Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 26.5. u 17:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Primera

Sevilla - Real Madrid (19:00) bet365
Sudac:
Prosjek ekipe 1: 3.11
Prosjek ekipe 2: 1.78

Screenshot_1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Salernitana - Udinese (15:00) bet365
Sudac: Niccoló Baroni (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.31

Screenshot_2.png

Spezia - Torino (15:00) bet365
Sudac: Marco Guida (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.19

Screenshot_3.png

Fiorentina - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.28
Prosjek ekipe 2: 2.08

Screenshot_4.png

Inter - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Daniele Orsato (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 2.23

Screenshot_5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 26.5. u 22:25 CET) 

Kada su kladionice pravile ponudu za ovaj weekend, kao da su je pravile samo za mene. Kao retko kad, gledajuci danasnju i sutrasnju ponudu, najveci zivotni problem nece biti sta odigrati, vec kako i gde izbeci potencijalnu nagaznu minu. Na prvi pogled se cini da je ponuda spektakularna, a na drugi pogled, kada god mi se cinilo da je ponuda odlicna, sutradan smo proglasavali dan zalosti na Forumu. Imao bih barem dvadesetak predloga za kladjenje, ali bi stvarno bilo malo seljacki da pomislim da ce svi proci, pa sam napravio veliku selekciju, i predloge za kladjenje prepolovio, a da me srce boli zbog toga, sto sam mnoge dobitne predloge morao da izbacim. Napominjem da se ponuda odnosi na sportove i klubove koje pratim, a kvote su, naravno pilicarske, pa ko ne voli male kvote, ili misli da nisu isplative, neka slobodno preskoci ovaj post, i vidi sta drugi imaju da kazu.

Golovi na svim utakmicama poslednjeg kola nemackog prvenstva

Kada sam prosle nedelje na ovom smesnom Forumu napisao istorijsku prognozu za golove na svim utakmicama holandskog prvenstva, dobio sam tek tri bedna “like”, sto je sramota, i zbog cega bi trebalo ugasiti Forum. Predlozio sam da odigrate golove bas na svim utakmicama, i overi su dosli na svim utakmicama, i to oho-hoooo dosli. U tom kolu holandskog prvenstva je palo ukupno 39 golova, na svim utakmicama su dosli overi 2,5 gola, na mnogima jos u prvom poluvremenu, a bilo je i rezultata 6:0, 0:5, 4:1, 3:3 …. a za takvo remek delo sam zasluzio tek tri bedna, stidljiva “like”. One kolege koje mi nisu dale “like” bi morale da znaju da sam svojevremeno prognozirao cak i da ce se brak Simone Halep raspasti za manje od godinu dana, samo sto za to nisu postojale kvote, a ko je malo duze na Forumu se sigurno seca, da sam na dan vencanja Simone Halep, kada sve zene ovoga sveta misle da je zivot lep i tra-la-la, ja sam prognozirao da taj brak nece trajati duze od sest meseci, i pogodio. Jasno je, da ako sam doktor kocke u stvarima vezanim za desavanja u krevetu Simone Halep, da je onda kladjenje na golove u poslednjem kolu nemackog prvenstva prava kamilica. U gotovo svakom poslednjem kolu bilo kojeg nacionalnog prvenstva, po pravilu padaju golovi, i tako je vec godinama, sto samo govori koliko je fudbal glup sport. U vecini utakmica se ne igra za nista, svi jedva cekaju da se sezona zavrsi, i da se svi ti crnci i juznoamerikanci sto pre vrate svojim vukojebinama, kuci. Postoji dve, jedna ili nijedna utakmica koja bi mogla da ode u under, ali boli vas qurac zbog toga, tu sam ja da vam kazem kako da resite taj problem. Cak i ako na brzinu pogledate kvote na golove, videcete da su kvote znatno oborene, na Dortmund je 1,20, na Bayern 1,25, na Wolfsburg 1,33, na Leipzig 1,33 ….

Prava je steta da vise nema, ili barem ja ne mogu da pronadjem ponudu koja je nekada postojala, mislim da je bio unibet, ali nisam siguran, sa brojem postignutih golova u kolu. Verovatno da bi granica bila podignuta, ali bi i ona verovatno prosla. Ovako, ostaje da odigrate kao i ja, overe na svim utakmicama, ali iskljucivo pojedinacno, svaku utakmicu posebno, vezanu sa osvajanjem Lige Prvaka ManCity po kvotici od 1,20, i mozete da spavate kao mala beba. Prvenstva se zavrsavaju ovih dana, za desetak dana je veliko Finale Lige Prvaka, pa valjda imate toliko strpljenja i discipline da sacekate da prodje vreme. Ko misli da je moguce da Inter bude prvak Evrope, i da mu to bude lakse nego da osvoji Serie A, moze golove u poslednjem kolu nemackog prvenstva da veze sa kvotom 4,50 ali predlazem da se to uplati meni, a ako prognoza prodje, ja cu vas isplatiti.

Partizan vs Cedevita, Aba League, jedinica, kvota 1,18

O Partizanu sam cele sezone pisao, pa danas samo nekoliko recenica. Potrosili su trideset miliona novca kojeg nisu imali, prosle sezone su osvojili qurac, a kako sada stoje stvari i ove sezone ce isto ponoviti. Zeljko Obradovic je prosle sezone mogao Crvenu Zvezdu da uhvati samo za qurac, a ove sezone ga od toga deli samo jos dve utakmice, pa ce biti interesantno gledati kako je moguce da onakav trener dve godine uzastopno nista ne osvaja cak ni u gradu Beogradu. Ali, boli ih qurac dok je Dejan Bodiroga na celu Euroleague, mogu da spavaju kao bebe, mesto u Euroleague je obezbedjeno, jedino moze da ih brine sto se u Republici Srbiji ljulja vlast, pa ako te psihopate padnu sa vlasti, moracemo mi sa Foruma da skupljamo novac za sampon, da igraci Partizana imaju da se istusiraju nakon treninga. Sto se tice Cedevite, oni su Tottenham za siromasne. Daleko od toga da je Cedevita siromasan klub, ali su vodjeni gore od Tottenhama, i zato hvala qurcu sto je vlasnik Cedevite konacno docekao da Sani Becirovic, sportski direktor kluba, konacno ode, mada bih ga ja pre nego sto ode, uhapsio ili naterao da vrati sav novac koji je primio. Da se igra na papiru, a ne na parketu, ova jedinica bi prosla vec juce, ovako ostaje da kidamo nerve.

Armani vs Sassari, Serie A, italijanski basket, jedinica

Ovo je polufinalna utakmica italijanskog basketa, gde svi ocekuju samo da prodje vreme, i da se do velikog Finala dovuku Armani i Virtus. Odgledao sam celu cetvrtfinalnu seriju Armanija protiv Pesara Jaska Fijaska, Jasmina Repese, i mogu vam reci da Armani odlicno izgleda. Doktor kosarke Ettore Messina je oterao sva govna iz ekipe, uglavnom crnce, posto pravila u italijanskom prvenstvu ogranicavaju broj stranaca. Nakon skandalozne sezone i fijaska u Euroleague, kao i ispadanja u Kupu, potpuno su se posvetili play-offu i lagano prosli Pesaro, ali je od toga mnogo vaznije sto izgledaju uverljivo, i pokazuju zelju. O tome da li je i kako moguce da ovde padnemo, napisacu u delu posta gde su ostali predlozi za basket.

Lazio vs Cremonese, Serie A, jedinica (X)

Ovaj par ako prezivimo, mogli bismo da sutrasnji dan slavimo kao drugi rodjendan u zivotu. Uopste sebi ne mogu da objasnim zasto sam toliko fixsirao ovaj par, kao da ne postoje druge utakmice, ili kao da sutra nece vise biti kladjenja. Misljenja sam da je drugo mesto Lazija vece remek-delo, od potencijalne titule Dortmuda. Ako pogledate kakav roster ima Lazio u odnosu na Inter, Juventus i Milan, onda je jasno da Maurizio Sarri pravi cuda sa Lazijom. I o njima sam pisao tokom cele sezone, sutra igraju sa Cremoneseom, koji je jos u polusezoni ispao, ali koji samo pokazuje koliko je fudbal sport za seljake. Cremonese je u sezoni dva puta pobedio Romu, cak su ih izbacili iz Kupa u sred Rima, a izbacili su i Napoli iz Kupa, dva puta su uzeli po bod Milanu, uzimali bodove u gostima Atalanti, Lecce-u, Salernitani, Bologni, Monzi, ali sta im to vredi kada su sve to prosipali na utakmicama kod kuce, sto mogu samo seoski klubovi. Poslednja njihova utakmica kod kuce sa Bolognom gde je bilo 1.5 je klasicna slika i prilika tog seoskog kluba. Za kladjenje na ovoj utakmici postoje samo dva predloga, ili da ga elegantno preskocite, ili da se pomolite Bogu, iako ne postoji, da ce igraci domaceg tima zeleti da igraju ovaj mec. Postoji i treci, moj predlog, da ovaj mec postavite kao poslednji na tiketu, pa ako prezivite ostale parove, pobedu Lazija mozete braniti.

Zavrsnice kosarkaskih liga u Spaniji, Nemackoj i Turskoj

Evo zasto imam utisak da su kladionice ponudu za ovaj weekend pravile bas za mene. Ulazimo u sam kraj sezone, pocinju play-off serije, a i kosarka se, za razliku od fudbala igra rukama, a ne nogama. Kosarka se igra u dvoranama, a ne po blatu, a svi znamo ko se valja po blatu, zar ne? Ono sto vuce na kladjenje jeste kladjenje na ekipe koje su tokom sezone dozivele fijasko, a koje imaju rostere konstruisane za visoke ciljeve u Euroleague, a takvih je oho-hooo. U Spaniji svoje prve utakmice u doigravanju igraju kod kuce Real Madrid, prvak Evrope, Barcellona koja je imala sezonu poput Bayerna u glupom fudbalu, dakle izgubili su sve sto je bilo nemoguce izgubiti, i odlicna Baskonija, gde na papiru Real Madrid bi trebalo da ima najlaksi mec. U Turskoj bi Fenerbahce danas morao da pobedi, pa ako mislite da je pametno i isplativo igrati na ekipu koja u svojim redovima ima pedeset crnaca, i to najgorih budaletina koje ste mogli da pronadjete na trzistu, i to jos po kvotici od 1,15 onda svakako ne propustite kladjenje na ovaj mec. Nemacka je posebna prica. U nemackom doigravanju je senzacionalno ispala Alba, i to nakon pet ili sest sezona, i sada su u polufinalu ostali Bayern, koji je imao sezonu goru od svog imenjaka iz glupog fudbala, i tri spektakularna iznenadjenja, od kojih bi izdvojio Telekom Bonn, koji je u kosarci, ono sto je ManCity u fudbalu.

Dakle, imate barem sest teskih favorita, ako ne i deset, kojima bi mi, kockari morali da spasavamo sezonu, umesto da je obrnuto, da oni nama spasavaju sezonu. To su Barcellona, Fenerbahce, Bayern, pa Baskonija koja je imala pristojnu sezonu, te Real Madrid i Telekom Bonn koji su sezonu vec spasili trofejima, a na vama je da procenite sta da ne odigrate, jer je jasno da svi nece pobediti. Meni je prosla cela noc, i nisam uspeo da odlucim koga da ne podrzim. Posto teorija kaze da ko nema srece u kocki, ima u ljubavi, preostaje vam da testirate sami sebe. Za kraj da kazem i najvaznije za kladjenje na ovakvim mecevima. Ove sezone ste mogli da vidite sta donosi kladjenje na ovakvim mecevima u seriji izmedju Bostona i Miami-a, a iz prosle godine pokusajte da nikada ne zaboravite da je kolega @IzudinB u poslednjem kolu Poslednje Sanse, postavio pobedu Efesa, tadasnjeg dvostrukog prvaka Evrope u prvoj utakmici turskog play-offa i to kod kuce, gde su oni izgubili 40 razlike, a onda lagano preokrenuli celu seriju u svoju korist sa 4.1

Na kraju, predlazem svim kolegama dva posebna, odvojena tiketa. Na jednom neka budu preostali predlozi kolege @nutrija iz Guts-Leonardo Kupa, i dodajte neki svoj predlog da se dovucete do kvote od 2,00. Ova dva preostala predloga kolege bi morala da prodju, i tako samo uvecaju tugu nakon onakvog nesrecnog pada u Guts-Leonardo Kupu, najlepsem takmicenju na svetu.

Na drugom, odvojenom tiketu, predlazem izbor kolege @Goksim iz Poslednje Sanse, plus moj predlog, a to su golovi na mecu Premier League, izmedju Southamptona i Liverpoola. Za analizu mog predloga, samo da napisem da sam sanjao da ce doci golovi na tom mecu. Desilo se da sam se sinoc najeo kao svinja, pa zadremao na kratko dok sam pisao analizu, a medicina kaze da kada zaspite sa punim stomakom, mozak obradjuje dnevne dogadjaje, i zbog toga sanjate iskljucivo horore.

Dortmund - Mainz 1 i 3+ golova Dortmunda (1.53) bet365

Još samo jedan posljednji korak i naslov će ići Borussiji Dortmund. Imali su dosta sreće što je Bayern u totalnom rasulu i što je izgubio prošlog tjedna, što je igračima Borussije Dortmund dalo zlatnu priliku koja gotovo nikada ne dolazi.

Dortmund je pobijedio prošlog vikenda sa 3-0, ali neka vas taj rezultat ne zavara. Nogometaši Dortmunda često su bili nestrpljivi i nervozni u toj utakmici, iako su veći dio utakmice igrali sa igračem više, a sva tri gola pala su krajem drugog poluvremena.

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Prošlotjedna utakmica bila je šesta u nizu za Dortmund bez poraza, dok je to bila i treća uzastopna pobjeda, te deseta utakmica u posljednjih 11 u kojima su postigli najmanje dva gola. U posljednjih nekoliko mjeseci su igrali fenomenalno i vjerojatno će posljednju utakmicu ove sezone završiti na sličan način.

Treba napomenuti da je Dortmund pobijedio 11 utakmica zaredom na domaćem terenu, a sada zamislite atmosferu s 81.000+ navijača u posljednjoj utakmici čekajući naslov. U ovoj utakmici će Jude Bellingham vjerojatno odigrati svoju posljednju utakmicu za Dortmund, s obzirom da je dogovorio transfer sa Realom. Prošlotjednu pobjedu protiv Augsburga je propustio zbog lakše ozljede, ali sada bi trebao nastupiti. Svi ostali igrači su spremni i motivirani, tako da ovdje očekujem veliku pobjedu.

Mainz je u drugom dijelu sezone u Bundesligi bio izuzetna momčad, uključeni u bitku za Europu. Međutim, njihov učinka je nedavno opao, izgubivši svoje posljednje četiri utakmice u Bundesligi. Prošlog tjedna su poraženi od Stuttgarta 1-4 i završit će ovu sezonu na sredini tabele.

Zanimljivo je i to da je Mainz napravio veliku uslugu Dortmundu pobijedivši Bayerna prije nekoliko tjedana sa 3-1. Međutim, ta ih je pobjeda prestravila, jer su nakon toga izgubili sve četiri utakmice. Ne samo da je Mainz izgubio posljednje četiri utakmice, nego su također primili 3+ golova u svakom od posljednja tri poraza. To nije dobar znak pred ovu utakmicu u kojoj će vjerujem primiti barem 2+ golova.

Mainz je dosta slabiji tim u ovoj utakmici, pogotovo jer im nedostaje francuski napadač Ludovic Ajorque koji je postigao šest golova u 15 utakmica od siječnja.

Veliki dan za Dortmund je napakon došao. Nakon 11 uzastopnih godina čekanja, spremni su slaviti. Momčad je motivirana, navijači nabrijani i sada je taj trenutak - moraju pobijediti. Mainz kao ekipa je rijetko stvarao probleme Dortmundu posljednjih godina, plus nemaju šanse za Europu sljedeće sezone. To ovu utakmicu čini još jednostavnijom na papiru, tako da sve ovisi o igračima Dortmunda i njihovoj nervozi.

S obzirom na njihovu profesionalnost i način na koji igraju, pogotovo u drugom dijelu sezone, vjerujem da će ponovo biti na visini zadatka. Očekujem pobjedu i barem 3 gola na utakmici od Dortmunda po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam zahvaljujući Early Payout promociji bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Dortmund povede sa dva gola razlike, bez obzira kako se utakmica završi.

Borussia Dortmund: Kobel; Wolf, Sule, Hummels, Ryerson; Brandt, Can, Bellingham; Malen, Haller, Adeyemi

Mainz 05: Zentner; Hanche-Olsen, Bell, Fernandes; Da Costa, Barreiro, Kohr, Caci; Stach, Ingvartsen; Onisiwo

Screenshot_8.png

(Koeficijenti 27.5. u 12:25 CET) 

Sevilla - Real Madrid 2 (2.40) ili Real daje gol (1.22) bet365

Sevilla i Real Madrid će danas otvoriti 37. kolo u španjolskoj La Ligi. U drugačijim okolnostima ovo bi bio veliki derbi u pretposljednjem kolu sezone, međutim, trenutno Sevilla još teoretski može uhvatiti to sedmo mjesto koje bi ih poslalo u Konferencijsku ligu sljedeće sezone, ali to nikako nije primarni zadatak glavnog trenera Josea Mendilibara i njegovog tima.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

Njima je umjesto toga prioritet na Europskoj ligi u kojoj su došli do finala u kojem će igrati protiv Rome. Zbog toga očekujem da Mendilibar odmori svoje glavne igrače i pošalje gotovo rezervni sastav za ovu utakmicu sa Real Madridom.

S druge strane, Real je u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka izgubio od Manchester Cityja rezultatom 4-0. Oni su od tada ponovo poraženi u La Ligi od Valencije prošlog vikenda na Mestalli, nakon čega su pali na treće mjesto, ali su sredinom tjedna ostvarili pobjedu protiv Rayo Vallecana i tako se vratili na drugu poziciju, zahvaljujući remiju Espanyola i Atletico Madrida. Sada imaju bod više od Atletica i siguran sam da žele zadržati tu drugu poziciju sa dva kola preostala do kraja sezone.

Mendilibar će ovdje vjerojatno rotirati početnih 11, što će vjerujem Real Madrid znati iskoristiti, stoga mi se sviđa igranje na pobjedu Real Madrida po kvoti 2.40 u bet365 kladionici. Za one koji žele nešto sigurnije možete igrati Real Madrid daje gol po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Zahvaljujući Early Payoutu, ako igramo na pobjedu Reala bet365 kladionica nam okladu računa dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat utakmice.

Sevilla: Dmitrovic; Montiel, Bade, Rekik, Telles; Fernando, Rakitic; Torres, Lamela, Ocampos; Mir

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Rudiger, Alaba; Camavinga, Tchouameni, Ceballos; Valverde, Rodrygo, Hazard

Screenshot_10.png

Screenshot_11.png

(Koeficijenti 27.5. u 12:35 CET) 

Evo od mene još par utakmica za danas.

Screenshot_15.png

Bochum - Leverkusen 2 (1.75) bet365

Leverkusenu potrebni bodovi kako bi ostao na šestoj poziciji koja vodi u Konferencijsku ligu sljedeće sezone. Međutim, oprezno s ulozima na ovu utakmicu, s obzirom da je Leverkusen u nizu od četiri utakmice bez pobjede. Igraju protiv Bochuma koji je neporažen u tri od posljednjih pet utakmica i nalaze se na 16. poziciji na tabeli. Bochum se bori za opstanak.

Union Berlin - Werder 1 (1.40) bet365

Werderu bodovi nisu potrebni, dok Union Berlin mora ostvariti pobjedu kako bi ostao na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Ligu prvaka, tako da je ovo po meni čisti kec.

Wolfsburg - Hertha 1 (1.28) bet365

Slično i kod Wolfsburga i Herthe. Hertha je zadnja i već su ispali iz Bundeslige, tako da im bodovi nisu potrebni. Wolfsburg ima bod manje od Leverkusena i bori se za tu poziciju koja vodi u Konferencijsku ligu. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno svima.

Screenshot_13.png

(Koeficijenti 27.5. u 13:33 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use