Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 01.09.2023.

furyshaa

Recommended Posts

Opet ja i opet Borac. Ponovo se nešto mućka i preporučio bih vam da čekate i dočekate odmah kada izađu kvote za ovaj meč jer će padati kao i prošli put kada su kroz samo par sati sa 1.35 pale na 1.17. 

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudbal/premijer-liga-bih/sesto-kolo-donosi-jos-jednu-zamjenu-domacinstva-borac-opet-domacin-887988

Borac ponovo mijenja domaćinstvo, igraju protiv Zvijezde 09 što mislim da će vrlo lako uzeti.

Zvijezda je zakucana za dno, 5 utakmica, 1 pobjeda i 4 poraza sa gol razlikom 7:16. Dobili su kod kuće Slogu Doboj dok su gubili redom od Veleža 5:0 u gostima, od Igmana 4:3 kod kuće, 2:0 u gostima protiv GOŠKA te zadnje kolo protiv Zrinjskog 5:3. Neće oni ništa moći Borcu i ovo igram nebitno da li mijenjaju ili ne domaćinstvo ali evo, samo da i vi upratite. 

Sretno nam.

Nisam samo siguran da li će se utakmica odigrati u petak ili subotu ali svejedno, blagovremeno vas obavijestim.

Hej @Iblaz93

Hteo sam najpre da te nesto pitam, a nakon toga, i predlozim jednu ponudu. Da li se ti secas one istorijske titule Leicestera u sezoni 2015/2016? Pa naravno da se secas, zar ne? A da li znas ko je te sezone bio drugi na tabeli, iza njih? Da ne pitam, da li znas ko je te sezone bio cetvrti, sedmi, jedanaesti ili sedamnaesti. Pojma nemas, a i boli te qurac, kako su ekipe bile poredjane na tabeli, nakon te istorijske sezone 2015/2016. Ali ces zato tu istorijsku titulu Leicestera pamtiti dok si ziv. 

Ne brini zbog toga, sto se ne secas nijedne druge ekipe, osim Leicestera. Zdrav si, i nije problem u tebi. To je potpuno prirodna pojava, da se niko nicega ne seca, osim pobednika, jer svi pamte samo sampione.  Prosle sezone, ovaj smesni Forum je imao samo dva pobednika, medju 14.000 ucesnika. Imena te dvojice su zapisana za sva vremena na ovom smesnom Forumu, i svih 14.000 registrovanih clanova ce se toga secati i za stopedeset godina. A to smo nas dvojica. Pobedili smo ubedljivo, zasluzeno, lagano, jednostavno i bez drame, uzbudjenja i neizvesnosti, jer smo najbolji, sto i nije bilo tesko kada smo igrali sa amaterima. Da ne ulazimo sada u to, cega si ti prvak, a cega ja.

Nova sezona Poslednje Sanse je pred nama, samo sto nije pocela. Tebi kao proslogodisnjem sampionu drugoligaskog blata zelim sto bolji plasman u novoj sezoni prve lige, nadam se da ne ocekujes da ces biti prvi, posto svi znamo ko ce to biti. 

Predlazem da do pocetka nove sezone odigramo Letnju Ligu Poslednje Sanse samo ti i ja, jer smo sampioni, a svih ostalih se niko vise i ne seca.  Ali, najpre da ti ispricam jednu pricu. Prosle godine u ovo vreme, sam isto predlozio i pobedniku drugoligaskog blata u sezoni 2022/2023 kolegi @unkdy. Predlozio sam mu da odigramo Letnju Ligu, jer smo pobednici, recima da cemo se na taj nacin malo bolje upoznati, preispitati sebe, odigrati pripremne utakmice, dok sve ostale kolege sviraju qurcu, u ovom delu (pred) sezone. Rekao sam mu da bi obojica mogli da imamo koristi od Letnje Lige Poslednje Sanse, jer bi pre svih usli u takmicarski ritam, videli kako stojimo za znanjem i pamecu pred pocetak sezone, i spremni usli u novu, paklenu sezonu. Njemu je sve to bilo bezveze, nekako glupo, bez smisla, nije video svrhu, ali je prihvatio, onako preko qurca, samo da me ne odjebe. Nesto u smislu: "...zasto da bezveze trosim tastaturu i mozak, kome to treba ... i sve takve neke fore ..." Ali, smo ipak odigrali Letnju Ligu Poslednje Sanse. Odigrali, i on je pobedio, da ne poverujes. Kolega je imao devet pogodaka iz devet predloga, a ja osam. I pored pobede, sve mu je bilo bez smisla, glupo i beskorisno. A onda je dosla nova, zvanicna sezona Poslednje Sanse, a sta se tamo desilo mozes videti u posebnom Topicu namenjenom, nama pobednicima.

Ako hoces, predlazem da, do pocetka zvanicne sezone Poslednje Sanse, odigramo Letnju Ligu. Samo ti i ja, jer smo sampioni, i zato sto se ostalih niko i ne seca. Mislim da bi obojica mogli da imamo koristi od toga. Razmisli, a ako mislis da ces samo bezveze trositi tastaturu, da ces imati stete, ili te ne interesuje, nema nikakvih problema, proglasicu sebe sampionom Letnje Lige Poslednje Sanse. Ako si za, evo i Pravila;

Predloge postavljamo, kao i u pravoj Poslednjoj Sansi dva puta sedmicno, utorkom i subotom do 15.00 casova, a mozes i ranije. Predloge postavljamo u Dnevnom Topicu, i boli nas qurac sta administratori misle o tome. Bas bih voleo da vidim, da li ce nam to zabraniti, da li ce im biti pametno da se zameraju ovakvim sampionima, kakve imaju u svojim redovima. Prvo kolo pocinje odmah, predlog mozes postaviti do sutra u 15.00 casova, a poslednje kolo je prvim kolom zvanicne Poslednje Sanse. Screenshotove ne moras postavljati, jer smo gospoda, sta ima jedno drugome da dokazujemo, kada je sve jasno, ko smo i sta smo na ovome smesnom Forumu zar ne? Ako neko od kolega sa Foruma nesto dobacuje ili negoduje, ne obracaj paznju na to, samo ih pitaj koji su bili na tabeli na kraju prosle sezone posto se ne secamo njihovog plasmana. Evidenciju cu voditi ja, a ne moras postaviti ni tekstualni deo predloga. Ako na kraju Letnje Lige budemo izjednaceni, pobednik sam ja, jer su takva pravila i u profesionalnom boksu. Imas sampiona i izazivaca koji se bore za titulu. Ako na kraju meca bude nereseno, to znaci da je izazivac bio na istom nivou sa sampionom, ali ga nije srusio, pa titula ostaje sampionu.

Ako ti se ne igra, mrzi te, glupo ti je, ili ne vidis nikakvog smisla da se, pre svih, pripremimo za pakao nove sezone, nema nikakvih problema. Samo nemoj na kraju ove sezone da se pitas, kao i tvoj prethodnik, kako je to moguce da niko, osim jednog kolege, ne moze da pobedi u Poslednjoj Sansi, otkad postoji.

Roma - Milan 2+ (1.40) bet365

Napeta sezona Serije A je u punom jeku, a Roma se suočava s izazovima koje je možda nije očekivala. Kolovoz je donio razočaranje za rimsku vučicu, s jednim remijem i neočekivanim porazom.

U njihovom posljednjem meču protiv Verone, stvari su krenule loše. Već u 4. minuti Ondrej Duda je potresao njihovu mrežu, što je bilo pravo iznenađenje. Unatoč žestokom napadu tijekom prvog poluvremena, Roma nije uspjela probiti Veroninu obranu. Situacija se zakomplicirala kada je Ngonge u posljednjoj minuti prvog dijela postigao drugi gol za Veronu, ostavljajući protivničku momčad na odmoru s velikim zaostatkom.

No, Roma nije odustala. U drugom dijelu utakmice pojačali su pritisak na gol protivnika, a Houssem Aoar je u 56. minuti postigao gol, pruživši malo nade njihovim odanim navijačima. Unatoč 30 pokušaja na gol Verone, Roma nije uspjela sustići zaostatak.

Iako su u prvom meču sezone protiv Salernitane pokazali bolju igru, nisu uspjeli postići više od dva gola. Sada je pred Romom izazov da se oporavi od ovih neuspjeha i pronađe svoj ritam u nastavku sezone.

Milan ulazi u ovaj nadolazeći susret s nevjerojatnim samopouzdanjem nakon što su u prošlom kolu Serije A dominirali protiv Torina. Ta utakmica je bila fantastična, a nogometaši Milana su demonstrirali apsolutnu nadmoć.

Sve je počelo kada je Pulisic zatresao mrežu Torina u 33. minuti, otvarajući put prema pobjedi. Iako je Torino uspio izjednačiti četiri minute kasnije, Milan je nastavio s napadom. Na poluvrijeme su otišli s vodstvom od 3:1, zahvaljujući golovima Gorouda iz penala i Thea Hernandeza iz dobro izgrađenog napada.

U drugom dijelu susreta, Giroud je još jednom bio neumoljiv iz penala, postavljajući konačan rezultat od 4:1. Milan je bio odličan na terenu i demonstrirao je svoju snagu.

Ova ekipa nije zaustavljena samo na jednoj pobjedi. U gostima protiv Bologne također su ostvarili još jedan trijumf. Iako je domaća momčad pokazala nešto bolju igru, Milan je iskoristio dvije od šest šansi na protivnički gol i odnio čistu pobjedu.

Milan je trenutno u sjajnoj formi, a njihov napadački potencijal je impresivan, s čak 15 golova postignutih u zadnjih šest utakmica. S prvim mjestom na tabeli u ovom trenutku, Milan će sigurno pokušati nastaviti svoj uspješan niz u nadolazećem susretu.

Roma: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Diego Llorente; Karsdorp, Pellegrini, Paredes, Aouar, Spinazzola; Belotti, El Shaarawy

AC Milan: Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, Hernandez; Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders; Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Jasno je da je na početku sezone teško utvrditi koja ekipa dominira. Iako Milan ima dvije pobjede, loš početak Rome ne odslikava njihov pravi potencijal. U posljednjih 13 međusobnih susreta između ova dva tima nije bilo manje od 2 gola na utakmici, a nešto slično očekujem i ovdje po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_22.png

(Koeficijenti 1.9. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Slaven Belupo - Lokomotiva   over 2,5 goals   1,95 (bet365)

Slaven Belupo stvarno dosta zabija i osim utakmice protiv Hajduka koju su izgubili 3:0 i na početku prvenstva protiv Osjeka 6:1 (obe u gostima) svugdje su zabili barem 2 gola. Gol razlika im je 10:17. Lokomotiva je prodala Stojkovića i Kačavendu u Dinamo i stvano ne vidim razlog da je na njih kvota 2,15 odnosno 3,10 na Slavena. Očekujem više gola barem i pobijedu Slavena

image.png.d5b8fb1646c3c1f11c32ce556cd6ec14.png

Borac - Zvijezda 09 1, 1.12

City - Fulham 1, 1.17

Dom.Republika - Srbija 2, 1.28

Za ovaj weekend odabrao sam ovaj tripl koji po meni ima velike izglede za prolazak.

O Borcu i desavanju oko Borca i NS BiH vec je sve receno.. Ovo ce Borac lagano dobiti, cak i u hendikepu, Zvijezda jedna od najlosijih ekipa Premier lige BiH.

City devet dimenzija vise od Fulhama, ne vidim kako ih gosti mogu iznenaditi.

Nakon danasnjeg poraza od Italije, koja se vratila u utalmicu nakon sto je u jednom trenutku u 3. cetvrtini gubila 16 pts razlike, Srbija jednostavno mora pobjediti Domin.Republiku. Sjecam se da sam i prosle godine u drugom ili trecem kolu PS upravo pao na ovom paru. I tada je Srbija bila izraziti favorit kao i danas sa kv.1.20. Kladionice su i danas podcjenile Italiju, pa je tako kv na Srbiju isla do cak 1.11. Jedan kolega kladionicar, inace dobar poznavaoc kosarke i talijanske reprezentacije kojeg pratim  na drustvenim mrezama kaze da je kv na Srbiju trebala da se krece izmedju 1.5 -1.6. Jos dodaje, da je reprezentacija Italije ne predvidiva za kladjenje, da ima solidne igrace i budalu od trenera, sto se danas pokazalo tacno. Zadnjih 15 min utakmice talijani su iz svake pozicije poentirali, ubacivali i nemoguce suteve, a za sve to trener ih je nagradjivao poljubcima. Ocito da je Italija "crna macka" Srbiji koja je izgubila  zahvaljujuci i nerezonskim sutevima za 3 pts Bogdanovica kao i greskama Gudurica u kljucnim momentima utakmice. Dominikanska Republika takodje nije naivna reprezentacija, dobila je istu ovu Italiju koja je danas porazila Srbiju, cak su imali i +17 ali su na kraju slavili sa 5 pts. Dok sam ovo pisao oni su upravo uspjeli da izgube od Portorika. Danas je dan na Svjetskom prvenstvu prepun iznenadjenja pa su tako redom gubili favoriti postavljeni od strane kladionica.   

Zakljucujem, da su Pesicevi izabranici kvalitetniji od reprezentacije Dom. Republike te da ce na kraju ostvariti pobjedu.

Sretno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use