svašta. Ali Tottenham ima dosta problema sa ozljedama ...  Woodgate, Bentley, Lennon i Jenas imaju problema s preponama i nebi trebali igrati sutra (Woodgate sigurno), Huddlestone ima problema sa zglobom i on je upitan, dok King ima problema sa butnim mišićem.

Blackburn dolazi kao 12. plasirana momčad Premiershipa, sigurni od zone ispadanja ali i daleko od europskih pozicija. Za 9. plasiranim Evertonom zaostaju 7 bodova. Gledajući popis onesposobljenih igrača za ovaj susret on je upola kraće nego Redknappov... nedostaju Lars Jacobsen, Vince Grella i kapetan Ryan Nelsen. Kad pogledam malo statistiku Blackburn se izdvaja kao katastrofalan gost gdje pobjede nisu zabilježili već punih 8 kola, dok se niz proteže na 10 ako se uračuna jedna utakmica Carling Cupa i jedna FA Cupa. Od ti 8 utakmica tri puta su uspjeli remizirati kod West Hama i Wigana i Hulla.

Čini se kako je sve osim pobjede Tottenhama iznenađenje, no ipak bi ga trebalo uzeti s dozom opreznosti zbog mnogobrojnih ozljeda kod domaćina. Blackburn je unatoč rezultatima jedna čvrsta momčad koja može svima pomrsiti račune, posebice u utakmicama kada nemaju što izgubiti.

Pobjeda Tottenhama je izvjesna ali smatram da gosti mogu pružiti solidan otpor i ne izgubiti s hendikepom budući da ni Tottenham nije u punom sastavu, ispremješane su pozicije igrača a i rezultati nisu baš TOLIKO uvjerljivi.

PIK Tottenham - Blackburn (h0:1) x2 @ 1.57 Fortuna

Evo ja sam u Unibetovoj ponudi našao zanimljivu razradu za ovu utakmicu. Mislim da je Don Boscco lijepu analizu i iznio sve bitne podatke vezane uz ovu utakmicu, pa ću se ja posvetiti jednom drugom segmentu igre, kartonima.

Vjerujem da mnogi ne znaju ali ove je sezone Blackburn uvjerljivo najprljavija ekipa u Premier Ligi i do sada su skupili preko 85 žutih kartona u 28. utakmica što daje prosjek oko 3 žuta kartona po utakmici. Njihova statistika daleko odstupa u odnosu na sve ostale ekipe i imaju sakupljeno 20ak žutih kartona više od ostalih "grubljih" ekipa Premier Lige.

201003122258.png

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Unibet je granicu za kartone konkretno za Blackburn postavio dosta nisko, IMO prenisko. 19,5 bodova znaci da bi trebali dobiti 2 žuta kartona (1 žuti = 10 bodova) ili crveni (25 bodova) i bet prolazi. Ako uzmemo u obzir da su statistički po pitanju kartona gruba ekipa i da igraju na jednom od težih gostovanja gdje će morati na sve načine zaustavljati Modrića i društvo vjerujem da će skupiti bar 2 žuta kartona, a vjerujem i više. Realna granica bi IMO bilo 29,5 bodova i tu bi tečaj postavio oko 1,70 da će biti više od te granice...

Nisam još uspio naći tko sudi što je za ovakav bet važan podatak. Ako sutra stignem naći taj podatak svakako ću ga podjeliti ovdje ;)

EDIT: suci Howard Webb koji u Premiershipu ima prosjek od oko 3.5 žutih kartona po utakmici. Statistički spada u "sredinu" po strogoci dodjeljivanja kartona...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Dinamo hendikep, Hajduk 1, Istra 1,Cibalija 1 , Međimurje X2, Chelsea hen., Salzburg hen.,Bajern hen. ,Olimpiakos 1/1(veći tečaj nego hen.)  Ovo su pomeni sve ziceri a ukupna kvota je dosta dobra 37,86 - supersport. Ja rijetko dajem neke velike analize i objašnjenja, jednostavno ovo su favoriti mislim da će dobit. To je to! 8)

Sada gledam bwin ponudu za skijanje... sutra se vozi zadnja utrka ove sezone (slalom) (ok i u nedjelju voze nešto ali to ne računam...)

Uglavnom sve je rješeno. Janka je uzeo veliki kristalni globus, a Raich je ispao gubitnik sezone. Ali moram napomenuti da čovjek stvarno nije imao sreće jer je bar na 7-8 utrka za po 2-3 stotinke gubio postolja i gubio po 10ak bodova dok je Janka 2-3 puta uzeo prvo mjesto baš tako za par stotinki. Ali šta je tu je...

https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869

Danas će biti najzanimljiviji dvoboj borba za mali kristalni globus u slalomu između Herbsta i Lizerouxa. Kostelić je zadnjih dana u velikoj formi. Zadnji slalom je odlično odvozio, u veleslalomu je prekjučer napravio "podvig", senzaciju, nazovimo to kako hoćemo ali imao je rezultat karijere u super g-ju. Jučer je bio vrlo dobar 9.ti u veleslalomu.

201003122321.png

Dok druge kladionice daju oko 2,00 da će Kostelić biti na postolju (koji je u samom vrhu favorita za osvajanje prvog mjesta), bwin daje čak 3,30 da će Ivica Kostelić biti na posotlju u slalomu. Konkurencija je jaka, Herbst bi mogao odvoziti nešto rezerviranije, pogotovo drugu vožnju ako mu rezultat bude išao na ruku. Lizeraux će se baciti na glavu kako bi sustigao Herbsta... Uz svih njih tu su još Razzoli, Hirscher i Pranger, ali od sih njih mislim da će na Kosteliću biti najmanji pritisak, a u velikoj je formi i lako bi mogao biti i prvi danas.

Za 3,30 da će biti na postolju ovo moram odigrati...

Iako bwin trenutno ne daje bonus ukoliko se registrirate preko njihove stranice, ako prilikom registracije koristite ovaj link nakon što se registrirate i uplatite iznos taj iznos će biti udvostručen do iznosa od 30 eura.

Dakle ukoliko uplatite npr. 20e dobiti ćete bonus od još 20e i na računu ćete imati 40e.

Ukoliko uplatite 30e na računu ćete imati 60e, a ako uplatite iznos veći od 30e, npr. 100e na računu ćete imati bonus od 30e i uplaceni iznos, dakle, u ovom slučaju, 130e.

Ukoliko se danas registrirate na bwin kladionicu i uplatite 30eura, dobiti ćete 30eura bonusa tj. na računu ćete imati 60eura. Ako tih 60eura (ustvari uplacujete 30eura vaših a 30e je bonus) uplatite na to da će Ivica Kostelić biti na postlju u slalomu, i ukoliko bet prođe imati ćete na računu 198eura, na samo 30 uplacenih.

dobro jutro!

bet na hajduk mi je preočit, ne bih se iznenadio da posrnu baš danas, no s druge strane hajduk je rijeci pustio utakmicu na kantridi nakon prodaje sharbinijevih (vjerujte znam - igrači rijeke kladili su se sami na sebe u lokalnom psk prije utakmice!) tako da je teško zaključit tko sad tu koga.

što se tottenhama tiče, ja idem na njih jer naprosto imaju dužu klupu, neki od spomenutih igrača već su neko vrijeme ozlijeđeni pa i bez njih tottenham igra odlično, imaju boljeg trenera koji je postavio pobjednički sustav igre. u momčadi blackburna naprosto ne vidim igrača koji bi iskoristio situaciju gdje fale ti tottenhamovi igrači. po meni, woodgate i huddlestone su vrijedni spomena u toj konstelaciji, ostali su ove sezone igrali malo koliko vidim.

treba ovaj vikend uzimati s dosta opreza, rezultati u posljednje vrijeme su i više nego čudni, barem na prvi pogled. samo nakon dublje analize dođe se do zaključka da to baš i nije tako. jučer se puno ljudi zalijetalo na kvotu 2.20 u lokalima na inter što ima logike jer se to rijetko viđa i sigurno je tzv. "value" ali value bet nije i najsigurniji bet! inter naprosto u posljednje vrijeme igra loše, javlja im se zamor materijala i to se vidi. osim toga, nije isključeno da mourinho kalkulira zbog susreta s chelseajem u lp. to ipak nije bio bet za uzeti. nogomet će ovog vikenda pogotovo biti težak zbog snijega i očajnih terena.

zato mi je zanimljiv karlovac-slaven under 2,5 jer još jučer se igralište karlovca čistilo a i sami su underaška ekipa, slavenovu igru ne bih komentirao, trener im je totalni diletant tako da mislim da je ovo dosta izgledno, a na azijskim kladionicama koeficijent već pada.

edit: čitam da se slavenu ozlijedio i glavni napadač vojnović kojemu je pukla kost u stopalu i nema ga do kraja sezone, pa je sada taj under još izgledniji.

Po svim mogućim parametrima: zicer kola. Nek’ Freiburg nije baš dno dna, al’ je zato Bayern vrh vrhova. Posebno ovaj, čini se napokon posloženi Bayern, dizajniran sve uspješnije prema zamislima svojeg tvorca, svjetski poznatog nizozemskog majstora trenerskoga posla, Lousa van Gaala. Nema tog rakursa iz kojeg se može promatrati minhensko sučeljavanje Bayerna i Freiburga, a da Bavarci ne budu apsolutni, 100% favoriti. Bayern je jači, veći (najveći), bogatiji, kvalitetniji i u boljoj formi. I minhenske su pričuve dvostruko bolje i najmanje toliko skuplje od najboljih Freiburgovih igrača. Vrlo vjerovatno imaju dosta samopouzdanja nakon prolaska u ligi prvaka 1.20 ss

Birmigham umorniji, Everton bez nekoliko važnih aduta za napad (Cahill, Fellaini, Saha), sve ukazuje na tvrdu i neizvjesnu utakmicu s malo šansi. A kako su četiri od posljednjih šest međusobnih susreta završila bez pobjednika, opet se remi nameće kao prva opcija. Oba kluba su pozicionirana u sredini, značajno gore neće. Manje od 3,5 golova 1.70 ss

Lyon-Saint Etienne  I jos pobijeda Lyona nakon izbacivanja reala iz lige prvaka sigurno imaju samopuzdanja i krila a Etienne im nebi trebao biti neki problem ipak mijesto im je na samome vrhu francuske lige a za to se moraju potruditi a ovo je dobra prilika

Evo preuzeto sa drugog foruma, valjda ce pomoc nekom  ;D ;D

HULL - ARSENAL: 2 = 1,45

Arsenal će u Hullu loviti još jednu važnu pobjedu u borbi za naslov prvaka. Onima koji će u obzir uzeti umor od utakmice s Portom i velike probleme s ozljedama Arsenala treba sugerirati izbjegavanje ovog para, ma kolika razlika u kvaliteti bila, dok oni koji ne vjeruju Hullu, sigurno računaju na uspjeh Arsenala.

CIBALIA - LOKOMOTIVA: 1 = 1,55

Cibalia želi u Europu, lokosi bi također to mogli, zato se očekuje zanimljiv susret. Domaći teren i iskustvo na strani su domaćina, zato njih vidimo bliže pobjedi. Opet, Lokomotiva je iznenadila nebrojeno puta, stoga ni taj scenarij ne treba otpisati, ali Ferenčina je ostao bez oba stopera i to je preveliki hendikep.

I ja sam kontao odigrat ova dva para pa eto naletih na drugom forumu na ovu ko analizu pa sam je ovdje zaljepio...

mozda jos dodam dinamo hendikep , sturma x2 i totenhama 1

Po svim mogućim parametrima: zicer kola. Nek’ Freiburg nije baš dno dna, al’ je zato Bayern vrh vrhova. Posebno ovaj, čini se napokon posloženi Bayern, dizajniran sve uspješnije prema zamislima svojeg tvorca, svjetski poznatog nizozemskog majstora trenerskoga posla, Lousa van Gaala. Nema tog rakursa iz kojeg se može promatrati minhensko sučeljavanje Bayerna i Freiburga, a da Bavarci ne budu apsolutni, 100% favoriti. Bayern je jači, veći (najveći), bogatiji, kvalitetniji i u boljoj formi. I minhenske su pričuve dvostruko bolje i najmanje toliko skuplje od najboljih Freiburgovih igrača. Vrlo vjerovatno imaju dosta samopouzdanja nakon prolaska u ligi prvaka 1.20 ss

Birmigham umorniji, Everton bez nekoliko važnih aduta za napad (Cahill, Fellaini, Saha), sve ukazuje na tvrdu i neizvjesnu utakmicu s malo šansi. A kako su četiri od posljednjih šest međusobnih susreta završila bez pobjednika, opet se remi nameće kao prva opcija. Oba kluba su pozicionirana u sredini, značajno gore neće. Manje od 3,5 golova 1.70 ss

Lyon-Saint Etienne  I jos pobijeda Lyona nakon izbacivanja reala iz lige prvaka sigurno imaju samopuzdanja i krila a Etienne im nebi trebao biti neki problem ipak mijesto im je na samome vrhu francuske lige a za to se moraju potruditi a ovo je dobra prilika

mali ispravak... nije 1,7 nego 1,2 da je 1,7 manje od 3,5 ufff  onda bi spojio s bajernom i chelsejem i uložio sve što imam ;D Meni lion baš smrdi, i baš zbog te utakmice... Sad su se umislili, digli u nebesa, tko nam šta može, ovo ono i IMO podcjenit će St. etienne, ovi će se grčevito branit , bodovi im trebaju za opstanak... može bit 0:0 Mozda stavim manje od 3.

evo vrati se i ja iz kladionice pa da se i ovamo javim  ;)

cim sam usao u kladionicu cuo sam brojne komentare na racun rezultata od sinoc,pre svega se to odnosi na poraz Intera gdje su mnogi (ukljucujuci i mene) pali...Sta je bilo bilo je,idemo dalje...

Chelsea - West Ham    1        1.25

Stoke - Aston Villa      X2      1.35

Hull - Arsenal    2      1.4

Lyon - St.Etienne      1      1.4

Napoli - Fiorentina      2        3.15

Bayern - Freiburg        1        1.15

Bayern - Freiburg 1 ( nema se što reći, Bayern lovi Schalke u borbi za 1.mjesto pritom mu Schalke bježi jedan bod. Izvrsna prilika za bayern danas.

Lyon - St. Ettiene 1 ( Lyon cini mi se ozbiljno misli ove sezone. St.Ettiene je daleko na 16. mjestu dok Lyon lovi mjesto među prva 3. Ne može si dopustiti jos jedan kiks.

Stoke - Aston Villa x2 ( nepredvidljiva utakmica, no po meni villa je danasnji favorit, ali x2 je cini mi se sigurno, ipak stoke je slabija momcad trenutno

Hajduk - Rijeka 1 ( nema se sto reci, Rijecani nemaju sto traziti na poljudu danas, Hajduk je favorit, domacin i pri velikom uzletu.

nisam stigao prije

Engleska

Tottenham - Blackburn

Klađenje na susret

2010-03-13 12:45:00

Tottenham @ 1.44

Pobjeda

2

Hrvatska

NK Cibalia - Lokomotiva

Klađenje na susret

2010-03-13 14:00:00

NK Cibalia @ 1.57

Pobjeda

3

Njemačka

Bayern Munich - Freiburg

Klađenje na susret

2010-03-13 17:30:00

Bayern Munich @ 1.14  ovdje sam malo zivcanio

Čekanje

4

Francuska

Lyon - St Etienne

Klađenje na susret

2010-03-13 20:00:00

Lyon @ 1.33

Čekanje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use