Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 06.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Osijek-Dinamo Zagreb  2 1,60 (unibet - http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0)

Mislim da će Dinamo slaviti u ovoj utakmici te da će u proljetnom dijelu sezone rijekto gubiti bodove. Za razliku od jesenjeg dijela prvenstva, kada su igrali na više frotova, trenutno se nemaju nicemu drugome posvetiti osim domačem prvenstvu.

Svaka čast Osijeku i njihovoj iznenađujuće dobroj statistici kod kuće, međutim tu statistiku su zaradili u juesenjem dijelu prvenstva, i pitanje je kako će to izgledati sada. Prvu utakmicu su izgubili na gostovanju kod Karlovca 1:0, iako je pobjeda Karlovca mogla biti i veća.

Dinamo je razbio Croatia Sesvete sa 6:0 (mogli su dati i sedmi, oni koji su vidjeli rubriku nedobitni listići, znaju i zašto... :'() i prepuni samopouzdanja i koncentrirani isključivo na ovu utakmicu idu u Gradski vrt.

Osijek-Dinamo Zagreb  2 1,60 (unibet - http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0)

Mislim da će Dinamo slaviti u ovoj utakmici te da će u proljetnom dijelu sezone rijekto gubiti bodove. Za razliku od jesenjeg dijela prvenstva, kada su igrali na više frotova, trenutno se nemaju nicemu drugome posvetiti osim domačem prvenstvu.

Svaka čast Osijeku i njihovoj iznenađujuće dobroj statistici kod kuće, međutim tu statistiku su zaradili u juesenjem dijelu prvenstva, i pitanje je kako će to izgledati sada. Prvu utakmicu su izgubili na gostovanju kod Karlovca 1:0, iako je pobjeda Karlovca mogla biti i veća.

Dinamo je razbio Croatia Sesvete sa 6:0 (mogli su dati i sedmi, oni koji su vidjeli rubriku nedobitni listići, znaju i zašto... :'() i prepuni samopouzdanja i koncentrirani isključivo na ovu utakmicu idu u Gradski vrt.

Nažalost, nemogu se složit u potpunosti stobom... Dinamo jest favorit ali ja momčad Osijeka jako dobro poznajem (neke igrače poznajem osobno), vjeruj mi imaju kvalitetu da pariraju Dinamu.. Ti dečki su prošli gotovo cijelu omladinsku školu zajedno, znaju se jako dugo, nisu samo kolege iz svlačionice već i prijatelji, jedini stranac u Osijeku je Todorčev, dok je Dinamo mješavina domaćih dečki i stranaca.Znači klanovi u svlačionici. Tko god je igrao nogomet zna da ovo nije nebitno. Ti dečki znači imaju dobru atmosferu, budu li svi igrali (pogotovo Vida i Pavlićić koji su bili ozlijeđeni), sigurno je da će biti visoko motivirani i budu li i raspoloženi tj. ako se neuplaše što nevjerujem, Osijek ima izglede. Pogotovo ako onim talentiranim dečkima kao što su Miličević, Nikšić, Barišić, Jugović pođe za nogom ono štu su naumili Dinamo bi mogao upast u velike probleme. Zato je po meni 1,50 premali tečaj i to ću izbjeć zato što se jednostavno neisplati. Da je na Dinamo 1,80-1,90 ajd onda možda bi i stavio. Po meni su moguća sva 3 znaka... Očekujem napadački nogomet s obje strane(Osijek pred svojom publikom uvijek igra napadački) i dobru utakmicu te će moja oklada bit više/točno 3 - 1,6. Mozda i otresem više od 3 - 2,50!  ::)  8)

Ja se ipak slazem sa tim da je Dinamo puno bolja momcad i vjerujem u njihovu pobijedu.

Od KINEZIOLOGA je uredu sto misli drugacije ipak navija ocito za svoj klub sto je ok i ja sam prosli tijedan navijao za Belupo pa nista i ako U HNL navijam za Cibaliju samo zato sto igra moj bratic u nj.

Zar ne bi trebali emocije ostavit po strani kad je u pitanju klađenje  ;D  :P

Ja također mislim da to nece biti laka utakmicu za Dinamo. Istina da su kvalitetnija i jaca momcad, a za Osijek me jako zanima kako ce odigrat drugi dio sezone te mogu li ponovit igre iz prvog. Vjerujem da mogu barem sto se igara kod kuce tice, kod Karlovca jesu izgubili al mislim da ce to sad biti sasvim drukciji slucaj. Slazem se da bi najbolji izbor bio oklada na golove tj. ja ak budem igro ovaj par igrat cu oba daju gol jer vjerujem da ce Dinamo primit jedan, a zabit bi morali jer to od njih i ocekuje.

Osijek - Dinamo je po meni NO BET!Value je svakako Osijek,ali nebih se usudio staviti na njih zbog predobre forme Dinamo  ;)

Rijeka - Cibalia

Rijeka bi mogla dobiti Cibaliju na Kantridi.Domacini su jako motivirani i stvarno pokazuju znakove zivota  ;D Uspijeli su remizirati sa Zagrebom bez 2 vazna igraca u sredini Štroka i Fernandeza.Njih dvoje se vracaju sutra.Cibalia je otputovala u Rijeku bez  Ivana Barabana, Ninoslava Parmakovića i Josipa Duvnjaka.Vinkovački trener Stanko Mršić je izjavio "kako bi, s obzirom na okolnosti, bio zadovoljan i bodom".Među pričuvama su Mario Lučić, Krešimir Prgomet, Tomislav Mazalović koji su se tek vratili nakon dugotrajnih ozljeda i pitanje je koliko oni mogu izdržati, ili kako je rekao Mršić: "Svi igrači koje imam na klupi ne mogu izdržati više od 10 minuta igre...". Toj grupi pripada i Dario Rugašević, koji je tijekom tjedna odigrao dvije utakmice za U19 reprezentaciju, tako da niti on nije potpuno fizički spreman.Racun kluba Rijeke je deblokiran i oni ulaze sa puno optimizma u ovu utakmicu. "Želimo tri boda jer vjerujem u naše igrače i uz podršku Armade možemo do pobjede" - poručio je Gračan.Nakon što je predsjednik kluba Ivan Turčić donio vijesti o deblokadi računa, Gračan se nadovezao."Nakon ovako dobrih vijesti mislim da ja ne trebam ništa ni pričati - našalio se trener Rijeke i zaželio da i sutra budu dobre vijesti s Kantride te se osvrnuo na (pre)oblikovanje vlastite momčadi.Igramo protiv jedne dobre momčadi koja je primila najmanje golova u prvenstvu, ekipa koja je organizirani i disciplinirana. Cibalia je uz Dinamo ostvarila i najviše gostujućih pobjeda, sigurno da nas očekuje zahtjevna utakmica. Vjerujem u naše igrače i mi smo dobri što smo pokazali u Zagrebu i nadam se da uz podršku Armade i svih navijača da će nam biti lakše te da ćemo doći do onoga što želimo, a to je tri boda" - poručuje Gračan.

Ja cu odigrati

>2.5   @1.75

Rijeka   @1.90

Možda osijek i i ma kvaliteteu da parira dinamu ali ne u ovom trenutku jer dinamo je sigurno bolja ekipa (u svakom slučaju iskusnija) i osijek gotovo uvjek igra uplašeno protiv dinama, uostalom klubovi su u dobrim odnosima i jako rijetko se događalo da osijek pomuti stvari dinamu bez obzira jel se igra na maksimiru ili na gradskom vrtu

mislim da Dinamo odnosi 3 boda bez velikih problema....

P.S. - vidim ima nas dosta iz osijeka ovdje na forumu ;D  A LEGA

Zar ne bi trebali emocije ostavit po strani kad je u pitanju klađenje  ;D  :P

Ja također mislim da to nece biti laka utakmicu za Dinamo. Istina da su kvalitetnija i jaca momcad, a za Osijek me jako zanima kako ce odigrat drugi dio sezone te mogu li ponovit igre iz prvog. Vjerujem da mogu barem sto se igara kod kuce tice, kod Karlovca jesu izgubili al mislim da ce to sad biti sasvim drukciji slucaj. Slazem se da bi najbolji izbor bio oklada na golove tj. ja ak budem igro ovaj par igrat cu oba daju gol jer vjerujem da ce Dinamo primit jedan, a zabit bi morali jer to od njih i ocekuje.

da oba daju gol je nekako najizglednije

Novi sam na forumu i evo moja prva analiza valjda ce proc  ;D ;D

Arsenal - Burnley   TIP Burnley nece dati gol 1.8 KV

Burnley daleko najslabiji gost lige uz omjer 0-1-13 i gol razliku 10-43, a Arsenal je puno kvalitetnija ekipa i nadam se da nece primiti gol u danasnjoj utakmnici jer kuci ima odlicnu gol razliku 38-14.

Nadam se da prvi par prolazim  ;D ;D

Par je uzet sa bet live ponude

Momcad Zvonimira Solde danas docekuje Bayern, za koln zbog ozlijede nece igrati Schorcha, Ehret i Wome. Pobijeda Bayerna tip 2  1.45 ss

Na posljedna cetiri gostvanja kod Zapresica Hajduk je ostvario cetiri pobijede uz gol razliku 11-0 i mislim da pobijeda Hajduka ne dolazi u pitanje pogotovo nakon pobijede protiv Belupa sto im je sigurno dalo krila i puno samopuzdanja. tip 2  1.55 ss

Deportivo - Tenerife 1  1.65

Jedinica. Kratko rečeno, Deportivo je visoko gore, a Tenerife nisko dolje! Momčad iz La Corune igra vrlo dobro, a na Riazoru često padaju i najsnažnije momčadi. S druge strane, Tenerife su uz slabašni Xerez najveći kandidat za napuštanje Primere. Ili se u igri gostiju mora nešto bitno promijeniti, ili je Druga liga svakim danom sve bliže.

I jos samo da dodam da je jako izvjesna pobijdeda Barcelone na koju je koeficijent 1.30 ss meni cak i previse s obzirom da Barcelona igra sve bolje

865 UD Almeria-FC Barcelona 2 06.03. 20:00 1,30

859 Dep.La Coruna-CD Tenerife 1 06.03. 18:00 1,65

968 1.FC Köln-Bayern München 2 06.03. 15:30 1,45

906 InterZapr-Hajduk Split 2 06.03. 15:00 1,55

510 Boulogne-Lyon 2 06.03. 19:00 1,45

897 Arsenal-Burnley 1 06.03. 16:00 1,20

975 B.Dortmund-B.M'gladbach 1 06.03. 18:30 1,70

TEČAJ 14,2602

ulog: 47,62 Kn + 2,38 Kn (5%MT) = 50,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 679,07

Pa evo jedan onako izgledan za proci sto kako znamo nista neznaci. Sretno!!

danas igra i 1/4 finala Fa cup..

Fulham - Tottenham  1 ( Fulham je vrlo jak kod kuce, vidjeli smo izprijasnjih utakmica a i kvota nije losa 2,75 )

Portsmouth - Birmingham ? ( za ovo nisam nista siguran, kvote su 2,60 na oboje pa neznam stvarno, ali izgledniji mi je Birmingham )

Talijani

Roma - Milan 2 ( 2,97 kvota, a Milanu trebaju bodovi zasigurno, ali to ne znaci nista jer Roma je dosta sposobna suprostavit se Milanu kod kuce, ali moje misljenje je 2

Pozdrav svima i sretno danas

arsemal dobiva hendikepom, mislim da ne triba analiza, igra protiv najgoreg gosta lige. ::)

Na ovaj par mislim da bi najbolji izbor bio odigrat u lutriji da ce arsenal zabit 2-3 gola na utakmici. Time se pokrije hendikep, dupli hendikep pa i uvijek prisutno iznenađenje. Arsenal bi im svakako trebo zabit vise od jednog gola, a sad ak zabiju 4 a jbg onda  ;D Mislim da je to puno bolji izbor nego hendikep, cim zabiju drugi gol oklada je za te dobitna, ne moras se znojit ak burnley smanji na 2:1 ili zavrsi 3:2 ili 2:2 sasvim nebitno. Eto toliko od mene za ovu utakmicu  ;)

Ja se ipak slazem sa tim da je Dinamo puno bolja momcad i vjerujem u njihovu pobijedu.

Od KINEZIOLOGA je uredu sto misli drugacije ipak navija ocito za svoj klub sto je ok i ja sam prosli tijedan navijao za Belupo pa nista i ako U HNL navijam za Cibaliju samo zato sto igra moj bratic u nj.

Moram odgovorit ne samo tebi već svima što misle da igram emocionalno. Može se reć da sam navijač Osijeka sad sam zapravo više simpatizer, u srednjoj školi sam baš bio zaluđen tim navijanjem, iskreno ja baš pokušavam bit objektivan zato ću naglasit JA NI NA JEDNOM LISTU NEĆU IGRAT NA OSIJEK!!

Stavit ću više golova. Sviđa mi se i ovaj raspon broja golova 4-5 to možda stavim iz zafrkancije niži ulog. Jednostavno mislim da je na Dinamo premal tečaj.Ona utakmica protiv Karlovca nije mjerilo, falilo im je pola igrača.

Ako Osijekov "dječji vrtić" se zaigra moglo bi bit svega, ako skinu gaće i naguze se kao što nekad znaju, pogotovo na Maksimiru i Poljudu e jbg onda. I nek bude 0:4 ili 0:5 pogodili ste vi i ja. Sve 5! ;D

arsemal dobiva hendikepom, mislim da ne triba analiza, igra protiv najgoreg gosta lige. ::)

Na ovaj par mislim da bi najbolji izbor bio odigrat u lutriji da ce arsenal zabit 2-3 gola na utakmici. Time se pokrije hendikep, dupli hendikep pa i uvijek prisutno iznenađenje. Arsenal bi im svakako trebo zabit vise od jednog gola, a sad ak zabiju 4 a jbg onda  ;D Mislim da je to puno bolji izbor nego hendikep, cim zabiju drugi gol oklada je za te dobitna, ne moras se znojit ak burnley smanji na 2:1 ili zavrsi 3:2 ili 2:2 sasvim nebitno. Eto toliko od mene za ovu utakmicu  ;)

..a u kojoj kladionici ima takva ponuda da ce zabit 2 ili 3 gola ? :S

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use