Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

77. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 30.5. - 1.6. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 77. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_25.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Menjam svoj predlog, a do 15.00 casova, cu promeniti i treci put. Postavljam novi klizni handicap od +8,5 na Partizan po kvoti od 1,25 kod bet365 

Hej @nutrija

ako si ti zaista iz Slovenije, mozes lì napisati, zasto su se kvote na mecu Cedevita vs Partizan toliko promenile? Od prvobitne kvote od 1,35-1,40 na Partizan, tokom jucerasnjeg dana su kvote na Cedevitu drastico rasle, da bi jutros bile potpuno izjednacene, po 1,85 na obe ekipe. 

41F5A4B2-6B6E-4398-88C5-C88646128C07.jpeg.d5da1c5523ed71fe2f2ff9a30693ae85.jpeg

87895EF6-F42E-4295-AE10-5CD9C02BCF4B.jpeg

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Menjam svoj predlog, a do 15.00 casova, cu promeniti i treci put. Postavljam novi klizni handicap od +8,5 na Partizan po kvoti od 1,25 kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Hej @nutrija

ako si ti zaista iz Slovenije, mozes lì napisati, zasto su se kvote na mecu Cedevita vs Partizan toliko promenile? Od prvobitne kvote od 1,35-1,40 na Partizan, tokom jucerasnjeg dana su kvote na Cedevitu drastico rasle, da bi jutros bile potpuno izjednacene, po 1,85 na obe ekipe. 

41F5A4B2-6B6E-4398-88C5-C88646128C07.jpeg.d5da1c5523ed71fe2f2ff9a30693ae85.jpeg

87895EF6-F42E-4295-AE10-5CD9C02BCF4B.jpeg

Iskreno neznam zašto se toliko menja, osim ako Partizan ne dolazi da igra ovu utakmicu sa juniorima ili da imaju neke probleme unutar tima...mada gledam trenutno više nema u ponudi ovaj hendikep što si ti igrao. Pratio sam Olimpiju tokom sezone i moram da kažem, da njena igra bazira samo na 1 playmakeru i ako on nema svoj dan, onda če teško neki drugi da preuzme ulogu lidera i mislim da Žoc to vrlo dobra zna. Ostali više manje van forme, kao recimo Murić, Dragić, Alibegović, dok centri Omič, Matković retko da dobiju pravu loptu. Ostali po mom mišljenju nisu na razini ovog takmičenja, kamo li Eurocupa, što se videlo po rezultatu. Mislim da se oseti, da nema više Blažiča i Pullena ove sezone, koji su mogli da zamene Ferella na playu. Takodje je odbrana šuplja i svaka brža lopta okolo napravi višak, koji ostvari slobodnog igrača na šutu. Kao što si več napiaso u jednom od tvojih postova Bečirović je stvarno loše radio u prestupnom roku i nije mi jasno kako je on sad došao Panathinaikos. Ovde bi spomenijo još trenera Alilovića, koji u karieri nije vodio ozbiljan klub. Ili je vodio juniore ili je bio pomočni trener. Nema neki autoritet medju igračima, kao što ga pre njega nije imao Golemac, koji če sad da preuzme Budučnost, tako da se u sledčoj sezoni očekuje novi trener, piše se čak i o Piangianiju. Priča se i da ove sezone nije dobra hemija medju igračima i da se nekim več je*e za sve i samo čekaju kraj sezone. Kvaliteta u svim segmentima je na strani Partizana, jednio što im ne ide na ruku je tradicija, da su u Ljubljani teško došli do pobede gde su izbubili pre 5 meseci, ali tad je Partizan igrao još Euroligu i utakmica se igrala u maloj hali Tivoli. Osim toga Partizan ima več tradicionalu organiziranu podršku sa tribina u Ljubljani, dok Olimpija nema organizovanih navijača. Mislim da bi Partizan trebao stvarno loše da odigra ovu utakmicu, da bi izgubio ili da Olimpija odigra utakmicu sezone. Sad dali če to da se desi baš danas teško da kažem, ali sa obzirom na trenutnu formu ekipa nebi se smelo. Mislim da su ovi hendikepovi vema sigurni, ako Olimpija ostane blizu u završnici, Partizan bi ipak trebao da to pokrije. 

prije 8 minute, nutrija said:

Iskreno neznam zašto se toliko menja, osim ako Partizan ne dolazi da igra ovu utakmicu sa juniorima ili da imaju neke probleme unutar tima...mada gledam trenutno više nema u ponudi ovaj hendikep što si ti igrao. Pratio sam Olimpiju tokom sezone i moram da kažem, da njena igra bazira samo na 1 playmakeru i ako on nema svoj dan, onda če teško neki drugi da preuzme ulogu lidera i mislim da Žoc to vrlo dobra zna. Ostali više manje van forme, kao recimo Murić, Dragić, Alibegović, dok centri Omič, Matković retko da dobiju pravu loptu. Ostali po mom mišljenju nisu na razini ovog takmičenja, kamo li Eurocupa, što se videlo po rezultatu. Mislim da se oseti, da nema više Blažiča i Pullena ove sezone, koji su mogli da zamene Ferella na playu. Takodje je odbrana šuplja i svaka brža lopta okolo napravi višak, koji ostvari slobodnog igrača na šutu. Kao što si več napiaso u jednom od tvojih postova Bečirović je stvarno loše radio u prestupnom roku i nije mi jasno kako je on sad došao Panathinaikos. Ovde bi spomenijo još trenera Alilovića, koji u karieri nije vodio ozbiljan klub. Ili je vodio juniore ili je bio pomočni trener. Nema neki autoritet medju igračima, kao što ga pre njega nije imao Golemac, koji če sad da preuzme Budučnost, tako da se u sledčoj sezoni očekuje novi trener, piše se čak i o Piangianiju. Priča se i da ove sezone nije dobra hemija medju igračima i da se nekim več je*e za sve i samo čekaju kraj sezone. Kvaliteta u svim segmentima je na strani Partizana, jednio što im ne ide na ruku je tradicija, da su u Ljubljani teško došli do pobede gde su izbubili pre 5 meseci, ali tad je Partizan igrao još Euroligu i utakmica se igrala u maloj hali Tivoli. Osim toga Partizan ima več tradicionalu organiziranu podršku sa tribina u Ljubljani, dok Olimpija nema organizovanih navijača. Mislim da bi Partizan trebao stvarno loše da odigra ovu utakmicu, da bi izgubio ili da Olimpija odigra utakmicu sezone. Sad dali če to da se desi baš danas teško da kažem, ali sa obzirom na trenutnu formu ekipa nebi se smelo. Mislim da su ovi hendikepovi vema sigurni, ako Olimpija ostane blizu u završnici, Partizan bi ipak trebao da to pokrije. 

Hej @nutrija

zaista se zahvaljujem. Ovo je odlicna analiza, ali tebe sam posebno zapamtio po odlicnim analizama. Kada god sam odigrao tvoje najbolje analize, uvek sam uredno padao, i to tesko padao, tako da mi dugujes novac, veliki novac.

Inace, kvote na ovaj mec se ne smiruju vec satima, ovakvi poremecaji sa kvotama su se retko vidjali. 

Hvala jos jednom sto si odvojio vreme da odgovoris.

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use