Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.02.2010. (Listic dana)


Goksim

Recommended Posts

Danas je dobra ponuda pa se nadam da ćemo lijepo probrati. Bilo bi lijepo kada bi svatko od forumaša odvojio koju minutu i napisao koji parovi su po njegovom mišljenju najsigurniji i zašto. Ponuda je prebogata da svi stignu sve detaljno proanalizirati, i na ovaj način si znatno pomažemo, zato podijelite svoje mišljenje.

Dinamo - Croatia Sesvete

Očekuje nas utakmica Dinama nakon dugo vremena, utakmica u kojoj vodeca ekipa igra protiv fenjeraša lige. Dinamo će u prvih 11 nastupiti sa čak 4 nova prvotimca, međutim unatoč tome očekujem golijadu i razbijanje Croatia Sesveta koje su katastrofalan gost. Dinamo će brusiti formu i nemaju se za što pretjerano čuvati jer je tek počeak sezone i vjerujem da će osjetno napuniti mrežu gostiju. Koef na 1 je pao samo na 1,07, a 1/1 je oko 1,17 što su sramotni koeficijenti. Ipak, Unibet daje čak 1,55 da će Dinamo dati gol oba poluvremena. Mislim da je koef. "puno prevelik" što i druge kladionice, koje su postavile koeficijente niže sugeriraju.

Također možda iz zabave, sa minimalnim ulogom probam ganjati točne rezultate tipa 5:0, 6:0, 7:0 i 8:0...

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/

Dinamo:

Butina; Vrsaljko, Barbarić, Cufré, Ibáńez; Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales; Mandžukić, Dodo.

Chelsea - Manchester City 1

Nadam se da bi ovaj par mogao biti ibonus tip. Trenutno je tečaj na pobjedu domačina 1,50, utakmica počinje u lunch time-u uz izravan prijenos.

Chelsea je vodeća ekipa i bore se za naslov prvaka sa Man.Utd.-om. Imali su tešku utakmicu u LP prije par dana gdje su izgubili u Italiji od Intera 2:1. Ipak nije to ni tako loš rezultat jer sa 1:0 u uzvratu idu dalje. Sada se moraju koncentrirati na Prerier Ligu jer je imperativ uzeti tri boda. Kvalitetniji su i nemaju većih problema oko sastavljanja momčadi i vjerujem da će pred prepunim  Stanford Bridgeom to i učiniti.

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Nice 1  1.35 ss

Nice je najbolju partiju sezone odigrala u listopadu kada je doma nokautirala Lyon 4:1, no, sada je situacija posve obrnuta. Nice je već mjesecima u totalnom padu, a Lyon je u naletu i u tjednu predaha pred gostovanje kod Reala u Ligi prvaka, sigurno će učiniti sve za veliku osvetu i proboj prema drugom mjestu. Stoga je za očekivati ofenzivu domaćina i ako rano postignu pogodak, goste bi moglo čekati mnogo problema, iako treba naglasiti kako je Nice u posljednja tri prvenstvena posjeta Gerlandu dvaput remizirala, a prošle sezone je bilo 3:2 za Lyon.

 

Stoke-Aresenal 2 1.75 ss

Stoke je u FA kupu uspio izbaciti Arsenal, također je prošle sezone u ligi uspio doma pobijediti 2:1, ali da će i treći put prizemljiti najveći londonski klub, ipak je teško vjerovati. Čast Stokeu kojem će nedostajati samo kartonirani Faye i ozlijeđeni Etherington, za razliku od Arsenala kojem se broj izostanaka zna popeti i do osam, ali ipak Topnici imaju dovoljno oružja za željenu osvetu i utvrđivanje na trećem mjestu. Uopće ne treba dvojiti kako će Arsenal željeti otpočetka dominirati i što prije probiti zgusnute redove domaćina, koji bi i bodom bili presretni.

Link to comment
Share on other sites

Kostelić na postolju 3,50

Danas se vozi slalom i mislim da se je bwin ipak malo zaletio sa tečajem. Realno svih 7 skijaša iz prve jakosne skupine legitimno polaže pravo da se nadaju postolju, ipak i među njima ima razlika, a rekao bi da su Ivici Herbst i Lizeraux glavni konkurenti za medalje. Ipak, Kostelić se nebrojeno puta dokazao i nemam mu razloga za ovaj tečajj ne vjerovati. U našim kladionicama se tečaj kreće oko 2,00.

Bode Miller ne završava utrku  1,70

Dobar tečaj za ovaj bet, očekivao sam oko 1,30. Bode Miller je na ovim ZOI postigao čudo i može biti presretan sa postignutim rezultatima. Do sada je, začuđujuce, sve utrke završio, međutim očekuje ga slalom gdje on najviše ispada. Zna da se ovdje mora baciti na glavu ukoliko želi uzeti medalju, a drugo ga niti ne zanima. Statistika kaže da je Bode Miller u zadnjih 18 slalomski utrka izletio sa staze čak 12 puta. Dakle slalomsku vožnju završava svaku treću utrku, i to u Svjetskom Kupu gdje mnogi voze za bodove. Ovdje se vozi za medalje...

Obavještavam sve članove foruma da smo u suradnji sa bwinom uspjeli omoguciti svim članovima i posjetiteljima foruma bonus od 30eura prilikom registracije na bwin kladionici. Iako bwin trenutno ne daje bonus ukoliko se registrirate preko njihove stranice, ako prilikom registracije koristite ovaj link http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871 nakon što se registrirate i uplatite iznos taj iznos će biti udvostručen do iznosa od 30 eura.

Dakle ukoliko uplatite npr. 20e dobiti ćete bonus od još 20e i na računu ćete imati 40e.

Ukoliko uplatite 30e na računu ćete imati 60e, a ako uplatite iznos veći od 30e, npr. 100e na računu ćete imati bonus od 30e i uplaceni iznos, dakle, u ovom slučaju, 130e.

200903231751.png

Registrirajte se putem ovog linka i uzmite bonus http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Za sva pitanja oko bonusa slobodno nas kontaktirajte na svijetkladjenja@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Koper - Rudar 1

Koper je glavni kandidat za osvajanje naslova i vjerujem da će to i učiniti. Osim odlične ekipe koju su imali dodatno u se pojačali u prijeaznom roku sa:  Dare Vršič, Darijo Biščan,Davor Bubanja,Dejan Kern i Luka Pavlin.

Imali su pripreme u Turskoj i odlično su ih odradili.

Rudar je znatno promjenio ekipu, otišli su neki igrači, došlo je dosta novih i pitanje je koliko su uigrani...

Pripreme su odradili u Hrvatskoj gdje nisu imali baš najbolje rezultate.

Coach Pušnik:

We had good conditions during our Croatia preparations though the results of the friendlies were influenced by the CRO refs (he even thinks this could be due to betting, but he didn't want to go deeper into this) the example are three unexistant penalties... .

His main wish for the spring is that his players would remain healthy unlike in the autumn part.

then he's positive they can reach the objectives set prior to the championship. They're still

'alive' in the cup competition and want to reach the finals as well

Link to comment
Share on other sites

Jos sto sam odigrao cim sam se probudio je da ce Ivica Kostelic biti prvi ili ako vam je draze osvojiti zlato koeficijent je 9.00 na Ladbrokes.com a zasto sam bas to odigrao??? Pa sanjao sam da je pobojedio a za neki manji ulog slijedit cu san pa sta bilo da bilo.

Odabir1.40 - NK Cibalia

DogađajNK Cibalia - Inter Zaprešić Hrvatska

TržišteKlađenje na susret

Odabir1.15 - Arsenal i Neriješeno

DogađajStoke City - Arsenal Engleska

TržišteDvostruka šansa

Odabir1.28 - Real Madrid

DogađajTenerife - Real Madrid Španjolska

TržišteKlađenje na susret

Odabir1.57 - Stuttgart

DogađajStuttgart - Eintracht Frankfurt Njemačka

TržišteKlađenje na susret

Odabir1.28 - Lyon

DogađajLyon - Nice Francuska

TržišteKlađenje na susret

Odabir1.36 - Monako

DogađajMonako - Boulogne Francuska

TržišteKlađenje na susret

za danas dosta

Link to comment
Share on other sites

Istra - Međimurje 1

Neka mi oproste neki međimurci sa foruma na ovom betu  ;D, ali sve upucuje na uvjerljivu pobjedu domacina.

Istra se je igrački pojačala u prijelaznom roku, te je uz to ulaskom rusa u klub financijski osigurala egzistenciju, te su veliki planovi za naredne sezone. Cilj je u ovoj sezoni osigurati opstanak u ligi dok bi se u prilaznom roku, na ljeto, klub znatnije pojačao, i pokušao uloviti neko od mjesta koje vodi u europu. Dakle, vlada veliki optimizam u klubu, i svi vjeruju da će izboriti opstanak u ligi. Ovo im je možda i idealan protivnik budući da je Međimurje u gostima katastorfalno sa skorom 0 0 8. Međimurje se nije znatnije pojačalo u prijeaznom roku te u klubu ne vlada idilična situacija zbog teškog financijskog stanja.

Nije na odmet spomenuti da je glavni sudac Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Očekujem pobjedu Istre.

Link to comment
Share on other sites

neću danas pisati ništa zbog totalnog popizditisa koji sam dobio na zagrebu jučer, ali uvjeren sam da je danas karlovac under. igralište im je njiva, osijek ne može zabit nikako, u napadu imaju to što imaju, primorca sada nema, pravedna linija bi bila 2.25 po meni za taj meč, pogotovo nakon kiše koja je padala jučer. slično mislim i za istra - međimurje, ali bolje ne dirati dok se ne vidi reakcija igrača istre na nove okolnosti u klubu, međimurje je generalno katastrofa, ali ipak ... hajduk - slaven ne bih dirao zbog odnosa tih dvaju klubova, kvote se čak veće nešto i mijenjaju, dinamo će one jadnike dobit milijun nula ali toga ionako nema online koliko vidim, redovito bi bilo da šibenik dobije zadar bez ljubičića i jozinovića u hendikepu, ali bolje ostaviti zadar u ovako opasnoj situaciji. ima danas boljih betova od hrvatske lige mislim ...

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan odličan bet sa super tečajem...

Barcelona - Malaga

Dakle Barcelona igra na Nou Campu i naravno da će dominirati utakmicom. Za očekivati je i da će pobjediti, međutim tečaj na pobjedu je mali.

Do sada je Barcelona u 23 utakmice skupila samo 41 žuti karton što ih (za Španjolsku ligu) svrstava među najkorektnije momčadi. Sa druge strane Malaga je daleko najnekorektnija momčad i do sada je sakupila čak 81 žuti karton. Dakle dobivaju oko 3,5 žuta kartona na utakmici. Druga najnekorektnija ekipa je Valencija sa 63 žuta kartona i tu je jasno vidljivo koliko je nekorektnost kod Malage ekstremna u odnosu na druge ekipe.

S obzirom da će Barcelona napadati, i da će im rezultat vjerojatno ići na ruku očekujem da će skupiti 0-1 žuti karton. Za razliku od njih Malaga će na sve načine pokušati zaustaviti Messija i društvo i tu će zaraditi dosta kartona.

Tečaj je čak 1,55 da će Malaga sakupiti više kaznenih bodova od Barcelone (žutih i/ili crvenih kartona) što statistički nikako nije dobro postavljen tečaj, pogotovo ako se igra na Nou Campu...

Ovu okladu možete igrati isključivo kod Unibeta:

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/

Link to comment
Share on other sites

Birm/Wiga/(-1+)-Birmingh više 2,15  

Mislim da se ovdje nema mnogo dvoumit. Brimingham je vrlo dobar domaćin koji rijetko prima, ali i rijetko daje. Wigan prima u prosjeku 2 gola po utakmici, dok Brimingham zabije skoro gol po utakmici. Česti rezultat Briminghama kod kuće protiv klubova donje polovice lige je 2:1. Ide mu u prilog što je domaćin, a oba dva navrata protiv Wigana u tom je slučaj bilo 2:0 tj. 3:2.

Stut/EFra/(-1+)-Stuttgart više 1,65  

Stuttgart meni najdraži njemački klub je u usponu. Pokazali su da se doma mogu borit i sa najjačima. Frankfurt je vrlo dobra gostujuča ekipa, omjer golova im je 30:30 u 23 kola. Očekujem jednu dobru utakmicu sa minimalno 3 gola od kojih se nadam da će barem dva dat Stutgart.

Link to comment
Share on other sites

Evo 1 mini tiket...:) ...

Gulbis-Nieminen 1  tecaj je 1,60 u Germaniji

...jucer se nieminen provukao jedva pored Ben.Becker,te je u zadnjem 3. setu slavia sa 7-6..u cilo matchu je spasio 7/11 break lopti.. postotak 1. servisa mu je bia nevjerovatnih 74% sto je odlicno,ali sumljan da ce uspit i danas tako servirat,a ako i uspije nije mu nesto jak servis..ima je samo 6 aseva...dok na drugoj strani Ernest Gulbis koji je napokon pronasa svoju formu je slavia lako protiv L.Mayera sa 2-0 u setovima...jest da je prvi set dobia sa 7-6,al jedino cinjenica je da je spasava samo 2 puta break loptu u cilom matchu,te je samo jedan put izgubio svoj servis...igrac ima jako dobar servis,i u jucersanjem matchu je ima 11 aseva,sa tim da je postotak prvog servisa bia 62%,sto je odlicno..

Split-Svjetlost 1 (kosarka).. koef je 1,35

...igran u splita,kao junior i znan cilu situaciju u klubu...seniorima su se prikljucili Katic i Najev...s tim da igraju i Mimica i Macura..odnosno u punom sastavu igraju...doma jos nisu izgubili utakmicu ima 3 miseca...a i otkad je katic na terenu split redovito u 1. poluvremenu napravi veliku prednost...

New York-Memphis 1, koef je dosta velik 1,90...

naime New York je slavia jucer u gostima protiv nezgodnog Washingtona (vrlo mlade i agresivne momcadi)..i to u produzetku...zasto na new york? pa zato sta su dobili 2 pojacnja...Tracy Mc Grady,i Eddi House...jos kad se zna da u ekipi imate Davida Lee (all-star igraca) i Al Haringtona,te sutera talijanskog Galinaria...nebi trebalo bi puno razmisljanja...a uz to memphis je sinoc igra doma i izgubia od Charlotte 5 razlike...ne pare mi u nekoj formi...a sumljan da ce Ruddy Gay ,Zach Randolph i  O.J. Mayo uspit dobit New York na domacem terenu,di je poznato da je ,,najvatrenija'' publika,i di se uvik igra ,,sporko'' ... toliko od mene za danas...sretno svima !!!

Link to comment
Share on other sites

na moj glavni listić danas idu real, barcelona i dinamo. 4.par još tražim.

vidim da svi igraju istru. međimurje "po imenima" uopće nema loše igrače. u klubu nema love, na gostovanjima katastrofalni, ali opet, ne može ni to vječno trajati...

po meni je možda veći zicer šibenik - zadar 1. zadar ulazi u nastavak sezone znatno oslabljen (otišla sedmorica igrača). Zadar još nikada u HNL-u nije uspio pobijediti na Šubićevcu...

Link to comment
Share on other sites

U PSK je kvota 1.60 da ce Ivica zavrsiti medju prvih pet.Šta mislite se isplati?

Hm... Ja bi rađe riskirao postolje za 3,50 nego to za 1,60. Očekujem da će uzeti dosta rizika u voznji danas, pa nebi riskirao sa manjim koef. Ako se već igra ja sam odigrao za 3,50 postolje jer će on gristi za medalju. Njemu 4 ili 5 mjesto ne znace puno i ako ne bude imao neki rez u 1.voznji ici ce na glavu 2.lauf a onda je lako moguce i da ispadne.

Nebi to dirao...

Link to comment
Share on other sites

U PSK je kvota 1.60 da ce Ivica zavrsiti medju prvih pet.Šta mislite se isplati?

Hm... Ja bi rađe riskirao postolje za 2,50 nego to za 1,60. Očekujem da će uzeti dosta rizika u voznji danas, pa nebi riskirao sa manjim koef. Ako se već igra ja sam odigrao za 3,50 postolje jer će on gristi za medalju. Njemu 4 ili 5 mjesto ne znace puno i ako ne bude imao neki rez u 1.voznji ici ce na glavu 2.lauf a onda je lako moguce i da ispadne.

Nebi to dirao...

ok..hvala  :)
Link to comment
Share on other sites

Burnley - Portsmouth 1 2.00

Treba sto prije do klade ulatiti ovo jer kvota na Burnley samo pada,nebi me cudilo da potpuno uklone iz ponude.Svi znamo u kakvoj je krizi Portsmouth vec su prakticki ispali iz Premier lige,a Burnleyu trebaju bodovi za ostanak u Premier ligi i ovo je lak nacin da osvoje 3 boda.

Apsolutno podržavam pick, iako imam pod dugoročno klađenje bet da Burnley ispada iz lige tako da, dugoročno gledano, konstantno navijam protiv njih, ali s obzirom na situaciju i s obzirom da ej Burnley domačinska ekipa koja je, ako se dobro sjecam, pobjedila i Man.Utd. pred svojom publikom ovdje tipujem 1 i mislim da bi realan koef. bio oko 1,60-1,70...

Link to comment
Share on other sites

Chelsea je vodeća ekipa i bore se za naslov prvaka sa Man.Utd.-om. Imali su tešku utakmicu u LP prije par dana gdje su izgubili u Italiji od Intera 2:1. Ipak nije to ni tako loš rezultat jer sa 1:0 u uzvratu idu dalje. Sada se moraju koncentrirati na Prerier Ligu jer je imperativ uzeti tri boda. Kvalitetniji su i nemaju većih problema oko sastavljanja momčadi i vjerujem da će pred prepunim  Stanford Bridgeom to i učiniti.

Ja razmisljam da odigram oba daju gol. Chelsea jos uvijek ima problema s ozljedama pretezito kod defanzivnih igraca, a u LP se ozlijedio i Cech. John Terry nije savrseno koncentriran na utakmicama zbog svoje osobne situacije, mislim da su svi vidjeli kako je ispao kod prvog gola protiv Intera. Chelsea bi trebao dobit al vjerujem da City ima velike sanse da zabije pogodak pogotovo jer je gostujuca ekipa jako motivirana zvog njihovog obrambenog Wayne Bridgea. Oba daju gol

Burnley - Portsmouth 1 2.00

Treba sto prije do klade ulatiti ovo jer kvota na Burnley samo pada,nebi me cudilo da potpuno uklone iz ponude.Svi znamo u kakvoj je krizi Portsmouth vec su prakticki ispali iz Premier lige,a Burnleyu trebaju bodovi za ostanak u Premier ligi i ovo je lak nacin da osvoje 3 boda.

Svakako. Burnley kod kuce inace igra dosta dobro, dobili su slabije momcadi kao Sunderland, Birmingham s jacima igrali su nerijeseno (Arsenal, Villa) cak si i tukli Man Utd 1:0. Uz krizu koja vlada u redovima gostiju trebala bi bit sigurna jedinica.

Nekak mi se jos cine sigurni:

Lyon - Nice

Vjerujem u sigurnu pobjedu domacina koji je podigao formu i smanjio zaostatak nad Bordeauxom. Nakon odlicne predstave u proslom kolu ovo bi trebao biti izlet.

Leverkusen - Koln

Domacin vodi mrtvu utrku s Bayernom. Dobiju pa nerijeseno, pa dobiju, pa nerijesno  ::) Kolnu cini mi se predstoji lagana kriza, nakon par sjajnih utakmica zadnje 3 su odigrali katasrtofalno. Tesko da ovdje imaju ikakve sanse.

Moj listic danas bi bio ovak nest:

Chelsea - Man City oba daju gol

Burnley - Portsmouth 1

Lyon - Nice 1

Leverkusen - Koln 1

Tecaj 6,8

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use