Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.7.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Konferencijska liga

Screenshot 2023-07-19 165228.pngScreenshot 2023-07-19 165244.pngScreenshot 2023-07-19 165253.png

(Koeficijenti 19.7. u 09:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Dinamo Minsk vs Zeljeznicar, Conference League 1X, dupla sansa, kvota 1,25

Da lì se secate moje dobitne analize od petka, 14.07.? Tada sam prepisao samo za vas sa Foruma predlog neke budale sa jedne drustvene mreze. Lik je kladionicarski amater i nije preterano pametan, ali voli kockanje sto je najgora kombinacija. Naravno, ja sam ljubazan prema njemu, i pretvaram se da mu verujem, a stvaram mu i iluziju da se razume u kockanje. Najgore od svega je sto je taj amater iz Bosne i nikako mi nije jasno kako bas mene takvi pronadju za internet-prijatelje. Ovo je njegova analiza, proslu je pogodio, pa hajde da ga pratimo dok ne padnemo, a onda cemo ga oterati u qurac.

Amater kaze da je gledao prvi mec u Sarajevu kada su gosti vodili do 85-og minuta sa 2:0 a domaci izjednacili golovima igraca koji je usao sa klupe. Amater kaze da domaci igraci ne pokazuju znakove da su zdrave osobe, i da nemaju pojma. Revans se igra danas, ali na neutralnom terenu jer Belorusija podrzava zle Ruse, pa nemaju pravo da igraju u Minsku. Utakmica se igra u Azerbejdzanu, a amater kaze da su male sanse da gosti prodju dalje. Kvota na domacina je u strmoglavom padu, sa 2,30 je pala na 1,80 i nema nameru da se zaustavi. 

Cim treba da se odlucimo izmedju bieloruske i bosanske ekipe, jasno je u kom smo periodu kladionicarske sezone. Uz to igramo na predlog neke neznalice iz Bosne, pa je jasno sa koliko opreza treba da odigramo ovaj predlog. Amater ne daje utisak pametne osobe, ali je barem zdrav, cim igra protiv svojih. Prosli put je igrao protiv bosanskog igraca Fatica, danas igra protiv Zeljeznicara, pa je tim zdravim razmisljanjem kupio moje poverenje.

Izasle su i prve kvote za dugorocno kladjenje u Poslednjoj Sansi za sezonu 2023/2024 pa ko zeli moze vec sada da uplati na sebe;

@Goksim osvaja drugu ligu Poslednje Sanse, kvota 1501,00

@IzudinB osvaja drugu ligu Poslednje Sanse, kvota 1501,00

Oba administratora ulaze u prvu ligu ( nekvotirano, sami upisite kvotu koju zelite, bice vam isplaceno ako vasa opklada prodje)

@LeonardoDrugi osvaja prvu ligu Poslednje Sanse u sezoni 2023/2024, kvota 1,03

Dinamo Minsk - Željezničar Prolaz Dinamo Minska (1.50) bet365

Bjeloruska momčad suočava se s velikim izazovom jer će obje utakmice odigrati u gostima bez potpore svojih vjernih navijača. Unatoč tome, njihova vrhunska ekipa s obiljem iskustva dobro je uigrana i spremna, što je ozbiljna prednost u usporedbi s Željezničarom. Ovo bi Želji bila prva službena utakmica u novoj sezoni.

U prvom susretu na Grbavici, Dinamo je pokazao ozbiljnu kvalitetu, no suočio se s vatrenom atmosferom koju su navijači Željezničara stvorili u posljednjim minutama utakmice. Unatoč vodstvu od 2:0 do samog kraja, Dinamo je propustio uzeti pobjedu, jer je Željezničar postigao dva brza pogotka i uspio izjednačiti rezultat.

Nakon nekoliko godina pauze, Željezničar se ponovno pojavljuje na europskoj sceni. Ovaj poznati bosanskohercegovački klub, koji ima veliku podršku navijača, uspješno je prevladao dugotrajne izazove vezane za financije i konačno osigurao svoj povratak u europska natjecanja.

Njihova dominacija na domaćem terenu opet je došla do izražaja, zahvaljujući vjernoj podršci navijača. Dinamo je gotovo uspio ostvariti željeni rezultat, no tada je Dženan Haračić, koji je ušao s klupe, s dva gola u 85. i 90. minuti vratio Željezničar u igru i dao im novu nadu za pobjedu u Bakuu. Što se tiče novih pojačanja, Željo je doveo nekoliko igrača iz nižih liga, gdje se posebno ističu Rustemović i Ovčina.

Favorit za prolazak dalje je Dinamo, što su dokazali i u prvom susretu na Grbavici. Unatoč tome što će igrati na neutralnom terenu, momčad raspolaže dovoljno kvalitete i dubine kako bi osigurali mjesto u sljedećoj fazi. Stoga vjerujem u prolaz Dinamo Minska po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Screenshot-2023-07-20-112905.png

(Koeficijenti 20.7. u 11:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenam

prije 25 minute, noja57 said:

Aj molim te ,  reci  mi  kako  se ja kotiram,  da znam   da ako  treba odustanem pre pocetka !!!!!

Pa pogledaj samo aktuelnu tabelu tek zavrsene sezone u prvoj ligi, sada kada vise nema administratora. 

Poslednji je @BoskoBuha bivsi drugoligas, predposlednji je @fic takodje bivsi drugoligas, a treci od nazad, bivsi drugoligas @unkdy

Svi znamo iz koje lige ti dolazis, pa nam ti kazi gde sebe vidis na kraju sledece sezone, i koliko bi ti sam sebe kvotirao kao pobednika, kada svi znamo da je Poslednju Sansu osvajao samo jedan kolega.

Sarajevo - Torpedo 1 (1.57) bet365

U prvom meču u Kutaisiju, Sarajevo je propustilo sjajnu priliku za siguran prolazak u drugi krug. Iako su bili dominatni tijekom cijele utakmice, nepreciznost u prvom poluvremenu ih je skupo koštala, jer su primili gol i na odmor otišli s zaostatkom.

Nakon prvog napada u drugom poluvremenu, Renan je postigao izjednačujući gol za Sarajevo. Međutim, njihova radost nije dugo trajala, jer je Torpedo brzo prešao u vodstvo iskoristivši veliku grešku u obrani Sarajeva.

No, sve se mijenja nakon samo 4 minute, kada Sarajevo ponovno izjednačuje i napušta Gruziju s povoljnim rezultatom. Njihova igra u napadu je bila impresivna, gdje su s lakoćom stvarali šanse, ali defanzivno su imali velike poteškoće koje treba riješiti.

U prvom susretu, Torpedo je kapitalizirao na svakoj grešci Sarajlija i zasluženo postigao dva gola. Nika Sandokhadze je bio strijelac prvog gola za Torpedo, dok je drugi gol bio djelo njihovog najboljeg igrača, Irakli Bughridze.

Unatoč tome, srpski vratar Filip Kljajić bio je junak utakmice za ekipu Torpeda jer je uspješno obranio nekoliko ključnih prilika Sarajevu.

Sarajevo je dosta kvalitetnija ekipa od Torpeda što se vidjelo i u prvoj utakmici. Sada igraju pred svojim navijačima što će im pružiti dodatnu podršku i motivaciju, tako da ovdje vjerujem u pobjedu i siguran prolaz domaćina po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Za one koji žele nešto sigurniju kvotu igrajte prolaz Sarajeva po kvoti 1.33.

Screenshot-2023-07-20-120716.png

(Koeficijenti 20.7. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenam

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use