Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 31.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak2.pngČetvrtak3.pngČetvrtak4.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.8. u 15:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Nordsjaelland, Conference League, najava meca

Mislim da bih umro od neke teske bolesti da danas nisam napisao ovaj post. Post je namenjen svim kolegama sa Foruma, a ne meni. Danas bi mogli da vidimo od cega ste napravljeni, da vidimo kakvog ste kockarskog karaktera. Ali, hajde da podjemo od pocetka.

U toku prosle sedmice, u medjuweekendu (utorak-cetvrtak), barem sto puta sam pogledao kladionicarsku ponudu, jer je tada bilo milion utakmica. Secam se da sam sate i sate izgubio, gledajuci u ponudu. I onda, negde u cetvrtak uvece, oko 18.40. onako bezveze, uzmem da pogledam live rezultate i vidim da danski Nordsjaelland vodi protiv Partizana sa 1:0 !?!!! Rekoh u sebi, “sta je ovo, otkud prijateljska utakmica cetvrtkom u ovom terminu ???” i dok sam se sabrao i oduzeo, shvatim da igraju utakmicu Conference League, majko moja. Meni moze da se desi, da izadjem iz kuce bez osobnih dokumenata, ali da ne znam raspored utakmica u narednih sedam dana, to mi se jos nikada nije dogodilo. Kakva pocetnicka greska … ccccc. I ne samo to, ne da nisam znao da se igra ova utakmica, nego bi se kladio u krv, da je u pitanju, ili prijateljska utakmica, ili je neka greska. Dok sam dosao sebi, pokupio sve izgubljene nerve, i jos jednom sve proverio, danci su vodili sa 2:0 a bio je tek 43-ci minut. Onako sjeban, dok sam razmisljao ima li ovaj zivot smisla, uzmem da pogledam kolika je bila kvota na ovu jedinicu kao kuca, kad ono … 1,55 ...majko moja mila. Pa meni, kome je svaka kvota preko 1,20 zivotna opasnost, ova kvota od 1,55 je ona za koju bi vredelo rasprodati svu imovinu, uloziti na ovu jedinicu kao kuca, i nakon 90 minuta reci samom sebi; e, dosta je bilo, necu vise nikada da se kladim u zivotu, jer sam pogodio zivotni tiket, onaj koji se nudi jednom ili nijednom u zivotu. Nije ni vazno da li cete mi verovati, dva dana nisam oka sklopio, a ne secam se ni da li sam nesto jeo dva dana, koliko mi je tesko palo, kako je bilo moguce da izgubim iz vida ovu jedinicu zivota. I ne samo to. Secam se kao juce da je bilo, kada je u devetom mesecu prosle godine, Partizan gostovao Kolnu, u okviru grupne faze Conference League, i kada sam odigrao vagon singlova i tiketa sa jedinicom, i odvojeno sa X-om, neresenim ishodom na mecu. A onda se desilo, da je Partizan poveo vec u devetom minutu, a da niko ne zna kako, a da sam ja pojacavao uplate kroz live kladjenje, na jedinicu i X, nereseno, kao da od sutra vise ne postoji kladjenje. Rezultat je ostao isti do kraja meca, 0:1 za goste, a meni je taj pad usao u mojih Top 50 padova u zivotu, koje nikada necu zaboraviti. Ni to nije sve, samo sedam dana kasnije, resio sam da se svetim, pa sam opet uplacivao X2 na Koln u revans-utakmici u Beogradu, misleci da je nemoguce da Partizan dva puta u sedam dana dobije Bundesligasa, pa makar to bio i krs od tima. Partizan je lagano dobio, i to iz poluvremena, a ja sam tada napisao na sto papirica, da cu kad-tad docekati da mi Partizan vrati barem deo ulozenog novca, pa makar ih cekao do kraja zivota. I nisam ih docekao, sto nikada sebi necu oprostiti. Kvota od 1,55 na dance …. cccccccc …. majko moja mila.

Ima ona poznata, stara recenica da se pametni uce na tudjim greskama, a budaletine na svojim. Hajde da vidimo gde vi pripadate. Ja cu da vam napisem analizu za danasnji mec, i to potpuno besplatno, vi odlucite sta cete, pa nakon meca da vidimo gde pripadate.

Da krenemo od neverovatne ponude za ovaj mec. Mec je kvotiran sa 3,10 3,50 2,20 dok je over/under 2,5 gola 1,80 (over) i 2,00 (under). Recite vi meni, da li su ovo postene kvote, i ako nisu, recite gde cete dobiti nesto postenije? Sta govore ove kvote, ovi pokloni sa neba? Govore da niko nema pojma u kom pravcu ce otici ovaj mec.

Ako mislite da je Hajduk najgori klub na svetu, vama je potreban dobar lekar. Hajduk je prava mala maca, naspram onoga kako je vodjen Partizan. Iz onoga sto rade oni iz Hajduka, i kako vode klub, vi mozete da vidite sta je ideja, pa makar ona bila i debilna, ali je ipak ideja, neki pravac kako oni misle da treba da se razvija klub. I ovi majmuni iz Partizana imaju ideju, pravac, a to je da se sto pre zavrsi ova sezona. Sada me mrzi da pisem kako su oni postali najgori klub na svetu, ali me ne mrzi da napisem kakav je Pravilnik kluba. Zamislite da ste vi predsednik Partizana, a da su clanovi Skupstine kluba, clanovi vase porodice, deca, braca, sestre, roditelji. I vi onda donesete pravila da mozete da budete smenjeni, kada to zatrazi vasa prodica, ali pod uslovom da to bude jednglasno, dakle da svi zajedno zatraze vasu smenu. To u praksi znaci, ako u porodici imate deset clanova, i devet hoce da vas smene, a tek rodjena beba u porodici nece, jer ne ume jos da govori, vi ne mozete biti smenjeni. Partizan vec dugo godina ne zna gde udara. U poslednjih nekoliko godina, promenili su vise od dvadeset trenera, od kojih ne znate koji je gori, misleci da je u njima problem. Oni nisu dodirnuli dno, vec mislim da tesko da postoji klub na svetu, koji je pao na toliko niske grane. Oni su prosle sezone u srpskom prvenstvu bili cetvrti, sto je kao kada bi Celtic u skotskom prvenstvu bio jedanaesti. Partizan je sada, i ne samo sada, vec duzi niz godina jedan obican raspad sistema, bruka i sramota, jedno obicno blato, kanalizacija, a svi znamo sta tamo pliva, jedan cirkus koji samo bespotrebno trosi novac. Problemi u klubu, problemi u struci, problemi na terenu, problemi na tribinama … cak i da odluce nekome da poklone klub, kupac bi vec u startu bio na gubitku, ili u bankrotu, a da nije ulozio ni pola eura.

Hajde da napisem sta se desavalo na prvoj utakmici. Golman domacih, ako nije poneo cebe na toj utakmici, onda je verovatno jos uvek u bolnici gde se leci od teskih smrzotina po telu. Vec u prvom poluvremenu je bilo 2:0 za domace, a moglo je da bude 7:0. U drugom poluvremenu je palo cetiri gola, gde je jedan ponisten, a moglo je jos toliko da ih bude. Cak je Partizanu uspelo i da daju sami sebi gol, sto i ne cudi, kada celu utakmicu nisu izasli iz svojih sesnaest metara. Secam se da mi je neki kolega nekoliko dana nakon utakmice poslao poruku da je odigrao igru multi-gol da ce domaci dati od 1-4 gola, po kvoti ispod 1,10 sa recima da je mislio da nema sansi da padne. Ono je bilo smesno da se gleda, pet golova i jos osam, ne sansi, vec zicera, kao da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente. Onakva nadmoc, tehnika, brzina, i kontrola, naspram nemoci koju tesko mozete i da zamislite. Potpuno sam ozbiljan, i to mozete da proverite za sedam sekundi, najbolji igrac na utakmici je bio golman Partizana, i ne mozete ni da zamislite sta je sve branio. Cak i kada su gubili sa 0:4, ta beogradska govna su se branila sa deset igraca iza gola … cccccc. Ko nije gledao utakmicu, taj kao da je izgubio deset godina zivota. Ovi domaci sve neka deca, dovedeni iz njihove akademije iz Gane, trce kao dopingovani, petom asistiraju za cetvrti gol, a gosti se medjusobno sudaraju, jedan odbranbeni gostiju povredio svog saigraca tako da su ga izneli na nosilima, a drugi odbranbeni dao autogol, majko moja. Onaj nesrecnik, golman Partizana, heroj utakmice, skinuo deset zicera danaca, ali kada mu je saigrac zabio golcinu, nije ni trepnuo. Mrzi me sada da se secam kod kog gola je to bilo, kada su danci iz cetiri dodavanja dali gol, a presli ceo teren. Da kazem jos i to da je Partizan pre ovoga meca odlozio svoju utakmicu, da bi bili svezi i odmorni za mec. Ko se na Forumu smejao Hajduku, ili misli da je Bosna najgora zemlja za zivot, morao bi da klekne na kolena i trazi oprostaj. Hajduk i Bosna su prave male mace naspram srpskih klubova. Ti cirkusanti su ove sezone, a juce se zavrsio osmi mesec, odigrali osam utakmica u evropskim takmicenjima, sa bilansom jedna pobeda, nula neresenih ishoda, sedam poraza i gol razlikom 6:21 a Cukaricki i Partizan tek trebaju da igraju svoje uzvratne utakmice. Problem nisu ni Hajduk, ni Bosna, ni Srbija, ni Partizan. Problem su ljudi. Problem je sto kada bih ja sada otisao u Sarajevo, Split ili Beograd, i ponudio se da resim problem, a to je, iseliti ceo Balkan do poslednjeg coveka i posaditi marihuanu, mene bi poslali u ludnicu, bolnicu ili zatvor.

Evo nas na kraju posta, pa hajde da vidimo od cega ste napravljeni. Kvote od 3,10 3,50 i 2,20 (za konacni rezlutat) i 1,80 ili 2,00 (za over/under) nikada vise nigde necete dobiti. Ja sam vam sve napisao sto se tice danasnje utakmice, analizirao sve sto se moze analizirati. Evo, jos da dodam i nesto o igracima. Danci su izuzetno mlada ekipa, uglavnom sastavljena od igraca iz svoje akademije u Gani, i svoje skole. Brzi, tehnicki obuceni, takticki nesto manje, motivisani, dobro pripremljeni, uigrani i veoma timski prilagodjeni jedni drugima. Sa druge strane, pajseri sa dvadeset kilograma viska, spori, glupi, drvosece, cirkusanti koji se sudaraju jedni sa drugima, sami sebi daju golove i brane se na 0:4 i jedva cekaju da se utakmica zavrsi.

Juce je konacno stigla vest da je predsednik kluba podneo ostavku, iako u Pravilniku kluba pise da za to moraju da se sloze ukucani. Desilo se to, da su navijacke grupe, a svi znamo da to nisu akademici, danas najavili rusenje Beograda, proteste i nerede po gradu, i na stadionu, a prica se i da su pretili porodici predsednika kluba, i to zenskim clanovima, pa je neko pametan savetovao predsedniku kluba da kaze da se prehladio i da mu je zao, ali da vise ne moze da vodi klub.

Ja sam vas, kolege sa Foruma, podelio u dve grupe, sve sam vam potpuno besplatno analizirao, a vi se pronadjite tamo gde pripadate.

Optimista, hrabri, odvazni i agresivni kockar, onaj koji od zivota zeli sve, i to sto pre.

Dvojka po 2,20 i over od 1,80 … pa to moram da uzmem. Ovakav poklon sa neba se dobija jednom ili nijednom u zivotu. Ovi danci i srpske neznalice su kao kada biste na pistu Monze postavili bolid Red Bulla protiv decjih kolica i odredili da trka traje 63 kruga, a vi treba da se kladite na pobednika. Pet golova na prvoj utakmici, cetiri u drugom poluvremenu, a cak su i gosti sami sebi davali golove … pa zar ima sta da se razmislja? Ovi iz Partizana izgledaju kao kada se drustvo skupi ispred zgrade, nakon stodvadeset popijenih piva i odluce da igraju izmedju sebe mali fudbal. Ovo je dvojka kao kuca, a ko ne odigra over 2,5 gola, morao bi da svima na Forumu objasni razlog za to. Ne znam sta misle ovi pajseri iz Partizana, da zatvorenom igrom pokusaju da iznenade protivnika, ili mozda misle da je rezultat od 0:5 najopasniji za protivnika, jer ako se opuste i Partizan navali, moze svasta da se desi. A tek kada se cuje huk sa tribina i ponese one umetnike iz Partizana …. Sto se mene tice, rasprodaja sve imovine, i sav novac na dvojku kao kuca plus over 2,5 gola, i to sve vezano … jer jedan je zivot, ko ga yebe.

Pesimista, oprezni, racionalni i plasljivi kockar, onaj koji na kockanje gleda kao na maraton, a ne sprint.

Kakvo qurac kladjenje na ovaj mec???? Domaci ne umeju, a goste boli qurac i za Srbiju i srpske jadnike, ionako su vec prosli, cak i da trce na rukama na uzvratnoj utakmici. Zasto bi se zaletali, zasto bi napadali, kada domaci debili ne mogu da postignu gol cak i da se igra do sledeceg ponedeljka. Hoce li domaci navijaci bodriti, ili pljuvati po beogradskim govnima? Zasto bi razmisljao o tome, kada za samo jedan dan, u subotu, mogu da se obogatim na overu 2,5 gola na utakmici izmedju Monschengladbacha i Bayerna? Zasto da igram na pobedu jednih ili drugih, i tako bacam novac, kada se ni njima ne igra, i verovatno bi i jedni i drugi vise voleli da se utakmica preda, ili ne odigra i za zelenim stolom registruje sa pristojnih 0:3. Sto se mene tice, NoBet, i sutra je dan za kladjenje, zasto bi danas bacao svoj novac, kada za jedan dan, u subotu ManCity docekuje truli Fulham.

Sparta Prag - Dinamo Zagreb oba tima daju gol (1.80) bet365

Sparta Prag u novoj nogometnoj sezoni traži svoj put prema uspjehu nakon prošlogodišnjeg razočaranja. Nakon što su se borili za svoje mjesto u europskim natjecanjima prošle sezone, Sparta Prag je odlučna dokazati svoju vrijednost i osigurala je svoje mjesto u Konferencijskoj ligi. Međutim, njihove ambicije se nisu zaustavile samo na tome.

Unatoč izazovima, ekipa je odlučna preokrenuti situaciju i osvojiti svoj put prema skupini Europske lige. Iako im statistika ne ide u korist, uz niske šanse za prolaz, Sparta Prag nije spremna odustati.

U svojoj prvoj utakmici, Sparta Prag je prikazala zavidan početak protiv Dinama, gdje je Ladislav Krejci iz kaznenog udarca doveo svoju momčad u vodstvo. No, protivnički tim nije dao da ih ta prednost slomi. Dario Špikić je izjednačio rezultat, postavljajući ton za dinamično drugo poluvrijeme.

Unatoč tim izazovima, Sparta Prag je pokazala svoj karakter. Ekipa Briana Priskea se nije predala, i to je došlo do izražaja u posljednjem susretu protiv Karvine u češkoj Premier ligi. Pobjeda od 3-1 je ne samo prekinula niz bez pobjede, već je i potvrdila da Sparta Prag ima snage za povratak.

Sjajno vrijeme za Dinamo Zagreb i njihove navijače dolazi s novim trenerom Sergejem Jakirovićem na čelu. Otkako je preuzeo kormilo momčadi nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Dinamo je krenuo prema uspješnom nizu. Jakirovićeva odlučnost i stručnost brzo su se odrazili na terenu.

Dinamova pobjeda nad Spartom Prag u prvom susretu je bila poput početne kapije prema uspjehu. Ta pobjeda nije samo označila povratak samopouzdanja, već je označila i novo poglavlje pod vodstvom 46-godišnjeg trenera. Jakirović je preuzeo odgovornost u vrlo izazovnom trenutku i već se počeo isticati svojim taktičkim pristupom i vođenjem.

Nakon dvije uzastopne pobjede, uključujući nedavnu pobjedu protiv Rijeke, Dinamo Zagreb je u usponu. Golovi Marka Bulata i Brune Petkovića ne samo da su donijeli bodove, već su simbolizirali novi smjer koji momčad slijedi pod Jakirovićevim vođstvom. Unatoč tome, Dinamo još uvijek ima izazova ispred sebe, budući da zaostaje osam bodova za vodećim Hajdukom iz Splita.

Uoči uzvratnog susreta protiv Sparte Prag, Jakirović je prepoznao važnost teške pripreme. Njegovi igrači su motivirani i predani, a on je istaknuo kako se pripreme za ovu utakmicu ne smiju shvatiti olako. Bitka za ulazak u grupnu fazu Europske lige zahtijeva predanost, strategiju i timski rad.

Sparta Prag: Vindahl Jensen; Sorensen, Panak, Krejci; Wiesner, Kairinen, Sadilek, Zeleny; Birmancevic, Kuchta, Haraslin

Dinamo: Nevistic; Moharrami, Ristovski, Peric, Ljubicic; Bulat, Micic; Spikic, Baturina, Marin; Petkovic

Dinamo ulazi u ovu utakmicu s pozitivnim nizom nakon dvije pobjede, dok je Sparta Prag nedavno ostvarila pobjedu na domaćem terenu tijekom vikenda. Takva dinamika sugerira mogućnost golova na obje strane po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_16.png

(Koeficijenti 31.8. u 12:00 CET)

Rijeka - Lille 3+ (1.65) bet365

Rijeka, snažna i odlučna korača u novu sezonu s visokim ambicijama. Nakon što je prošlu sezonu završila kao četvrtoplasirana momčad u domaćem prvenstvu, Rijeka je osigurala svoje mjesto u izazovnim kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Premda su se morali oprostiti od vodećeg strijelca Matije Frigana, čija je vrijednost prepoznata transferom u Westerlo za 5.5 milijuna eura, Rijeka je iskoristila prijelazni rok kako bi dovela niz pojačanja.

Uprkos promjenama u sastavu, Rijeka je pokazala svoju kvalitetu dovođenjem igrača kao što su Toni Fruk, Stjepan Radeljić, Franjo Ivanović, Marc Pašalić i drugi. Kombinacija iskusnih i talentiranih igrača čini ih i ove sezone jednim od najjačih timova u Hrvatskoj.

Na početku ove sezone, Rijeka igra sjajno. Sa skupljenih devet bodova iz pet odigranih utakmica u domaćem prvenstvu, jasno je da su fokusirani na postizanje vrhunskih rezultata. Njihov uspjeh nije stao samo na domaćem terenu - eliminirali su Dukagjinija i B36 Torshavn u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, otvarajući vrata susretu protiv renomiranog Lillea.

Iako su mnogi bili skeptični , Rijeka je pokazala svoju snagu. Obrambena linija je igrala na iznimno visokom nivou, dok su stvorili i nekoliko opasnih prilika kroz precizne kontranapade. Rezultat prvog susreta nije samo odraz njihove izvanredne igre, već i dokaz da su sposobni iznenaditi svjetski poznate rivale.

Iako su prethodne sezone u posljednjem kolu izgubili četvrtu poziciju u domaćem prvenstvu, Lille je odlučan u borbi da pokaže svoju snagu.

Pripreme za ovu sezonu su donijele promjene i novo svježe lice ekipe, koja zrači kvalitetom na svim razinama. S obzirom na Ligue 1, očekivanja su visoka - Lille ima sve predispozicije da se uplete u borbu za prva tri mjesta i tako osigura poziciju u Ligi prvaka naredne sezone. Međutim, ulazak u sezonu nije bio tako sjajan kako su se nadali.

Njihov početak u Ligue 1 nije bio sjajan, s po jednom pobjedom i porazom iz dvije odigrane utakmice. No, Lille je svjestan svojih potencijala i kvaliteta, a s njihovom poviješću i predanim pristupom, uvjereni su da će uspjeti prevladati sve izazove u novoj sezoni.

No, najviše pažnje usmjerava se prema njihovom prvom susretu protiv Rijeke. U tom susretu, Lille nije pokazao svoj tipičan sjaj. Danas shvaćaju da trebaju mnogo bolju igru ako se žele probiti do grupne faze Konferencijske lige. Njihov cilj nije samo poboljšati se, već demonstrirati svoj istinski potencijal.

Rijeka: Labrovic; Smolcic, Galesic, Radeljic, Goda; Pasalic, Selahi, Hodza, Vukevic; Jankovic; Ivanovic

Lille: Chevalier; Santos, Yoro, Diakite, Ismaily; Andre, Miramon; Zhegrova, Yazici, Haraldsson; David

Nema sumnje da Lille ima znatno veću kvalitetu i ulazi u ovu utakmicu kao izraziti favorit. No, njihov nastup u prvoj utakmici nije izazvao oduševljenje, a sada im odgovara čak i remi kako bi izborili prolaz u grupnu fazu. S toga, trebalo bi izbjegavati klađenje na pobjedu Lillea. S druge strane, Rijeka je prošlog tjedna igrala prilično oprezno, stvorivši nekoliko prilika i može biti zadovoljna rezultatom prvog susreta. Ipak, danas će morati krenuti dosta agresivnije ako žele iznenaditi Francuze, što će ubrzati ritam utakmice i otvoriti više prostora u njihovoj zadnjoj liniji. Ovdje ponovo očekujemo više od 2.5 gola po kvoti 1.65 u bet365 kladionici.

Screenshot_17.png

(Koeficijenti 31.8. u 13:00 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use