Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 04.03.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo jedan sa neta meni dosta zanimljiv:

Kosarka – Euroliga

20:45 Partizan – Panathinaikos 1 @ 1.75 premier

Toliko puta sam do sada pisao o Partizanu i njihovim podvizima u ovoj sezoni, tako da ovaj put necu duljiti. Barcelona im je pobjedom nad grcima otvorila vrata za prolaz dalje. Naime vecerasnjom pobjedom osigurali bi 100% prolaz dalje. Atmosfera i podrska ce biti na granici ludila, hala pionir pretrpana, jedan za sve, svi za partizan. PAO je vec eliminisan nakon sto je dozivio svih cetri poraza u isto toliko utakmica, tako da im je ovo izlet u beograd, jos ako dodamo da imaju znatne probleme oko sastava tima onda im je poraz gotovo suđen. Naime Pekovic, Haislip i Jasikevicius su izvan stroja, tako da ce biti zanimljivo kako ce Obradovic rijesiti tu rotaciju pod kosem. U timu partizana svi su spremni i nabrijani za pobjedu koja ih salje jos jedan korak dalje. Ono sto ce posebno zanimljivo biti je i nastup Milenka Tepica koji igra protiv svog Partizana po prvi put u zivotu. Na kraju mislim da pobjeda Partizana nece doci u pitanje, jer ipak da odlucuju sudbinu u zadnjem kolu na gostovanju kod barcelone ne ide to.

1     X     2     1X     X2       12

4 Medvescak-Graz 99ers čet 19:15 2,60 4,70 2,60 1,65 1,65 1,25    ss

Racunao sam prosli put na poraz medvjeda kad ono iznenadise i to u gostima a sada pred domacom publikom gdje su karte rasprodane atmosfera ce biti usijana jer ipak imaju mec loptu. Ali pitam se dali je Graz sposoban izgubiti i prokockati jos jednu priliku? I sta reci? Pa Medvjede vodi nada i vjera da su bolji i domaci teren a Graza po meni bolja kvaliteta i samo je pitanje dali ce se sve posloziti u njihovoj igri ipak su oni glavni favoriti i najvise su pokazali u djelu ligaske sezone. Tako da cu ovoga puta ipak odabrati pobijedu Graza vjerovtno x2 Svaka cast na medvjede 5:2

Danas je ponuda slaba  :-\

Corinthians - Botafogo SP   tip1   @1.65

Partizan - Panathinaikos   tip1   @1.75

Šta mislite o ovome?

A Partizan ce mnogi igrat, ono trebali bi proci, PAO nema za sta igrat osim za svoju cast, ak nisu prije mogli dobit kad se igralo za bodove pa nece valjda onda sad zakomplicirat eh  ;D

A za Corinhtians ne znam, ne pratim, a i sumnjam da netko prati tu ligu ovdje

Koliko sam ja mogao vidjeti, dok sam se informirao za ovu tekmu,

Jasikevicius je bio prošli tjedan na tekmi s Barcelonom + vidio sam da je na treningu radio.

Vjerovatno će imati neku manju rolu, ali ko zna...

Preko vikenda su igrali sa Olympiakosom i tukli ih 98:90.

Haislip i Peković su igrali i zabili zajedno 11 koševa.

A da ne govorim šta su Nicholas i Diamantidis radili.

Ne znam...

Jest da mi je uvijek smrdilo prijateljstvo između Obradovića i Vujoševića

i sad mi smrdi da bi Obradović mogao svoje "malo opustiti",

ali ne ide mu u glavu da bi Pao nakon 5 tekmi Top 16 imao omjer 0-5!  :o

I ovako je katastrofalno, a kako li će tek biti onda.

Evo izjave Obradovića, ali šta će drugo reći nego to:

"The game doesn't count for us. I mean it's not important since we are already eliminated, but we go there to play good and fight for the victory. We are in the Top 16 and so far we are winless. This is something that nobody was waiting to happen and we don't want to finish like that. So the game has another importance for us and we will do our best to win. We want to play good in both remaining games and finish with two victories."

Ja sam probao s manjim ulogom na Pao, pa šta bude...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use