Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 10.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.5. u 19:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej kolege

Magija kockanja i bordela je u tome sto kladionice i bordeli samo nude svoju ponudu. Oni nikoga nista ne teraju. Ako vam se ponuda svidja, prihvatite je, ako vam se ne svidja, dovidjenja. Ako to nije posteno, ja stvarno ne znam sta ljudi drugo ocekuju.

Odmah da kazem, da ne znam da lì ce moji predlozi proci, jer se radi o ponudi na ljude od krvi i mesa, da ne kazem, o ponudi na budaletine. Kladionice nude, meni se svidja ponuda, dakle pristajem da padnem.

Dzenan Musa, Real Madrid, trojke na mecu, over 1,5 (Musa ce ubaciti barem dve trojke na mecu) kvota 2,10

Yam Madar, Partizan, poeni na mecu, over 5,5 (Madar ce ubaciti vise od 5 poena), kvota 1,71

Imam i predloge za kolege koji igraju sa zeninim novcem, dakle predloge koji bi lako mogli da prodju, ali ako ne prodju, boli vas qurac, novac ionako nije vas. Te predloge cu poslati poslepodne, posto mi treba jos malo vremena da razmislim, da ne padnete.

Inace, ova dva predloga od gore nisu za double, oba zajedno, vec za single, ili da ih vezete sa jedinicom na Bayern ili Feyenoord u njihovim utakmicama za weekend. Feyenoord ako pobedi, slavice i matematicki titulu na svom terenu.

Predlog kladjenja na igrace na mecu Real Madrid vs Partizan, Euroleague, ali samo za kolege koji se klade sa zeninom karticom.

U ponudi za igrace, ima preko trideset opcija za kladjenje, a problem je sto se meni igraju sve, ili me barem sve privlace i vuku za kladjenje. Sa jedne strane, me vuce sve iz ponude, a sa druge strane, razum mi kaze da bi stvarno bio seljak da sve odigram. 

U poslednjoj utakmici, u Beogradu, Partizan je igrao prakticno bez bekova, kljucnog igraca Puntera, i veoma bitnog Avramovica. Moja mudra procena je bila da cu se kladiti na ostale igrace na spoljnim pozicijama Partizana, racunajuci da neko mora dati tih dvadesetak-tridesetak poena koji nedostaju. Tako sam i odigrao poene i trojke na kompletnoj spoljnoj liniji, i na svima sam pao, dakle, nijedna igra na poene, ili trojke nije prosla. Cela spoljna linija Partizana je odigrala skandalozno, Nunnaly dva poena, Madar sest poena, Exum sest poena ... tako da sam pao da me je sve bolelo. 

Danas se igra peta, odlucujuca utakmica, dakle "prolazis" ili "ispadas", realna kvota na jedinicu bi trebala da bude 1,20 kao sto je i bila tokom regularnog dela sezone, ali kladionice, kao i ja ocekuju da bi moglo biti svasta. Moj rezon je da spoljna linija Partizana ne moze odigrati losije, pa cu se ponovo inatiti sa njima. Isti je slucaj i sa igracima Reala na spoljnim pozicijama, koji su odigrali kriminalno, a igracu ih zato sto se nadam da je nemoguce da odigraju jos gore, pogotovo sto na spoljnim pozicijama nece igrati odlicni Deck.

Dakle, predlozi su samo za igranje sa zeninom karticom, nikako sa vasom

Nunnaly, over 1,5 trojka, kvota 1,86

Hezonja, over 1,5 trojka, kvota 1,86

Musa, over 13,5 poena na utakmici, kvota 1,86

Nunnaly, over 8,5 poena, kvota 1,80

Exum, over 9,5 poena na utakmic, kvota 1,86i

Lessort, over 6,5 skoka na utakmici, kvota 1,86 

Milan - Inter 2 (2.50) ili X2 (1.36) ili obje ekipe po 2+ kartona (1.40) bet365

Prošlo je mnogo vremena otkako je Milan bio u polufinalu bilo kakvog europskog natjecanja, a sada imaju zadatak pobijediti gradske rivale Intera za mjesto u finalu Lige prvaka. Ova dva tima su također u borbi za plasman među prva četiri tima u Seriji A, te imaju priliku da se vrate u Ligu prvaka sljedeće sezone bez potrebe da osvoje ovo natjecanje. 

Milan je uživao u relativno dobrom nizu u Ligi prvaka ove sezone. Pobijedili su Napolija u četvrtfinalu, dok je pobjeda od 1-0 na San Siru bila ključna i u pobjedi protiv Tottenhama u osmini finala. Milan je dobio četiri od posljednjih pet utakmica koje su odigrali na ovom stadionu u Ligi prvaka.

Rossoneri su neporaženi u devet utakmica u svim natjecanjima, ali pet od tih devet susreta završilo je remijem. Ekipa je pobijedila 2-0 ovdje protiv Lazija prošlog vikenda, što je bila njihova šesta pobjeda u zadnjih devet utakmica kod kuće u svim natjecanjima. Rafael Leao je upitan za ovaj susret.

Posljednji talijanski klub koji je osvojio Ligu prvaka bio je Inter i to 2010. godine. Ove sezone su uložili mnogo više truda u Ligu prvaka nego u Seriju A, gdje se bore za plasman među prva četiri tima, dok se također pripremaju za finale Coppa Italije.

Ovo je ogromna utakmica za Inter bez obzira tko je protivnik, ali nema sumnje da važnost raste znajući da igraju protiv svog gradskog rivala. Pobjede nad portugalskim klubovima Portom i Benficom dovele su Inter do ovog polufinala. Gosti su dobili tri od pet utakmica odigranih na San Siru u Ligi prvaka.

Inter je izgubio jednu od zadnjih deset utakmica u svim natjecanjima, dok su pobijedili pet uzastopnih utakmica pred ovog polufinale. Na domaćem terenu nisu ostvarili pobjedu u četiri utakmice u svim natjecanjima, ali su pobijedili Juventusa i Lazija u posljednjih nekoliko susreta odigranih na ovom stadionu. U ovom susretu se očekuje da neće nastupiti Robin Gosens i Milan Skriniar.

Ovdje Interu moram dati malu prednost s obzirom na njihovu formu sa pet uzastopnih pobjeda, dok su također bili bolji u međusobnim omjerima protiv Milana. Dodajte tome i činjenicu da je Inter pobijedio posljednja dva derbija koje su igrali ove sezone i to bez primljenog gola. Ako tu dodamo i neigranje Rafaela Leaoa, lako je vidjeti zašto je Milan autsajder.

Koeficijent na pobjedu Intera iznosi 2.50 u bet365 kladionici, međutim, za one koji žele nešto sigurnije možete probati i X2 na Inter po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Inter povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat.

S obzirom da je ovo gradski derbi, te skoro uvijek bude mnoštvo žutih kartona, vjerujem da ćemo i ovdje gledati nešto slično, pogotovo jer su ulozi ogromni. Siguran sam da će biti varnica na terenu, te očekujem barem po 2+ kartona na obje strane terena po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 kladionica računa crveni karton kao dva žuta.

AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Krunic; Diaz, Bennacer, Saelemaekers; Giroud

Inter: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Lukaku

Screenshot_52.png

Screenshot_53.png

Screenshot_51.png

(Koeficijenti 10.5. u 14:26 CET) 

I jos samo ovo, za kraj. Meni je  over 1,5 trojka na Dzenana Musu zaista ponuda proleca. Ali, ko god na Forumu polozi novac na njega, pogotovo tesko zaradjen novac, treba da zna, da je ulaganje novca u Musu, isto kao i ulaganje u Dzumhura. Iste su pameti, isto im je razmisljanje, isto su mentalno stabilni, a i oblik lobanje im je isti.

prije 19 sati, IzudinB said:

Milan - Inter 2 (2.50) ili X2 (1.36) ili obje ekipe po 2+ kartona (1.40) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Prošlo je mnogo vremena otkako je Milan bio u polufinalu bilo kakvog europskog natjecanja, a sada imaju zadatak pobijediti gradske rivale Intera za mjesto u finalu Lige prvaka. Ova dva tima su također u borbi za plasman među prva četiri tima u Seriji A, te imaju priliku da se vrate u Ligu prvaka sljedeće sezone bez potrebe da osvoje ovo natjecanje. 

Milan je uživao u relativno dobrom nizu u Ligi prvaka ove sezone. Pobijedili su Napolija u četvrtfinalu, dok je pobjeda od 1-0 na San Siru bila ključna i u pobjedi protiv Tottenhama u osmini finala. Milan je dobio četiri od posljednjih pet utakmica koje su odigrali na ovom stadionu u Ligi prvaka.

Rossoneri su neporaženi u devet utakmica u svim natjecanjima, ali pet od tih devet susreta završilo je remijem. Ekipa je pobijedila 2-0 ovdje protiv Lazija prošlog vikenda, što je bila njihova šesta pobjeda u zadnjih devet utakmica kod kuće u svim natjecanjima. Rafael Leao je upitan za ovaj susret.

Posljednji talijanski klub koji je osvojio Ligu prvaka bio je Inter i to 2010. godine. Ove sezone su uložili mnogo više truda u Ligu prvaka nego u Seriju A, gdje se bore za plasman među prva četiri tima, dok se također pripremaju za finale Coppa Italije.

Ovo je ogromna utakmica za Inter bez obzira tko je protivnik, ali nema sumnje da važnost raste znajući da igraju protiv svog gradskog rivala. Pobjede nad portugalskim klubovima Portom i Benficom dovele su Inter do ovog polufinala. Gosti su dobili tri od pet utakmica odigranih na San Siru u Ligi prvaka.

Inter je izgubio jednu od zadnjih deset utakmica u svim natjecanjima, dok su pobijedili pet uzastopnih utakmica pred ovog polufinale. Na domaćem terenu nisu ostvarili pobjedu u četiri utakmice u svim natjecanjima, ali su pobijedili Juventusa i Lazija u posljednjih nekoliko susreta odigranih na ovom stadionu. U ovom susretu se očekuje da neće nastupiti Robin Gosens i Milan Skriniar.

Ovdje Interu moram dati malu prednost s obzirom na njihovu formu sa pet uzastopnih pobjeda, dok su također bili bolji u međusobnim omjerima protiv Milana. Dodajte tome i činjenicu da je Inter pobijedio posljednja dva derbija koje su igrali ove sezone i to bez primljenog gola. Ako tu dodamo i neigranje Rafaela Leaoa, lako je vidjeti zašto je Milan autsajder.

Koeficijent na pobjedu Intera iznosi 2.50 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici, međutim, za one koji žele nešto sigurnije možete probati i X2 na Inter po kvoti 1.36 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Inter povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat.

S obzirom da je ovo gradski derbi, te skoro uvijek bude mnoštvo žutih kartona, vjerujem da ćemo i ovdje gledati nešto slično, pogotovo jer su ulozi ogromni. Siguran sam da će biti varnica na terenu, te očekujem barem po 2+ kartona na obje strane terena po kvoti 1.40 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa crveni karton kao dva žuta.

AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Krunic; Diaz, Bennacer, Saelemaekers; Giroud

Inter: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Lukaku

Screenshot_52.png

Screenshot_53.png

Screenshot_51.png

(Koeficijenti 10.5. u 14:26 CET) 

Jedino kartoni nisu ispoštovali. Nadam se da ste ispratili pobjedu Intera sinoć :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use