Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak 2.pngČetvrtak 3.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.8. u 15:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pozdrav kolege kladioničari, 

Nisam baš poznat po pisanju u dnevnim temama ali ću to svakako pokušati promjeniti u budućnosti kada god mi to vrijeme bude dozvoljavalo da sa Vama podijelim tipove koje i sam igram.

Polako ulazimo u novu sezonu kladjenja za koju siguran sam i većina vas preželjkuje sa nestrpljenjem, a za danas bi da izdvojim dvije utakmice koje mi se čine izgledne za prolaz.

LASK - Zrinjski 1 1,67  ili sigurnije pobjeda LASK-a barem u jednom poluvremenu 1,33 

Olympiakos - Čukarički 1, 1,21  kvote za obje utakmice su iz kladionice Wwin

LASK nije dobro ušao u novu sezonu Austrijske Bundeslige, te je tako od četiri idigrana kola tek pobjedio za sada najlošiju ekupu domaćeg prvenstva BW Linz, te uz to upisao i dva nerješena ishoda. LASK je pretrpio i određene promjene igračkog kadra te se još uvijek uigravaju. Očekujem od njih da i ove sezone kao i prošle budu u samom vrhu domaćeg prvenstva. Zrinjski je napravio što do sada nije uspjelo niti jednoj BiH ekipi tako što se plasirao u grupnu fazu nekog natjecanja. U Austiju će po izjavama trenera gostiju Zrinjski nastupiti sa dvojicom debitanata u zadnjem redu. Zrinjski je u ovu fazu došao tako što je izbacio islandski Briedablik sa ukupnim rezultatom 6-3, dok je prethodno u kvalifikacijama za LP ispao od Slovana. Smatram da je Zrinjski u današnjoj utakmici outsider što zbog kvaliteta u igračkom kadru kao i u razlici u kvalitetu domaćih liga u kojima nastupaju ove dvije ekipe. Sve osim pobjede domaćina u ovom susretu bilo iznenađenje.

Olympiakos je na svom terenu apsolutni favorit protiv ekipe Čukaričkog gdje očekujem rutinsku pobjedu domaćina.

Sretno svima koji budu pratili

Screenshot_20230824_091456_Samsung Internet.jpg

Evo i ja da ubacim za sada samo naslov posta, a tekst analize cu ubaciti izmedju 13.00 i 15.00 casova.

Olympiacos vs Cukaricki, Conference League, jedinica, kvota 1,20 (cetvrtak)

Borac Bl vs Sloga, BiH Premijer liga, jedinica, kvota 1,35 (petak ili subota)

Ukupna kvota 1,62

Tekst ce ici malo kasnije, posto nije jasno oko ove druge utakmice. Kolega @furyshaa je najavio utakmicu za subotu, a kladionice za petak. Kolega @furyshaa kaze da Borac gostuje, a kladionice da je domacin ...

Danas ce vam (dobitni) post napisati Google, kolega @furyshaa i jos jedna neznalica iz BiH, koju pratim sa drustvene mreze, a ja cu biti obican servis koji ce preneti i skupiti informacije na jednom mestu. Dakle, ako padnete, trazite od kompanije Google da vam vrati ulozeni novac, a ako trenutno nemaju gotovine na racunu, obratite se ovoj dvojici da vam vrate novac.

Danas nema emocija, osobnih stavova, samo cinjenice i nista vise.

Google kaze da su od balkanskih ekipa, iako je tek osmi mesec i sezona kupanja, iz Lige Prvaka ispali svi klubovi koji su igrali kvalifikacije (Dinamo, Zrinjski, Olimpija, Tsc, Balkani i Struga). Iako cak i Google nema toliko prostora u svojoj memoriji, evo i spiska balkanskih govana koja su vec ispala iz svih evropskih takmicenja za ovu godinu, iako je osmi mesec i sezona kupanja.

Zeljeznicar, Sutjeska, Domzale, Arsenal (Tivat, ne onaj londonski), Sarajevo, Gnjilane, Shkendija, Buducnost, Vojvodina, Borac Banja Luka, Tsc, Dukagjini, Osijek, Maribor … a tek cekamo da ispadnu Partizan, Celje, Rijeka i Cukaricki. Klubovima poput Olimpije, Dinama, Zrinjskog, Struge i Balkanima neka je Bog u pomoci.

Hajduka Google nije nigde naveo, verovatno ga nema u pretrazivacu.

Ako ne koristimo emocije, vec samo cinjenice, po Googlu, Balkan je najvece zlo na svetu. Na Balkanu je i formalno poceo Prvi Svetski Rat, sarajevskim atentatom, gde su clanovi tajne organizacije “Mlada Bosna” ubili austrougarskog prestolonaslednika Ferdinanda i njegovu suprugu Sofiju u trecem mesecu trudnoce, misleci da ce tim ubistvom Balkanu krenuti bolje. Na Balkanu je bio i cetvrorogodisnji rat, jedan od najkrvavijih u istoriji ratovanja, a deset puta zverskiji od Drugog Svetskog rata. Po Googlu, balkanske zemlje su jedine koje su se raspale u krvavom ratu, dok su se, na primer Ceska i Slovacka, pa cak i sve bivse sovjetske zemlje, razisle (relativno) mirno i diplomatski. Po Google, balkanske zemlje su podrucje iz koje odlazi najvise ljudi, proporcionalno broju stanovnika. Procenjuje se da van balkanskih zemalja zivi izmedju deset i petnaest miliona ljudi koji su otisli sa Balkana, ukljucujuci sve generacije, zasta je verovatno bilo razloga.

Danas igra srpska, ali i balkanska ekipa Cukaricki u gostima protiv Olympiacosa. Utakmica se igra bez prisustva gledalaca, i mozete samo zamisliti sa koliko entuzijazma i uklizavanja u noge, ce grci uci na ovom mecu protiv ovih neznalica. Cukaricki je ekipa koja je bila na kraju prosle sezone iza ekipe Tsc u srpskom prvenstvu, a Tsc je ispao konacnim rezultatom 1:7 od Brage.

Borac Banja Luka vs Sloga Doboj, BiH Premijer liga, jedinica (petak)

Moj najlepsi dan na Forumu je bio kada je neki kolega jednom prilikom predlozio poraz Dzumhura na nekom challengeru, i kada smo svi sa Foruma navalili kao pcele na taj predlog. Secam se da smo uplacivali kao da sutra vise nema kladjenja i kao da nam je ovo kladjenje protiv Dzumhura poslednje kladjenje u zivotu. Ni jedan kolega se nije javio da kaze : “... cekajte malo, hajde da razmislimo .. ili nesto slicno ...” nego svi juuuuuurisssssssssssssss protiv Damira, ako treba i sa novcem koji nemamo. Predlog je naravno lagano prosao, a ovaj sutrasnji mec bi mogao da bude slican takav. Cim su izasle kvote na ovu jedinicu, vec je kvota pocela da pada, sa 1,35-1,38, vec sada je na 1,22.

Posto danas post ne pisem ja, vec sam obican servis i prenosim sta drugi imaju da kazu; evo da jos jednom ponovim reci koje su kolege iz BiH koristile u najavi ovoga meca. Dakle, samo cinjenice, bez emocija;

korupcija, kabadahija, fijasko, namestanje, stoka (ovo sam ja dodao), Dodik, vukojebina, banjalucani, ujak, sudjenje, Savez, harmonikasi, zestica, vedri i oblaci sudijama, deset svetlosnih godina, “...ako igraci ne pobede, pobedice sudija, a ako ni oni ne pobede, pobedice uprava...”

Evo nas na kraju posta. Po Googlu i kolegama ovo je double kao kuca po kvoti od 1,62 ako uplatite odmah, a ako cekate, uplaticete po verovatno manjoj kvoti. Danas igramo protiv jedne balkanske ekipe, a kod drugog para treba da iskoristimo sto zivimo na tom zlu.

Hej @IzudinB

Nisam bas odusevljen mojim novim Topicom, zapravo nista mi se ne svidja. Hajde da vidimo sta mozemo da promenimo, i dokle mozemo da se cenkamo.

Svi dobro znamo sta sam sve ucinio za nas Forum. Ali, ako cemo posteno, imao sam i puno privilegija, sto jest' jest'. Evo i privilegija koje sam zasluzio

Samo meni su administratori promenili profilno ime i profilnu sliku, sto je bilo pravo remek-delo.

Nikada mi nije bio obrisan niti cenzurisan nijedan tekst, iako sam cesto prelazio sve granice pristojnosti, sto je jako vazno za svaki Forum, a to je sloboda. Samo jednom mi je kolega @Goksim napomenuo da “bi trebalo da se drzim teme”, ali ko ga yebe, zato sam ga i izbacio u drugu ligu.

Jedino ja sam na Forumu mogao da postavljam u Poslednjoj Sansi predloge sa kvotom manjom od 1,20 sto sam i zasluzio.

Jedino ja sam na Forumu mogao da postavim predlog iz Poslednje Sanse u dnevnom Topicu, ako bi se desilo da se @IzudinB nije probudio do 15.00 casova.

Cime nisam zadovoljan? Nekako mi se ne svidja sto sam dobio podTopic u okviru Topica Dugorocno kladjenje. Vise bih voleo da imam samostalan Topic, jer mislim da vise zasluzujem. Samostalan Topic ima recimo Biatlon, Stolni tenis, Teretana, Odbojka na pijesku ili Politika, a mene ste bacili na podTopic. Kada bih bio administrator, sebe bih smestio u posebnom Topicu, odmah ispod Dugorocnog kladjenja, a u okviru “Tipova za kladjenje”. Ako ti @IzudinB mislis da zasluzujem manje, neka bude tako, bacite me u saht od kanalizacije ili septicku jamu, ako treba.

Nisam zadovoljan ni sa novim nazivom Topica “Leonardova prorocanstva”, jer nisam prorok, vec kockar, iako zaista imam nadprirodnih moci.

Evo i mojih devet predloga, pa ako mislis da ima prostora za cenkanje, mozemo da pregovaramo po principu “trazi i nemoguce, da bi dobio sto vise”. Trazio bih da se u nazivu jasno nazire moj nick, a pogotovo da se jasno naslucuje razlika izmedju mene i svih vas ostalih sa Foruma. Veoma bi mi se svidelo da u nazivu Topica bude engleska rec by LeonardoDrugi, ako vec ne moze ceo nick.

Predloge sam podelio u dve grupe, prvu gde se naslucuje moja nadmoc nad svima vama, i druga grupa, nesto pristojnija, gde se u naslovu Topica sadrzi i promocija kockanja. Od tebe se ocekuje da obrises tvoj predlog i uneses jedan od mojih predloga za koji mislis da zvuci pristojno.

Elita i plebs by LeonardoDrugi (ovo prvo sam ja, a ovo drugo, plebs, narod, rulja, masa ,,, ste vi)

Dobar, bolji, LeonardoDrugi

LeonardoDrugi i paralelni svet (paralelni svet, to ste svi vi ostali)

Ko uci znace, ko se kocka imace, by LeonardoDrugi

LeonardoDrugi, uzmi ili ostavi

Kocka, ljubav a ne mrznja, zagrlite svakog kockara by LeonardoDrugi

Nije sve u novcu, ima nesto i u kockanju, by LeonardoDrugi

Dobar kockar daleko se cuje, by Leonardo Drugi

Kocka, simulacija orgazma by LeonardoDrugi.

Za kraj, best of. Mislim da zasluzujem pravi, a ne siromasni Topic. Mislim da kao i svaki samostalni Topic zasluzujem i opis ispod, a to bi moglo da bude ovako; “... Mesto gde najbolji kockar naseg Foruma, potpuno besplatno samo za nas, detaljnije predstavlja pojedine ekipe u nastupajucoj sezoni... “

Ako si spreman na cenkanje i kompromise, ja cu biti spreman vec u subotu da pustim predstavljanje prve ekipe, a tu privilegiju ce imati Brighton iz engleske Premier League

@LeonardoDrugi tek sada gledam i totalno si upravu. Zaista ne znam šta sam gledao i kako sam ovo uopšte vidio i gdje ali Bože moj, greške se dešavaju. Vjerovatno žurba ali zakleo bih se da sam gledao subota - Borac gost. Moju objavu možete pogledati u topicu za subotu.

Da stvar bude zanimljivija, mišljenja sam da će malo ko (mislim možda čak niko) odnijeti 3 boda iz Banja Luke, posebno ne ekipa Sloge. Ovo još više daje na značaju i još više sam vjerovanja da će Borac ovo riješiti veoma lako.

Hvala @LeonardoDrugi a ostali ko je pročitao, izvinjavam se, moja greška.

prije 11 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi tek sada gledam i totalno si upravu. Zaista ne znam šta sam gledao i kako sam ovo uopšte vidio i gdje ali Bože moj, greške se dešavaju. Vjerovatno žurba ali zakleo bih se da sam gledao subota - Borac gost. Moju objavu možete pogledati u topicu za subotu.

Da stvar bude zanimljivija, mišljenja sam da će malo ko (mislim možda čak niko) odnijeti 3 boda iz Banja Luke, posebno ne ekipa Sloge. Ovo još više daje na značaju i još više sam vjerovanja da će Borac ovo riješiti veoma lako.

Hvala @LeonardoDrugi a ostali ko je pročitao, izvinjavam se, moja greška.

Nisi kolega pogrijesio, trebalo se igrati u subotu u Doboju, zasto je zamjenjeno domacinstvo nije mi poznato. Definitivno je Borac domacin i utakmica se igra u petak.

Screenshot_20230824_105544_Samsung Internet.jpg

Po meni je i ovo poklon kad znamo sve o Premier ligi BiH, ocekujem da ovo padne do sutra na 1.10-1.15

Dinamo Zagreb - Sparta Prag 1X i barem gol na utakmici (1.53) bet365

Dinamo je nedavno odigrao utakmicu u borbi za Ligu prvaka u gostima protiv AEK-a i rezultat je bio 2-2. No, zbog prethodnog poraza, Dinamo je izgubio priliku za daljnji napredak. Josip Šutalo je postigao gol krajem prvog poluvremena, a drugi gol je došao s asistencijom Brune Petkovića koji je omogućio Robertu Ljubičiću da zatrese mrežu. Iako su domaćini uspjeli smanjiti zaostatak u drugoj minuti sudačke nadoknade, dramatični trenuci su se nastavili osam minuta kasnije s dodijeljenim jedanaestercem. Iako je izvođenje kaznenog udarca bilo neuspješn, međutim domaćini su stigli na odbitak i zabili za izjednačenje i prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Dinamo Zagreb je odigrao samo tri utakmice u hrvatskom prvenstvu. Njihov dosadašnji skor uključuje jednu pobjedu, remi i poraz. U pripremnom razdoblju su uspjeli odigrati četiri prijateljske utakmice, gdje su ostvarili po dvije pobjede i dva poraza. U prestižnom Superkupu, uspjeli su pobijediti Hajduk s tijesnih 1-0, dok su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka impozantno izbacili Astanu s ukupnih 6-0.

Uoči ove utakmice, Dinamo Zagreb nema problemima s ozljedama. Međutim, važno je istaknuti da je branič Josip Šutalo odigrao svoju posljednju utakmicu za klub, nakon što je, kako se špekulira, završen transfer u Ajax vrijedan 21 milijun eura, a to se dogodilo u ponedjeljak. Zamjena za Šutala u početnoj postavi mogla bi biti njegov brat Boško Šutalo ili ljetno pojačanje Maxime Bernauer. Obojica će se pridružiti Stefanu Ristovskom u sredini obrane, dok će Sadegh Moharrami i Robert Ljubičić zadržati svoje pozicije na desnom i lijevom beku.

Pretpostavlja se da će trener Sergej Jakirović zadržati kontinuitet u sastavu vezne linije i napada, bez značajnih izmjena ili možda čak i bez izmjena uopće. Bruno Petković će vjerojatno i dalje predvoditi napad, smješten između krila Darija Špikića i Luke Ivanušeca.

Sparta Prag se u posljednjoj utakmici susrela s Teplicama na gostovanju, utakmica koja je na kraju završila 1-1. Prvi pogodak postignut je u 35. minuti kada je Jan Kuchta iskoristio asistenciju Qazima Lacie te preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Gostujuća ekipa se suočila s hendikepom manjka igrača već u prvom poluvremenu jer je Ladislav Krejci dobio crveni karton. U završnici utakmice, u 85. minuti, domaćini su uspjeli izjednačiti rezultat, a ostatak susreta protekao je bez daljnjih promjena.

Sparta zauzima drugo mjesto na tabeli sa pet odigranih utakmica i ukupno 13 osvojenih bodova, samo dva manje od prvoplasirane momčadi Slavije. U dosadašnjem tijeku ove sezone, odigrali su sedam natjecateljskih utakmica te ostvarili četiri pobjede, dva remija i pretrpjeli jedan poraz. Tijekom pripremnog razdoblja, sudjelovali su u četiri prijateljske utakmice, gdje su ostvarili jednu pobjedu, remizirali dva puta i upisali jedan poraz.

Pretpostavlja se da će trener Brian Priske vjerojatno ponovno odabrati sličan početni sastav kao prošlog tjedna protiv Kopenhagena. Postoji mogućnost da bi umjesto Martina Vitika u obrani šansu mogao dobiti Asger Sorensen.

Dinamo Zagreb: Livaković; Moharrami, Ristovski, Bernauer, Ljubičić; Bulat, Mijić; Špikić, Mykhaylichenko, Ivanušec; Petković

Sparta Prag: Vindahl Jensen; Sorensen, Panak, Krejčí; Wiesner, Kairinen, Sadilek, Zelený; Birmancević, Kuchta, Haraslin

Dinamo Zagreb je u ovoj utakmici u blagoj prednosti zbog jačeg sastava i prednosti domaćeg terena. Ipak, Sparta je protiv Kopenhagena pokazala sjajno izdanje, što znači da Dinamo neće lako doći do pobjede. Stoga moja oklada ovdje ide na duplu šansu 1X na Dinamo Zagreb gdje nam bet365 kladionica daje kvotu od 1.36, ako uz to dodamo da će na utakmici biti barem jedan gol, kvota nam se povećava na 1.53.

Screenshot_31.png

(Koeficijenti 24.8. u 12:00 CET)

Lille - Rijeka više od 2.5 gola (1.60) bet365

Lille, koji je bio u vrhu francuskog nogometa proteklih sezona, i dalje zauzima značajno mjesto u vrhu lige. U prethodnoj sezoni, završili su na petom mjestu u prvenstvu, osiguravajući sebi priliku za Playoff Konferencijske lige. U ovom ključnom razdoblju, Lille se suočava sa zahtjevnim ispitom protiv Rijeke.

U pripremnom periodu, Lille je odigrao pet prijateljskih utakmica. Tri pobjede, protiv Dunkerquea, Cercle Bruggea i Le Havrea, pokazale su njihovu sposobnost. Unatoč neriješenom ishodu protiv Brentforda, jednog od jačih suparnika, i porazu od Empolija (2:1), ovi susreti su poslužili kao prilika za podešavanje taktike i pripremu za izazove koji dolaze.

Lille je također obećavajuće započeo svoje domaće prvenstvo. Nakon dva kola, ostali su neporaženi. Remi 1:1 protiv Nice na gostovanju u prvom meču pokazuje njihovu sposobnost održavanja stabilnosti i kontroliranja igre. U drugom meču, unatoč igraču manje od 78. minute, pobijedili su Nantes na svom terenu sa 2:0. Ova pobjeda s igračem manje naglašava njihovu mentalnu snagu i organiziranost.

S takvom pripremom i uspjehom u domaćem prvenstvu, Lille ulazi u susret protiv Rijeke s pozitivnim raspoloženjem. Njihova ambicija je jasna - pobijediti i osigurati svoje mjesto u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Rijeka ulazi u izazovne kvalifikacije za Konferencijsku ligu s ciljem da se izbori za mjesto u grupnoj fazi natjecanja. Njihov put do sada pokazuje znakove snage i sposobnosti za suočavanje s različitim protivnicima.

Za razliku od Lillea, Rijeka je u kvalifikacije ušla u drugom kolu. Njihov prvi protivnik bili su Dukagiji, a prva utakmica na gostovanju rezultirala je pobjedom od 1:0, iako težom nego što se očekivalo. Međutim, u uzvratu na domaćem terenu, Rijeka je pokazala impresivnu snagu, deklasirajući suparnika s Kosova rezultatom 6:1. Ovaj nastup ukazuje na njihovu sposobnost da se prilagode različitim situacijama i igraju efikasno na domaćem terenu.

Nakon uspješnog prolaska kroz prvu fazu kvalifikacija, Rijeka se suočila s B36 Torshavnom. U oba dvoboja, Rijeka je slavila sa skorom 3:1 i 2:0, osiguravajući svoje mjesto u doigravanju Konferencijske lige. No, izazov je postao znatno veći s dolaskom suparnika kao što je Lille.

U domaćem prvenstvu, Rijeka je također pokazala obećavajuću formu. Unatoč porazu od splitskog Hajduka (1:0), ostvarili su tri pobjede protiv Rudeša (4:0), Istre (6:0) i Lokomotive Zagreb (2:1). Ovi rezultati sugeriraju njihovu sposobnost da igraju efikasno i postižu golove.

Pred susretom s Lilleom, Rijeka se suočava s velikim izazovom. Dok su prošli nekoliko kvalifikacijskih rundi s impresivnim rezultatima, Lille će biti ozbiljan test njihove snage. Rijeka će se osloniti na svoju sposobnost prilagodbe, timsku koheziju i pozitivnu dinamiku koju su stvorili u domaćem prvenstvu kako bi se suočili s ovim izazovom i osigurali svoje mjesto u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Lille: Chevalier; Santos, Diakite, Alexsandro, Ismaily; Gomes, Andre; Zhegrova, Cabella, Haraldsson; David

HNK Rijeka: Labrovic; Smolcic, Galesic, Radeljic, Goda; Selahi, Lepinjica; Pasalic, Fruk, Jankovic; Ivanovic

Nadolazeći meč između Lillea i Rijeke obećava dinamičan i uzbudljiv nogomet. Oba tima ulaze u ovaj susret s pozitivnom formom. Rijeka je posebno impresionirala u posljednjih pet mečeva, gdje su uspješno postigli 19 golova, ilustrirajući njihovu ofenzivnu efikasnost.

S druge strane, Lille ima reputaciju ofanzivne igre na svom terenu, što dodaje još više napetosti ovoj utakmici. Očekuje se da će Lille biti motiviran za postizanje golova na svom stadionu.

S obzirom na ovu dinamiku, prognoziramo da će ova utakmica biti izrazito zanimljiva i da će se razviti s obiljem akcija i prilika za postizanje golova. Kvaliteta i forma oba tima sugeriraju da bi ovo mogla biti utakmica s većim brojem golova, gdje nam bet365 kladionica na više od 2.5 gola daje kvotu od 1.60.

Screenshot_32.png

(Koeficijenti 24.8. u 13:40 CET)

prije 5 sati, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - Sparta Prag 1X i barem gol na utakmici (1.53) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Dinamo je nedavno odigrao utakmicu u borbi za Ligu prvaka u gostima protiv AEK-a i rezultat je bio 2-2. No, zbog prethodnog poraza, Dinamo je izgubio priliku za daljnji napredak. Josip Šutalo je postigao gol krajem prvog poluvremena, a drugi gol je došao s asistencijom Brune Petkovića koji je omogućio Robertu Ljubičiću da zatrese mrežu. Iako su domaćini uspjeli smanjiti zaostatak u drugoj minuti sudačke nadoknade, dramatični trenuci su se nastavili osam minuta kasnije s dodijeljenim jedanaestercem. Iako je izvođenje kaznenog udarca bilo neuspješn, međutim domaćini su stigli na odbitak i zabili za izjednačenje i prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Dinamo Zagreb je odigrao samo tri utakmice u hrvatskom prvenstvu. Njihov dosadašnji skor uključuje jednu pobjedu, remi i poraz. U pripremnom razdoblju su uspjeli odigrati četiri prijateljske utakmice, gdje su ostvarili po dvije pobjede i dva poraza. U prestižnom Superkupu, uspjeli su pobijediti Hajduk s tijesnih 1-0, dok su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka impozantno izbacili Astanu s ukupnih 6-0.

Uoči ove utakmice, Dinamo Zagreb nema problemima s ozljedama. Međutim, važno je istaknuti da je branič Josip Šutalo odigrao svoju posljednju utakmicu za klub, nakon što je, kako se špekulira, završen transfer u Ajax vrijedan 21 milijun eura, a to se dogodilo u ponedjeljak. Zamjena za Šutala u početnoj postavi mogla bi biti njegov brat Boško Šutalo ili ljetno pojačanje Maxime Bernauer. Obojica će se pridružiti Stefanu Ristovskom u sredini obrane, dok će Sadegh Moharrami i Robert Ljubičić zadržati svoje pozicije na desnom i lijevom beku.

Pretpostavlja se da će trener Sergej Jakirović zadržati kontinuitet u sastavu vezne linije i napada, bez značajnih izmjena ili možda čak i bez izmjena uopće. Bruno Petković će vjerojatno i dalje predvoditi napad, smješten između krila Darija Špikića i Luke Ivanušeca.

Sparta Prag se u posljednjoj utakmici susrela s Teplicama na gostovanju, utakmica koja je na kraju završila 1-1. Prvi pogodak postignut je u 35. minuti kada je Jan Kuchta iskoristio asistenciju Qazima Lacie te preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Gostujuća ekipa se suočila s hendikepom manjka igrača već u prvom poluvremenu jer je Ladislav Krejci dobio crveni karton. U završnici utakmice, u 85. minuti, domaćini su uspjeli izjednačiti rezultat, a ostatak susreta protekao je bez daljnjih promjena.

Sparta zauzima drugo mjesto na tabeli sa pet odigranih utakmica i ukupno 13 osvojenih bodova, samo dva manje od prvoplasirane momčadi Slavije. U dosadašnjem tijeku ove sezone, odigrali su sedam natjecateljskih utakmica te ostvarili četiri pobjede, dva remija i pretrpjeli jedan poraz. Tijekom pripremnog razdoblja, sudjelovali su u četiri prijateljske utakmice, gdje su ostvarili jednu pobjedu, remizirali dva puta i upisali jedan poraz.

Pretpostavlja se da će trener Brian Priske vjerojatno ponovno odabrati sličan početni sastav kao prošlog tjedna protiv Kopenhagena. Postoji mogućnost da bi umjesto Martina Vitika u obrani šansu mogao dobiti Asger Sorensen.

Dinamo Zagreb: Livaković; Moharrami, Ristovski, Bernauer, Ljubičić; Bulat, Mijić; Špikić, Mykhaylichenko, Ivanušec; Petković

Sparta Prag: Vindahl Jensen; Sorensen, Panak, Krejčí; Wiesner, Kairinen, Sadilek, Zelený; Birmancević, Kuchta, Haraslin

Dinamo Zagreb je u ovoj utakmici u blagoj prednosti zbog jačeg sastava i prednosti domaćeg terena. Ipak, Sparta je protiv Kopenhagena pokazala sjajno izdanje, što znači da Dinamo neće lako doći do pobjede. Stoga moja oklada ovdje ide na duplu šansu 1X na Dinamo Zagreb gdje nam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica daje kvotu od 1.36, ako uz to dodamo da će na utakmici biti barem jedan gol, kvota nam se povećava na 1.53.

Screenshot_31.png

(Koeficijenti 24.8. u 12:00 CET)

plivakovic ne igra, u turskoj je

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Evo i ja da ubacim za sada samo naslov posta, a tekst analize cu ubaciti izmedju 13.00 i 15.00 casova.

Olympiacos vs Cukaricki, Conference League, jedinica, kvota 1,20 (cetvrtak)

Borac Bl vs Sloga, BiH Premijer liga, jedinica, kvota 1,35 (petak ili subota)

Ukupna kvota 1,62

Tekst ce ici malo kasnije, posto nije jasno oko ove druge utakmice. Kolega @furyshaa je najavio utakmicu za subotu, a kladionice za petak. Kolega @furyshaa kaze da Borac gostuje, a kladionice da je domacin ...

Danas ce vam (dobitni) post napisati Google, kolega @furyshaa i jos jedna neznalica iz BiH, koju pratim sa drustvene mreze, a ja cu biti obican servis koji ce preneti i skupiti informacije na jednom mestu. Dakle, ako padnete, trazite od kompanije Google da vam vrati ulozeni novac, a ako trenutno nemaju gotovine na racunu, obratite se ovoj dvojici da vam vrate novac.

Danas nema emocija, osobnih stavova, samo cinjenice i nista vise.

Google kaze da su od balkanskih ekipa, iako je tek osmi mesec i sezona kupanja, iz Lige Prvaka ispali svi klubovi koji su igrali kvalifikacije (Dinamo, Zrinjski, Olimpija, Tsc, Balkani i Struga). Iako cak i Google nema toliko prostora u svojoj memoriji, evo i spiska balkanskih govana koja su vec ispala iz svih evropskih takmicenja za ovu godinu, iako je osmi mesec i sezona kupanja.

Zeljeznicar, Sutjeska, Domzale, Arsenal (Tivat, ne onaj londonski), Sarajevo, Gnjilane, Shkendija, Buducnost, Vojvodina, Borac Banja Luka, Tsc, Dukagjini, Osijek, Maribor … a tek cekamo da ispadnu Partizan, Celje, Rijeka i Cukaricki. Klubovima poput Olimpije, Dinama, Zrinjskog, Struge i Balkanima neka je Bog u pomoci.

Hajduka Google nije nigde naveo, verovatno ga nema u pretrazivacu.

Ako ne koristimo emocije, vec samo cinjenice, po Googlu, Balkan je najvece zlo na svetu. Na Balkanu je i formalno poceo Prvi Svetski Rat, sarajevskim atentatom, gde su clanovi tajne organizacije “Mlada Bosna” ubili austrougarskog prestolonaslednika Ferdinanda i njegovu suprugu Sofiju u trecem mesecu trudnoce, misleci da ce tim ubistvom Balkanu krenuti bolje. Na Balkanu je bio i cetvrorogodisnji rat, jedan od najkrvavijih u istoriji ratovanja, a deset puta zverskiji od Drugog Svetskog rata. Po Googlu, balkanske zemlje su jedine koje su se raspale u krvavom ratu, dok su se, na primer Ceska i Slovacka, pa cak i sve bivse sovjetske zemlje, razisle (relativno) mirno i diplomatski. Po Google, balkanske zemlje su podrucje iz koje odlazi najvise ljudi, proporcionalno broju stanovnika. Procenjuje se da van balkanskih zemalja zivi izmedju deset i petnaest miliona ljudi koji su otisli sa Balkana, ukljucujuci sve generacije, zasta je verovatno bilo razloga.

Danas igra srpska, ali i balkanska ekipa Cukaricki u gostima protiv Olympiacosa. Utakmica se igra bez prisustva gledalaca, i mozete samo zamisliti sa koliko entuzijazma i uklizavanja u noge, ce grci uci na ovom mecu protiv ovih neznalica. Cukaricki je ekipa koja je bila na kraju prosle sezone iza ekipe Tsc u srpskom prvenstvu, a Tsc je ispao konacnim rezultatom 1:7 od Brage.

Borac Banja Luka vs Sloga Doboj, BiH Premijer liga, jedinica (petak)

Moj najlepsi dan na Forumu je bio kada je neki kolega jednom prilikom predlozio poraz Dzumhura na nekom challengeru, i kada smo svi sa Foruma navalili kao pcele na taj predlog. Secam se da smo uplacivali kao da sutra vise nema kladjenja i kao da nam je ovo kladjenje protiv Dzumhura poslednje kladjenje u zivotu. Ni jedan kolega se nije javio da kaze : “... cekajte malo, hajde da razmislimo .. ili nesto slicno ...” nego svi juuuuuurisssssssssssssss protiv Damira, ako treba i sa novcem koji nemamo. Predlog je naravno lagano prosao, a ovaj sutrasnji mec bi mogao da bude slican takav. Cim su izasle kvote na ovu jedinicu, vec je kvota pocela da pada, sa 1,35-1,38, vec sada je na 1,22.

Posto danas post ne pisem ja, vec sam obican servis i prenosim sta drugi imaju da kazu; evo da jos jednom ponovim reci koje su kolege iz BiH koristile u najavi ovoga meca. Dakle, samo cinjenice, bez emocija;

korupcija, kabadahija, fijasko, namestanje, stoka (ovo sam ja dodao), Dodik, vukojebina, banjalucani, ujak, sudjenje, Savez, harmonikasi, zestica, vedri i oblaci sudijama, deset svetlosnih godina, “...ako igraci ne pobede, pobedice sudija, a ako ni oni ne pobede, pobedice uprava...”

Evo nas na kraju posta. Po Googlu i kolegama ovo je double kao kuca po kvoti od 1,62 ako uplatite odmah, a ako cekate, uplaticete po verovatno manjoj kvoti. Danas igramo protiv jedne balkanske ekipe, a kod drugog para treba da iskoristimo sto zivimo na tom zlu.

Hej @IzudinB

Nisam bas odusevljen mojim novim Topicom, zapravo nista mi se ne svidja. Hajde da vidimo sta mozemo da promenimo, i dokle mozemo da se cenkamo.

Svi dobro znamo sta sam sve ucinio za nas Forum. Ali, ako cemo posteno, imao sam i puno privilegija, sto jest' jest'. Evo i privilegija koje sam zasluzio

Samo meni su administratori promenili profilno ime i profilnu sliku, sto je bilo pravo remek-delo.

Nikada mi nije bio obrisan niti cenzurisan nijedan tekst, iako sam cesto prelazio sve granice pristojnosti, sto je jako vazno za svaki Forum, a to je sloboda. Samo jednom mi je kolega @Goksim napomenuo da “bi trebalo da se drzim teme”, ali ko ga yebe, zato sam ga i izbacio u drugu ligu.

Jedino ja sam na Forumu mogao da postavljam u Poslednjoj Sansi predloge sa kvotom manjom od 1,20 sto sam i zasluzio.

Jedino ja sam na Forumu mogao da postavim predlog iz Poslednje Sanse u dnevnom Topicu, ako bi se desilo da se @IzudinB nije probudio do 15.00 casova.

Cime nisam zadovoljan? Nekako mi se ne svidja sto sam dobio podTopic u okviru Topica Dugorocno kladjenje. Vise bih voleo da imam samostalan Topic, jer mislim da vise zasluzujem. Samostalan Topic ima recimo Biatlon, Stolni tenis, Teretana, Odbojka na pijesku ili Politika, a mene ste bacili na podTopic. Kada bih bio administrator, sebe bih smestio u posebnom Topicu, odmah ispod Dugorocnog kladjenja, a u okviru “Tipova za kladjenje”. Ako ti @IzudinB mislis da zasluzujem manje, neka bude tako, bacite me u saht od kanalizacije ili septicku jamu, ako treba.

Nisam zadovoljan ni sa novim nazivom Topica “Leonardova prorocanstva”, jer nisam prorok, vec kockar, iako zaista imam nadprirodnih moci.

Evo i mojih devet predloga, pa ako mislis da ima prostora za cenkanje, mozemo da pregovaramo po principu “trazi i nemoguce, da bi dobio sto vise”. Trazio bih da se u nazivu jasno nazire moj nick, a pogotovo da se jasno naslucuje razlika izmedju mene i svih vas ostalih sa Foruma. Veoma bi mi se svidelo da u nazivu Topica bude engleska rec by LeonardoDrugi, ako vec ne moze ceo nick.

Predloge sam podelio u dve grupe, prvu gde se naslucuje moja nadmoc nad svima vama, i druga grupa, nesto pristojnija, gde se u naslovu Topica sadrzi i promocija kockanja. Od tebe se ocekuje da obrises tvoj predlog i uneses jedan od mojih predloga za koji mislis da zvuci pristojno.

Elita i plebs by LeonardoDrugi (ovo prvo sam ja, a ovo drugo, plebs, narod, rulja, masa ,,, ste vi)

Dobar, bolji, LeonardoDrugi

LeonardoDrugi i paralelni svet (paralelni svet, to ste svi vi ostali)

LeonardoDrugi, uzmi ili ostavi

Kocka, ljubav a ne mrznja, zagrlite svakog kockara by LeonardoDrugi

Nije sve u novcu, ima nesto i u kockanju, by LeonardoDrugi

Dobar kockar daleko se cuje, by Leonardo Drugi

Kocka, simulacija orgazma by LeonardoDrugi.

Za kraj, best of. Mislim da zasluzujem pravi, a ne siromasni Topic. Mislim da kao i svaki samostalni Topic zasluzujem i opis ispod, a to bi moglo da bude ovako; “... Mesto gde najbolji kockar naseg Foruma, potpuno besplatno samo za nas, detaljnije predstavlja pojedine ekipe u nastupajucoj sezoni... “

Ako si spreman na cenkanje i kompromise, ja cu biti spreman vec u subotu da pustim predstavljanje prve ekipe, a tu privilegiju ce imati Brighton iz engleske Premier League

Meni je najbolja ova 

😃

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use