Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.8.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot 2023-08-07 102000.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2023-08-07 102025.pngScreenshot 2023-08-07 102043.pngScreenshot 2023-08-07 102058.pngScreenshot 2023-08-07 102106.png

(Koeficijenti 31.7. u 09:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hajduk vs Paok, Conference League 1X dupla sansa, kvota 1,25-1,30

Zamolio bih sve kolege sa Foruma da puste prvo mene da napisem analizu za uzvratnu utakmicu koja se igra u Grckoj za samo sedam dana. To ce biti prava analiza na deset stranica teksta i tek tada cu napisati sta stvarno mislim o Hajduku. Za danasnju utakmicu cu samo da predlozim duplu sansu 1X na Hajduk, i to kao kuca, koja je jos uvek u nekim kladionicama, poput unibet na sasvim pristojnoj kvoti, od 1,30 ali dok se svi vi sa Foruma probudite i to ce pasti. Kvota na domace znacajno pada, jer kladionice misle isto kao i ja da na ovakvim mecevima nema dvojke. Gledajuci okolnosti i sve sto se desava poslednjih dana, ja uopste ne znam kako Hajduk misli da pobedi u Grckoj za sedam dana, a samim tim, ako misli da prodje dalje, kako misli da se to desi, ako izgubi kod kuce. Stadion je rasprodat, ako ne racunamo SuperCup, Hajduk ima dve pobede iz dve teske utakmice, i ako danas izgube kod kuce, onda su stvarno seljacine, gledajuci sta ih ceka za samo sedam dana. Dakle, za mene je ovo 1X, dupla sansa, i to kao kuca po kvoti od 1,30 koja se nudi za kladjenje danas i ko zna kada sledeci put u zivotu.

Ovde i zavrsavam post, sto se mene tice, ovo je sve za danasnju utakmicu, posto sve sto imam da kazem, zelim da ostavim za uzvratni mec. Koga na Forumu interesuju samo analize, a ne suplje price, ili kome idem na qurac, sada slobodno moze da ode i preskoci dalji deo posta posto zelim da napisem nesto samo za svoju dushu, da ne kazem da imam potrebu da napisem nesto samome sebi. Radi se o promociji kladjenja i kladionicara, najzdravijih ljudi na svetu, a deo posta koji sledi se zove

Stoka na jednoj strani i gospoda kockari na suprotnoj strani

Za kockare se kaze da su to sve bolesni ljudi, a za kocku da je bolest. Hajde da to proverimo, tako sto cemo uporediti kockare i navijacke grupe, jer je to sada aktuelno. Ja kao kockar, pre nego sto napisem analizu na nasem Forumu, najpre izaberem par koji cu objaviti, a za to mi treba pola dana. Posle toga mi treba jos dva dana da izvucem sve informacije i novosti, pa jos dva dana da sve proverim pre nego sto post objavim. Jos dva dana su mi potrebna da konsultujem kockarske forume i portale, i ako sam sve to preziveo, a posebno ako sam spreman da stojim iza toga sto predlazem, post je spreman za objavu. Jos pola dana mi je potrebno da otklonim poslednje sumnje i nakon toga ide objava. Tek nakon toga idem na spavanje. Na Forumu je napisano moje ime, dakle predstavio sam se ko sam i sta sam i potpuno sam spreman na udare kolega ako predlog padne. Ko hoce da se pobije sa mnom, tu sam, ne treba mi niko da me stiti. Ko hoce da se raspravljamo, moze. Ne slazete se sa mnom? U redu, hajde da suprotstavimo argumente. Ako ne moze rasprava, moze i tuca. Skinemo se do pola, izaberemo hladno ili vatreno oruzje i resimo problem tucom. Mogu i gledaoci da budu sa nama. Ali jedan na jedan, posteno kao gospoda, a ne kao pic*#*ke, desetorica protiv jednog. Tako rade kockari, gospoda, najzdravije osobe na svetu.

Sa druge strane imamo navijacke grupe. Ti pajseri za jedno popodne odluce da krenu za Grcku, pa jos automobilima, i to sa 100 eura u dzepu, heeeej. Meni trebaju najmanje dva dana da se informisem o klubovima za koje cu postaviti analizu, a ti debili krenu automobilima u zemlju gde im je zabranjeno da udju. Niti znaju nesto o zakonima zemlje gde nameravaju da prave haos, niti imaju plan B ako nesto podje po qurcu. Pa moja ujna Danica koja ne zna razliku izmedju reci kvacilo i offside bi zakljucila da je pametnije ici na tucu u drugu zemlju brodom ili vozom, a ne automobilima sa hrvatskim tablicama, jer je tako lakse da nestanete ako nesto podje po qurcu. Nakon sto napisem analizu na Forumu, prvo sto vidite jeste da je post napisao Leonardo Drugi. Sta imam da se krijem? Sa druge strane, pajseri idu na tucu sa kapuljacama da im se ne vidi lice, kao neke pic*#*ke. Pa ako mislis da ti niko nista ne moze, pokazi lice da te svi upoznamo, zar ne? Nakon sto objavim post na Forumu spreman sam da branim svoj stav cak i ako vas ima svih 14.000 registrovanih clanova protiv mene. Ne treba mi niko da me stiti, pogotovo mi ne trebaju administratori da me brane. Sam protiv 14.000 registrovanih clanova Foruma, jer sam hrabar, jak i pre svega gospodin. Pajseri iz navijackih grupa idu samo u grupama, kao pic*#*ke, a cak koriste i zasede, pa napadaju deset na jednog, po mogucstvu desetorica da drze, a jedan da udara ili bode. Pravi gospodin bi sam otisao u Atinski kvart medju pedest grka i ponudio da kaze sta ima da kaze. Tako sam ja, kada sam imao 12 godina isao u grupi da gledam kosarkaske utakmice zena. Tamo smo, u grupi naravno, navijackim pesmicama pozivali kosarkasice da nam rade one smesne pokrete koje zene rade u klececem polozaju. A onda, puno godina kasnije, kada mi je prisla devojka za prvi ples u zivotu, nisam znao ni da govorim, nego sam mumlao kao magarac. Kako stojimo sa mozgom, kako stojimo sa pamecu? Meni, kao kockaru, nema vise mesta u mozgu za nijednu drugu informaciju, posto je poslednja informacija koja je nekako uspela da stane u poslednju slobodnu mozdanu celiju, ona da je Noa Lang zamenio Simonsa u Psv-u, a ne mogu da se odlucim da li im je to bilo pametno. Za to vreme, pajseri iz navijackih grupa, nakon sto je bila epska bezanija od pandura, a sto mogu samo pic*#*ke, budu uhvaceni u pokusaju prelaska granice, braneci se recima da su dosli u Grcku kao turisti i da nemaju veze sa utakmicom. Heeeeej, turisti. Celav, u crnoj majici, sa 100 eura u dzepu, govori hrvatski, od skole ima cetiri tetovaze na telu, bez torbi i kofera, dosao je u Grcku turisticki. Pa, cak bi i zena smislila mudriji odgovor. Dakle, na jednoj strani imate polupismenu rulju, pic*#*ke i jajare koje su hrabre u grupi i pod maskama, debile koji ne bi znali da poredjaju boje na semaforu, a sa druge strane nas kockare, gospodu. I posle kazu da je kocka bolest, a kockari bolesni ljudi, dok bi navijaci valjda trebalo da su zdravi ljudi. Kako je to moguce?

Kada su ameri pre pedeset i vise godina bili na Mesecu, to je bio planetarni dogadjaj poput pandemije Covida. Dakle, svi mi sa Foruma smo imali prilike svojim ocima da vidimo da su nacionalna prvenstva bila prekinuta, da nije bilo kladjenja, da nije moglo da se putuje, niti izlazi iz kuce. Svi mi sa Foruma smo svojim ocima videli da su aerodromi bili zatvoreni, svi smo videli vakcine, svi smo imali u porodicama nekog ko je oboleo. Da li ima nekoga sa Foruma ko bi se usudio da kaze da je sve bilo rezirano, da Covida nije ni bilo, i da je sve snimljeno u americkom studiju? Hajde neka neka budala izadje javno i kaze da je sve to bilo izmisljeno, a sve smo videli svojim ocima. Tako je bilo i sa amerima i odlaskom na Mesec. Niko tada, pre pedeset godina, nije izasao sa teorijom da je sve izmisljeno ili snimljeno u americkom studiju, jer bi ispao budala. Teorije zavere su nastale trideset ili pedeset godina kasnije, kada je proslo dovoljno vremena, da moze bezbolno da se lupeta kao otvoren prozor.

Da se vratim navijackim pajserima, pa posle opet svi zajedno da se vratimo na Mesec. U navijackom svetu, medju tom stokom, to sto su pajseri otisli u centar Atine i kao rulja pod kapuljacama napravili haos je kao kada biste vi na Forumu objavili post sa narodnim ili seljackim tiketom od trideset parova i ukupnom kvotom od nekoliko miliona i lagano prosli. Na Forumu bi vas proglasili kraljem kocke i svi bi jedva cekali sledeci post. Za grcke navijacke grupe je upad hrvata u sam centar Atine najvece ponizenje koje sebi mozete da dozvolite, dok je za hrvatske navijacke grupe to herojsko delo epskih razmera koje ce bilo koja druga evropska navijacka grupa ikada ponoviti.

Da se vratimo na Mesec. Zamislite situaciju da nekom pajseru iz te rulje, a koji ne bi znali da poredjaju boje na semaforu, pocnete da pricate o svemiru, gravitaciji, kohezivnim cesticama, Van Alenovom pojasu, kontrastima svetla i mraka, interakciji solarnih vetrova i magnetnog polja Zemlje, lunarnim modulima … i ostalim stvarima?!?? Gledali bi u vas kao tele. Kome to da pricate, ko to da razume. E tako nastaju teorije zavere. Interakciju solarnih vetrova i magnetnog polja Zemlje niko od njih ne bi umeo ni da ponovi, a kamoli da razume, ali ako tim debilima kazete da su ameri sve to izmislili i rezirali u filmskom studiju, to ce svi razumeti.

I evo nas na kraju posta. Fudbal je glupa i jednostavna igra i igraju je najgluplji ljudi na svetu,a pretezno je namenjena siromasnim ljudima, pa zato fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj, Canadi, Svedskoj ili Usa. Tu glupu igru gledaju jos gluplji ljudi od onih koji je igraju, a vole je jos gluplji od ovih koji je gledaju. Na kraju dolaze oni koji su spremni da predju 1000 kilometara i to automobilima, iako nemaju ulaznice. Oni su best of. Zasto huligana nema u zimskim sportovima? Zasto niko ne predje automibilima 1000 kilometara na sever, u Svedsku i pozeli tucu medju ljubiteljima slaloma? E, o tome cu neki drugi put.

I za kraj, da nikada vise ne zaboravite. Dole, ispod nas kockara, imate fudbalski teren, odnosno blato, odnosno svinjac. Svi znamo ko se valja u blatu, i ko zivi u svinjcu. Te svinje gledaju cobani, posto ne znam kako se na nasim jezicima kaze, ljudi koji cuvaju svinje. A za svinje navijaju, najgori od svih, polupismene budaletine koje upravo mozete videti kako sa lisicama na rukama klece na kolenima, ili leze licem okrenutim ka betonu, verovatno ljubeci ga kao neke pic*#*ke.

Kockari su najzdraviji ljudi na svetu, pravi akademici, elita, visa rasa, aristokratija, to nikako nemojte da zaboravite, a nikako ne zaboravite ni na duplu sansu 1X na Hajduk sa novcanom uplatom, kao da vam je ovo posledje kladjenje u zivotu. Dok se vi probudite, kvota ce sa 1,30 pasti na 1,20 ako ne i manje.

Hajduk Split - PAOK Oba daju gol (1.90) bet365

Hajduk je krenuo u novu sezonu s optimizmom, a sada se suočava s izazovom u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Očekuje nas uzbudljiva atmosfera na Poljudu, gdje će domaći navijači pružiti podršku svojoj momčadi tijekom cijelog susreta. No, ne treba zanemariti ni kvalitetu i iskustvo gostiju iz Soluna, koji će sigurno pružiti čvrst otpor. Vjerujem da će oba tima uspjeti postići barem po jedan gol u ovoj utakmici.

Oba tima imaju vrhunske igrače, igraju napadački i ovdje očekujemo jednu dinamičnu utakmicu. Hajduk ima prednost kod kuće na Poljudu, no PAOK neće tek tako odustati.  Očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.90 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Screenshot-2023-08-10-120751.png

(Koeficijenti 10.8. u 12:07 CET)

TRENER IVAN LEKO I ZVONIMIR ŠARLIJA UOČI UTAKMICE HAJDUK - PAOK

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju protiv grčkog PAOK-a prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. Dan ranije održana je konferencija za medije na kojoj su susret najavili trener Bijelih Ivan Leko te stoper Zvonimir Šarlija. 

- Svaka utakmica ima svoju priču. Uvijek želiš znati, anticipirati protivnika i njegove mane. Vjerujem u moju momčad, da možemo biti pravi i da možemo odgovoriti kvalitetom protivniku koji je iskusniji od nas, bogatiji i skuplji. Vjerujem da možemo odigrati dvije dobre partije te da imamo realne šanse proći dalje - započeo je trener Leko koji je zatim upitan boji li se da igrači ne podlegnu atmosferi. 

- Ne želim smiriti euforiju. Volimo ovo ludilo. Ali, utakmica od 21 do 23 je samo utakmica i sve ostalo je nebitno. Bitno je ostati fokusiran na nogomet. PAOK igra 10 do  takvih utakmica u Grčkoj svake sezone. Dva su pristupa. Vjeruješ li da si dobar i možeš li parirati. Ako je tako igraj svoje. Ako misliš da je protivnik pet puta bolji onda se adaptiraj. Mi se nećemo adaptirati PAOK-u, pokušat ćemo zatvoriti njihove dobre strane i napasti ih gdje su slabi. Mirnoća, fokus i disciplina su bitni. Svjesni smo da je ovo duel od 180 minuta - dodao je Hajdukov strateg. 

Zvonimir Šarlija ove sezone u Hajduk je stigao upravo iz Grčke, odnosno iz Panathinaikosa te jako dobro poznaje tamošnju ligu i klubove. 

- PAOK je kvalitetom minimalno tu u egalu s nama. Ova atmosfera neće puno utjecati na njih, navikli su doma na to. Mislim da smo mi u dobrom ritmu, a oni još uvijek nisu na svom maksimumu. Pokušat ćemo to iskoristiti. Tko bude bolji nek ide dalje. Imaju dosta jako kvalitetnih pojedinaca, širok roster, dobre igrače. Iskusna su ekipa i znaju igrati na rezultat. Jako su dobri u presingu, ako im to ne prođe, onda pokušavaju na kontre. Znat ćemo se pripremiti na to - istaknuo je Šarlija. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

Izvor: hajduk.hr

Zrinjski - Breidablik 1 (1.75) bet365

Povijesni trenutak očekuje momčad Zrinjskog iz Mostara večeras. Ukoliko ostvare dobar rezultat kod kuće, mogli bi napraviti značajan korak prema play-offu Europske lige, gdje će se susresti s ekipom LASK. Čak i ako se ne plasiraju, već su osigurali mjesto u Konferencijskoj ligi, postavši tako prva ekipa iz Bosne i Hercegovine u novijoj povijesti koja je izborila grupnu fazu europskog natjecanja.

Prepreka na tom putu je momčad Breidablika s Islanda, protiv koje Zrinjski ima izgleda za uspjeh. Domaći igrači trenutno vrijede oko 10 milijuna na transfer tržištu, dok su gosti procijenjeni na oko 2,5 milijuna, što ukazuje na prednost Zrinjskog.

Islanđani su pokazali efikasne nastupe u svojoj ligi, kao i u nedavnom pretkolu Lige prvaka gdje su poraženi od Kopenhagena ukupnim rezultatom 8-3. Predviđam snažan pritisak domaćina od samog početka. Stadion će biti prepun, uz ljetnu atmosferu, što će ići u korist domaćoj momčadi. Osobno, smatram da je ovo vrhunski tip za klađenje danas i planiram ići sa većim ulogom. Sretno svima.

Screenshot 2023-08-10 125555.png

(Koeficijenti 10.8. u 12:55 CET)

Ne znam zašto svi toliko forsaju Hajduk....Zbog navijača? Jer zbog igre sigurno ne...... Pa nije PAOK neki bauk,to su grkljani koji imaju podosta dobar budžet kao i roster......Jako puno stranaca sa dobrim trenerom...... Nadam se kao i svi u RH da će Hajduk pobijediti,ali ta mi je tekma totalni NO BET jer me ni najmanje ne bi čudilo da PAOK pobijedi pred 30t navijača Hajduka......Navikao je PAOK igrati u "neprijateljskim atmosferama" diljem Grčke.......

Hajduk je igrao 2 jače tekme u prvenstvu protiv Dinama i nije se imalo baš previše za vidjet od Hajduka,posebno u drugoj tekmi u prvenstvu makar je pobijedio (a trebao komotno izgubit 2-3:0 kako je i sam Leko rekao)...Protiv Rijeke je bio bolji,dominantniji i zasluženo pobijedio,ali dosta teško izboreno.......

Tako da ja od te tekme bježim...... 

Hajduku sva sreća svijeta danas,isto kao i Rijeci i Osijeku.....

Od Ostalih parova mi se sviđa Rapid Beč,pobjeda i domaćin 2+ gola.....Rapid 2 tekme u prvestvu odigrao,X protiv Laska (taj Lask je Debrecen dobio bez beda u pripremama,al ok to su pripreme) i doma pobjeda 4:0 protiv Altacha....I pobjeda u kupu....

Debricinke,jedna prvenstvena tekma do sada ,3:1 pobjeda doma i dvomeč sa Alashkertom te prolaz na jedvite jade nakon penala......

Dakle,sve vuče na Rapid......

Na tu tekmu dodamo i Fener protiv Maribora,pobjeda,2+ gola domaćina,3+ gola domaćina..........Mislim da ne treba detaljnije pisat zašto,dovoljno pogledat roster,a i igra se u turskoj....

I ta 2 dosta.......

Torshavn - Rijeka 2 (1.66) bet365

Nakon senzacionalnih rezultata Klaksvika u Ligi prvaka, postaje kristalno jasno da se momčad Faranskih otoka ne smije nikako podcijeniti. Torshavn također ima solidnu sezonu iza sebe u kojoj su izborili drugo mjesto u ligi, dok su u europskim natjecanjima eliminirali čak dva protivnika.

Ipak, kada analiziramo kvalitetu timova, Rijeka je ipak značajno ispred. Mlada ekipa, dodatno pojačana u odnosu na prethodnu sezonu, pod Jakirovićevim vodstvom igra napadački, postigavši znatan broj golova na početku ove sezone.

S odlučnim i fokusiranim pristupom, koji je neophodan za ovakvo izazovno gostovanje, vjerujem da Rijeka ima kapacitet ostvariti barem minimalnu pobjedu i osigurati prednost prije uzvratne utakmice.

Screenshot 2023-08-10 171035.png

(Koeficijenti 10.8. u 15:55 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use