Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 05.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

U petak nam počinje i Irska nogometna liga. Ne mogu odoljeti da ne odigram, kao i zadnjih godina, tko će biti prvak Irske 2.lige. Naravno igram na Shelbourne na kojeg je izdašan tečaj od čak 3,75 na bwinu te ih je bwin postavio kao druge favorite. Vjerujem da će, nakon, pehova zadnjih godina napokon uspjeti u svom naumu.

Bwin trenutno daje i bonus od 100% na prvu uplatu do 30eura. Dakle, ako se registrirate preko donjeg linka, te uplatite 30eura, na računu ćete imati 60eura tj.dobiti ćete 30eura bonusa. Ako tih 60eura uplatite na Shelbourne da će biti prvak, po tečaju 3,75, za nekoliko mjeseci, kada sezona završi i ako Shelbourne bude prvi na računu ćete imati 225 eura, na 30 uloženih!

https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869

Moj post (dobitni listići) nakon kraja prošle sezone... (http://svijetkladjenja.com/forum/dobitni-listici/dobitni-listici/msg5716/#msg5716)

U.C.D. je osvojio prvenstvo kolo prije kraja, nakon što Shelbourne u petak nije pobjedio na svom terenu. Još prije 9 mjeseci na par listica sam uplatio da će Shelbourne biti prvak dok je koeficijent bio 7,00 i nakon što sam vidio da će jedna od ove dvije ekipe biti prvak odlučio sam odigrati nešto i na U.C.D. tako da mi je bilo svejedno tko će biti 1. Shelbourne je već drugu sezonu za redom (vjerojatno) druga ekipa, a nakon što su prošle sezone prvo mjesto izgubili u posljednjoj minuti kada su primili gol i tako izgubili prvu ligu, ove sezone su izgubili 1.mjesto u zadnjih par kola. Sljedeće sezone, ako ne rasprodaju igrace, igram da će oni biti prvaci na malo više listica...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use