Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 06.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Nesto me malo muci bolje receno mota po glavi danas je utakmica Seville i Reala pa dali ce mozda madrid stedjeti koje igrace za uzvratnu utakmicu protiv Lyona jer vjerovatno im je od velikoga znacaja da projdu dalje a Sevilla nije losa i mogla bi to iskoristiti???

Ja sam odigrao oba daju gol. Stedili igrace ili ne to je uvijek bio tezak i efikasan susret gdje su u recimo zadnjih 11 utakmica andaluzani bolji sa cak 7 pobjeda nad madriđanima  ;) Isti scenarij ocekujem i sa golovima veceras.

Hmm danas ako netko hoce jedan koristan info, utakmica Porto Olhanense radi se o 2 kluba u dobrim odnosima. Porto je posudio neke igrace njima da lakse ostanu u ligi, zauzvrat su prvu utakmicu izgubili 0:3 na svom terenu. Ja sam i na taj par kao i arsenal odigrao da ce dati 2-3 gola.

arsemal dobiva hendikepom, mislim da ne triba analiza, igra protiv najgoreg gosta lige. ::)

Na ovaj par mislim da bi najbolji izbor bio odigrat u lutriji da ce arsenal zabit 2-3 gola na utakmici. Time se pokrije hendikep, dupli hendikep pa i uvijek prisutno iznenađenje. Arsenal bi im svakako trebo zabit vise od jednog gola, a sad ak zabiju 4 a jbg onda  ;D Mislim da je to puno bolji izbor nego hendikep, cim zabiju drugi gol oklada je za te dobitna, ne moras se znojit ak burnley smanji na 2:1 ili zavrsi 3:2 ili 2:2 sasvim nebitno. Eto toliko od mene za ovu utakmicu  ;)

..a u kojoj kladionici ima takva ponuda da ce zabit 2 ili 3 gola ? :S

Ak me moje oci ne varaju u prvoj recenici lijepo pise koja kladionica  :)

Na ovaj par mislim da bi najbolji izbor bio odigrat u lutriji da ce arsenal zabit 2-3 gola na utakmici...

Al eto ima i u psk. To sam cesto znao igrat kad su u pitanu Man Utd i Arsenal protiv slabijih timova, Barca isto dobar tim za takvu okladu.

Nesto me malo muci bolje receno mota po glavi danas je utakmica Seville i Reala pa dali ce mozda madrid stedjeti koje igrace za uzvratnu utakmicu protiv Lyona jer vjerovatno im je od velikoga znacaja da projdu dalje a Sevilla nije losa i mogla bi to iskoristiti???

Nebih rekao. Fale jedino Benzema, Drenthe i Pepe zbog ozljede. Evo ti link http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202815365417/noticia/Convocatoria/Real_Madrid-Sevilla_squad_list.htm real vodi mrtvu trku s barcom mora vršiti pritisak kod kuće mora dobivati ,mislim da je glupo tako razmišljati. Svaka tekma im je bitna.

Nebih rekao. Fale jedino Benzema, Drenthe i Pepe zbog ozljede. Evo ti link http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202815365417/noticia/Convocatoria/Real_Madrid-Sevilla_squad_list.htm real vodi mrtvu trku s barcom mora vršiti pritisak kod kuće mora dobivati ,mislim da je glupo tako razmišljati. Svaka tekma im je bitna.

Slazem se, također mislim da ce Real ici na pobjedu al koef je totalno nerealan, postavljen je kao da docekuju Almeriu, a ne Sevillu  ???

Zato sam ja odabrao golove, ne bih se nikako zbog 1.40 znojio

Evo sta sam odigrao na internet kladionicama

Ladbrokes.com

Hrvatska

Inter Zaprešić - Hajduk Split

Klađenje na susret

2010-03-06 14:00:00

Hajduk Split @ 1.44

Pobjeda

Engleska

Arsenal - Burnley

Klađenje na susret

2010-03-06 15:00:00

Arsenal @ 1.12

Čekanje

Španjolska

Almería - Barcelona

Klađenje na susret

2010-03-06 19:00:00

Barcelona @ 1.25

Čekanje

Njemačka

Hamburg - Hertha Berlin

Klađenje na susret

2010-03-06 14:30:00

Hamburg @ 1.50

Pobjeda

Francuska

Boulogne - Lyon

Klađenje na susret

2010-03-06 18:00:00

Lyon @ 1.40 :-\

Čekanje

Sportingbet

Nogomet

Arsenal v Burnley

Match Prices

Arsenal

1.125

Nogomet

Hamburger SV v Hertha Berlin

Match Prices

Hamburger SV

1.45 Dobitno

Nogomet

Almeria v Barcelona

Match Prices

Barcelona

1.25

Nogomet

Deportivo La Coruna v Tenerife

Match Prices

Deportivo La Coruna

1.60

Nogomet

Inter Z. v Hajduk Split

Match Prices

Hajduk Split

1.444 Dobitno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use