Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo

Nedelja1.jpg

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.9. u 07:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Usa vs Canada, Svetsko Prvenstvo u kosarci, utakmica za trece mesto

Hej kolege sa Foruma

Danas bi vam bilo najpametnije da mi nista ne dobacujete, nista ne prigovarate, i da samo cutite, jer bih lako mogao sve da vas oteram u qurac. Juce sam izgubio teniski mec sa 6:4, 6:7, 6:7 i to od goreg od sebe, a kljucni poen sam izgubio na svoj servis dvostrukom greskom, majko moja. Danas imam potrebu da se negde istresem, a ne vidim bolje mesto od ovog smesnog Foruma.

Kako je pocela ova sedmica iza nas, tako se i zavrsila. Najpre sam pao na svetskoj igracici broj jedan Swiatek, koja je izgubila od qurvetine Ostapenko, iako je dobila prvi set. Nakon toga sam pao na austrijancima koji su odigrali nereseno sa moldavcima u prijateljskoj utakmici. Pa sam opet pao na kosarci, nakon sto su nemci pobedili reprezentaciju Usa na Svetskom Prvenstvu. Pao sam i na Alcarazu, misleci da ce pobediti Medvedeva, a juce sam pao i na italijanima protiv Severne Makedonije.

Najteze mi je pao poraz od goreg od sebe u tenisu. Igrali smo u idealnom vecernjem terminu od 23.30, igrao sam na mojoj omiljenoj podlozi, sljaci, vreme je bilo kao stvoreno za teniski mec, bilo je i publike, bilo je i zena, a jos sam igrao i protiv goreg od sebe … cccccc. Sedmica je pocela padom na Swiatek, a zavrsila se dvostrukom servis-greskom … pa ako mislite da mi nesto dobacujete ili vam je nesto smesno, znajte da bih lako mogao da vas sve oteram u tri pic*#*#ke materine.

Danas u borbi za trece mesto i bronzanu medalju na Svetskom Prvenstvu u kosarci igraju dve najbolje selekcije na turniru, kada bi to bilo najvaznije u sportu. Ne znam da li ste gledali polufinalnu utakmicu izmedju Nemacke i Usa, ali ako niste, samo da vam kazem da ste u toj utakmci mogli da vidite ceo zivot. Mogli ste da vidite razliku izmedju crnaca i belaca, razliku izmedju evropskog i americkog pogleda na kosarku, mogli ste da vidite razliku izmedju postenja i crne americke prepotencije, mogli ste da vidite gde vas vodi kladjenje na crnce. Mogli ste da vidite razliku izmedju evropskih i americkih trenera, razliku izmedju evropskih belaca i Afrike, odakle poreklo vode crnci. Mogli ste da vidite razliku izmedju onoga sta znaci ostaviti srce ili bubreg na terenu, jer ste belac, i onoga kada ne znate da poredjate boje na semaforu jer ste crnac. Ko nikada nije u svom zivotu isao u skolu, na ovom polufinalnom mecu je mogao nesto i da nauci o istoriji sveta, a to je odgovor zasto su belci dovodili crnce iz Afrike da rade i zive kao stoka, kao robovi. Mogli ste da vidite i u cemu je razlika izmedju Nemacke kao nacije, i ljudi crne rase. Ko je gledao ovaj polufinalni mec izmedju Nemacke i Usa dobice uvek odgovor na pitanje, ako jednoga dana mora da sebi spasava zivot, i treba da se operise, a ne zna da li svoj zivot da poveri hirurgu belcu ili crncu.

Obe selekcije, i Usa i Canada su krcate crncima, Nba igracima. I jedna i druga selekcija imaju Nba trenere na svojim klupama, kao sto i jedna i druga ekipa imaju po dva i po belca u svojim rosterima. I jedni i drugi su dosli na Svetsko Prvenstvo nadmeno, prepotentno, drsko, bahato, nezainteresovano, povrsno i jedni i drugi jedva cekaju da se vrate svojim kucama. Tesko da je bilo kome do igranja, ali budite sigurni da niko zbog toga nije odvojio od sna. Boli njih qurac sto danas igraju za trece mesto, kao sto ih boli qurac sto sam ja napravio dve servis greske na odlucujucem poenu.

Kladionice su na ovom mecu postavile neverovatnu granicu na over poene, od 189,5 poena sto znaci da bi obe ekipe morale da ubace po 95 poena na mecu, da bi igra na over prosla. Za one koji ne prate kosarku, to je kao kada bi kladionice postavile granicu na over golova izmedju ManCity i Dortmunda na 6,5 golova, sto znaci da ce opklada proci, ako na utakmici padne sedam golova.

Da kazem da su primitivnim polupismenim americkim crncima, nemci ubacili 113 poena, litvanci 110 a recimo italijani 62 poena. Da napisem i da su nemci u prvom poluvremenu ubacili amerima 59 poena a da je u poslednjoj cetvrtini utakmice izmedju Usa i Litvanije palo cak 78 poena (samo u jednoj cetvrtini heeeeeej).

Danas samo treba da odlucimo. Igraju dve potpuno crne ekipe, nakrcane Nba igracima, gde i jedni i drugi jedva cekaju da se vrate svojim kucama. Jedna ekipa ce dobiti bronzanu, a druga drvenu medalju, Ja mislim da su moguca samo dva scenarija, a vi odlucite kojem ste blizi. Jedan scenarijo je da ce na utakmici pasti 120 poena, a drugi da ce pasti preko 200 poena na mecu, mada sam blizi ovom drugom. Imajuci u vidu kakvu sam imao sedmicu iza sebe, mozda bi najpametnije bilo da odigrate sve kontra mojih predloga.

Moj predlog jesu sve klizne granice od 170,5 pa do 179,5 poena gde nijedna kvotica nece preci 1,30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use