Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Screenshot 2023-08-07 102415.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Screenshot 2023-08-07 102455.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2023-08-07 102513.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.8. u 09:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Eh, napokon da se vratimo divnom klađenju. Vrlo oprezno ali vratimo.

Ispratio sam malo prelazni rok i mislim da je Bayern sa Kaneom uradio pravu stvar i bit će ih pravo zadovoljstvo gledati ove sezone. Naravno, neće igrati protiv Leipziga ali opet ne vidim šansu da Leipzig ugrozi Bayerna. Po meni, Leipzig je izgubio par veoma bitnih igrača kao što su Gvardiol, Nkunku, Andre Silva, Sorloth, Szoboszlai, Laimer dok sa druge strane doveli su Xavi Simonsa, Benjamina Šeškoa i Fabio Carvalha što mislim da neće biti dovoljno da nadoknade kvalitet koji je otišao. Sa druge strane Bayern je uradio odličan posao po mom mišljenju, doveli su kao slobodne igrače Guerreiroa iz Dortmunda i Laimera upravo iz Leipziga, pojačali su dodatno odbranu sa Kimom iz Napolia, te naravno Harry Kane koji će siguran sam biti najvece pojacanje ovog prelaznog roka. Prodavao je Bayern, mada ništa previše. Otišao je Mane u Al Nassr i Lucas H. u PSG. Razlog zašto ću ispratiti Bayern je taj što je okosnica koja čini Bayern posljednjih 5-6 godina tu dok je Laipzig mnogo izgubio. Mišljenja sam da će Bayern započeti furiozno i da će ova sezona biti daleko monotonija od prethodne. Jedva čekam nastavak sezone i ganjanje hendikepa i zbroja golova na utakmicama Bayerna.

Man. City je uradio ono što Pepa čini onim što jest. Malo je promješao sastav čisto da se igrači ne bi zasitili ali sve je to ipak dobro popunjeno. Otišao je Gundogan ali došao je Kovačić (jedini igrač iz Chelsea koji je otišao za kojim zaista žalim), otišao je Mahrez ali to je pozicija na kojoj je City možda i najjači tako da se to i neće baš osjetiti. Pojačao je City dodatno odbranu sa Gvardiolom ali ostaje da se vidi kako će to na kraju ispasti. Kiksao je City protiv Arsenala u toj utakmici Community Shielda gdje su u posljednjim minutama primili gol i na kraju izgubili na penale. Rekao bih ogromna sreća za Arsenal ali eto, nema veze. Ova utakmica ujedno i otvara novu sezonu Premier lige gdje će daleko najbolja ekipa Championshipa (101 bod prošle sezone) odmjeriti snage sa ekipom City-a koja je osvojila prošle sezone i Ligu prvaka i Englesku premier ligu. City nije briljirao prošle sezone ali kada je trebalo, odigrali su baš onako kako se mora. Mišljenja sam da je City i dalje glavni favorit za Premier ligu iako će ova sezona biti možda i najzanimljivija u posljednjih par godina. Liverpool je jak, United također, Arsenal se nada da će ova godina biti sretnija, Chelsea ne može odigrati lošije nego prošle godine (uradili su odličan posao ovo ljeto ja mislim) ... zna Pep da se ovakve utakmice moraju dobijati.

Sarajevo je nakon odličnog prelaznog roka i odličnih priprema krenulo katastrofalno. Prvo su ispali protiv konobara odmah u prvom kolu konferencijske lige da bi nakon toga priredili kiks na početku lige protiv ekipe Sloge i to nakon što su poveli 1:0. Odlična prilika za iskupljenje, opet kod kuće protiv ekipe koja se prošle godine izvukla VEOMA ali VEOMA sumnjivim pobjedama protiv ekipe Borca i Veleža u posljednjim kolima. Sarajevo je uradilo kompletan reset, stručni štab je smijenjen i napokon su dovedeni ljudi za koje se može reći da su pristojni, barem za potrebe kukurz lige kao što je ova. Dovelo je Sarajevo par igrača ali najistaknutiji su Penaranda iz Boaviste i Viveros iz Caraboboa. Mislim da su lijepu ekipu posložili i da će ovo riješiti u svoju korist. 

Screenshot 2023-08-11 at 10.50.49.png

prije 8 minute, furyshaa said:

Eh, napokon da se vratimo divnom klađenju. Vrlo oprezno ali vratimo.

Ispratio sam malo prelazni rok i mislim da je Bayern sa Kaneom uradio pravu stvar i bit će ih pravo zadovoljstvo gledati ove sezone. Naravno, neće igrati protiv Leipziga ali opet ne vidim šansu da Leipzig ugrozi Bayerna. Po meni, Leipzig je izgubio par veoma bitnih igrača kao što su Gvardiol, Nkunku, Andre Silva, Sorloth, Szoboszlai, Laimer dok sa druge strane doveli su Xavi Simonsa, Benjamina Šeškoa i Fabio Carvalha što mislim da neće biti dovoljno da nadoknade kvalitet koji je otišao. Sa druge strane Bayern je uradio odličan posao po mom mišljenju, doveli su kao slobodne igrače Guerreiroa iz Dortmunda i Laimera upravo iz Leipziga, pojačali su dodatno odbranu sa Kimom iz Napolia, te naravno Harry Kane koji će siguran sam biti najvece pojacanje ovog prelaznog roka. Prodavao je Bayern, mada ništa previše. Otišao je Mane u Al Nassr i Lucas H. u PSG. Razlog zašto ću ispratiti Bayern je taj što je okosnica koja čini Bayern posljednjih 5-6 godina tu dok je Laipzig mnogo izgubio. Mišljenja sam da će Bayern započeti furiozno i da će ova sezona biti daleko monotonija od prethodne. Jedva čekam nastavak sezone i ganjanje hendikepa i zbroja golova na utakmicama Bayerna.

Man. City je uradio ono što Pepa čini onim što jest. Malo je promješao sastav čisto da se igrači ne bi zasitili ali sve je to ipak dobro popunjeno. Otišao je Gundogan ali došao je Kovačić (jedini igrač iz Chelsea koji je otišao za kojim zaista žalim), otišao je Mahrez ali to je pozicija na kojoj je City možda i najjači tako da se to i neće baš osjetiti. Pojačao je City dodatno odbranu sa Gvardiolom ali ostaje da se vidi kako će to na kraju ispasti. Kiksao je City protiv Arsenala u toj utakmici Community Shielda gdje su u posljednjim minutama primili gol i na kraju izgubili na penale. Rekao bih ogromna sreća za Arsenal ali eto, nema veze. Ova utakmica ujedno i otvara novu sezonu Premier lige gdje će daleko najbolja ekipa Championshipa (101 bod prošle sezone) odmjeriti snage sa ekipom City-a koja je osvojila prošle sezone i Ligu prvaka i Englesku premier ligu. City nije briljirao prošle sezone ali kada je trebalo, odigrali su baš onako kako se mora. Mišljenja sam da je City i dalje glavni favorit za Premier ligu iako će ova sezona biti možda i najzanimljivija u posljednjih par godina. Liverpool je jak, United također, Arsenal se nada da će ova godina biti sretnija, Chelsea ne može odigrati lošije nego prošle godine (uradili su odličan posao ovo ljeto ja mislim) ... zna Pep da se ovakve utakmice moraju dobijati.

Sarajevo je nakon odličnog prelaznog roka i odličnih priprema krenulo katastrofalno. Prvo su ispali protiv konobara odmah u prvom kolu konferencijske lige da bi nakon toga priredili kiks na početku lige protiv ekipe Sloge i to nakon što su poveli 1:0. Odlična prilika za iskupljenje, opet kod kuće protiv ekipe koja se prošle godine izvukla VEOMA ali VEOMA sumnjivim pobjedama protiv ekipe Borca i Veleža u posljednjim kolima. Sarajevo je uradilo kompletan reset, stručni štab je smijenjen i napokon su dovedeni ljudi za koje se može reći da su pristojni, barem za potrebe kukurz lige kao što je ova. Dovelo je Sarajevo par igrača ali najistaknutiji su Penaranda iz Boaviste i Viveros iz Caraboboa. Mislim da su lijepu ekipu posložili i da će ovo riješiti u svoju korist. 

Screenshot 2023-08-11 at 10.50.49.png

Hej @furyshaa

Dobrodosao i dobro se vratio na Forum. Ako se secas, dogovorili smo se da ove sezone igras Poslednju Sansu, zar ne? Drugu ligu, to se naravno podrazumeva, posto tamo i pripadas, a za nesto vise od toga cemo tek videti. Igrao bih double, i to agresivno na golove na utakmicama svetog Bayerna i Arsenala. Slazes se, zar ne?

Burnley - Manchester City 2 i 2+ (1.53) bet365

Burnley, koji je osvojio Championship i ponovno se plasirao u Premier ligu, suočava se s izazovom u prvom kolu protiv najjačeg tima u ligi. Iako su se pojačali s nekoliko igrača, čini se da to neće biti dovoljno protiv momčadi koja dominira europskim nogometom. S druge strane, City je doveo samo dva hrvatska igrača kako bi ojačao svoju obranu i sredinu terena. Unatoč pobjedi protiv Bayerna tijekom pripremnog razdoblja, poraz od Arsenala u Community Shieldu ostavio je gorak okus ustima. To će ih svakako motivirati da što bolje počnu novu sezonu u Premier ligi, tako da se ovdje očekuje pobjeda Cityja s najmanje dva gola na utakmici. Sretno!

Screenshot 2023-08-11 152746.png

(Koeficijenti 11.8. u 14:50 CET) 

Sarajevo - Posušje 1 (1.36) bet365

Sarajevo će se suočiti s Posušjem u ovoj važnoj utakmici za domaćine. Nakon prošle sezone koja je završila uspješno, domaći tim se sada suočava s izazovom - hoće li nastaviti rasti ili će naići na prepreke na putu prema novim uspjesima?

Prvi poraz na domaćem terenu nije samo rezultatski neuspjeh, već i podsjetnik na moguće ranjivosti. Sarajevo sada ima priliku za ispravak i dokazivanje svoje snage pred svojom publikom. Ovo je trenutak za pokazivanje odlučnosti i povratka na pobjednički kolosijek.

Rivalitet s Posušjem donosi dodatni naboj utakmici. Iako su gosti percipirani kao slabija momčad, ne smijemo podcijeniti njihovu sposobnost da iznenade. Domaćinima je važno iskoristiti prednost domaćeg terena i potisnuti bilo kakvu opasnost od gubitka bodova.

Naglasak na "1 kao kuća" jasno ukazuje na očekivanje pobjede domaćeg tima. Ova utakmica ne predstavlja samo bodove, već i šansu za potvrdu identiteta i dominaciju na vlastitom terenu.

Povijest je važan faktor koji dodatno motivira Sarajevo. Uspjesi iz prošlosti i podrška navijača mogu poslužiti kao inspiracija za igrače da pruže svoj maksimum na terenu.

Sarajevo ima priliku demonstrirati svoju snagu, odlučnost i pobjednički mentalitet. Međutim, važno je ne potcijeniti Posušje i ostati fokusiran na ostvarivanju cilja. Sretno!

Screenshot 2023-08-11 153727.png

(Koeficijenti 11.8. u 15:30 CET) 

Sevilla - Valencia 1 (1.90) bet365

Okršaj između Seville i Valencije obećava zanimljivu nogometnu predstavu, uz oba tima koja su prošla kroz turbulentne trenutke u prethodnoj sezoni. Sevillini navijači pamte sezonu 2022/23 kao izazovnu, no kasniji uspjesi u Europskoj ligi donijeli su svjetliji ton inače nepredvidivoj sezoni.

Sevilla, iako završila sezonu na 12. mjestu, stvorila je snažan završetak sa serijom pobjeda protiv jakih protivnika kao što su Valencia, Villarreal, Athletic Bilbao, Espanyol i Real Valladolid. Ova pozitivna dinamika stvorila je veća očekivanja za nadolazeću sezonu, gdje će tim biti motiviran za postizanje boljih rezultata i veće konstantnosti.

Značajno pojačanje momčadi tijekom prijelaznog razdoblja, uključujući dolazak Loica Badea i Djibrila Sowa, dodatno je ojačalo Sevillu. Ova pojačanja donose svježu energiju i novu dimenziju timu.

S druge strane, Valencia se suočava s izazovom nakon gubitka ključnih igrača poput Yunusa Musaha i Edinsona Cavanija. Ovo otvara pitanje kako će momčad prilagoditi svoju taktiku i nadoknaditi nedostatak tih igrača u napadačkom dijelu igre.

Očekuje se da će ova utakmica biti prilika za Sevillu da pokaže svoju kvalitetu i odlučnost pred svojom publikom. Iako se radi o ranom stadiju sezone, rezultat ove utakmice može postaviti ton za buduće izazove i ambicije tima.

Screenshot 2023-08-11 154331.png

(Koeficijenti 11.8. u 15:43 CET) 

Wil - Sion 3+ (1.65) bet365

Derbi kola susret između Wil-a i Siona obećava uzbuđenje i golove. Sion je započeo sezonu obećavajuće, a činjenica da su zadržali mrežu netaknutom dodaje dodatnu dimenziju ovom meču. Očekuje se da će se u ovoj utakmici boriti za pobjedu kako bi zadržali svoju nevjerojatnu seriju bez primljenog gola.

Screenshot 2023-08-11 155411.png

Izvor: bet365

Ovo je meč dvije vodeće ekipe na tabeli, s oba tima koji trenutno dijele isti broj bodova. Ta činjenica dodatno povećava značaj susreta i rivalstvo među timovima. Wil, ekipa koja je prošle sezone bila u vrhu tabele, donosi kvalitetu i iskustvo, te s jasnom ambicijom za pobjedu.

Sion se može smatrati favoritom na temelju svojeg početka sezone, ali ne bi trebalo zanemariti sposobnosti ekipe Wil-a. Očekuje se da će Wil pokazati agresivnost i težiti napadima, s ciljem postizanja prvog gola protiv favorizirane ekipe Siona.

Očekivanje golova na ovom susretu je opravdano s obzirom na agresivan pristup oba tima. Oba tima će pokušati iskoristiti priliku da osvoje tri boda i ostave snažan utisak. Pitanje prvog gola može biti ključno u određivanju tijeka utakmice, s Wil-om koji bi mogao iskoristiti priliku i iznenaditi Sion.

Sve u svemu, ova utakmica donosi intrigantan duel između dvije konkurentske ekipe koje se neće zadovoljiti samo bodom. Golovi su gotovo neizbježni u ovom okršaju, tako da igram na golove. Sretno!

Screenshot 2023-08-11 155009.png

(Koeficijenti 11.8. u 15:49 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use