Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

S obzirom da je petak ponuda je stvarno solidna, pa ajmo na posao...

Žene voze super G. Danas bi Vonn trebala osigurati veliki kristalni globus. Ipak, Riesch je u dobroj formi i izuzetno je motivirana.

Unibet daje duel: Riesch - Pearson 1 (1,50)

Riesch je u boljoj formi što je pokazala zadnjih par utrka. Skija na domačem terenu, na svom "brdu" i motivacija je ogromna, a i rezultati unazad zadnja dva dana su tu jer je odvozila oba dana gotovo briljantno. Vjerujem da će i danas imati dobar rezultat.

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Drugi zanimljiv par jest:

201003120941.png

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Istina, Amman je u zadnje vrijeme u odličnoj formi, i skače odlično, međutim ako se pogledaju rezultati zadnjih utrka kao i rezultati treninga nije baš toliko dominantan da je koef. 1,15 opravdan. Pa uz njega ima još 4-5 skakača koji ga mogu ugroziti.

Koeficijent 1,15 na pobjedu nekog u ski skokovima, prije nego su skokovi počeli, nisam nikad vidio i nitko me ne može uvjeriti da je taj koef realan. Pa čovjek može imati loš dan, realno nema nikakav presing jer će biti sigurno prvi u ukupnom poretku. Osim toga dovoljno je da napravi manju grešku i da ne bude prvi nego npr. 2. ili 3. a bet prolazi. Uz sve to sa rezultata treninga još Schlirenzauer i Morgenstern su imali apsolutno podjednake rezultate kao i Amman. Podsjetimo i da je oko nove godine koef. na Ammana znao biti oko 6,00 ili 4,00 i stvarno ne znam čime je toliki ogroman favorit.

Sigurno je najveći favorit danas, ali koef. 1,15 je tako bezobrazan da se mora probati odigrati protiv. Dakle tečaj je 4,75 da Amman neće biti prvi i to moram probati. da su stavili oko 1,60-1,70 na Ammana ok, ali ovih 1,15 je stvarno bezobrazno i moglo bi se tu jako lijepo profitirati ako Amman ne bude prvi...

http://svijetkladjenja.com/2010/03/12/skijaski-skokovi-lillehamer-hs138-simon-amman-12032010/

Amman je nakon prve serije bio drugi i u egal utrci imao je više spretnosti da skupi 3 boda više i uzme prvo mjesto. I dalje čvrsto vjerujem da je za tečaj 4,75 ovo trebalo probati i da se sutra desi identična situacija opet bi odigrao.

Zagreb - Varteks 1 1,55

Očekujem pobjedu Zagreba. Vartkes je u velikim financijskim problemima i velikoj krizi. Atmosfera u svlačionici je loša, na pripremama nisu najbolje radili i kondicijski nisu na najboljoj razini. Besek je otišao i došao je novi trener kojem će trebati vremena da se privikne na novi ambijent. Doma su izgubili 2:0 u prošlom kolu od Istre kojoj su bodovi bili neophodno potrebni.   Zagrebu bodovi trebaju, doma su sa Rijekom do 90'minute imali 3 boda da bi neshvatljivo pogriješili i kiksali. Vjerujem da će danas biti maksimalno koncentrirani i poprilično sam siguran da će uzeti tri boda. Imaju prednost domaceg terena, kvalitetu i motivaciju na svojoj strani, a tu je i Štimac...

201003120941.png

Istina, Amman je u zadnje vrijeme u odličnoj formi, i skače odlično, međutim ako se pogledaju rezultati zadnjih utrka kao i rezultati treninga nije baš toliko dominantan da je koef. 1,15 opravdan. Pa uz njega ima još 4-5 skakača koji ga mogu ugroziti.

Koeficijent 1,15 na pobjedu nekog u ski skokovima, prije nego su skokovi počeli, nisam nikad vidio i nitko me ne može uvjeriti da je taj koef realan. Pa čovjek može imati loš dan, realno nema nikakav presing jer će biti sigurno prvi u ukupnom poretku. Osim toga dovoljno je da napravi manju grešku i da ne bude prvi nego npr. 2. ili 3. a bet prolazi. Uz sve to sa rezultata treninga još Schlirenzauer i Morgenstern su imali apsolutno podjednake rezultate kao i Amman. Podsjetimo i da je oko nove godine koef. na Ammana znao biti oko 6,00 ili 4,00 i stvarno ne znam čime je toliki ogroman favorit.

Sigurno je najveći favorit danas, ali koef. 1,15 je tako bezobrazan da se mora probati odigrati protiv. Dakle tečaj je 4,75 da Amman neće biti prvi i to moram probati. da su stavili oko 1,60-1,70 na Ammana ok, ali ovih 1,15 je stvarno bezobrazno i moglo bi se tu jako lijepo profitirati ako Amman ne bude prvi...

http://svijetkladjenja.com/2010/03/12/skijaski-skokovi-lillehamer-hs138-simon-amman-12032010/

Smanjen tečaj sa 4,75 na 3,50...

2.-20.45-CATANIA-INTER M.-2-1.85-mislim da interu nije lako kad ga prati milan zato nema opuštanja,jer bodovi doma koju su se izgubili treba negdje nadoknaditi,evo prilike inter jači,kvalitetniji ima dominaciju u italiji zato igram na njih jer l.p. oduzeti če im nešto bodova kasnije ako budu išli dalje,imaju u gostima,742,25-11,domačin doma,454,15-11,međusobno,007,5-17,eto nadam se da će biti i osma pobjeda u međusobnim susretima za redom,pogotovo što su zadnju tekmu doma igrali siromašnih-0-0,,sa đenovljanima,,

Kasnije nesto tenisa

S obzirom da je petak ponuda je stvarno solidna, pa ajmo na posao...

Žene voze super G. Danas bi Vonn trebala osigurati veliki kristalni globus. Ipak, Riesch je u dobroj formi i izuzetno je motivirana.

Unibet daje duel: Riesch - Pearson 1 (1,50)

Riesch je u boljoj formi što je pokazala zadnjih par utrka. Skija na domačem terenu, na svom "brdu" i motivacija je ogromna, a i rezultati unazad zadnja dva dana su tu jer je odvozila oba dana gotovo briljantno. Vjerujem da će i danas imati dobar rezultat.

steta nisam nasao na sportingbetu bilo ja jako izgledno

Poštovanje svima, uključio sam se kao novi član i nadam se da ću uspjeti pridonjeti V(n)ašem uspjehu svojim parovima i analizama.

Gledajući današnju ponudu uočio sam nekoliko zanimljivih parova pa krenimo redom:

Hokej, Danska liga Playoff,  Nordsjaelland-Sonderjyske (1:2)

- Stvari su ovdje vrlo jasne... Sonderjyske je najbolja ekipa danskog prvenstva tijekom regularnog dijela natjecanja s impresivnih 88 bodova, što je 14 više od drugoplasiranog Aalborga. Domaćin Nordsjaelland je dugo vremena uz Odense bio najlošija momčad natjecanja ali su se, kako je stizao kraj prvenstva, dizali sve više i više i uspjeli izgurati playoff,što budući da samo posljednje ekipa lige ostaje bez playoffa, i nije neki uspjeh jer su imali samo 7 bodova više od Odensea.

-Playoff im je krenuo odlično pobjedom protiv Sondera u gostima 2-1, međutim u playoffu se često događaju iznenađenja na samom otvaranju, pa me tako i ne čudi taj rezultat. Koliko je Sonder jača ekipa od današnjeg domaćina pokazali su jasno odmah u iduća dva susreta pobjedama u gostima 6-2 te impresivnom 9-0 pobjedom u posljednjem domaćem susretu. Niti danas ne očekujem ništa drugačiji otpor i smatram da će gosti ovaj susret riješit bez većih problema i povesti s 3-1 u serijama.

Koeficijent na goste se kreće oko 1.3 , dok je ponuda na hendikep što je vrlo izjesno postavljen na 1.5

I međusobni omjeri ova dva teama idu na ruku prognozi, Sonder ima omjer 15-5 , gdje su u 14 od 15 pobjeda dobili s hendikepom!

PIK: Nordsjaelland-Sonderjyske 2 @1.3 

Nordsjaelland-Sonderjyske (+1.5) 2 @1.5

Hokej, Norveška liga Playoff, Valerenga-Manglerud (3-1)

I u ovom susretu nebi trebalo biti nikakve dvojbe, Valerenga je apsolutni favorit ne samo za prolaz već i za osvajanje lige. To su već najavili svojim prvim mjestom u regularnom djelu natjecanja gdje su osvojili uvjerljivo 1. mjesto i time potvrdili status najbolje norveške hokejaške momčadi. Uz to ih i krasi epitet najbolje domaće ekipe gdje u posljednjih 11 utakmica nisu poraženi (zadnji domaći poraz 30/12/2009  Valerengen vs. Lorenskog 2:2 2:2 (Prod.)2:3 (NJ)).

Playoff su započeli uvjerljivom pobjedom 6-2 na domaćem terenu, da bi u drugom susretu u tijesnoj utakmici pobijedili u gostima 4-3.

Treći susret je donio ponovno nešto manje neizvjesnosti pobjedom domaćina 4-1 a u posljednjem susretu su poraženi 5-1, što i ne čudi jer su odmarali nekolicinu prvotimaca.

Mangleurd je završio regularni dio pri dnu ljestvice i jedva izborio nastup u playoffu i mislim da nisu dostojan protivnik Valerengi, to pokazuju i posljednji rezultati.

Za mene nema dvojbe, Valerenga će danas bez poteškoća dobiti ovaj susret i otići u iduće kolo doigravanja.

Koeficijent je također vrlo mali 1.25 ali se hendikep i ovdje plaća s 1.45a sudeći prema prijašnjim rezultatima, nema razloga da ni danas to ne prođe.

PIK Valerenga - Manglerud 1 @ 1.25

Valerenga - Manglerud(+1.5) 1 @ 1.45

Poštovanje svima, uključio sam se kao novi član i nadam se da ću uspjeti pridonjeti V(n)ašem uspjehu svojim parovima i analizama.

Dobrodošli na forum i pohvale na odličnim i konstruktivnim prvim analizama koje su ujedno objavljene i na portalu http://svijetkladjenja.com (kao autor ste, naravno, navedeni Vi).

Nadam se da će Vam na forumu biti ugodno, da će Vam biti od koristi, te da ćete i ubuduće biti aktivni na forumu.

Nakon dužeg dvoumljenja danas sam odigrao double:

Zagreb - Varteks 1 1,55

Catania - Inter 2 2,05

Već je bilo govora o oba para, pa smatram da ne treba ponovo obrazlagati. Najviše me je strah u kakvom je stanju teren u Kranjčevićevoj. Nadam se da nije u katastrofalnom stanju i da će Zagreb moći pokazati na terenu da su kvbalitetnija ekipa...

Naravno, na drugom listiću sam probao bet protiv Ammana po tečaju 4,75. To sam singlao i ako profulam uopće mi neće biti žao jer je 1,15 nebulozan koeficijent, i da se opet desi sličan koef. i situacija ponovo bi odigrao... (tečaj su nakon par minuta od moje uplate, koja nije velika, i objave analize na portalu smanjili na 3,50)

1282 Lisicki S.-Craybas J. 12.03. 20:00 1 1,25 1283 Bartoli M.-Hercog P. 12.03. 23:55 1 1,25

1291 Sharapova M.-Dushevina V. 12.03. 23:55 1 1,15 1295 Wozniacki C.-King V. 12.03. 20:00 1 1,10

1288 Li Na-Baltacha E. 12.03. 22:30 1 1,20 1742 Llodra M.-Matosevic M. 12.03. 21:15 1 1,35

To je danas od tenisa sto mislim da prolazi

201003120941.png

Smanjen tečaj sa 4,75 na 3,50...

Nakon prve serije Amman je drugi i sve je moguće. Za 4,75 ovo je trebalo probati, iako su sada šanse oko 50-50% da Amman kiksa...

http://live.fisski.com/live3049.htm

Pozdrav svima  :)

Javljam se kao novi clan foruma i za pocetak zelio bih da pohvalim forum,ovde se zaista moze naci dosta korisnih savjeta  ;)

Odmah da kazem da se za razliku od drugih ne bavim ozbiljnije kladjenjem,vec cisto,da tako kazem,iz hobija  :)  tako da se ne bavim nekim ozbiljnijim analizama i sl...Uglavnom,da ne duljim vise,evo mog tiketa za veceras,pa da vidimo sta ce biti

Twente - ADO Den Haag    1-1          1.8

Schalke - Stuttgart      3+      1.75

Catania - Inter      2      2

Pozdrav svima  :)

Javljam se kao novi clan foruma i za pocetak zelio bih da pohvalim forum,ovde se zaista moze naci dosta korisnih savjeta  ;)

Odmah da kazem da se za razliku od drugih ne bavim ozbiljnije kladjenjem,vec cisto,da tako kazem,iz hobija  :)  tako da se ne bavim nekim ozbiljnijim analizama i sl...Uglavnom,da ne duljim vise,evo mog tiketa za veceras,pa da vidimo sta ce biti

Twente - ADO Den Haag    1-1          1.8

Schalke - Stuttgart       3+       1.75

Catania - Inter      2       2

Dobrodošli na forum! Hvala na pohvalama. Trudimo se dosta u zadnje vrijeme, ne samo ja kao administrator, već i drugi članovi koji svojim pisanjem pomažu drugim članovima foruma i posjetiteljima u odabiru parova iznoseći svoja razmišljanja i korisne informacije.

Ono što me posebno veseli, kao administratora, ali što bi trebalo veseliti i sve posjetitelje portala i foruma SvijetKladjenja jest da u zadnje vrijeme imamo sve više novih članova koji su se aktivno uključili u rasprave i analize utakmica te vjerujem da će u buducnosti forum biti još kvalitetniji.

Ovim putem se želim zahvaliti svim aktivnim članovima foruma jer bez njih ovaj forum nebi bio jedan od vodećih kladioničarskih foruma sa prostora balkana i nebi imao svoj smisao. Nadam se da ćemo u buducnosti biti još bolji, i da će na forumu biti što više korisnih informacija i analiza kako bi na kraju iz kladionica izlazili sa osmjehom na licu  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use