Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.8.2023.

furyshaa

Recommended Posts

Ja se zaista ispričavam ukoliko je ovo van pravila da ja otvorim ovakav topic ali želim odmah da napišem ovo i da bilo ko da pogleda ovo, tu u podsvijesti ima ovu informaciju.

U subotu će ekipa banjalučkog Borca gostovati ekipi Sloge. Fun fact, prošle sezone Sloga se borila za opstanak i zadnje kolo je igrala protiv Borca gdje im je Borac doslovno pustio pobjedu i tako ih možda i sačuvao u PL Bosne i Hercegovine. Kao što znamo, danas sve dođe na naplatu tako da sam siguran da će i plaćanje te pobjede doći u subotu. Iz Borca uveliko najavljuju taj pohod na titulu što je možda i prilika jer će Zrinjski, sada već sigurno, igrati barem konferencijsku ligu tako da će to sigurno oslabiti plemiće iz Mostara i da će biti dosta kalkulisanja. Sve utakmice koje su mogli pomjeriti/odgoditi, to su i uradili tako da od sada više toga nema. Utakmice se igraju po rasporedu koji će zasigurno biti gust za ekipu iz vukojebine iz kakve sam i sam. 

Kao što sam već spominjao, predsjednik Borca je prvi savjetnik Milorada Dodika, glavne baje iz RS-a koji uživa ulogu kabadahije. Kabadahije u tom smislu da je u zgradu predsjedništva BiH, glavnu instituciju neke države, svetinju države doveo harmonikaše i pio žesticu. Šta dalje?

Predsjednik saveza BiH je osoba koja je došla na tu poziciju isključivo zbog gore pomenutog kabadahije i osoba je koja vedri i oblači sudijama i općenito fudbalom u BiH.

Da li je Zrinjski kvalitetnija ekipa? Naravno. Barem 10 svjetlosnih godina iznad svake ekipe u državi.

Da li je Borac među 3 najbolje ekipe u ligi? Ma ni približno.

Da li postoji šansa da Borac osvoji ligu? Itekako.

Itekako, ali utakmice poput ovih se moraju dobijati i zato, čim izađu kvote za ovu utakmicu, hvatati dvicu pa makar i 1.20 bilo.

Uživajte.

• IzudinB changed the title to Petak 25.8.2023.
  • IzudinB pinned this topic

Samo da pohvalim najpre sebe, zatim kolegu @furyshaa jednu bosansku neznalicu sa drustvene mreze, i na kraju ovaj smesni Forum.

Prvi sam ja poceo na Forumu da objavljujem tipove unapred za nekoliko dana, i to u dnevnom Topicu, na primer danasnjem, a za mec koji se igra za nekoliko dana. Evo, na primer, kolega @furyshaa je jos pre ohooo-hoooo predlozio da silujemo Borca Bl, ukljucio sam se i ja sa bosanskom neznalicom koju pratim na drustvenoj mrezi, i evo epiloga.

Kada je juce izasla kvota na ovu jedinicu kao kuca, bila je negde oko 1,35-1,38 pa je samo u toku nekoliko sati pala na 1,25 pa na 1,22 a u ovom trenutku je izmedju 1,15 i 1,17 i jos uvek pada.

Ziveo @LeonardoDrugi ziveo Forum, ziveli gradjani Bosne, zivela Bosna, najzdravija zemlja na svetu, zivele sve kladionice koje citaju nas Forum, i menjaju kvote jer nas se boje kao neke pic*#*ke.

Leipzig - Stuttgart 1 (1.50) bet365

Po mom mišljenju, ovo je najsigurniji par za danas. Nakon osvajanja Superkupa, RB Leipzig ima ambiciju uključiti se u borbu za sam vrh i konkurirati Bayernu za naslov. U prvom kolu su poraženi od Leverkusena, a danas će učiniti sve da pobijede i nadoknade bodove izgubljene u prošlom kolu. Gosti su također solidna momčad, što pokazuje i pobjeda nad Bochumom od 5:0, ali sumnjam da danas mogu učiniti nešto što bi ugrozilo Leipzig. Sretno svima.

Screenshot_43.png

(Koeficijenti 25.8. u 14:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 12 minute, anastasov said:

Zelim da igram na pobedu Reala danas,na bas veliku sumu.Sta mislite?

Celta - Real Madrid 2 (1.70) ili X2 (1.18) bet365 X2 (1.219) 22bet

Celta Vigo nije najbolje krenula u sezonu, s porazom i remijem u prva dva kola. Iako su uspjeli izvući bod protiv Sociedada, čini se da su još uvijek u fazi prilagodbe. S druge strane, Real Madrid ima savršen početak sezone s dvije pobjede, što će sigurno povećati njihovo samopouzdanje i motivaciju.

Real Madrid je do sada pokazao da ima sposobnost postizanja golova, što se očituje u dva uzastopna pobjednička nastupa. Ako se pruži prilika za postizanje golova, Real Madrid će vjerojatno iskoristiti svoj napadački potencijal kako bi ostvario očekivanu pobjedu.

Celta je u prva dva kola primila tri gola, što ukazuje na određene slabosti u obrani. Ako se ne poboljšaju u ovom segmentu, mogli bi imati problema protiv Real Madrida.

Real je favorit, a s obzirom na svoju bolju formu i dosadašnje uspjehe. Kvalitetnija momčad, s iskusnim igračima i snažnim napadom, vjerojatno će iskoristiti priliku za osvajanje sva tri boda večeras. S obzirom na dosadašnje nanstupe i formu oba tima, Real večeras vjerujem može do pobjede, a za one koji žele nešto sigurniju kvotu možete igrat i X2. Sretno!

U 22 bet kladionici kvota na X2 je nešto malo veća 1.219. Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_44.png

Screenshot_45.png

Screenshot_46.png

(Koeficijenti 25.8. u 14:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use