Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak2.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.5. u 19:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Juventus - Sevilla 1 (1.75) bet365

Mnogi su očekivali da će u ovoj utakmici gledati Manchester United kada je ždrijeb četvrtfinala i polufinala objavljen u ožujku, ali Sevilla je imala druge planove dok nastavlja svoju ljubavnu aferu sa Europskom ligom. Pobjeda nad Manchester Unitedom dio je jasnog poboljšanja otkako je Jose Luis Mendilibar preuzeo mjesto menadžera i sve brige o ispadanju su izbrisane. Sada se mogu u potpunosti fokusirati na Europsku ligu.

Međutim, Sevilla će morati biti mnogo bolja u gostima u Torinu nego što je bila u nedavnim europskim utakmicama kako bi bili sigurni da imaju zašto igrati u uzvratnom susretu. Izgledalo je da su poraženi na Old Traffordu u prvoj utakmici četvrtfinala prije nego što su u posljednjih par minuta postigli dva gola i vratili se u utakmicu. Taj remi u gostima znači da Sevilla nije dobila nijednu od 12 gostujućih utakmica u Europi, dok su izgubili tri u nizu prije tog remija.

Male su vjerojatnoće da će ih Juventus oduvati u ovom susretu. Stara dama je bila nedosljedna cijele ove sezone, ali čak i minimalna prednost u prvoj utakmici može biti značajna. Juventus je imao minimalnu prednost u osmini i četvrtfinalu nakon domaćih pobjeda nad Freiburgom i Sportingom i uspio je učiniti dovoljno za prolazak dalje. Momčad koja je pobijedila šest od osam utakmica na domaćem terenu u svim natjecanjima zaslužuje biti favorit u ovoj utakmici. Pored toga, slučaj oduzimanja bodova Juventusu u Seriji A još uvijek je na sudu, te bi ponovo mogli izgubiti bodove i ostati bez Lige prvaka. Tako da im je osvajanje Europske lige jedan od načina da se vrate u to natjecanje sljedeće sezone.

Neće to biti nimalo lagana utakmica za Juventus, ali mislim da mogu stvoriti dovoljno prilika da ostvare barem tu minimalnu pobjedu. Sevillini rezultati i nastupi su bili bolji u posljednjih šest tjedana i Stara dama ih nikako ne smije podcijeniti. Međutim, mislim da Juventus ima dovoljno kvalitete da dođe do vodstva u prvoj utakmici nakon 90. odigranih minuta. Stoga ovdje moja oklada ide na pobjedu Juventusa po kvoti 1.75 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Juve povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat utakmice.

Juventus: Szczesny; Danilo, Bonucci, Sandro; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria; Vlahovic

Sevilla: Bounou; Navas, Bade, Gudelj, Acuna; Gueye, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri

Screenshot_58.png

(Koeficijenti 11.5. u 13:20 CET) 

Ajmo ljudi igra li tko što večeras, dajte neke prijedloge da se što prepiše. Ajmo ovaj kraj sezone ispratiti što bolje možemo. Jučer dobar dan, Inter prošao, a nadam se da i danas prolaze ove utakmice.

Roma - Leverkusen Oba tima daju gol (1.95) bet365

Jose Mourinho i Xabi Alonso su poboljšali svoju reputaciju tijekom vremena provedenog u Romi i Leverkusenu, a mnogo se toga špekuliše oko njihovih budućnosti na kraju ove sezone. Nijedan se sigurno neće fokusirati na te stvari, jer imaju vrlo važne utakmice pred sobom. Mourinho i Alonso vjerojatno vide Europsku ligu kao natjecanje koje mogu osvojiti.

Uz Romu i Leverkusen koji gube korak za prva četiri tima u domaćim ligama, osvajanje ovog natjecanja također je najbolji put do povratka u Ligu prvaka. To je nešto što ovi klubovi sigurno žele uraditi do kraja sezone.

Obje momčadi su imale solidne nizove u nokaut fazama, te je teško igrati na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Pod vodstvom Josea Mourinha, Roma je bila vrlo jaka na domaćem terenu u nokaut utakmicama u europskim natjecanjima. Sedam pobjeda u osam utakmica kod kuće daje Romi veliki mentalni poticaj pred ovaj susret.

U isto vrijeme, Leverkusenu treba odati veliko poštovanje za pobjede u Monacu, Ferencvarosu i Union Saint-Gilloiseu, koje su došle u vitalnim uzvratnim utakmicama nakon što Nijemci nisu uspjeli pobijediti kod kuće u prvoj utakmici. Stoga je ovo momčad koja zaslužuje veliko poštovanje za način na koji su igrali.

Unatoč relativno lošim rezultatima u zadnje vrijeme, Roma još uvijek stvara šanse i mislim da će imati dovoljno za postizanje barem jednog gola protiv Leverkusena koji je u Bundesligi igrao uzastopne utakmice bez golova u gostima. Rani gol je izvukao Leverkusena u gostima protiv Saint-Gilloisea, a mislim da ga mogu postići i ovdje. Stoga mi se najviše sviđa oklada na to da oba tima daju gol po kvoti 1.95 u bet365 kladionici.

Sva četiri posljednja međusobna susreta između ova dva tima završila su sa golovima na obje strane terena: 3-2, 4-4, 1-1, 3-1.

Roma: Patricio; Mancini, Cristante, Ibanez; Zalewski, Matic, Wijnaldum, Spinazzola; Pellegrini, Dybala; Abraham

Bayer Leverkusen: Hradecky; Kossounou, Tah, Hincapie; Frimpong, Andrich, Tapsoba, Bakker; Diaby, Adli, Wirtz

Screenshot_59.png

(Koeficijenti 11.5. u 14:20 CET) 

Nekako sam snervan jer me City bacia u utrak, ali sreća Inter me vratio u život. Mislim da će Juve slavit sa jedan razlike dok za ostale parove stvarno mislim da može biti svašta iako bih dao prednost Fiorentini i West Hamu. Roma - Leverkusen je utakmica koja može otić 0:0, a može i 4:4

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use