Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo

Čet1.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.9. u 11:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Austrija vs Moldavija, prijateljska utakmica, (cetvrtak), sve iz ponude

Severna Makedonija vs Italia, kvalifikacije, (subota) dvojka (X)

Ukupna kvota oko 1,50 i vise

Hej kolege sa Foruma

Kad god cujem rec Moldavija, ja se odmah setim vas, kolega, i ovog smesnog Foruma. Kada cujem rec Moldavija, prva asocijacija, prva rec koja mi padne na pamet jeste rec zlo. A kada cujem rec zlo prva asocijacija jeste vi, moje kolege sa Foruma. O Moldaviji sam pisao vec sto puta na Forumu, a pisacu i dalje, sve dok ne poludite. Uglavnom cu se ponavljati, pa i danas, jer sam sve ovo o Moldaviji vec pisao.

Austrija vs Moldavija, prijateljska utakmica (cetvrtak)

Imao sam tu nesrecu da posetim tu vukojebinu od zemlje. I to na duze, majko moja. Od mene nikada necete cuti na Forumu da su balkanske zemlje zdrave i dobre za zivot. Ali nakon sto jednom posetite Moldaviju, zivot u Bosni ili Splitu ce vam izgledati kao raj na zemlji. Moldavija je idealna zemlja za one koji imaju suicidne misli, i koji misle da ovaj zivot nema smisla. Ko hoce da digne ruku na sebe, trebalo bi najpre da poseti Moldaviju, pa ce se sigurno predomisliti. Ne postoji gora zemlja na svetu, ne postoji gore mesto za zivot, ne postoje gori ljudi, ne postoje gore zene od moldavki. Kao i sve najgore zemlje na svetu, i oni o sebi misle sve najbolje, misle da su izuzetni. Oni misle da se tamo najbolje jede, da su ljudi srdacni, a moldavke najlepse zene na svetu. Ako odete u Beograd, ljudi ce reci da je tamo najbolji provod, da su beogradjanke najlepse zene na svetu, a nocni zivot fenomenalan. Isto ce vam reci i u Splitu, da je sunce tamo najlepse, da je riva najlepsa na svetu, i da su splicanke najlepse zene na svetu.

Ono sto sam ja video u Moldaviji, Beogradu, Bosni i Splitu je jedan hororrrrrrrr, ali je Moldavija ipak sampion sveta. Takav krs od zemlje se tesko vidja. Moldavija je izuzetno mala zemlja, sa svega 2-3 miliona stanovnika. U odnosu na broj stanovnika, oni su zemlja u samom svetskom vrhu po broju ljudi koji su napustili tu vukojebinu i otisli da zive na neko drugo mesto. Smatra se da svaki stanovnik te kanalizacije ima barem nekoga iz porodice ko zivi van Moldavije. Taj krs od zemlje je u svojoj istoriji prvo cinio celinu sa Rumunijom, pa su onda bili pod bivsim SSSR-om, a danas su samostalna drzava, mada bi bilo bolje da ne postoje. I dok su bili deo Rumunije ili deo SSSR, oni su bili rupetina. Moldavija je primitivna, zaostala, druga ili treca najsiromasnija zemlja u Evropi. Ljudi su stoka, i to ona najgora, ja gore ljude od moldavaca nisam sreo. Prljavi, neobrazovani, primitivni, zaostali, glupi … uzas. Po nekim istrazivanjima, sto se tice popularnosti medju stranim turistima, Moldavija je na poslednjem mestu u Evropi, cak vise ljudi posecuje Albaniju, nego taj krs od zemlje. Sama cinjenica da imaju 2-3 miliona stanovnika, a da barem jos 1,5 milion zivi van te vukojebine, i ne misli da se vrati, govori kakva je to rupetina od zemlje. U Moldaviji svi govore rumunski i ruski, a ako pokusate da razgovarate na engleskom, ruke ce vas zaboleti. Ako ste na dijeti, najbolje je da odete u taj krs od zemlje. Ja nisam imao te srece, pa sam se sjebao kada sam pokusao nesto njihovo da pojedem. Samo sto se nisam otrovao, ali to nije bilo moje najgore iskustvo. Najgore je bilo kada su me nakon trovanja odveli kod lekara, i to elitnog. Cim smo usli u ambulantu, prvo sto sam video je da doktorica resava ukrstene reci, majko moja. Drugo sto sam video jeste da je doktorica imala crno ispod noktiju, kao da je orala zemlju rukama. A trece, necete verovati, doktorica je imala bradu, kao sto muskarci imaju kada se tri dana ne briju. Verovatno je imala neki hormonski poremecaj, pa je imala bradurinu kao Mirotic. Cim sam je video, odmah sam ozdravio. Valjda se organizam sam od sebe izlecio, misleci gde takva da me leci, kada ne moze ni samu sebe da izleci.

U Moldaviji nista ne funkcionise. Saobracaj ne finkcionise, autobusi idu kada ko hoce, zdravstvo ne funkcionise, zube vam vade cekicem, sport i ne postoji, muzika postoji, ali bolje da je nikada ne cujete, a o skolstvu i obrazovanju, da i ne govorim. Ako pogledate nas region, na primer, hajde da kazemo, “mi” imamo Doncica, Modrica, Jokica, Djokovica, Dzumhura, madjari imaju dobar vaterpolo, rumuni dobre gimnasticarke, cak i bugari imaju makar dizace tegova, grci imaju Olympiacos i Panathinaikos, samo ovi moldavci nemaju nista, ama bas nista. Imaju Sheriff koji je pre nekoliko godina sjebao Dinamo i Crvenu Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, ali to je ipak bio samo incident koji se desio nakon sto su dobili privatnog vlasnika. Cak sam imao i priliku da pogledam njihovu prvenstvenu fudbalsku utakmicu, sto je bilo najgluplje utrosenih 90 minuta u mom zivotu.

Da kazem nesto i o zenama, za koje moldavci kazu da su najlepse na svetu, sto isto kazu i beogradjani ili splicani. One zene over 35-40-45 godina, takozvane milf, da nisu obucene u zenskoj odevnoj kombinaciji, ne bi ste ni znali sta su. Medju ovima under 25-30 biste mozda i mogli da pronadjete neku sa dobrim telom, ali cim progovore, odmah  shvatite da je masturbacija ipak jedna sjajna i korisna muska rutina.

Ja ne znam ko na Forumu voli, a kamoli igra reprezentativne utakmice. A ovo je jos i prijateljska utakmica, cak ne znam ni da li se igra u Austriji, ili negde drugo. Ne znam ni jednog autrijskog igraca, ne znam ni ko im je trener, nikada u zivotu nisam odgledao ni jednu njihovu utakmicu. Ali, Moldavija …. majko moja,  pogledajte samo prezimena njihovih igraca,  … Cojocaru, Bogaciuc, Reabciuk, Baboglo, Celeadnic, Marandici ….

Kvota na jedinicu je 1,09. Utakmica je prijateljska. Niko na Forumu ne zna nista ni o jednima ni o drugima. Ne postoji jedan jedini razlog zasto bi igrali ovu utakmicu, pogotovo sto imamo Us Open i Svetsko Prvenstvo u kosarci. Jedini razlog za igranje je sto imamo mene na Forumu, a ja sam bio umesto vas u tu vukojebinu koja se zove Moldavija. Problem je sto vi ne mozete ni da zamislite na kom je nivou tamosnji sport. Ovo je utakmica, kao na primer, kada bi reprezentacija Bosne ili Srbije u skijaskim skokovima, igrala protiv reprezentacije Norveske, na primer.

Ne znamo u kakvim sastavima ce igrati ekipe, ne znamo sa kolikim entuzijazmom ce igrati domaci igraci, ne znamo ni kome trebaju ovakve utakmice, ali na osnovu onog sto sam ja video u Moldaviji, za danas bi predlozio

domacin daje vise od gola (domacin, over 1,5 gol) po kvoti od 1,20

domacin pobedjue i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,25

vise od sest kornera na utakmici, kvota 1,20

over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,15

domacin prvi daje gol na utakmici, kvota 1,15

a ako igrate sa zeninom karticom, mozda i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,45

Severna Makedonija vs Italija, kvalifikacije (subota) dvojka (X)

Kao sto sam vec sto puta napisao na Forumu, svaki kockar bi morao za sebe da vodi evidenciju, pogotovo o teskim padovima. Za one koji misle da to nije potrebno, tu sam ja da vas podsetim na onaj istorijski 24.03.2022-e godine kada je Severna Makedonije pobedila u sred Italije, u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo sa 0:1 golom Trajkovskoooooooooooog u 90 plus trecem minutu. Ali, pre nego sto vas podsetim sta se tog dana desilo, najpre da napisem da sam bas ja, u istorijskoj analizi iz sestog meseca 2020-te godine prognozirao da ce Italija biti senzacionalni prvak Evrope, po kvoti od 11,00 dok ste vi mislili da ce to biti Spanija, Engleska, ili ne znam ko. Jos vaznije od te istorijske prognoze je sto sam jos tada napisao da Italija, cetvorostruki prvak sveta nikada u svojoj istoriji nije imala ovako losu selekciju. Italija jeste tada osvojila prvenstvo Evrope, bas kao sto sam i prognozirao, ali isto tako cak dva puta uzastopno nisu uspeli da se kvalifikuju na svetsko prvenstvo, sto je za italijane gore od smaka sveta. A nisu se kvalifikovali dva puta uzastopno, jer kao sto sam i prognozirao, imaju skandaloznu selekciju, nikada goru u svojoj istoriji. Ali, da se vratimo na istorijski 24.03.2022-ge godine. Tada je Italija igrala kljucnu utakmicu, pa jos kao domacin, sa Severnom Makedonijom, gde je pobednik isao na selekciju Portugala u utakmici godine, za odlazak na Svetsko Prvenstvo. I sta se desilo? Da bi pogurali svoje, Savez je odlucio da se utakmica odigra na samom jugu Italije u Palermu, znajuci da su juznjaci temperamentniji, impulsivniji, “topliji” emotivniji i vise patriotski nastrojeni od severnjaka. Na sve su mislili, samo meni nisu verovali da imaju krs od tima, a tako je i bilo. Italijani su igrali kao qurci, jalovo napadali, sve u stilu “lako cemo sa ovim pajserima”, a makedonci se zabunkerisali i iskopali rov ispred svog gola, sto bih uvek i ja uradio. I onda nakon sto su se zabari unervozili, i cekali produzetke, Trajkovskiiiiiiiiiiiiiiiiii u 90 plus trecem, gooooooooooooooooool za 0:1.

Ovde cu malo da se udaljim od analize. Kockanje i prostitucija ce postojati do kraja sveta, dokle god na ovoj planeti bude hodao i poslednji covek, bas zbog ovakvih stvari. Mozete vi donositi zakone, zabrane, kazne, poreze … sta god hocete, prostitucija i kockanje ce uvek postojati u svim zemljama na svetu. A postojace zato sto napadaju coveka (muskarca) tamo gde je najslabiji, tacno u glavu, u mozak. Kao sto je Severna Makedonija spektakularno dobila italijane u sred Palerma, pa nakon toga lagano ispali od Portugala, tako je i kurvetina Ostapenko na Us Openu, pre cetiri dana, dobila svetsku igracicu broj 1 Swiatek sa 2:1, nakon sto je izgubila prvi set, i nakon sto svetska igracica broj 1 u trecem, odlucujucem setu nije osvojila ni jedan gem, da bi vec u sledecem mecu izgubila od Coco Gauff sa 0:6 ( prvi set trajao 21 minut) 2:6 za samo sat i devet minuta, gde kurvetina nije uspela da pogodi ni vazduh a kamoli linije terena. Eto zasto ce kockanje postojati dok postoje i ljudi.

Da se vratim na mec Severne Makedonije i Italije. Italijani imaju krs od tima, i tu nema sta da se prica. Imaju novog selektora, i veliko je pitanje da li ce uopste iz ovog meca izaci neporazeni, a kamoli da li ce pobediti. Ali, to je najmanje vazno. Na onom istorijskom mecu u Palermu, zajedno sa mnom je padao ceo svet, ali barem ni italijani nisu otisli na Svetsko Prvenstvo. Sa dvojkom na ovom mecu (i ponekim X, neresenim ishodom) se samo svetim, i to svima. Italijanima, kladionicama, pa i samom sebi. Taj pad mi je bio u mojih Top 50 padova u zivotu. Boli me qurac ako u subotu padnem i domacini pobede. Morao bih da ne promasujem do kraja zivota da bih uspeo kako-tako da zaboravim onakav pad, i to u 90 plus trecem minutu. A ako jedna Severna Makedonija sa dva miliona stanovnika i onakvom nacionalnom ligom, uspe dva puta uzastopno da dobije jednu Italiju, zapisacu i ovaj put, pa cu ih cekati i treci, cetvrti ... deseti put da opet igraju, pa da vidimo mogu li makedonci deset puta uzastopno nekoga da dobijaju.

Srbija - Mađarska 1X i 2+ (1.57) bet365

Nakon razočaravajućeg nastupa na Svjetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru, Srbija se sada suočava s prilikom za iskupljenje i kvalifikacijama za još jedno veliko natjecanje. Nedostatak pobjeda na svjetskoj pozornici nije prošao nezapaženo, ali srpski nogometni tim je odlučan da se vrati na scenu.

U njihovoj posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Bugarske, nisu ostvarili željeni rezultat - završilo je 1-1, a srpski navijači nisu impresionirali. No, upravo je gol Darka Lazovića u posljednjim trenucima utakmice osvojio vrijedan bod za Srbiju. Iako se možda čini kao mala utjeha, taj gol bi na kraju mogao biti ključan u njihovoj borbi za kvalifikacije, budući da su prethodno ostvarili pobjede od 2-0 protiv Litve i Crne Gore.

Dragan Stojković, izbornik Srbije, vjeruje da je pozicija među prve dvije momčadi u skupini i više nego ostvariva. S obzirom na predanost i talenat ovog tima, Srbija će ulaziti u svaku narednu utakmicu s velikim samopouzdanjem, znajući da ishod svake pojedine utakmice može biti presudan za njihovu sudbinu u kvalifikacijama.

Mađarska je u ovim kvalifikacijama privukla pažnju svojim ambicijama, ali put do Europskog prvenstva nije bez prepreka. Nakon obećavajućeg početka, gdje su imali visoke nade za ostvarivanje tri pobjede zaredom, stvari su se malo zakomplicirale. Sada su morali zadovoljiti se sedam bodova od mogućih devet.

Uprkos tome, momčad Marca Rossija iznenadila je mnoge svojim dosadašnjim nastupima. U njihovim kvalifikacijskim utakmicama nisu primili niti jedan gol, a s tri različita rezultata - pobjedom protiv Bugarske, remijem bez golova protiv Crne Gore i pobjedom protiv Litve na domaćem terenu - pokazali su svoju raznolikost i stabilnost.

Mađarski izbornik Rossi može biti samouvjeren u sposobnost svoje momčadi da osigura mjesto na Europskom prvenstvu, ali svjestan je i izazova koji ih očekuju. Njegovu momčad je teško pobijediti, a samo su dvaput izgubili u svojih posljednjih 13 utakmica, a to su bili porazi od Italije.

Predstojeći susret protiv Crne Gore bit će ključan. Rossi će morati mobilizirati svoje igrače kako bi osvojili važne bodove. Međutim, situacija u skupini G je i dalje napeta, a eventualni poraz Mađarske u ovom susretu i pobjeda Crne Gore protiv Litve mogli bi stvoriti izjednačenu utrku za drugo ili treće mjesto.

Srbija: V.Milinković-Savić; Gudelj, Milenković, Pavlovic; Živković, Ilić, Maksimović, Kostić; Tadić, S.Milinković-Savić; Mitrović

Mađarska: Dibusz; Lang, Orban, A.Szalai; Sallai, Styles, Nagy, Kalmar, Kerkez; Szoboszlai; Varga

Igra na domaćem terenu i kvaliteta igrača na papiru daju Srbiji blagu prednost u ovoj utakmici. Međutim, Mađarska također ima izgleda za plasman na EURO, što dovodi do zaključka da ne treba podcijeniti ni protivničku ekipu. Stoga, razmatram opciju pobjede domaćina ili remija, uz najmanje dva gola tijekom cijelog susreta po kvoti 1.57 u bet365 kladionici.

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 7.9. u 12:00 CET)

Litvanija - Crna Gora 2 (1.66) bet365

Crna Gora je dosad ostvarila jednu pobjedu u ovoj skupini, i to u gostima protiv Bugarske. Međutim, u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ova momčad je pokazala svoj potencijal pobjedama u gostima protiv Latvije i Gibraltara. S druge strane, domaćin, Litvanija, suočava se s izazovom jer je u prošlim kvalifikacijama pretrpjela čak sedam poraza u osam utakmica. Njihov domaći teren također nije bio sretan, budući da su izgubili šest od posljednjih osam kvalifikacijskih susreta. Loši rezultati u nedavnoj kampanji Lige nacija dodatno su narušili njihovo samopouzdanje, s porazima u dvije od tri domaće utakmice.

S obzirom na navedene činjenice, Crna Gora bi trebala biti prejaka za Litvaniju i očekuje se da će gosti osvojiti sva tri boda po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Crna Gora povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 7.9. u 13:00 CET)

Francuska - Irska 1 i 2+ (1.40) bet365

Pred nama je uzbudljiva nogometna utakmica između Francuske i Irske, gdje se očekuje da će domaćin, Francuska, ponovno pokazati svoju dominaciju nad svojim irskim suparnicima.

Francuska momčad je u sjajnoj formi u svojim posljednjim susretima protiv Irske, ostvarivši četiri pobjede i upisavši samo jedan poraz u zadnjih pet međusobnih susreta. Trenutno su u nizu od tri uzastopne pobjede, a posljednju pobjedu su ostvarili krajem ožujka ove godine u prvoj utakmici kvalifikacija za Euro 2024. u Dublinu, s rezultatom 0-1.

Irska je uspjela držati Francusku na distanci u većini svojih prethodnih susreta, ali ako žele napustiti Pariz s barem jednim osvojenim bodom, trebat će još jedan takav snažan nastup. Međutim, "Les Bleus" se očekivano smatraju favoritima ove utakmice. Trener Didier Deschamps ima na raspolaganju brojne napadačke talente i kvalitete, koje će koristiti kako bi ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu u kvalifikacijama. Očekujem pobjedu i barem dva gola na utakmici po kvoti 1.40 u bet365 kladionici koja nam i ovdje računa okladu automatski dobitnom ako Francuzi povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira kako se utakmica završi.

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 7.9. u 13:03 CET)

Poljska - Farski Otoci 1 i 2+ (1.25) bet365

Da bi zadržali nadu za sudjelovanje na sljedećem Europskom prvenstvu, Poljaci moraju ostvariti uvjerljivu pobjedu. Očekuje se ofenzivna igra od strane Poljske od samog početka utakmice, s igračima poput Levandovskog i Milika koji će predvoditi napad, što sugerira da će golovi biti neizbježan dio igre.

U ovom susretu, predviđam pobjedu poljske reprezentacije s rezultatom 3:0, 4:0, a možda čak i 5:0. Poljska će pokušati dominirati terenom i iskoristiti sve svoje napadačke resurse kako bi postigla golove. Dodatno, predložio bih razmatranje opcije da Poljska postigne dva gola u prvom poluvremenu. Očekujem pobjedu Poljske i barem 2 gola na utakmici po kvoti 1.25 u bet365 kladionici. I ovdje također bet365 kladionica računa okladu automaski dobitnom ako Poljaci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 7.9. u 13:05 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use