Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

77. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 30.5. - 1.6. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_24.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

30.5. 18:00 / Basket / Cedevita Olimpija-Partizan / Partizan+7,5/ 1,25 / William Hill

Očekujem, da Partizan završi posao i posveti se finalu i kvota 1,55 na njih predstavlja vrednost, jer je Olimpija očajna ove sezone, gde su gubili od Zadra, Skopja, Cluja,... takodje znalu su imati probleme sa ekipama iz domače lige i samo se čeka kraj sezone, gde če doči do čistke nekih preplačanih igrača, koje je doveo sada več bivši sportski direktor. Ako gosti odigraju slično kao sinoč, gde Olimpija nije imala ni najmanje šanse da dodje blizu pobede, trebalo bi da bude dovoljno za pobedu. Prvi put u sezoni očekuje se i puna arena, gde bi gosti trebali da imaju brojnu podršku svojih navijača, koji rade u zemlji i blizini. Olimpija mora, da odigra vanserijsku utakmicu sezone kako bi izjednačili seriju, ali i u tom slučaju Partizan bi trebao da pokrije taj hendikep.

COLvsPAR.png

Boston - Miami k1 (1,32) bet365

Boston ima povijesnu priliku postati prva momčad ikad koja je prošla dalje nakon što su gubili 3-0 u seriji.

zadnju utakmicu su slavili sa poenom razlike a pobjednički koš dali su 0,1 sekundu prije kraja.

Mislim da je isto psihički slomilo Miami dok je Boston prepun samopouzdanja, izuzetno motiviran te igraju doma.

Do sad NBA momčadi u playoffu imaju skor 150-0 odnosno od 150 serija kada je neka momčad gubila 3-0 nikad nitko isto nije okrenuo. Očekujem da se Boston nocas upise u povijest

IMG_2943.jpeg

prije 13 minute, FamilyGuy said:

IMG_4559.thumb.jpeg.5c702aa8cfde96631b9dc10231f55fc8.jpeg

Bayern - Ulm  2.utakmica polufinala

Bayern je izgubio prvu domaću utakmicu i danas očekujem da pobjede Ulm sa 2 ili više razlike. 

Hej @FamilyGuy

Ovaj tvoj predlog sam napao agresivno u realnom kladjenju, iako sam pao na prvom mecu. Nisam bas najsigurniji u pobedu ocajnog Bayerna, ali za mene svakako nema nazad. Mnoge kladionice daju opciju “pobeda domacina, ukljucujuci i produzetke” po kvoti od 1,20 koja ispunjava uslov za Poslednju Sansu. Svoj predlog u povoljnijoj varijanti mozes uzeti kod kladionica bwin i WilliamHill 

5F27AD66-FAAF-42A3-B696-E87B17746FF2.thumb.jpeg.e7f89728959ff1cb0e96a5d2bd6efb4e.jpeg

• IzudinB pinned, locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use