Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti17.8. u 22:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

@mesrine " ... LeonardoDrugi sta je sa analizom na deset strana? Cekam da mi potvrdis misljenje pa da napadnem uplatom. ..."

Hej kolega

najpre da ti se izvinim. Potpuno sam se zabrojao. Juce sam trebao da napisem dobitnu analizu na deset stranica teksta za duplu sansu kao kuca na Paok protiv onih jadnika iz Hajduka, sto mi je bio fix zivota, ali posto je to trebalo da mi bude istorijski post broj 1000 nisam hteo da se ponizavam i da u tom istorijskom trenutku po mene, pisem o Hajduku. Istorijski post broj 1000 sam namenio promociji kockanja, ali pre svega jednoj zeni, jednoj, jedinoj Lauri. I tako, u toku jucerasnjeg dana nisam imao resenje, a vreme je prolazilo. Nisam zeleo toliko nisko da padnem da u jubilarnom postu pisem o Hajduku, a post namenjen Lauri i promociji kockanja nije bio gotov. Kada sam pronasao resenje, i Hajduk je vec bio gotov sa 0:3 i to bez ispaljenog metka, a dobitna analiza je otisla u qurac. Ako zbog mene nisi odigrao ovaj fix zivota, duplu sansu protiv onih quraca, ne brini. U toku jeseni, cu samo za tebe pripremiti dobitni tiket koji ce ti promeniti zivot. Inace, problem sa istorijskim, jubilarnim, mojim postom broj 1000 sam resio lako, ali sa zakasnjenjem. U Dnevnom Topicu od subote sam upisao samo naslov, i tako zauzeo post, a tekst cu naknadno ubaciti tokom subote.

Werder vs Bayern, Bundesliga, golovi na mecu (petak)

Sve sto sam imao da kazem o treneru gostiju Tomasu Tuchelu, pisao sam na Forumu tokom zavrsnice prosle sezone. Radi se o tome da on nije bas toliki qurac od trenera, ali samo za seoske timove, ili one u kojima nema pritiska, i gde se ne traze rezultati po svaku cenu. Da se ne ponavljam sada, dovoljno je samo se podsetiti da mu je uspelo da u prvom delu francuskog prvenstva, sa onakvim Psg-om, udje u zaostatak od sedam bodova u odnosu na Lille. Dok je on na klupi bavaraca, Bayern ce uvek lako primati golove, a da li ce ih i davati, tek cemo da vidimo. Za ovu analizu, dovoljna je samo jedna recenica. Na mecu Bayern vs Leipzig, koja se igrala pre samo sest dana i to u sred Munchena, dosao je over 2,5 gola na utakmici, a da Bayern nije postigao ni jedan gol. Sta misle kladionice o prognozi na ovom mecu, mozete videti po kvotama za over 2,5 gola gde kvotice idu od 1,24 do 1,26

Tomas Tuchel nece docekati kraj sezone na klupi bavaraca ( Dugorocno kladjenje, ne kvotirano (za sada))

Iako Bayern nije poznat po lakom smenjivanju trenera, neka ostane zapisano da sam u sezoni kupanja, osmom mesecu, napisao da ovaj seljak nece docekati kraj sezone na klupi svetog Bayerna. Za analizu je dovoljno da napisem da na Forumu, jos nikada nisam promasio kada su u pitanju treneri, pocev od procene ManUtd-a da je pametno da smene Mourihna i dovedu Solskjaera, pa preko porocene velikog Juventusa da ce od Pirla biti trener, sve do procena Genoe ili Sampdorije da ce ih ispadanja spasiti neznalice poput Shecchenka ili Dejana Stankovica. Sada je pravo vreme da proverimo mene, cekajuci Bayerna, da vidimo koliko ce njima trebati za ono, zasta je meni trebalo nekoliko minuta. Usudio bih se i da prognoziram da ce vratiti Nagelsmanna, kojeg i dalje placaju kao trenera u klubu, ali racunajte kao da nista nisam napisao.

Psv osvaja titulu prvaka Holandije, kvota 3,25 pa cak negde i do 3,75 (dugorocno kladjenje)

Tokom leta pazljivo sam pratio poteze koje ce vuci Psv. Trebalo mi je da odigraju samo cetiri zvanicne utakmice, i sto se mene tice, sve je jasno. Poceo sam vec sa uplatama na Psv kao konacnog pobednika holandske lige, pa ko hoce sa mnom, moze, a ko nece neka saceka kada kvota na njih padne na 1,20 kao konacne pobednike lige. Ajax sam otpisao jos pre samog pocetka sezone, ostala je dilema Feyenoord ili Psv, ali nakon sto sam odgledao sve zvanicne utakmice Psv-a, i te male dileme su otklonjene. Problem mogu biti utakmice Lige Prvaka, posto Psv nema sirinu, ali to nije dovoljno da me uplasi. Psv cu gurati tokom sezone, sto preporucujem i ostalim kolegama.

Crvena Zvezda vs Spartak, srpska liga, jedinica uz golove u svim kombinacijama (subota)

Zivela Crvena Zvezda, najbolji i najzdraviji klub na svetu, zivela srpska liga najzdravija i najpostenija liga na svetu. Pozelimo Crvenoj Zvezdi da sto duze traje ova euforija oko kluba. Kada su u pitanju ti seljaci, nama kockarima je potrebno samo strpljenje, novac prosecne svajcarske banke i da ti pajseri sto duze igraju ovako dobro. Ko ne prati ono blato od srpske lige, samo da kazem da Crvena Zvezda ove sezone napada Ligu Prvaka i sve osim titule ce biti pravi fijasko. To isto misli i predsednik Republike Srbije, pa ni ove sezone novac nije nikakav problem za Zvezdu. Stvorili su odlican tim, doveli odlicnog trenera, a kako igraju male i nevazne utakmice mozete videti po skoru od deset utakmica (ukljucujuci i prijateljske) gde su imali deset pobeda uz gol razliku 35:2 sto nije imao ni ManCity u svojim najboljim danima. Zvezda je demolirala Fiorentinu sa 5:0, Vojvodinu istim rezultatom, lagano su dobili i Fenerbahce, a kako ih cekaju utakmice sa Spartakom, Vozdovcem, Novim Pazarom, Cukarickim i onim neznalicama Tsc, mozete slobodno da se opustite, spavate kao beba i mirno cekate izvlacenje grupa u Ligi Prvaka. A onda su vam potrebne jedino molitve. Moramo se svi moliti da Crvena Zvezda izvuce timove poput Seville, Atletico Madrida ili Newcastla … a onda recite dovidjenja siromasnom zivotu. A do tada;

Crvena Zvezda pobedjuje i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,15

Barem jedan gol u prvom poluvremenu (over 0,5 gola u pr. pol) po kvoti od 1,18

Crvena Zvezda pobedjuje i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,28

Crvena Zvezda daje vise od dva gola (domacin over 2,5 gola) kvota 1,36

itd itd itd

Leverkusen vs Leipzig, Bundesliga, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 (subota)

Leipzig ce uz Psv biti ekipa koju cu podrzati sa kladjenjem odmah na pocetku sezone. Psv cu podrzati pobedama, a Leipzig cu silovati sa golovima. Nista ne volim kod Leipziga, ne volim njihovu istoriju, ne volim vlasnike, ne volim sto dolaze sa istoka Nemacke, ne volim sto igraju napadacki, ali ….. svaka njima cast sta su postigli za tako kratko vreme, do kog nivoa su dosli i kako igraju. Da ponovim ono sto sam napisao u analizi za Bayern, ali ovde u pozitivnom kontekstu. Otisli su u sred Munchena, na mecu je prosla igra over 2,5 gola na utakmici, a da sveti Bayern nije dao ni gola, majko moja. Cak i ako danas padnemo, nema veze, proci cemo narednih sto puta u toku sezone.

Liverpool vs Bournemouth, Premier League, golovi (subota)

Kada sam pre pet-sest dana napisao istorijsku analizu za golove na mecu Arsenal vs Nottingham Forest, jedino pitanje, da li cete nakon uplate na golove moci da spavate kao beba, je bilo mogu li gosti do gola. Tako je i za ovaj mec. Domacin ce dati svoja dva gola, u to nema sumnje, ali sta cemo sa Bournemouthom? Da ne bismo jos i o tome razmisljali, predlazem over 1,5 gola po pilicarskoj kvotici od 1,10 a ako vam je to malo, onda Liverpool daje vise od gola (domacin over 1,5 gol) po kvoti od 1,25 a ako vam je i to malo, odigrajte over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,35 pa kada padnete, imate na koga da se ljutite.

Aek vs Dinamo, Liga Prvaka, Aek prolazi dalje, kvota 1,15 (subota)

Hajde da pricamo kao gospoda. Da li je kvota od 1,15 mala? Jeste. Da li je pilicarska? Jeste. Da li je isplativa? Hm … hajde, pretvaracu se da nije. Da li je treba igrati, pa da padnemo? Hm … zavisi od svakoga od nas, zavisi kakvog smo kockarskog karaktera. A sada ja vas nesto da pitam. Recite vi meni, zasto da je ne odigramo i gde mislite da mozemo da padnemo? Hajde da krenemo od pocetka. Sto polupismenih debila je otislo u Atinu, svi znamo zasto, kao i sto svi znamo sta se tamo desilo. Kada se desi bilo kakvo ubistvo, ne samo u sportu vec u realnom zivotu, u svakoj kriminalistickoj skoli, pa cak i seoskoj, prva lekcija koju naucite jeste ko bi mogao da ima koristi od ubistva zrtve. Kada suzite taj krug, sve ostalo je decja igra. Dakle, ko ima koristi od Bad Blue Boys-a, tih polupismenih budaletina, kome oni trebaju? Pa Dinamu, naravno, ne mislite valjda da trebaju casnim sestrama. Cim im trebaju, znaci da ih i finansiraju, ispod stola, naravno, ili mislite da ce ici u Norvesku, na primer, sopstvenim novcem. E, pa, ako im trebaju, onda neka sada svi lepo zajedno odu sutra u Atinu i uz podrsku svojih fanova, lagano pobede i prodju dalje. A ne da mame i tate u sred Zagreba traze da se deca puste na slobodu. U Dinamu se sada ne zna ko pije a ko placa, sve sto znaju pokazali su na utakmici u Zagrebu, a onakav drugi gol kakav su primili ne bi primila ni Pitomaca u trecoj hrvatskoj ligi. Meni kvota od 1,15 da Aek prolazi dalje ne da nije mala, vec je, ili poklon sa neba ili zivotna greska kladionica. Ko misli da male kvote nisu isplative, ili voli visoke kvote, uvek moze da odigra prolaz Dinama po kvoti od 6,50

Predlozi jedne neznalice koju pratim na jednoj drustvenoj mrezi.

Ovo slobodno preskocite, ovo nisam ja. Ako se secate, ispricao sam vam vec da ponekad pratim neku neznalicu sa drustvene mreze. Lik dva puta pogodi, pa kada vas upeca, onda vas deset puta obori i tako u krug. Ovo su njegovi predlozi, a napisao sam ih samo iz razloga sto mozda cita ovaj smesni Forum, pa moram da se pretvaram da mu verujem.

Liverpool vs Bournemouth, Premier League, jedinica, kvota 1,20

Crvena Zvezda vs Spartak, srpska liga, Crvena Zvezda dobija prvo poluvreme, kvota 1,25

ManCity vs Newcastle, Premier League 1X, dupla sansa, kvota 1,20 (ovo slobodno zaboravite)

Benfica vs Estrela Amadora, Primeira, jedinica, kvota 1,10

Borac Banja Luka vs Igman, jedinica … ne kvotirano, nigde nisam pronasao kvote

Barcellona vs Cadiz, Primera, jedinica, kvota 1,20

Porto vs Farense, Primeira, jedinica, kvota 1,15

Rudes vs Hajduk, Hnl dvojka (X) (nedelja, ovo je moj predlog)

Koji je ovo qurac od kluba, ovaj Hajduk, pa to je smesno. Sve je pogresno. Pogresan klub, pogresan grad, pogresni ljudi, pogresan stadion, pogresni igraci, pogresni stranci, pogresan mentalitet grada … a umesto reci “pogresno” slobodno mozete napisati rec “lose”, sve je lose, od kluba preko grada pa do ljudi. Ovaj Paok je qurac od ekipe, ali boli ih qurac kada su na zrebu izvukli Hajduk, najgori klub na svetu. Hajduk je prava grupa gradjana, poluigraca, gde nema znanja, nema zelje, nema mozga, nema trcanja, nema sportskog mentaliteta, jednostavno nema nista. Da mi daju vremena, barem do nedelje, da skupim jedanaest stanara iz moje zgrade, ukljucujuci i zene, i samo ako bi hteli da me slusaju, mi bi odigrali egal sa tim neznalicama. Osvojili su najmanje bodova od svih hrvatskih klubova u Evropi, ispali i ove godine nakon samo dve utakmice i bez postignutog gola. I ne samo to. Da u pravilima fudbalske igre pise, da utakmica traje sve dok Hajduk ne postigne gol, utakmica bi jos trajala, a pitanje je i da li bi se zavrsila do kraja meseca. Conference League je trece takmicenje po kvalitetu, i kreirana je da u njoj mogu da igraju gubitnici, a Hajduk nije cak ni gubitnik, vec obican qurac od kluba. Hajduk bi ispao u prvom kolu da postoji i jos jedna liga ispod Conference League, majko moja. Dalje su prosli cak i Partizani iz Albanije, Hesperange iz Luxemburga i Ballkani sa Kosova, a Hajduk ni gol da postigne, ccccccc. Zrinjski koji je prosao dalje, ali u Ligi Evrope deluje naspram Hajduka kao ManCity naspram Tekstilca iz Dervente. Ziveti u Splitu je kao da stavite 100 kilograma na ledja i sa tim teretom zivite zivot, idete u prodavnicu, zivite, spavate, izlazite, kupate se, odlazite na posao ili skolu, a igrati za Hajduk, kao da stavite tih 100 kilograma na ledja, istrcite na teren, i hocete da pobedite. Ali, nema veze, sto kaze jedan korisnik drustvene mreze: “... Hajduk je do sada ispadao do Vele Gospe, a ove godine su cak dva dana duze ostali u evropskim takmicenjima. U Splitu je danas novi dan, petak je, sto znaci da ponovo mogu da krenu price o broju clanova, pretplatnih karata, Poljudu, trofeju Marjan, purgerima, Mamicu, Dinamu … a sve jer je tako lakse da se ne misli na svoju nemoc, sramotu, neznanje, krah i rasulo. Yebes Hajduk, najgori klub na svetu, ko yebe klub koji strance bira sa YouTube-a, ko yebe Hajduk, neka zive vecno, ali samo u Splitu, ali ovo u nedelju bi zaista morala da dodje dvojka, jer igraju protiv jos veceg qurca od kluba, qurca od igraca, qurca od trenera. Poneki X, nereseni ishod se podrazumeva.

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

@mesrine " ... LeonardoDrugi sta je sa analizom na deset strana? Cekam da mi potvrdis misljenje pa da napadnem uplatom. ..."

Hej kolega

najpre da ti se izvinim. Potpuno sam se zabrojao. Juce sam trebao da napisem dobitnu analizu na deset stranica teksta za duplu sansu kao kuca na Paok protiv onih jadnika iz Hajduka, sto mi je bio fix zivota, ali posto je to trebalo da mi bude istorijski post broj 1000 nisam hteo da se ponizavam i da u tom istorijskom trenutku po mene, pisem o Hajduku. Istorijski post broj 1000 sam namenio promociji kockanja, ali pre svega jednoj zeni, jednoj, jedinoj Lauri. I tako, u toku jucerasnjeg dana nisam imao resenje, a vreme je prolazilo. Nisam zeleo toliko nisko da padnem da u jubilarnom postu pisem o Hajduku, a post namenjen Lauri i promociji kockanja nije bio gotov. Kada sam pronasao resenje, i Hajduk je vec bio gotov sa 0:3 i to bez ispaljenog metka, a dobitna analiza je otisla u qurac. Ako zbog mene nisi odigrao ovaj fix zivota, duplu sansu protiv onih quraca, ne brini. U toku jeseni, cu samo za tebe pripremiti dobitni tiket koji ce ti promeniti zivot. Inace, problem sa istorijskim, jubilarnim, mojim postom broj 1000 sam resio lako, ali sa zakasnjenjem. U Dnevnom Topicu od subote sam upisao samo naslov, i tako zauzeo post, a tekst cu naknadno ubaciti tokom subote.

Werder vs Bayern, Bundesliga, golovi na mecu (petak)

Sve sto sam imao da kazem o treneru gostiju Tomasu Tuchelu, pisao sam na Forumu tokom zavrsnice prosle sezone. Radi se o tome da on nije bas toliki qurac od trenera, ali samo za seoske timove, ili one u kojima nema pritiska, i gde se ne traze rezultati po svaku cenu. Da se ne ponavljam sada, dovoljno je samo se podsetiti da mu je uspelo da u prvom delu francuskog prvenstva, sa onakvim Psg-om, udje u zaostatak od sedam bodova u odnosu na Lille. Dok je on na klupi bavaraca, Bayern ce uvek lako primati golove, a da li ce ih i davati, tek cemo da vidimo. Za ovu analizu, dovoljna je samo jedna recenica. Na mecu Bayern vs Leipzig, koja se igrala pre samo sest dana i to u sred Munchena, dosao je over 2,5 gola na utakmici, a da Bayern nije postigao ni jedan gol. Sta misle kladionice o prognozi na ovom mecu, mozete videti po kvotama za over 2,5 gola gde kvotice idu od 1,24 do 1,26

Tomas Tuchel nece docekati kraj sezone na klupi bavaraca ( Dugorocno kladjenje, ne kvotirano (za sada))

Iako Bayern nije poznat po lakom smenjivanju trenera, neka ostane zapisano da sam u sezoni kupanja, osmom mesecu, napisao da ovaj seljak nece docekati kraj sezone na klupi svetog Bayerna. Za analizu je dovoljno da napisem da na Forumu, jos nikada nisam promasio kada su u pitanju treneri, pocev od procene ManUtd-a da je pametno da smene Mourihna i dovedu Solskjaera, pa preko porocene velikog Juventusa da ce od Pirla biti trener, sve do procena Genoe ili Sampdorije da ce ih ispadanja spasiti neznalice poput Shecchenka ili Dejana Stankovica. Sada je pravo vreme da proverimo mene, cekajuci Bayerna, da vidimo koliko ce njima trebati za ono, zasta je meni trebalo nekoliko minuta. Usudio bih se i da prognoziram da ce vratiti Nagelsmanna, kojeg i dalje placaju kao trenera u klubu, ali racunajte kao da nista nisam napisao.

Psv osvaja titulu prvaka Holandije, kvota 3,25 pa cak negde i do 3,75 (dugorocno kladjenje)

Tokom leta pazljivo sam pratio poteze koje ce vuci Psv. Trebalo mi je da odigraju samo cetiri zvanicne utakmice, i sto se mene tice, sve je jasno. Poceo sam vec sa uplatama na Psv kao konacnog pobednika holandske lige, pa ko hoce sa mnom, moze, a ko nece neka saceka kada kvota na njih padne na 1,20 kao konacne pobednike lige. Ajax sam otpisao jos pre samog pocetka sezone, ostala je dilema Feyenoord ili Psv, ali nakon sto sam odgledao sve zvanicne utakmice Psv-a, i te male dileme su otklonjene. Problem mogu biti utakmice Lige Prvaka, posto Psv nema sirinu, ali to nije dovoljno da me uplasi. Psv cu gurati tokom sezone, sto preporucujem i ostalim kolegama.

Crvena Zvezda vs Spartak, srpska liga, jedinica uz golove u svim kombinacijama (subota)

Zivela Crvena Zvezda, najbolji i najzdraviji klub na svetu, zivela srpska liga najzdravija i najpostenija liga na svetu. Pozelimo Crvenoj Zvezdi da sto duze traje ova euforija oko kluba. Kada su u pitanju ti seljaci, nama kockarima je potrebno samo strpljenje, novac prosecne svajcarske banke i da ti pajseri sto duze igraju ovako dobro. Ko ne prati ono blato od srpske lige, samo da kazem da Crvena Zvezda ove sezone napada Ligu Prvaka i sve osim titule ce biti pravi fijasko. To isto misli i predsednik Republike Srbije, pa ni ove sezone novac nije nikakav problem za Zvezdu. Stvorili su odlican tim, doveli odlicnog trenera, a kako igraju male i nevazne utakmice mozete videti po skoru od deset utakmica (ukljucujuci i prijateljske) gde su imali deset pobeda uz gol razliku 35:2 sto nije imao ni ManCity u svojim najboljim danima. Zvezda je demolirala Fiorentinu sa 5:0, Vojvodinu istim rezultatom, lagano su dobili i Fenerbahce, a kako ih cekaju utakmice sa Spartakom, Vozdovcem, Novim Pazarom, Cukarickim i onim neznalicama Tsc, mozete slobodno da se opustite, spavate kao beba i mirno cekate izvlacenje grupa u Ligi Prvaka. A onda su vam potrebne jedino molitve. Moramo se svi moliti da Crvena Zvezda izvuce timove poput Seville, Atletico Madrida ili Newcastla … a onda recite dovidjenja siromasnom zivotu. A do tada;

Crvena Zvezda pobedjuje i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,15

Barem jedan gol u prvom poluvremenu (over 0,5 gola u pr. pol) po kvoti od 1,18

Crvena Zvezda pobedjuje i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,28

Crvena Zvezda daje vise od dva gola (domacin over 2,5 gola) kvota 1,36

itd itd itd

Leverkusen vs Leipzig, Bundesliga, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 (subota)

Leipzig ce uz Psv biti ekipa koju cu podrzati sa kladjenjem odmah na pocetku sezone. Psv cu podrzati pobedama, a Leipzig cu silovati sa golovima. Nista ne volim kod Leipziga, ne volim njihovu istoriju, ne volim vlasnike, ne volim sto dolaze sa istoka Nemacke, ne volim sto igraju napadacki, ali ….. svaka njima cast sta su postigli za tako kratko vreme, do kog nivoa su dosli i kako igraju. Da ponovim ono sto sam napisao u analizi za Bayern, ali ovde u pozitivnom kontekstu. Otisli su u sred Munchena, na mecu je prosla igra over 2,5 gola na utakmici, a da sveti Bayern nije dao ni gola, majko moja. Cak i ako danas padnemo, nema veze, proci cemo narednih sto puta u toku sezone.

Liverpool vs Bournemouth, Premier League, golovi (subota)

Kada sam pre pet-sest dana napisao istorijsku analizu za golove na mecu Arsenal vs Nottingham Forest, jedino pitanje, da li cete nakon uplate na golove moci da spavate kao beba, je bilo mogu li gosti do gola. Tako je i za ovaj mec. Domacin ce dati svoja dva gola, u to nema sumnje, ali sta cemo sa Bournemouthom? Da ne bismo jos i o tome razmisljali, predlazem over 1,5 gola po pilicarskoj kvotici od 1,10 a ako vam je to malo, onda Liverpool daje vise od gola (domacin over 1,5 gol) po kvoti od 1,25 a ako vam je i to malo, odigrajte over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,35 pa kada padnete, imate na koga da se ljutite.

Aek vs Dinamo, Liga Prvaka, Aek prolazi dalje, kvota 1,15 (subota)

Hajde da pricamo kao gospoda. Da li je kvota od 1,15 mala? Jeste. Da li je pilicarska? Jeste. Da li je isplativa? Hm … hajde, pretvaracu se da nije. Da li je treba igrati, pa da padnemo? Hm … zavisi od svakoga od nas, zavisi kakvog smo kockarskog karaktera. A sada ja vas nesto da pitam. Recite vi meni, zasto da je ne odigramo i gde mislite da mozemo da padnemo? Hajde da krenemo od pocetka. Sto polupismenih debila je otislo u Atinu, svi znamo zasto, kao i sto svi znamo sta se tamo desilo. Kada se desi bilo kakvo ubistvo, ne samo u sportu vec u realnom zivotu, u svakoj kriminalistickoj skoli, pa cak i seoskoj, prva lekcija koju naucite jeste ko bi mogao da ima koristi od ubistva zrtve. Kada suzite taj krug, sve ostalo je decja igra. Dakle, ko ima koristi od Bad Blue Boys-a, tih polupismenih budaletina, kome oni trebaju? Pa Dinamu, naravno, ne mislite valjda da trebaju casnim sestrama. Cim im trebaju, znaci da ih i finansiraju, ispod stola, naravno, ili mislite da ce ici u Norvesku, na primer, sopstvenim novcem. E, pa, ako im trebaju, onda neka sada svi lepo zajedno odu sutra u Atinu i uz podrsku svojih fanova, lagano pobede i prodju dalje. A ne da mame i tate u sred Zagreba traze da se deca puste na slobodu. U Dinamu se sada ne zna ko pije a ko placa, sve sto znaju pokazali su na utakmici u Zagrebu, a onakav drugi gol kakav su primili ne bi primila ni Pitomaca u trecoj hrvatskoj ligi. Meni kvota od 1,15 da Aek prolazi dalje ne da nije mala, vec je, ili poklon sa neba ili zivotna greska kladionica. Ko misli da male kvote nisu isplative, ili voli visoke kvote, uvek moze da odigra prolaz Dinama po kvoti od 6,50

Predlozi jedne neznalice koju pratim na jednoj drustvenoj mrezi.

Ovo slobodno preskocite, ovo nisam ja. Ako se secate, ispricao sam vam vec da ponekad pratim neku neznalicu sa drustvene mreze. Lik dva puta pogodi, pa kada vas upeca, onda vas deset puta obori i tako u krug. Ovo su njegovi predlozi, a napisao sam ih samo iz razloga sto mozda cita ovaj smesni Forum, pa moram da se pretvaram da mu verujem.

Liverpool vs Bournemouth, Premier League, jedinica, kvota 1,20

Crvena Zvezda vs Spartak, srpska liga, Crvena Zvezda dobija prvo poluvreme, kvota 1,25

ManCity vs Newcastle, Premier League 1X, dupla sansa, kvota 1,20 (ovo slobodno zaboravite)

Benfica vs Estrela Amadora, Primeira, jedinica, kvota 1,10

Borac Banja Luka vs Igman, jedinica … ne kvotirano, nigde nisam pronasao kvote

Barcellona vs Cadiz, Primera, jedinica, kvota 1,20

Porto vs Farense, Primeira, jedinica, kvota 1,15

Rudes vs Hajduk, Hnl dvojka (X) (nedelja, ovo je moj predlog)

Koji je ovo qurac od kluba, ovaj Hajduk, pa to je smesno. Sve je pogresno. Pogresan klub, pogresan grad, pogresni ljudi, pogresan stadion, pogresni igraci, pogresni stranci, pogresan mentalitet grada … a umesto reci “pogresno” slobodno mozete napisati rec “lose”, sve je lose, od kluba preko grada pa do ljudi. Ovaj Paok je qurac od ekipe, ali boli ih qurac kada su na zrebu izvukli Hajduk, najgori klub na svetu. Hajduk je prava grupa gradjana, poluigraca, gde nema znanja, nema zelje, nema mozga, nema trcanja, nema sportskog mentaliteta, jednostavno nema nista. Da mi daju vremena, barem do nedelje, da skupim jedanaest stanara iz moje zgrade, ukljucujuci i zene, i samo ako bi hteli da me slusaju, mi bi odigrali egal sa tim neznalicama. Osvojili su najmanje bodova od svih hrvatskih klubova u Evropi, ispali i ove godine nakon samo dve utakmice i bez postignutog gola. I ne samo to. Da u pravilima fudbalske igre pise, da utakmica traje sve dok Hajduk ne postigne gol, utakmica bi jos trajala, a pitanje je i da li bi se zavrsila do kraja meseca. Conference League je trece takmicenje po kvalitetu, i kreirana je da u njoj mogu da igraju gubitnici, a Hajduk nije cak ni gubitnik, vec obican qurac od kluba. Hajduk bi ispao u prvom kolu da postoji i jos jedna liga ispod Conference League, majko moja. Dalje su prosli cak i Partizani iz Albanije, Hesperange iz Luxemburga i Ballkani sa Kosova, a Hajduk ni gol da postigne, ccccccc. Zrinjski koji je prosao dalje, ali u Ligi Evrope deluje naspram Hajduka kao ManCity naspram Tekstilca iz Dervente. Ziveti u Splitu je kao da stavite 100 kilograma na ledja i sa tim teretom zivite zivot, idete u prodavnicu, zivite, spavate, izlazite, kupate se, odlazite na posao ili skolu, a igrati za Hajduk, kao da stavite tih 100 kilograma na ledja, istrcite na teren, i hocete da pobedite. Ali, nema veze, sto kaze jedan korisnik drustvene mreze: “... Hajduk je do sada ispadao do Vele Gospe, a ove godine su cak dva dana duze ostali u evropskim takmicenjima. U Splitu je danas novi dan, petak je, sto znaci da ponovo mogu da krenu price o broju clanova, pretplatnih karata, Poljudu, trofeju Marjan, purgerima, Mamicu, Dinamu … a sve jer je tako lakse da se ne misli na svoju nemoc, sramotu, neznanje, krah i rasulo. Yebes Hajduk, najgori klub na svetu, ko yebe klub koji strance bira sa YouTube-a, ko yebe Hajduk, neka zive vecno, ali samo u Splitu, ali ovo u nedelju bi zaista morala da dodje dvojka, jer igraju protiv jos veceg qurca od kluba, qurca od igraca, qurca od trenera. Poneki X, nereseni ishod se podrazumeva.

Ne brini, odigrao sam jedinicu cistu, ali ne onoliko jako kako sam razmisljao, a hendikep se nisam usudio iako mi se i on vrtio po glavi iz razloga koje si naveo, a oni kad tonu tonu jako, i zato se ne bih cudio ni kiksu s Rudesom, jer red je da otkinu nekom bod (iako ce ispasti iz lige i to znamo prije nego su usli u hnl) a kome ce lakse nego umornom i razocaranom Hajduku koji misli ako popune tribine u Kranjcevicevoj da pobjeda ide sama od sebe.

Metz - Marseille 2 (1.66) bet365

Utakmica Francuske lige donosi nam susret između momčadi Metza i Marseillea. Metz je imao težak početak sezone, doživjevši poraz od 5:1 u gostima kod Rennesa u prvom kolu. Ovaj poraz ukazuje na neke ranjivosti u njihovoj obrani, što bi moglo biti zabrinjavajuće za njihov nastup protiv Marseillea.

Metz je prošle sezone ostvario drugo mjesto u nižem rangu te su se vratili u Ligue 1. Iako su dobra momčad, postoji mišljenje da bi se mogli suočiti s izazovima u višem rangu. Unatoč nekoliko pojačanja koja su doveli, kao što su Traoré iz Angersa i Amadou iz Seville, smatram da je Marseille favorit u ovoj utakmici.

Marseille, s druge strane, prolazi kroz turbulentno razdoblje nakon lošeg nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Panathinaikosa, što je rezultiralo njihovim ispadanjem. Očekuje se da će se momčad okrenuti domaćoj ligi kako bi povratila svoju stabilnost i samopouzdanje. Ova utakmica protiv Metza prilika je za Marseille da pokaže svoj pravi potencijal i snagu.

U posljednjem nedavnom susretu ovih momčadi, Marseille je pobijedio rezultatom 2:1. Klađenje s kvotom 1,66 na pobjedu Marseillea izgleda prilično privlačno, a kvota je u velikom padu. Sretno svima koji prate utakmicu!

Screenshot_4.png

(Koeficijenti 18.8. u 14:43 CET) 

Werder - Bayern 2 (1.30) bet365

Prošla sezona Werder Bremena u Bundesligi bila je obilježena izazovima i oscilacijama u igri. Klub je na kraju uspio da izbjegne zonu ispadanja, završavši na 13. mjestu, ali njihova forma i rezultati u drugom dijelu sezone ukazuju na ozbiljne slabosti kojima je potrebna posebna pažnja kako bi se postigao stabilniji uspjeh.

Jedna od glavnih karakteristika Werdera iz Bremena tijekom sezone bila je njihova loša forma u završnim fazama natjecanja. Klub je sezonu završio u iznimno razočaravajućem nizu s pet uzastopnih utakmica bez pobjede. Ova negativna serija utakmica jasno je ukazivala na probleme u igri, taktičkom pristupu i vjerojatno nedostatku samopouzdanja. Takav niz rezultata u posljednjim utakmicama mogao je utjecati na moral i atmosferu unutar momčadi, što je dodatno zakompliciralo situaciju.

Werder Bremen je imao posebno teško razdoblje od sredine veljače, tijekom kojeg su ostvarili samo jednu pobjedu u 12 utakmica. Ova statistika ukazuje na dugo razdoblje loše forme i može se protumačiti kao nedostatak konstantnosti u igri i taktici. Nedostatak pobjeda u ovom razdoblju ukazuje na potrebu za ozbiljnom analizom i poboljšanjima kako bi se momčad mogla nositi sa zahtjevima Bundeslige.

Ipak, pozitivna strana sezone je što je Werder Bremen uspio zadržati ključne igrače iz prošle sezone. To bi moglo biti ključno za stabilizaciju momčadi i moglo bi im omogućiti da nadograđuju pozitivne aspekte svoje igre. Očekivanja su svakako usmjerena na igrače koji su prepoznati kao ključni za momčad, kako bi ostvarili što bolje uspjehe u sljedećoj sezoni.

Analizirajući njihove nastupe kod kuće, primjećuje se da se Werder Bremen mučio kao domaćin tijekom prošle sezone. Samo pet pobjeda kod kuće cijele sezone ukazuje na to da nisu znali iskoristiti prednost domaćeg terena. Osim toga, niz bez pobjede kod kuće od veljače dodatno naglašava probleme u njihovim nastupima pred svojim navijačima.

Drugo područje koje zahtijeva ozbiljnu pozornost je obrana. Werder je imao četvrtu najgoru obranu u ligi, primivši 64 gola. Značajan je to broj golova koji su utjecali na njihov rezultat i poziciju na tabeli. Treba poraditi na organizaciji obrane, komunikaciji među igračima, možda i u tom segmentu tražiti pojačanja kako bi se smanjio broj primljenih golova.

Bayern München, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu, ulazi u novu sezonu Bundeslige s ciljem osvajanja rekordne 11. uzastopne titule. Klub je poduzeo značajne korake kako bi se pojačao i unaprijedio u odnosu na prošlu sezonu.

Prošla sezona Bayerna bila je obilježena izazovima, posebno zbog odsutnosti ključnog igrača, Roberta Lewandowskog. Odsutnost Lewandowskog jasno je utjecala na igru i rezultate kluba. Eksperiment s Sadiom Maneom nije dao željene rezultate, što je dovelo do njegovog odlaska iz kluba. Klub je brzo reagirao i dočekao Harryja Kanea iz Tottenhama kao zamjenu. Ovaj potez sugerira da Bayern želi ojačati svoj napad, a Kane donosi veliko iskustvo, kvalitetu i golgetersku efikasnost.

Kaneov dolazak predstavlja ključnu točku u sezonskoj pripremi Bayerna. Dok se očekuje da će se Kane prilagoditi novoj ekipi i ligi, njegovo iskustvo i kvaliteta mogu značajno obogatiti momčad. Važno je napomenuti da su slične tranzicije uspjele u prošlosti, ali isto tako treba uzeti u obzir da prilagodba novom okruženju može potrajati.

Bayernova dominacija u Bundesligi tijekom prethodnih sezona nije promakla nikome. Klub je najveći favorit za osvajanje naslova i ove sezone, s obzirom na njihov dosadašnji uspjeh i sveukupnu snagu tima. Ranjivost koju su pokazali prošle sezone očigledno je potaknula klub na pojačanja. Očekuje se da će Bayern i dalje biti ekipa koju će teško pobijediti, ali svakako će biti zanimljivo pratiti kako će se konkurenti nositi s njima.

Napad na Ligu prvaka jasno je istaknut kao glavni cilj ove sezone. Iako je Bayern već bio dominantna sila u Bundesligi, osvajanje Lige prvaka je cilj koji će dodatno potvrditi njihovu poziciju među europskom elitom. Ovaj cilj ukazuje na ambiciju kluba da se natječe na najvišoj razini i osvoji najprestižniji klupski trofej u svijetu nogometa.

Prošla sezona pokazala je da Bayern München ima najbolji napad, najbolju obranu i najbolju igru u gostima u Bundesligi. Ovi podaci ukazuju na sveobuhvatnu snagu tima i sposobnost da dominira u svim segmentima igre. Ako klub uspije zadržati ovakav nivo nastupa, bit će ozbiljan konkurent ne samo u nacionalnoj ligi, već i na europskoj sceni.

Werder Bremen: Pavlenka; Pieper, Stark, Friedl; Weiser, Lynen, Stage, Jung; Kownacki, Ducksch; Fullkrug

Bayern Munich: Ulreich; Pavard, Kim, de Ligt, Davies; Kimmich, Laimer; Sane, Musiala, Gnabry; Kane

Bayern je jasno favorit u ovom susretu. Iako su imali težak start sezone s porazom od Leipziga u Superkupu, sada imaju priliku da se vrate pobjedom. S obzirom na izazove u obrani koje su pokazali protiv Leipziga, Werder će vjerojatno pokušati iskoristiti te slabosti. Međutim, Werder nije tradicionalno bio protivnik koji je stvarao velike probleme  Bayernu tako da ovdje očekujem da će Bavarci osvojiti sva tri boda po kvoti 1.30 u bet365 kladionici.  Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okiladu automatski dobitnom ako Bayern povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_2.png?resize=427%2C106&ssl=1

(Koeficijenti 18.8. u 11:17 CET)

Do dana današnjeg odigrao sam 5 listića i na svakom sam pao na jednom paru. Prva 4 listića mi i nije žao jer je ulog bio mali, ali kiks City-a protiv Seville me je malo pogodio. Zato uzimam nešto za što mislim da bi moralo proći. 

Već sam pisao za Bayern gdje sam rekao da je Werder zahvaljujući dobrom startu prošle sezone opstao u eliti i Bogme ovu sezonu im ne bih prognozirao dobro. Prvo kolo, Bayern. Bayern koji je izgubio to finale kupa protiv Laipziga čak 3:0 te mislim da ovdje idu po iskupljenje. Kane je tu i tek treba da vidimo kako će se uklopiti u ovu ekipu.

Liverpool nakon nešto lošije partije dočekuje ekipu Bournemoutha gdje mislim da će ovo Liverpool čak i u hendikepu dobiti.

Porto nakon pobjede u prvom kolu dočekuje novajliju i mislim da će ovo lagano uzeti dok Benfika traži iskupljenje nakon velikog kiksa u prvom kolu gdje su izgubili 3:2 na kraju iako su imali to vodstvo od 2:1.

Barcelona se mora uozbiljiti jer prošlu utakmicu su pokazali kako mogu biti bezidejni protiv ekipe koja stane u niski blok a ništa bolje ih ne očekuje u utakmici protiv Cadiza gdje sam siguran da će Cadiz pokušati nešto iz kontra napada dok će Barcelona kontrolisati loptu veliki dio utakmice. Real je krenuo furiozno, tandem Vinicius Rodrygo i Belinghem izgleda odlično na terenu te Barcelona ovakve utakmice sigurno ne bi smjela kiksati.

Što se tiče vikenda, sutra ćemo odabrati još par tipova za ispratiti.

Screenshot_2023-08-18-19-49-58-538_com.android.chrome-edit.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use