Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Screenshot 2023-08-07 102438.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Screenshot 2023-08-07 102502.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2023-08-07 102521.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.8. u 09:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Feyenoord - Sittard 1 i 2+ (1.20) bet365

Uzbudljiva nogometna predstava nas očekuje u sklopu otvaranja nove sezone, kada će se susresti Feyenoord i Sittard. Već sada je jasno da će ovaj meč donijeti nevjerojatnu dominaciju domaćina, koji će gotovo sigurno kontrolirati igru. Sitard će se vjerojatno veći dio susreta morati posvetiti potpunoj defanzivi, sa gotovo svim igračima iza lopte.

Međutim, iako će se Sittard truditi zadržati svoju obranu na visokom nivou, teško je zamisliti da će to biti dovoljno protiv ovako snažnog i ambicioznog tima kao što je Feyenoord. Feyenoord je prošle sezone pokazao svoju snagu i konkurentnost, te je napravio značajan iskorak prema prekidanju dominacije Ajaxa i PSV-a. Ovaj meč se stoga može smatrati laganim uvodom u sezonu, gdje će Feyenoord vjerojatno demonstrirati svoju igru i postaviti visok standard za ono što slijedi. Feyenoord ima prednost i čini se da je spreman započeti sezonu s pobjedom. 

Screenshot 2023-08-13 131246.png

(Koeficijenti 13.8. u 13:12 CET) 

Chelsea - Liverpool 2+ golova i 2+ kartona (1.23) bet365

Nema sumnje da je prošla sezona bila razočaravajuća za Chelsea, posebno s obzirom na visoke troškove transfera i potrošnju. Klub je uložio mnogo u skupu mladu talentiranu ekipu, te ovog puta ne smiju dopustiti ponavljanje prošlogodišnjeg razočarenja. Njihov cilj je jasan - povratiti sjaj i dominaciju na terenu.

Jedan od najzanimljivijih aspekata ovih dvoboja su međusobni dueli ovih rivala. Posljednja četiri susreta donijela su neobičnu seriju rezultata - 0-0, 0-0, 0-1 i 0-1. Čini se da su prethodni okršaji bili obilježeni defanzivnom čvrstoćom, ali ovog puta svi signali ukazuju na drugačiji ishod.

S obzirom na slabiju obranu i ambicije za ofanzivnom igrom, vjerujem da će otvaranje sezone donijeti više golova. Chelsea će, po svemu sudeći, imati priliku da popravi svoju statistiku, jer se posljednjih četiri susreta s Liverpoolom nisu mogli postići pogodak. Očekujem golove i slažem se sa kolegom @furyshaa za 2+ golova na ovoj utakmici, ali uz tu okladu dodajem i da će biti barem 2+ kartona što mi daje kvotu od 1.23 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot 2023-08-13 135839.png

(Koeficijenti 13.8. u 13:44 CET) 

Chelsea - Liverpool zadnje 4 utakmice su ostale 0:0. Svakako ovo su ekipe koje mogu ostat i 4:4, ali ja se ne upustam u taj rizik za 1.18. Za kvotu 2.30 na Liverpoola cu riskirat jer u pripremnim utakmicama su svi napadaci dali svoj doprinos i osvjezili su vezni red sa McAllisterom i onim Madarom iz RedBulla. Takoder je napokon otisa Henderson koji mi nikad nije bia dovoljno kvalitetan za Kloppov Liverpool. Chelsea je prominija miljun igraca i nisu uigrana momcad

@IzudinB Iskreno, ne mislim da je se toliko igrala "čvrsta" odbrana koliko pojedini igrači nisu bili u formi. Sjećam se dosta prilika ali jednostavno lopta nije htjela u gol.

@Guts1950 Iako navijam za Chelsea otkako znam za sebe, podržavam dvicu na Liverpool jer sam mišljenja da su dosta posloženija i naravno, iskusnija ekipa.

prije 3 sati, furyshaa said:

@IzudinB Iskreno, ne mislim da je se toliko igrala "čvrsta" odbrana koliko pojedini igrači nisu bili u formi. Sjećam se dosta prilika ali jednostavno lopta nije htjela u gol.

@Guts1950 Iako navijam za Chelsea otkako znam za sebe, podržavam dvicu na Liverpool jer sam mišljenja da su dosta posloženija i naravno, iskusnija ekipa.

Mogu ti iskreno reći da je na kraju prvog poluvremena Chelsea izgledao zaista dobro. Očigledno je dolazak Pochettina motivirao igrače, vidi se veća želja za pobjedom kod igrača nego prošle sezone. Mogao bi ovo Chelsea realno i dobiti. I ja sam navijač Plavaca, izgubio sam vjeru u njih prošle sezone, ali ako budu ovako igrali tijekom ove, mislim da se mogu dobro plasirati. Sretno u nastavku utakmice.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use