Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.5. u 23:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Valencia vs Real Madrid, Acb liga basket Dzenan Musa, over 1,5 trojka kvota verovatno preko 2,00

U sredu sam postavio predlog da ce Dzenan Musa postici barem dve trojke na mecu protiv Partizana. Musa je bio drugi strelac u Realu, sutnuo je jednu trojku i ubacio, a jednu cetvrtinu utakmice je presedeo zbog cetiri faula. Dakle, ako neko uopste cita ovaj smesni Forum, a kamoli igra predloge sa Foruma, taj kolega je pao zajedno sa mnom. Ali, nista ne brinite, ja sam vas srusio, ja cu i da vas podignem. Danas povecavamo ulog za duplo, opet igramo na barem dve trojke Muse na mecu. Na ovom tipu kladjenja uopste nije pitanje da lì ce ovakva igra proci, vec kada ce proci. Kvote jos nisu izasle, ali ce izaci, zbog toga nemojte da brinete. Analiza uopste nije potrebna, niti da vam pisem da lì je Musa u stanju da ubaci dve yebene trojke na mecu. Meni ce ovo biti vec trece cekanje da Musa ubaci dve yebene trojke, a cekacu ga i do smrti ako treba, odnosno ne moze on toliko da promasuje koliko ja mogu da ga cekam. Podizanje novcane uplate se podrazumeva.

Lazio vs Lecce, pobeda domacina u kornerima (Lazio ce imati vise kornera na utakmici), kvota 1,50

Sve sto je lepo u zivotu, ima neki problem. Ili je nepristojno, ili kratko traje, ili je zabranjeno, ili goji, ili je skupo. Tako je i sa ekipom Lazia. Uvek je tu negde, ali ce prvaci necega biti kada i Hajduk bude prvak bilo cega. Danas im dolazi  Lecce, krs od tima, Lazio zeli u Ligu Prvaka, pa ako nisu u stanju da dobiju ovakav otpad od tima, ne znam kako misle da igraju sa ManCity, Bayernom ili Real Madridom. Meni je ovde blizi X, nereseni ishod od jedinice, ali preporucujem pobedu Lazia u kornerima. Ekipe poput Leccea u gostima najcesce iskopaju rov ispred sesnasterca, i molitvama ocekuju remi. Svi znamo kako igra Sarri sa svojim ekipama, kao sto svi znamo kako igraju lose ekipe u gostima, a moguci rizik da padnemo jeste da Lazio povede u prvih 15 minuta, ili da dodje X, u kornerima, pa da se polijemo benzinom i zapalimo. 

Ova dva predloga nikako ne igrati zajedno u double, vec iskljucivo odvojeno. 

Lazio - Lecce 1 (1.72) bet365

Lazio će ugostiti Leccea u prvoj utakmici 35. kola Serije A na stadionu Olimpico. Domaćini će se pokušati oporaviti od poraza od 2-0 od Milana prošlog vikenda. Bio je to treći poraz u posljednja četiri ligaška susreta za Lazio koji je kao posljedica toga pao na treće mjesto na tabeli Serije A.

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Momčadi Maurizija Sarrija sada su samo tri boda iznad Milana na petom mjestu i teško da si mogu priuštiti kiks kod kuće protiv tima koji se bori za opstanak. Lecce je također zakomplicirao stvari u vlastitoj borbi prošlog vikenda, izgubivši 1-0 kod kuće od izravnog rivala Verone.

Momčad Marca Baronija i dalje je četiri boda iznad crvene zone zahvaljujući porazu Spezije od Cremonesea u zadnjem meču. Lecce će sljedeće nedelje ugostiti Speziju u 36. kolu, što će za njih vjerojatno biti ključna utakmica ove sezone. Očito je teško očekivati da će gosti učiniti bilo što u glavnom gradu Italije, pogotovo nakon poraza od Verone.

Lecce je izgubio 10 od 17 utakmica u ligi na gostovanjima ove sezone, dok Lazio ima četiri pobjede u zadnjih pet utakmica na stadionu Olimpico. Iznenađen sam što je kvota 1.72 na pobjedu Lazija u bet365 kladionici, s obzirom da su ogromni favoriti.

Lecce: Gabriel; Rispoli, Donati, Lucioni, Paz, Calderoni; Mancosu, Tachtsidis, Barak; Babacar, Farias

Lazio: Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Parolo, Lucas, Jony; Caicedo, Immobile

Screenshot_10.png

(Koeficijenti 12.5. u 12:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use