Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 09.03.2010. (Listic dana)


Goksim

Recommended Posts

Fiorentina-Bayern Munchen

Više na http://svijetkladjenja.com/2010/03/09/fiorentina-bayern-munchen-liga-prvaka-18-finala-uzvrati-09032010/ gdje osim opširnije analize imate i dosta statističkih podataka vezanih uz žute kartone i suca...

Pred nama su uzvrati 1/8 finala Lige prvaka, izuzetno bitne utakmice za mnoge klubove jer bi im prolaz dalje donio itekako potrebnu financijsku inekciju. Mnogi klubovi su ovog vikenda kalkulirali i čuvali ekipu kako bi za uzvrati grači bili odmorni te dali svoj maksimum.

Prva utakmica Bayerna i Fiorentine završila je 2:1 pobjedom Bayerna. Bayern je dao gol u samoj završnici utakmice i to iz vidljivog zaleđa od par metara. Igrači Fiorentine bili su frustrirani na suđenje nakon utakmice, budući da ih je sudačka trojka oštetila priznavanjem neregularnog zgoditka, a uz to im je glavni sudac i isključio jednog igrača. Sa druge strane, sam Klose, kao i par drugih igrača Bayerna izjavili su odmah nakon utakmice da su  znali da je gol postignut iz zaleđa, što je dodatno isprovociralo frustrirane talijane. U prvoj utakmici Ovrebo je podijelio 5 žutih kartona, i jedan crveni.

U ovoj utakmici neću se usuditi prognozirati pobjednika, budući da mislim da ima puno pametnijih betova sa stvarno poštenim koeficijentima.

Delegirani sudac za ovu utakmicu je Alberto Undiano Mallenco, jedan od mlađih španjolskih sudac budući da ima 37 godina i od njega se očekuje da će u narednim godinama voditi mnoge značajne utakmice. Kao i ostali španjolski suci spada u kategoriju strožih sudaca koji daju dosta kartona. Široj publici možda je poznat budući da je prije dvije godine sudio utakmicu Barcelone i Real Madrida koja je završila 3:3 i u kojoj je podijelio 9 žutih i jedan crveni karton. Ako pogledate njegovu statistiku vidjeti ćete da utakmice izuzetno rijetko završava sa manje od 4-5 kartona.

Mnoge online kladionice očekuju nervoznu utakmicu i dosta kartona, pa su postavile i granicu za žute kartone sa marginom 5,5.

Fortuna daje 1,65 da će na utakmici biti 5 ili više žutih kartona.

Ipak, jedna kladionica se je ipak malo preračunala sa koeficijentima i marginom. Bwin je postavio marginu za žute kartone na 4,5 što je za ovu utakmicu itekako prihvatljivo, međutim koeficijent da će biti 5 i više žutih kartona je čak 2,00 što nikako nije realno.

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Dakle, očekuje nas zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj je rezultat takav da daje objema ekipama legitimno pravo da vjeruju u prolaz dalje. Stalni posjetitelji portala SvijetKladjenja znaju da često, pogotovo za Ligu Prvaka, znamo imati kao bet dana stavljenu okladu koja se odnosi na broj žutih kartona.

Za današnju utakmicu imamo ispunjene sve preduvjete da bude puno žutih kartona, a rijetko kada su baš svi preduvjeti na koje obracam pozornost ispunjeni. Pred nama je izuzetno važna utakmica, rezultat je aktivan i lako moguće da se do posljednje minute nebude sa sigurnošću znalo koja će ekipa u 1/4 finala što bi trebalo rezultirati sa dodatnom nervozom na terenu. Uz sve to imamo i suca koji spada među brže suce na kartonima, imamo repove iz prošle utakmice gdje je priznat neregularan zgoditak i gdje će sigurno igrači Fiorentine biti silno motivirani kako bi se revanširali Bayernu.

Niti prošla utakmica nije bila izuzetno korektna budući da je završila sa 5 žutih kartona i jednim crvenim, a obično u uzvratima (pogotovo ako je aktivna rezultat) pada još više kartona. Uz sve to sukobljavaju se talijanska i njemačka momčad. Talijani su poznati kao prljavije ekipe, a i Bayern u gostima može se svrstati u tu kategoriju.

Dugo nisam igrao sa vecim ulogom, ali danas ću to sigurno učiniti. Također vjerujem da će do kraja dana ovaj tečaj 2,00 biti koregiran tj. smanjen.

Tip: više od 4,5 žutih kartona (bwin 2,00)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Više na http://svijetkladjenja.com/2010/03/09/fiorentina-bayern-munchen-liga-prvaka-18-finala-uzvrati-09032010/ gdje osim opširnije analize imate i dosta statističkih podataka vezanih uz žute kartone i suca...

Link to comment
Share on other sites

-20.45-ARSENAL-FC PORTO-1-1.60-ja vjerujem da će arsenal pobjediti,jer tamo da nije bilo golmana fabijanskog i njegovih kikseva,arsenal ni tamo nebi izgubio,zato sam sklon wengerevoj družini,bez obzira što su ih snašle ozljede(najnovija-fabregasa)idem da če se jedna tradicija srušiti,jer kad je arsenal imao negativan rezultat iz prve tekme samo je jednom išao dalje dok je osam puta pao,s druge strane porto je zadnji puta kad je gostovao na emiratesu izgubio-4-0,dok u 12 prijašnjih susreta na engleskom tlu portugalci nisu niti jednom pobjedili,još gore je za porto što je bio gost u londonu i svaki puta izgubio,znam neko će reći tradicije su tu da se ruše.ali postoji taj ali,,,

Fiorentina -Bayern -  zadnji put sam igrao oba daju gol probat cu i ovaj put talijani imaju slabiju obranu ali jako dobar napad i siguran sam da mogu dati gol bayernu a isto tako da oni mogu dati fiorentini

-20.45-WEST BROMWICH ALBION-SHEFFELD W.-1-1.50-ovdje neću previše trošiti riječi,ako žele vidjeti premiership ,tada pobjede kod kuće moraju imati  snagu tri boda koja ih stavlja na drugu poziciju i bijeg od šumara(nott.for.)imaju zadnji poraz, na redu je pobjeda,imaju doma,10-2-4,34-16,gosti vani,349,13-29,tamo bilo,4-0,za wba,,

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Porto

Arsenalu nece igrati Fabregas ali unatoc tome trebali bi dobit. Porto je u prvoj utakmici dao dva dosta sretna/spretna gola sto sumnjam da ce se ponovit danas. Arsenal je kvalitetnije ekipa i sto je bitno timska ekipa, tako da vjerujem da mogu nadomjestit nedostanak Fabregasa, na njegovom mjestu bi trebo zaigrati Nasri, također kvalitetan mladi veznjak. Arsenal bi trebo imat veci posjed lopte i time vise sansi na utakmici, ako stvore barem pola koliko su protiv Burnleya mislim da dobivaju ovu utakmicu. Pobjeda domacina

Za one koji vjeruju da ce Porto moze nesto najbolja oklada je onda oba daju gol

Fiorentina - Bayern FC

Ja tu igram 1X koef dosta dobar. Ne vjerujem da bayern moze pobjedit u firenzi, viole pruzaju puno bolje igre na domacem terenu, nadigrali su i liverpoola i lyona doma pa onda mogu i Bayern. U prvoj utakmici su pruzili dobar otpor, da su Ovrebo i druzina pravedno sudili napustili bi Munchen ne porazeni.

Sunderlan - Bolton under 2,5 gola

Link to comment
Share on other sites

18:00 KK Zagreb-Artland Dragons, tip 2, @ 2.4, 2/10

Pobjednik ovog susreta ide dalje. Oboje imaju omjer pobjeda i poraza 3-2. Ali u ovoj utakmici Zagrebu fali dosta igraca, znamo da je uprava htjela odgoditi za vikend tekmu sa Cibonom, ali nije uspjela. Ovdje ih ocekuje jako teska utakmica, Dragonsi nisu slaba ekipa. Naslov u Sportskim je: "Kapetan Simon protiv Dragonsa". Mulaomerovic, Krstic te jos 5-6 igraca je bilo na popisu ozljedjenih. Uzimam ovo za manji ulog.

Sretno tko prati!!!

Link to comment
Share on other sites

Tenis, ATP Indian Wells kvalifikacije

1670 Istomin D.-Reynolds B. 1 09.03. 19:00 1,35  storno

1678 Lu Yen-Hsun-Borvanov R. 1 09.03. 19:00 1,15

1674 Schuettler R.-Bogomolov Jr 1 09.03. 20:15 1,60

TEČAJ 2,4840

ulog: 190,48 Kn + 9,52 Kn (5%MT) = 200,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 473,15 dobitak  350 kn

Link to comment
Share on other sites

Tenis 19:10h 1.45koef.

Ball C.-Millot V. 1

Sastaju se Australac Ball i godinu dana mlađi Francuz Millot.. prednost dajem Ballu koji je ove godine u odličnoj formi.. visok je, ima odličnu servu.. a igra protiv  malenog Francuza.. Millot ipak nije levat.. može biti nezgodan protivnik.. ali Ball je u svakom slucaju bolji igrač.. pobjede mu trebaju... jedino sta je ovdje malo škakljivo je to da su oba igrača ljevaci.... ja vjerujem da ukoliko Ball ne bude ima problema sa servom nece imat problema da dobije ovaj mec.. igram na njega

Tenis 19:10h 1.25koef.

Witten J.-Battistone B.  1

ovdje imamo jedan smiješan meč.. susret između debelog Amerikanca Wittena te "cirkusanta" Battistonea.. čovjeka koji igra s reketom od 2 drške... dobio je pozivnicu organizatora... mislim da ce malo nasmijati publiku no protiv Wittena nema šanse!

Košarka Eurocup 20:00h , 1.25koef.

Nymburk-Turk Telekomspor 1

Nymburk je odličan doma.. k tome je doveo još 4 Amera.. od kojih je jedan odličan.. Ankara se oprostila od Europe.. iako će tu Nymburk i s porazom vjerovatno otići dalje ( ako Zvezda izgubi od Canarie) sigurno se ekipa koja ce od iduce sezone nastupati u NLB ligi nece saliti.. Turke su svladali i u Turskoj.. a mislim da ce i doma!

molim komentar! mislim da ovo prolazi  8)

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina-Bayern Munchen

Tip: više od 4,5 žutih kartona (bwin 2,00)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Kako sam i najavio tečaj je smanjem na 1,65. Tko je htio mogao je odigrati po 2,00. Sretno nam bilo...

Btw. šteta da je smanjeno, baš sam se pripremio još uplatiti... :-\

Ovo vjerujem prolazi napetost i ulog ja jako veliki a znamo sta nervoza radi koje ce sigurno biti.

Steta sto te oklade nije bilo na Sportingbet-u

Link to comment
Share on other sites

Raith Rovers-Ross County      2  2.10koef.  20:45h

Aystria Karnten-First Vienna   1  2.00koef.  19:00h

Arsenal-Porto                      1  1.65koef.   20:45h

Bury-Darlington                   1   1.30koef.   20:45h

ovo miriše na prolaz.....   ;D

Link to comment
Share on other sites

Tenis 19:10h 1.45koef.

Ball C.-Millot V. 1

Sastaju se Australac Ball i godinu dana mlađi Francuz Millot.. prednost dajem Ballu koji je ove godine u odličnoj formi.. visok je, ima odličnu servu.. a igra protiv  malenog Francuza.. Millot ipak nije levat.. može biti nezgodan protivnik.. ali Ball je u svakom slucaju bolji igrač.. pobjede mu trebaju... jedino sta je ovdje malo škakljivo je to da su oba igrača ljevaci.... ja vjerujem da ukoliko Ball ne bude ima problema sa servom nece imat problema da dobije ovaj mec.. igram na njega

Tenis 19:10h 1.25koef.

Witten J.-Battistone B.  1

ovdje imamo jedan smiješan meč.. susret između debelog Amerikanca Wittena te "cirkusanta" Battistonea.. čovjeka koji igra s reketom od 2 drške... dobio je pozivnicu organizatora... mislim da ce malo nasmijati publiku no protiv Wittena nema šanse!

Košarka Eurocup 20:00h , 1.25koef.

Nymburk-Turk Telekomspor 1

Nymburk je odličan doma.. k tome je doveo još 4 Amera.. od kojih je jedan odličan.. Ankara se oprostila od Europe.. iako će tu Nymburk i s porazom vjerovatno otići dalje ( ako Zvezda izgubi od Canarie) sigurno se ekipa koja ce od iduce sezone nastupati u NLB ligi nece saliti.. Turke su svladali i u Turskoj.. a mislim da ce i doma!

molim komentar! mislim da ovo prolazi  8)

Ja nisam ovdje ovlasteni, ali mislim da ce se i gazda slozit, nije lijepo koristiti se tudjim radom. Uostalom, ako se i koristi copy-paste, to nije zabranjeno, samo neka se navede odakle je izvor, da ostali znaju. Posto si novi, samo eto dobronamjerna "opomena"..Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

Tenis 19:10h 1.45koef.

Ball C.-Millot V. 1

Sastaju se Australac Ball i godinu dana mlađi Francuz Millot.. prednost dajem Ballu koji je ove godine u odličnoj formi.. visok je, ima odličnu servu.. a igra protiv  malenog Francuza.. Millot ipak nije levat.. može biti nezgodan protivnik.. ali Ball je u svakom slucaju bolji igrač.. pobjede mu trebaju... jedino sta je ovdje malo škakljivo je to da su oba igrača ljevaci.... ja vjerujem da ukoliko Ball ne bude ima problema sa servom nece imat problema da dobije ovaj mec.. igram na njega

Tenis 19:10h 1.25koef.

Witten J.-Battistone B.  1

ovdje imamo jedan smiješan meč.. susret između debelog Amerikanca Wittena te "cirkusanta" Battistonea.. čovjeka koji igra s reketom od 2 drške... dobio je pozivnicu organizatora... mislim da ce malo nasmijati publiku no protiv Wittena nema šanse!

Košarka Eurocup 20:00h , 1.25koef.

Nymburk-Turk Telekomspor 1

Nymburk je odličan doma.. k tome je doveo još 4 Amera.. od kojih je jedan odličan.. Ankara se oprostila od Europe.. iako će tu Nymburk i s porazom vjerovatno otići dalje ( ako Zvezda izgubi od Canarie) sigurno se ekipa koja ce od iduce sezone nastupati u NLB ligi nece saliti.. Turke su svladali i u Turskoj.. a mislim da ce i doma!

molim komentar! mislim da ovo prolazi  8)

Ja nisam ovdje ovlasteni, ali mislim da ce se i gazda slozit, nije lijepo koristiti se tudjim radom. Uostalom, ako se i koristi copy-paste, to nije zabranjeno, samo neka se navede odakle je izvor, da ostali znaju. Posto si novi, samo eto dobronamjerna "opomena"..Pozdrav

Kao prvo zaželio bi decec01 dobrodošlicu na forum. Molio bi da se za svaki preneseni tekst napiše izvor, kako je i navedeno u "Pravilima foruma", a poželjno je da se na forumu podijele svoja razmišljanja vezana uz utakmice, iako nije naodmet prenjeti neki tekst. Osobno više volim prenositi sportske vijesti iz nekih od novina, koje imaju bitne informacije vezane uz klađenje.

I druga stvar koju bi molio jest da se ne koristi crvena boja budući da na forumu imamo nepisano pravilo, da ponekad, nakon završetka utakmica, "obojamo" pogođene analize u zeleno, a promašene u crveno, a na ovaj način, koristeći takve boje dovodi se u zabludu članove foruma koji bi automatski mogli pomisliti da je oklada promašena ako je crvene, odnosno pogođena ako je zelene boje.

Još jednom želim Vam dobrodošlicu na forum te se nadam da će Vam forum biti od koristi, ali da ćete i Vi biti aktivni na forumu i na taj način pomoći Vašim pisanjem svima nama.

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina-Bayern Munchen

Tip: više od 4,5 žutih kartona (bwin 2,00)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Kako sam i najavio tečaj je smanjem na 1,65. Tko je htio mogao je odigrati po 2,00. Sretno nam bilo...

Btw. šteta da je smanjeno, baš sam se pripremio još uplatiti... :-\

Ovo vjerujem prolazi napetost i ulog ja jako veliki a znamo sta nervoza radi koje ce sigurno biti.

Steta sto te oklade nije bilo na Sportingbet-u

Da, šteta da takve oklade nema i Sportingbet, ali i oni imaju svoje prednosti...

Unibet i Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt su postavili margine na 50,5 tj. na 55,5 bodova što automatski znaci da treba 6 žutih kartona (ako predpostavimo da neće biti isključenja) da bi bet prošao.

Također se na Unibetu može odigrati:

Arsenal 20,5 bodova - manje 1,50 (unibet)

Dakle da će Arsenal skupiti 2 ili manje žutih kartona tokom utakmice. Igraju doma, dosta su statistički korektna ekipa. Rijetko kada oni skupe preko 3 žuta kartona i ovo je ok za probati. bwin daje 1,60 da će dobiti 2 i više žutih ali kada su oni u pitanju nekako sam sloniji igrati under doma...

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina-Bayern Munchen

Tip: više od 4,5 žutih kartona (bwin 2,00)

4 žuta kartona... >:( >:( >:( >:( >:(

NO COMMENT... Jednostavno je nevjerojatno kako Mallenco nije 3-4 starta i potezanja sa leđa sankcionirao, a 90% sudaca u takvim situacijama daje žute kartone...

I naravno da je završilo tako da mi fali jedan žuti karton... Naravno, imam srece u klađenju kao i uvijek... A što je najgore postojale su sve predispozicije da bet prođe, i jednostavno je sudac sa svojim neuobičajnim kriterijem zakazao... Još ne mogu vjerovati u kojim situacijama nije davao kartone...  >:( >:( >:( >:( >:(

Link to comment
Share on other sites

hvala na dobrom primanju...nadam se da ćete moći dobiti koji novčić uz MOJE analize....

heh vidi ga... nemoj se vrijeđat nije to nista osobno bilo  ;)

Arsenal - Porto

Arsenalu nece igrati Fabregas ali unatoc tome trebali bi dobit. Porto je u prvoj utakmici dao dva dosta sretna/spretna gola sto sumnjam da ce se ponovit danas. Arsenal je kvalitetnije ekipa i sto je bitno timska ekipa, tako da vjerujem da mogu nadomjestit nedostanak Fabregasa, na njegovom mjestu bi trebo zaigrati Nasri, također kvalitetan mladi veznjak. Arsenal bi trebo imat veci posjed lopte i time vise sansi na utakmici, ako stvore barem pola koliko su protiv Burnleya mislim da dobivaju ovu utakmicu. Pobjeda domacina

Za one koji vjeruju da ce Porto moze nesto najbolja oklada je onda oba daju gol

Fiorentina - Bayern FC

Ja tu igram 1X koef dosta dobar. Ne vjerujem da bayern moze pobjedit u firenzi, viole pruzaju puno bolje igre na domacem terenu, nadigrali su i liverpoola i lyona doma pa onda mogu i Bayern. U prvoj utakmici su pruzili dobar otpor, da su Ovrebo i druzina pravedno sudili napustili bi Munchen ne porazeni.

Sunderlan - Bolton under 2,5 gola

E jbm ti Sunderland i crveni karton i penal koji mi je srozao under... bio bi savrsen dan al ajd i ovak je ok proslo

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use