Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.8. u 15:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Psv vs Glasgow Rangers  Liga Prvaka, (sreda)

Sve vise mi se svidja ovaj nas Forum, a pogotovo ovo najavljivanje meceva kolege @furyshaa za meceve unapred, u ovom slucaju, utakmice Borca iz Banjaluke. Danas cu i ja da najavim utakmicu koja se igra sutra, u sredu, pa ako izadju kvote i za Borac, evo jednog predloga za double kladjenje. 

Svi parametri koje bi uzeli za analiziranje ovoga meca bi isli u korist holandjanja i njihovog prolaza dalje. Mogli bi da analiziramo barem deset stvari zbog kojih bi bilo razumno igrati da Psv prolazi dalje, ali sta to vredi, kada je fudbal dovoljno glupa igra, pa jedna greska, ili neki glupi potez neke budaletine srusi sav razum i logiku. 

Kao prvo, Psv svakako ima bolju ekipu od gostiju, sto svakako ne mora nista da znaci, ali je ipak jedan od kriterijuma za kladjenje na njih. Kao drugo, izgledaju mnogo ubedljivije od skota. U novoj sezoni su izgubili, samo prvu (prijateljsku) utakmicu, pa onda dobili sve prijateljske utakmice u predsezoni, osvojili su SuperCup  dobivsi Feyenoord, u domacem prvenstvu su dobili Utrecht i Vitesse, a u kvalifikacijama za Ligu Prvaka su razmontirali Sturm iz Graza sa ukupnih 7:2. Na kraju, imaju i aktivni rezultat iz prve utakmice. Za mene su vazne i slike koje pokazuju kao ekipa. Pobedjuju i u "tvrdim" utakmicama, kao u onoj kada su dobili Feyenoord sa 1:0, pokazuju karakter kada gube i vracaju se, kao protiv Vitessea gde su gubili sa 0:1, pa dobili 3:1 i to u gostima. Na kraju, cak su i u Skotskoj gubili, i to dva puta, pa se vracali, i na kraju izvukli 2:2. Meni se najvise svidja osobina Psv-a,, koju je nekada pokazivao "onaj" Bayern, da kada pobedjujes, pobedjujes ako mozes gazenjem protivnika. Tako su prvoj utakmici kod kuce protiv Sturma, pobedili 4:1, sto ih nije sprecilo da gaze i u uzvratnoj utakmici u Austriji gde su dobili sa 3:1.

Prvi mec u Skotskoj je bio izuzetno zanimljiv, skoti su dva puta vodili, ali su se holandjani brzo vracali. Skoti su poveli u idealnom trenutku za svaki klub, u 45-om minutu prvog poluvremena, da bi Psv izhjednacio u 61-om minutu, pa su skoti opet poveli u 76-om minutu, a Psv izjednacio samo cetiri minuta kasnije. I dok skoti svakako ne mogu biti zadovoljni rezultatom iz prve utakmice, Psv je pokazao karakter dobre ekipe, jer je igrao hrabro i pametno.

Podrzacu Psv, tu nema dileme, ali je za analizu vazno da napisem kako bi mogli da padnemo. Rangers "sara" sa rezultatima, ali ispunjavaju svoj cilj, a to je jako vazno. U prvenstvu su izgubili u gostima od Kilmanocka, pa na jaja prosli Servett u Ligi Prvaka, izvukli nereseno sa Psv-om, te dobili Livingston kod kuce i Ross County u gostima. Ako Psv pokazuje znake "onog" Bayerna, Rangersi lice na "onaj" Juventus, nista posebno ne pokazuju, a prolaze dalje. 

I za kraj, best of. Ove dve ekipe su igrale i prosle godine u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, prva utakmica se takodje igrala u Skotskoj, rezultat iz prve utakmice je takodje bio 2:2, pa su Skoti prosli dalje, tako sto su sokirali holandjane u sred Eindhovena sa 0:1, sto je nekada radio "onaj" Juventus. Mogli bi da padnemo i zbog suvih cinjenica, a koje kazu da Psv nikada u svojoj istoriji nije pobedio Glasgow na svom terenu, majko moja.

I evo nas na kraju analize. Barem deset razloga imamo da podrzimo Psv, a tri su razloga da je moguce da nakon utakmice proglasimo Dan Zalosti na Forumu. 

Sto se mene tice, bas me briga sta vi mislite o malim kvotama i njihovoj isplativosti. Meni je kvota od 1,12 na duplu sansu 1X, ne samo dovoljna, nego i veoma isplativa. Naravno igracu pojedinacno i jedinicu na mecu, a odvojeno i X da mi ne bude zao, ako u regularnom delu dodje X, a Psv ipak prodje dalje. Drugi izbor je svakako Psv prolazi dalje, po kvoti od 1,25 pa ako padnem neka ide i zivot i kladjenje u qurac. Treci izbor, sto cu svakako igrati, jeste over 1,5 gol na mecu, po kvotici od 1,18, a ako ne uspem da savladam pohlepu u sebi, u nekim varijantama i over 2,5 gola. Prava je steta sto kladionica William Hill nije toliko popularna na nasim prostotima, a ona daje opcije multichance, sto je igra bas kao da je kreirana za mene, poput onih da se nudi da ce Psv pobediti na mecu, ili ce na utakmici biti golova, a mi prolazimo ako se desi nesto od ove dve opcije, majko moja.

Poverovaci kolegi @furyshaa da zna sta pise, pa ovi predlozi idu vezano sa pobedom Borca, kao double, ako u medjuvremenu izadju kvote na te kriminalce.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Psv vs Glasgow Rangers  Liga Prvaka, (sreda)

Sve vise mi se svidja ovaj nas Forum, a pogotovo ovo najavljivanje meceva kolege @furyshaa za meceve unapred, u ovom slucaju, utakmice Borca iz Banjaluke. Danas cu i ja da najavim utakmicu koja se igra sutra, u sredu, pa ako izadju kvote i za Borac, evo jednog predloga za double kladjenje. 

Svi parametri koje bi uzeli za analiziranje ovoga meca bi isli u korist holandjanja i njihovog prolaza dalje. Mogli bi da analiziramo barem deset stvari zbog kojih bi bilo razumno igrati da Psv prolazi dalje, ali sta to vredi, kada je fudbal dovoljno glupa igra, pa jedna greska, ili neki glupi potez neke budaletine srusi sav razum i logiku. 

Kao prvo, Psv svakako ima bolju ekipu od gostiju, sto svakako ne mora nista da znaci, ali je ipak jedan od kriterijuma za kladjenje na njih. Kao drugo, izgledaju mnogo ubedljivije od skota. U novoj sezoni su izgubili, samo prvu (prijateljsku) utakmicu, pa onda dobili sve prijateljske utakmice u predsezoni, osvojili su SuperCup  dobivsi Feyenoord, u domacem prvenstvu su dobili Utrecht i Vitesse, a u kvalifikacijama za Ligu Prvaka su razmontirali Sturm iz Graza sa ukupnih 7:2. Na kraju, imaju i aktivni rezultat iz prve utakmice. Za mene su vazne i slike koje pokazuju kao ekipa. Pobedjuju i u "tvrdim" utakmicama, kao u onoj kada su dobili Feyenoord sa 1:0, pokazuju karakter kada gube i vracaju se, kao protiv Vitessea gde su gubili sa 0:1, pa dobili 3:1 i to u gostima. Na kraju, cak su i u Skotskoj gubili, i to dva puta, pa se vracali, i na kraju izvukli 2:2. Meni se najvise svidja osobina Psv-a,, koju je nekada pokazivao "onaj" Bayern, da kada pobedjujes, pobedjujes ako mozes gazenjem protivnika. Tako su prvoj utakmici kod kuce protiv Sturma, pobedili 4:1, sto ih nije sprecilo da gaze i u uzvratnoj utakmici u Austriji gde su dobili sa 3:1.

Prvi mec u Skotskoj je bio izuzetno zanimljiv, skoti su dva puta vodili, ali su se holandjani brzo vracali. Skoti su poveli u idealnom trenutku za svaki klub, u 45-om minutu prvog poluvremena, da bi Psv izhjednacio u 61-om minutu, pa su skoti opet poveli u 76-om minutu, a Psv izjednacio samo cetiri minuta kasnije. I dok skoti svakako ne mogu biti zadovoljni rezultatom iz prve utakmice, Psv je pokazao karakter dobre ekipe, jer je igrao hrabro i pametno.

Podrzacu Psv, tu nema dileme, ali je za analizu vazno da napisem kako bi mogli da padnemo. Rangers "sara" sa rezultatima, ali ispunjavaju svoj cilj, a to je jako vazno. U prvenstvu su izgubili u gostima od Kilmanocka, pa na jaja prosli Servett u Ligi Prvaka, izvukli nereseno sa Psv-om, te dobili Livingston kod kuce i Ross County u gostima. Ako Psv pokazuje znake "onog" Bayerna, Rangersi lice na "onaj" Juventus, nista posebno ne pokazuju, a prolaze dalje. 

I za kraj, best of. Ove dve ekipe su igrale i prosle godine u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, prva utakmica se takodje igrala u Skotskoj, rezultat iz prve utakmice je takodje bio 2:2, pa su Skoti prosli dalje, tako sto su sokirali holandjane u sred Eindhovena sa 0:1, sto je nekada radio "onaj" Juventus. Mogli bi da padnemo i zbog suvih cinjenica, a koje kazu da Psv nikada u svojoj istoriji nije pobedio Glasgow na svom terenu, majko moja.

I evo nas na kraju analize. Barem deset razloga imamo da podrzimo Psv, a tri su razloga da je moguce da nakon utakmice proglasimo Dan Zalosti na Forumu. 

Sto se mene tice, bas me briga sta vi mislite o malim kvotama i njihovoj isplativosti. Meni je kvota od 1,12 na duplu sansu 1X, ne samo dovoljna, nego i veoma isplativa. Naravno igracu pojedinacno i jedinicu na mecu, a odvojeno i X da mi ne bude zao, ako u regularnom delu dodje X, a Psv ipak prodje dalje. Drugi izbor je svakako Psv prolazi dalje, po kvoti od 1,25 pa ako padnem neka ide i zivot i kladjenje u qurac. Treci izbor, sto cu svakako igrati, jeste over 1,5 gol na mecu, po kvotici od 1,18, a ako ne uspem da savladam pohlepu u sebi, u nekim varijantama i over 2,5 gola. Prava je steta sto kladionica William Hill online kladionica">William Hill nije toliko popularna na nasim prostotima, a ona daje opcije multichance, sto je igra bas kao da je kreirana za mene, poput onih da se nudi da ce Psv pobediti na mecu, ili ce na utakmici biti golova, a mi prolazimo ako se desi nesto od ove dve opcije, majko moja.

Poverovaci kolegi @furyshaa da zna sta pise, pa ovi predlozi idu vezano sa pobedom Borca, kao double, ako u medjuvremenu izadju kvote na te kriminalce.

Da se nadovezem...zajedno sa @IzudinB sam udario dvojku u Skotskoj, i pali smo kako smo pali ali to se probati moralo. Tko je gledao utakmicu i vidio omjer kvalitete jasno je i zasto se ta kvota na PSV morala iskoristiti. Pored dvojke igrao sam debelo prije utakmice za jaci ulog i prolaz nizozemaca po kvoti 1.55 (sad je 1.22), stoga vam je jasno sta mislim o sutrasnjoj utakmici i prijedlozima kolege @LeonardoDrugi. Ukoliko ikome sta znaci i doprinosi moje misljenje, napisati cu da vjerujem u pobjedu PSV-a, i to izrazeniju kao sto kaze kolega, jer idu kao ose, ne skidaju nogu s gasa, a jos sutra ako Bog da pa zabiju prvi pa se limitirani skoti otvore dodatno, a nizozemci se sjure po krilima ko nenormalni, overlapaju po boku, pa ima da i Barisicu i Tavernieru (za sitan ulog probat cu i njihove kartone koje su dobili i u Glasgowu, a sutra ce Martinez nadam se biti siroke ruke) noge u cvor svezu od silnih ubadanja i prebrojavanja s krila.

Bitna cinjenica, a ne spomenuta, PSV je odgodio svoju prvenstvenu tekmu proslog vikenda. Sve jasno.

Dakle golovi apsolutno, pobjeda, prolaz, i karton sporog Barisica koji na biciklu mene ne bi ulovio a kamoli Bakayoka kad se sjuri ko mig

Sretno nam

Prije svih komentara, još sinoć u 00:49 sam odigrao čistog keca na PSV i mislim da to govori sasvim dovoljno šta očekujem od ove utakmice. Mislim da je PSV dosta kvalitetnija ekipa i da je Rangers imao mnogo sreće u prvoj utakmici. PSV i nakon primljenih golova kao što je već rekao @LeonardoDrugi, ekspresno se vraćao i vršio presing do samog kraja utakmice tako da ovdje ne mogu ništa drugo osim keca odigrati (neću se osiguravati niti sa X niti sa prolazom PSV-a u konačnici).

Young Boys - Macc. Haifa (0:0 prva utakmica), ovdje očekujem tvrd start i nekako mi na to ide da prvo poluvrijeme neće biti oba daju. Ista situacija za Bragu. Idu u grčku, na vrhunsku atmosferu koju će prirediti domaći navijači, očekujem tvrd start i Bragu da dijelom čuva vodstvo od 2:1 iz Portugala.

Galatasaray mislim da je dosta kvalitetnija ekipa što se tiče igrača i mišljenja sam da bi taj individualni kvalitet mogao presuditi (kao i u prvoj utakmici).

Screenshot 2023-08-29 at 10.38.23.png

Deo koji mi se najvise svidja na Forumu je onaj kada svi napadnemo jedan par. Danas bi to mogao da bude Psv. Malo sam proveravao, to je zaista jedan od najigranijih parova ovog medjuweekenda. Jako mi se svidja sto nas sutra ocekuju samo dve stvari. Euforija ili Dan Zalosti na Forumu, treceg nema. Hteo bih da doprinesem vremenskom prognozom za Eindhoven. Trenutno pada slaba kisa, promenjivo je oblacno, sa temperaturom oko 18 stepeni. Za veceras se ne ocekuje kisa, iako ce ceo dan biti oblacno. U vreme meca ce biti malo prohladno, ali idealno za igru. Teren je u savrsenom stanju, a stadion rasprodat.

PSV - Rangers 1 i 2+ (1.72) bet365

Prošli tjedan, PSV je odigrao prvi meč protiv Rangersa u Glasgowu, a unatoč dominaciji na terenu, nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Utakmica je završila rezultatom 2:2. Prvi gol su primili u 45. minuti, što je bio rezultat prvog poluvremena. Unatoč tomu, uspjeli su izjednačiti u drugom poluvremenu, no Rangersi su ponovno poveli u 76. minuti. PSV se brzo oporavio i izjednačio četiri minute kasnije, što je donijelo konačni rezultat. Iako nije ostvarena pobjeda, PSV-ova sposobnost povratka nakon zaostatka pokazuje karakter momčadi i njihovu borbenost.

U predhodnoj fazi kvalifikacija, PSV je pobijedio Sturm s ukupnim rezultatom 7:2, što sugerira dobar napadački potencijal momčadi. To ukazuje na to da je momčad u dobroj formi i sposobna postizati golove kad je to najpotrebnije.

Osim europskih obveza, PSV je također bio uspješan u domaćem natjecanju Eredivisie. Ostvarili su dvije uzastopne pobjede protiv Vitesea i Utrechta. Unatoč tome, vrijedno je primijetiti da su u oba meča bili suočeni s izazovom vraćanja zaostatka nakon što su protivnici postigli rane golove. Ova sposobnost da se vrate i preokrenu situaciju ukazuje na mentalnu snagu i sposobnost momčadi da se prilagodi nepovoljnim situacijama.

Iako su na domaćem terenu imali kontrolu nad utakmicom i stvorili si šanse za gol, Rangersi nisu uspjeli zadržati svoju prednost i dopustili su PSV-u da izjednači. Propuštanje nekoliko odličnih prilika za gol sugerira da možda nije bila dovoljna efikasnost u završnici.

Nakon što su prošli kvalifikacije s tijesnom pobjedom nad Servetteom rezultatom 3:2, Rangersi su pokazali da imaju karakter i sposobnost da se izbore s izazovnim situacijama. Međutim, isto tako su otkrili neke propuste, posebno u obrambenoj liniji. Ovo ukazuje na to da bi mogli biti ranjivi protiv protivnika koji zna iskoristiti prilike.

U škotskom Premiershipu, Rangersi su započeli sezoni s nedosljednim rezultatima. Nakon iznenađujućeg poraza od Kilmanrocka, uspjeli su se oporaviti s dvije pobjede, od kojih je posebno istaknuta uvjerljiva pobjeda protiv Livingstona.

Jedan aspekt koji bi mogao utjecati na Rangersovu igru u revanšu protiv PSV-a je nedostatak slobodnog vikenda između utakmica. Ovo može utjecati na njihovu svježinu i energiju u srijedu, što bi moglo biti presudno s obzirom na zahtjevnost europskih natjecanja.

Sve u svemu, Rangersi su pokazali sposobnost stvaranja prilika za gol, ali također su pokazali propuste u obrani i nisu uvijek bili konstantni. Ključ za njihov uspjeh bit će učinkovitost u napadu i poboljšanje obrambene stabilnosti.

PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Sangare; Bakayoko, Saibari, Lang; De Jong

Rangers: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Raskin, Jack, Cifuentes; Cantwell; Sima, Dessers

Očekuje se da će PSV biti dominantniji na svom terenu nego na gostovanju, što ih stavlja u ulogu favorita, a kvota od 1.72 na njihovu pobjedu, s barem dva gola na utakmici izgleda prilično primamljivo. S druge strane, Rangersi su pokazali slabiju efikasnost u prethodnom meču, pa se očekuje da će u ovaj susret ući dosta oprezniji.

Screenshot_13.png

(Koeficijenti 30.8. u 10:00 CET)

Kopenhagen - Rakow 1 (1.65) bet365

Kopenhagen ulazi u utakmicu protiv Rakowa s jasnim ciljem - osigurati svoje mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka. Ova bi pobjeda označila njihov šesti put do ovog velikog uspjeha, što dodatno potiče njihovu motivaciju za ostvarenje tog cilja. Forma domaće momčadi ukazuje na njihovu snagu, s pet pobjeda i samo jednim porazom u šest odigranih kola domaćeg prvenstva. Važno je napomenuti da je taj poraz došao nakon što su kombiniranu momčad izveli na teren, budući da su već imali pogled usmjeren prema revanšu protiv Rakowa. Ova činjenica sugerira da su se pripremali za ovu utakmicu i da su žrtvovali domaće prvenstvo kako bi se što bolje pripremili za europsku utakmicu.

U kvalifikacijama za Ligu prvaka, Kopenhagen je već pokazao svoju kvalitetu eliminirajući Breidablik s ukupnim rezultatom 8:3. Potom su se susreli s jakim protivnikom, praškom Spartom. Iako su igrali neriješeno 0:0 kod kuće, uspjeli su osigurati napredovanje nakon penala. Pobijedili su Rakow u prvoj utakmici s rezultatom 1:0, što im daje prednost u revanšu na domaćem terenu.

Unatoč toj prednosti, važno je da Kopenhagen pristupi revanšu s oprezom. Jedna pogreška može preokrenuti tijek utakmice i ugroziti njihovu prednost. S obzirom na njihov cilj i motivaciju za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka, "lavovi" će vjerojatno pristupiti utakmici s maksimalnom koncentracijom i truditi se izbjeći pogreške koje bi ih mogle koštati. Očekuje se da će se Kopenhagen osloniti na svoju dobru formu i domaći teren kako bi postigli pozitivan rezultat i osigurali svoje mjesto u daljnjoj fazi natjecanja.

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 30.8. u 12:00 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use