Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Hradecka, Lucie   Stephens, Sloane   1    1.40 ss

0         :       0

67    poredak    747

925      Poeni    22

Češka    država    Sjedinjene Američke Države

Srebotnik, Katarina   Bammer, Sybille ovdje igram na Bammer   1.40 ss

1   :            0

411    poredak    47

82    Poeni    1395

SLO    država    Austrija

Martic, Petra   Tomljanovic, Ajla  ovdje igram na Petru 1.30

0       :             0

75    poredak    224

849    Poeni    228

CRO    država    CRO

Brkic, Tomislav   Bogdanovic, Alex   jucer me je Brkic zaj. nevjerujem da ce joj to uspjeti i danas zato igram na Alex 1.20

0                :             0

1268    poredak    155

3    Poeni    321

Bosna i Hercegovina    država    Velika Britanija

koeficijent od ovoga svega je; 3.057

Pozdrav kladionicari danas sam kontao uplatit na sljedece parove pa bi molio za vasu analizu jel' dobro ili ne ako nije problem  ;D ;D

pantanaikos 1

kimki 1x

hsv 1

rubina 1 ili 1x

zurich 1 ili 1x (hokej)

ako imate jos koji prijedlog postavite ako nije problem :D

Panathinaikos bi ti svakako sugerirao da preskocis. Imaju velikih problema oko sastavljanja momčadi, par glavnih igraca nece nastupiti. Koef. je narastao sa 1,30 na čak 1,70. Također postoje šuškanja da bi mogli pustiti susret jer za njih nema veliku važnost, gostima puno više znaci... Hendikep je sa 12,5 smanjen na 3,5 preko noci...

Rubin podržavam budući da je Wolfsburg u problemima jer im fali par igrača, ali i Rubin neće biti u najjacem sastavu. Teren će biti u lošem stanju, temperatura ispod nule, možda je bolji bet under...

Pozdrav kladionicari danas sam kontao uplatit na sljedece parove pa bi molio za vasu analizu jel' dobro ili ne ako nije problem  ;D ;D

pantanaikos 1

kimki 1x

hsv 1

rubina 1 ili 1x

zurich 1 ili 1x (hokej)

ako imate jos koji prijedlog postavite ako nije problem :D

Panathinaikos bi ti svakako sugerirao da preskocis. Imaju velikih problema oko sastavljanja momčadi, par glavnih igraca nece nastupiti. Koef. je narastao sa 1,30 na čak 1,70. Također postoje šuškanja da bi mogli pustiti susret jer za njih nema veliku važnost, gostima puno više znaci... Hendikep je sa 12,5 smanjen na 3,5 preko noci...

Rubin podržavam budući da je Wolfsburg u problemima jer im fali par igrača, ali i Rubin neće biti u najjacem sastavu. Teren će biti u lošem stanju, temperatura ispod nule, možda je bolji bet under...

ovaj panathnaikos je nogomet, a kosarku taj par nisam ni htjeo igrat :D

Ovo je sa neta s jednoga bloga i svidja mi se

1.-21.05-PANATHINAKOS-STANDARD L.-1-1.70-nitko nije vjerovao da će panat,proći zahuktalu romu,no dvije pobjede po 3-2,sve govori o snazi grčke ekipe,kad pogledam belgijanci su pred svojom publikom solidan,no ima zaista problema u gostima gdje za pobjedu nezna čak sedam susreta,već su gostovali u grčkoj i izgubili od kod največeg rivala panatiakosa-olimpiakosa i izgubili,2-1,,mislim da ga sudbina isto sada očekuje danas,kad su mogli romu pobjediti mislim da su sposobni pobjediti i belgijance,možda ovdje probajte i hendikep na grke-(0-1)-1-2.80,,

2.-18.00-PANATHINAKOS-MAROUSI-(H-6.5)-2-1.85-ovo zaista nevidim kako nebi prošlo,jer maruši će i pobjediti-2-3.20,što ću isto igrati,jer panatiakos nema nikakve šanse za dalje ,a ne vjerujem da će svoje grke izbaciti iz daljnjeg takmičenja,danas igraju bez nekoliko igraća barem tako najavili u grčkim novinama-(spanoulisa,diamantidisa,pekovića,perperogloua)mislim da su tim činom pokazali da će marousi možda i pobjediti,jer njima treba pobjeda,ako barca pobjedi partizana ide dalje grci i barca,jer međusobno je marousi bolji od partizana,,zato igram ovaj hendi,,ali ću igrati solo par i na pobjedu njih,-x2--2.70,,eto toliko,,

3.-19.00-HAMBURGER SV-ANDERLECHT-1-1.65-njemci su doma jaki,a ovo rivalstvo traje već -33-godine,još davne 1977 g,kada je hsv bio bolji u finalu kupa kupova,a belgijanci su se osvetili samo nekoliko mjeseci kasnije u drugoj rundi istog takmičenja,,vremena su se promjenila hsv se nada novom finalu u svibnju  gdje će na njegovom stadionu igrati ovo finale,zato žele otići ako je moguće do kraja tog natjecanja,iako je sve moguće to pokazuju rezultati svaki dan,nešto se morate odlučiti,mislim da će njemci na krilima našeg petrića,,te van nistelrooya,preskoćiti belgijance i tako  omogućiti prolazak dalje,,eto toliko,,

Pozdrav!

Evo ja sam novi na foromu pa da vam pokazem sta sam igro :

1424 11.03.2010 19:00 Sodertalje SK-MoDo Redni 2 1,45

1421 11.03.2010 19:00 HV 71-Farjestad Redni 1 1,73

1470 11.03.2010 19:30 Ingolstadt-Hamburg Vsota 5,5 gola (1=manj/2=več) 2 1,50

1256 11.03.2010 21:05 Benfica-Marseille Prva ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,19

1258 11.03.2010 21:05 Panathinaikos-Standard Prva ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,15

1252 11.03.2010 19:00 Atletico(M)-Sporting L. Prva ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,17

1262 11.03.2010 19:00 Lille-Liverpool Druga ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,21

1356 11.03.2010 20:45 Barcelona-Partizan Redni 1 1,10

5029 12.03.2010 01:10 Srebotnik K.-Bammer S. Redni 2 1,30

5236 11.03.2010 23:55 Martič P.-Tomljanovič A. Redni 1 1,30

1217 11.03.2010 21:05 Juventus-Fulham Vsota 2,5 gola (1=manj/2=več) 1 1,70

5678 11.03.2010 17:00 SKA St. Petersburg-Dinamo Riga Vsota 5,5 gola (1=manj/2=več) 1 1,60

Skupna kvota 36,86

Vplačilo 1,00 EUR

Izplačilo 36,86 EUR

Šta kažete? :)

Pozdrav!

Evo ja sam novi na foromu pa da vam pokazem sta sam igro :

Skupna kvota 36,86

Šta kažete? :)

Kao prvo dobrodošli na forum! Nadam se da će Vam biti od koristi i da ćete biti aktivni na forumu.

Listić izgleda dosta realan, iako je za moj ukus previše parova, a i nisam ljubitelj 1,10-1,15 koef. jer sam se na njima znao opeci i stvarno je rijetkost da odigram nesto po tom tečaju, međutim sve izgleda jako realno. Liverpool za 1,20 da daje gol nebi igrao jer me nisu impresionirali u utakmici prije par dana koju su u gostima i izgubili. Muci ih efikasnost, Torres nije na razini od prošle sezone...

danas igram na

Juventus-Fulham   1   1.70koef.

Šesnaestina finala Europa lige "staru damu" okrenula je dvobojima protiv Ajaxa. Mnogi su joj već tada bili spremni prognozirati kraj, no Juve je odigravši 2-1 u Amsterdamu i 0-0 kod kuće i dalje u natjecanju.Fulham nema europski "pedigre" poput Ajaxa, no nikako nije niti momčad za podcijeniti. Trenutačno uživa u dobroj formi, a u utakmici protiv Juvea mogu ući i rasterećeni sa stavom "nemamo što izgubiti". Jednak su pristup imali i u susretu protiv Šahtara, pa je posljednji pobjednik Kupa UEFA-e brzo okončao europski dio sezone.Buffon, Chimenti, Amauri, Giovinco i Chiellini na popisu su igrača koji imaju problema s ozljedama, no neki od njih trebali bi upisati nastup. Legrottaglie, Camoranesi i Diego u istom su statusu.Fulham u ovoj utakmici sigurno neće računati na Dempseyja, Pantsila i Johnsona.

"Papirnato" gledano Juventus je bolja momčad, te joj predstoji to dokazati i na travnjak. Naš je sud da će u tome uspjeti.

Atletico Madrid-Sporting L.   oba daju gol   1.75koef.

Atletico puno daje golova i puno prima.Najrealnije je oba daju gol, ili hrabriji mogu odigrati na pobjedu Atletica. 

Sretno...  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use