Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.5. u 19:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Najava petih, odlucujucih utakmica Euroleague

Magiju kosarke mogli ste da vidite i u tome sto je u obe lige Poslednje Sanse, od prvih osam predloga koji su objavljeni, cak pet bilo iz kosarke, i to sve iz same zavrsnice Euroleague. A sa druge strane smo imali meceve Real Madrid vs ManCity, ili Milan vs Inter … cccccc. Zivela kosarka, najlepsa sportska igra na svetu, zivele kolege koje prate, vole i klade se na ovu prelepu sportsku igru

Da ponovim josjednom, u ovom doigravanju smo imali prilike da vidimo zasto je kosarka najlepsa sportska igra na svetu. Imali smo prilike da vidimo dvorane ispunjene do poslednjeg mesta, preokrete, iznenadjujuce rezultate, pobede u gostima, odlucujuce poene u poslednjim sekundama, nemoguce suteve, trenerske minijature i remek dela, na kraju imali smo prilike i da gledamo odlicnu tucu. Dakle, bilo je za svakoga po nesto, a najvise je bilo uzbudjenja, strasti, entuzijazma, drame i horora, bilo je svega onoga sto u glupom fudbalu mozete samo da sanjate.

U tri od cetiri utakmice doigravanja se igraju odlucujuce, pete utakmice, jer je u svakoj bilo moguce da neka ekipa pobedi u gostima, za razliku od na primer, Psg-a, koji ne da nije imao sanse da pobedi u gostima, vec nije bio u stanju da ima vise od jednog suta u okvir gola, i to na najvaznijoj utakmici sezone. Nikada nije bilo lako pobedjivati u Istanbulu, Tel Avivu, Beogradu ili Madridu, pa su ekipe ipak pobedjivale, sto samo govori koliko je kosarka zdrav sport.

Kao sto svi vec odavno znamo, nema boljeg kolege od mene, koji ce najaviti poslednje, odlucujuce utakmice zavrsnice Euroleague, utakmice koje odlucuju koje ekipe odlaze na FinalFour.

Monaco vs Maccabi

NoBet u svakom slucaju. Tezak mec za kladjenje, ekipe su nakrcane crncima, kao nijedne druge, a sto je jos gore, crnci u obe ekipe carine loptu i nosioci su u svojim ekipama, pa ako neko sa Foruma zeli da ulozi svoj novac na ovoliko crnaca u oba rostera, bolje meni da uplati, a ja cu ga isplatiti ako pogodi.

Olympiacos vs Fenerbahce

Sta reci o ovom spektaklu, osim da igraju grci i turci, a samo jedna ekipa prolazi dalje. Kada bi postojala opcija “prekid meca”, mozda bi to bila najbolja opcija za kladjenje. I u ovom medjusobnom susretu smo imali prilike da vidimo magiju kosarke kao sporta, i sve ono sto kosarku cini prelepom igrom. Za one koji ne prate kosarku, ovo je mec poput dvoboja izmedju ManCity i Real Madrida. Dakle, ako bi u kladjenje ukljucili samo razum, Olympiacos bi morao da prodje dalje, kada bi se igralo na papiru, a ne parketu. Cele sezone su bili stabilni, konstantni, igrali su timski i pametno, vise nego bilo koja ekipa Euroleague, imaju najmanje crnaca od svih ostalih ekipa, imaju pakleni domaci teren, i bas kao i ManCity, ako gledate celu sezonu, a ne samo jednu utakmicu, oni bi morali da prodju dalje. Osim toga, po kladionicama su drugi favoriti za osvajanje Euroleague, odmah iza Barcellone (kvota 3,00) po kvoti od 4,50. Fenerbahce me je oborio dva puta u Poslednjoj Sansi, majku im yebem crnu, oni nisu ekipa koju bi trebalo bilo koji kladionicar da prati. U jednoj, suvoj utakmici, ako odigraju kao dopingovani, mogu bilo koga da dobiju, ali bi mogli i da izgube od nas sa Foruma, pod uslovom da sve lopte idu na mene. Fenerbahce je ekipa u stvaranju, oni ce narednih godina svakako biti ekipa za izbegavanje, imaju odlicnog trenera, a bice jos bolji kada otpuste tri-cetiri budaletine iz rostera. Inace, oni su skupili najvece crne budaletine na jednom mestu, koje su imali na trzistu u trenutku kada su kupovali igrace, a cela sezona im moze stati u tome, na koji nacin su u doigravanju naleteli bas na Olympiacos, za njih najgoreg moguceg protivnika. Teorija kaze prolazi Olympiacos, a praksa kaze da je u jednoj, suvoj utakmici sve moguce. Da nema utakmice Real Madrid vs Partizan, ovaj mec bi me najvise ispunjavao entuzijazmom, a najvise bi igrao neverovatne ponude koje ima samo veliki bet365 da Olympiacos moze da izgubi do tri ili cetiri razlike po kvoticama od 1,30-1,20

Real Madrid vs Partizan,

Sta god da se desi na ovom spektaklu, ko god da pobedi ili prodje dalje, imacemo priliku da prisustvujemo istoriji kosarke u Euroleague. Ako pobedi Partizan i prodje dalje, bice to prvi put u istoriji da je jedna ekipa prosla u petoj, odlucujucoj utakmici, i to u gostima, posto je u dosadasnjoj istoriji Euroleague, bilo petnaest odlucujucih, petih utakmica, i u svih petnaest su pobedili domacini. Osim toga, ako pobedi Partizan, proci ce dalje nakon sto je tri puta uzastopno pobedio u sred Madrida, zbog cega bi nekoga trebalo uhapsiti u Realu. Ako pobedi Real Madrid, opet cemo prisustvovati istoriji, jer bi to bilo prvi put da se jedna ekipa izvukla nakon 0:2 u prve dve utakmice kod kuce. Sta god da se desi, tesko da ce se ekipa koja izgubi lagano oporaviti od ovakvog ispadanja. Inace, od sva cetiri polufinalna meca, ovaj duel je bio najludji, najspektakularniji, najstresniji, najnepredvidljiviji, najgledaniji i najstrastveniji. Bio je to dvomec gde su padale sve prognoze, gde se igralo otvorenog garda, gde su padale sve trenerske postavke, i gde su odlucivali sitni detalji, jedan skok, jedan sut, ili jedna greska. Bio je to dvomec, gde je bilo tesko gledati utakmice, jos teze prognozirati nesto, a najteze je bilo kladiti se.

U svih cetiri utakmica izmedju Reala i Partizana su prosli umereni overi na kliznim granicama, u dve od cetiri su prosli overi preko osnovne granice, a u dve utakmice, osnovni overi nisu dosli za tri poena. Utakmice su zavrsene 87:89, 80:95 (prekinuta), 80:82, 78:85 sto zanci da su sve cetiri utakmice prelazile preko 162 poena na mecu, a u svim utakmicama, osnovna granica je bila 165,5 ili 166,5 poena na utakmici. Obe ekipe igraju ultra-ofanzivno, ali iz potpuno drugacijih razloga. Real Madrid jer ima takvu ekipu, a i ekipu u kojoj nema reda i discipline, dok je Partizan morao tako da igra, s'obzirom na tip igraca kakve ima. U sve cetiri utakmice smo imali prilike da vidimo razliku u kvalitetu na klupama obe ekipe, koje su i dovele do toga da je Real Madrid morao da spasava zivu glavu u dve utakmice u Beogradu. Chus Mateo, trener Reala, uopste nije los trener, ali nije u stanju, u ovom trenutku, i na ovakvim utakmicama, da vodi Real Madrid do onoga gde bi im bilo mesto, a to je lagano osvajanje Euroleague. Pa ipak, to kako su se oni dovukli do povratka u Madrid, na odlucujucu, petu utakmicu, ce svakako uci u sve trenerske knjige.

Evo i mojih predloga za kladjenje na ovoj utakmici, a ima ih barem deset, ali sam teskim odricanjem, ipak odabrao ovih pet.

klizni handicap od 4,5 na Real Madrid kod velikog bet365 po kvoti od 1,20

Da ne poverujete da samo veliki bet365 i kladionica bwin nude ovo u ponudi, i da se uopste ne boje ako izgube pare. Dozvoliti da morate da platite 20 procenata od ulozenog, kockarima koji su igrali da Real Madrid, petu odlucujucu utakmicu moze da izgubi do cetiri razlike, mogu sebi da dozvole samo najvece kladionice na svetu. Inace, uopste nisam siguran da je nemoguce da Real Madrid ne prodje dalje, ali na ovoj igri bih uvek pristao da padnem i izgubim novac. Inace, tokom cele sezone u Euroleague, Real je tek cetiri puta izgubio kod kuce, dok ih je samo Partizan dva puta uzastopno odvalio.

Real Madrid daje vise od 77 poena na utakmici, kvota 1,21 kod bet365

Real Madrid je Partizanu dao 87, 80, 80 i 85 poena, a igrali su kao qurci. Ovo sto su dali Partizanu je jos i malo koliko su poena davali tokom sezone, a sto mozete proveriti sa nekoliko klika. Ovde ako padnem, onda neka ide i zivot i kockanje u qurac.

Klizne granice na over poene, sto nize to bolje.

Osnovna granica na over je 167,5 a klizne granice do 155,5 su mnogo bolje kod kladionice bwin nego kod velikog bet365. Kvote za klizne granice su sramno male, ali barem mene nikada nicega nije bilo sram, odnosno ne postoji toliko mala kvota, za koju bi me bilo sram da igram.

Yam Madar, poeni

U poslednjoj utakmici sam igrao poene na komletnoj spoljnoj liniji igraca Partizana, jer su igrali bez kapitena i najboljeg igraca, a i drugi bek, Avramovic im je bio povredjen, a koji je izuzetno bitan igrac. I na svim poenima sam pao, jer je kompletna spoljna linija odigrala kao qurcem da su sutirali. Danas se inatim, odnosno ne verujem da bekovi mogu toliko lose da sutiraju, koliko sam spreman da ih cekam. Kvote na poene igraca jos nisu izasle, ali sve preko sest poena Madara cu silovati, a posto ocekujem granicu od sedam ili osam poena, tu cemo videti kako stojim sa novcem.

Dzenan Musa, vise od jedne trojke na mecu.

Cim sam najbolji kockar na Forumu, znaci da se razumem u kockanje, zar ne? A ako se razumem u kockanje, znaci da sam odgledao neke utakmice u zivotu. E pa, u zivotu nisam nikada video da je neki igrac odigrao losije nego Dzenan Musa ovu seriju. Ono sto je on igrao, ne samo da je bruka, vec su se pojavile sumnje da je primio neke pare, posto je nemoguce da neko odigra onako neodgovorno, bezobrazno i bahato. Inace smatram da je Musa igracina, to smatra i trener Reala koji ga trpi i po cenu ispadanja, ali da mu je potrebno mnogo vise secenja, i odlazaka na klupu po kazni, jednom recju potreban mu je trener starog kova da ga usmerava, a najpotrebniji mu je psiholog. Na poslednjoj utakmici, granica za trojke na toj budaletini je bila neverovatnih 1,5 trojka na mecu po kvoti od 1,85 sto ako kladionice ponove ce biti za rasprodaju imovine. Ako kladionice ponove granicu od 1,5 trojke na mecu Dzenana Muse, znajte da sam od cetvrtka najbogatiji kolega na Forumu. Inace, Musa je na poslednjoj utakmici dao jednu trojku jos u prvom poluvremnu, i onda je sve promasio do kraja utakmice.

Real Madrid - Manchester City Over 2.5 i oba daju (1.95) bet365

Sve je spremno za još jednu nevjerojatnu večer u Madridu pod blještavim svjetlima Santiago Bernabeua, gdje će Real Madrid i Manchester City igrati na najvećoj utakmici ove sezone, točno godinu dana nakon njihovog uzbudljivog susreta u ovoj fazi Lige prvaka. Manchester City putuje u španjolsku prijestolnicu na prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Obje su momčadi ostvarile tijesnu, ali vrlo važnu pobjedu od 2-1 za vikend kako bi dodatno podigle raspoloženje uoči prve utakmice u Europi. Carlo Ancelottti je u subotu nadogradio svoju vitrinu sa trofejima kada su njegovi igrači pobijedili Osasunu sa 2-1 u finalu Kupa kralja.

Rodrygo je tom prilikom bio madridski heroj sa dva postignuta gola. Brazilac je ove sezone često postizao golove, uključujući i drugu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja na Bernabeu.

Manchester City je, s druge strane preživio kasni napad Leedsa prije tri dana, a tom prilikom je Ilkay Gundogan propustio priliku postići svoj prvi hat-trick u karijeri. Pep Guardiola je bio ljut na Erlinga Haalanda, jer je dopustio svom kapetanu da šutira penal kojeg je promašio. Međutim, City je do kraja utakmice uspio zadržati vodstvo i ostvariti vrlo važna tri boda. Sada imaju 15 pobjeda i remi u posljednjih 16 utakmica u svim natjecanjima.

Real Madrid će biti bez suspendiranog Edera Militaa, dok je nastup Nathana Akea pod upitnikom za goste nakon problema sa tetivom Nizozemca u utakmici protiv Leedsa za vikend.

Obje momčadi općenito imaju najbolje napade na svijetu u ovom trenutku i obje je prilično lako slomiti u obrani u posljednjih nekoliko mjeseci. Stoga ovdje idem sa više od 2.5 gola na utakmici, te vjerujem da će obje ekipe postići po gol po kvoti 1.95 u bet365 kladionici. Ako igrate na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima, ne zaboravite da nam bet365 kladionica automatski računa okladu dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike bez obzira na krajnji rezultat.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga; Valverde, Kroos, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Akanji; Stones, Rodri; Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish; Haaland

Screenshot_47.png

(Koeficijenti 9.5. u 12:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej @furyshaa

Kada budes imao vremena, napisi svima nama, da lì ces i ti podrzati ManCity da prolazi dalje? Cela Evropa, kao i kladionice tretiraju Real Madrid kao da je Tekstilac iz Dervente, cim prolaz gradjana kvotiraju sa 1,25 a prolaz dalje Reala sa 3,50. Da lì si i ti medju njima, pa mislis da ce gradjani lagano u finale i jos lakse di pehara?

@LeonardoDrugi Maksuz sam odvojio vrijeme da ti odgovorim iako ga zaista nemam zadnjih dana. Real po meni nije ni sekunde impresivan kao što pojedini portali misle i što se ovog tiče, slažem se sa kladionicama. I ja bih dao prednost City-u u ovom dvomeču ali definitivno ne ovoliku koliku daje Premier kladionica gdje imamo prolaz City-a po tečaju od 1.30. Mislim da je to malo pretjerano.

Pretjerano iz razloga što je Real utrpao 5 komada Liverpoolu i to u gostima i uz sve to, nakon što su gubili 2:0. Pobjedili su Chelsea i kući i u gostima sa 2:0 mada mi to nije neko mjerilo. Zašto to kažem? Kažem samo iz razloga što da je neka druga ekipa bila, Real bi u drugoj utakmici, u prvom poluvremenu već gubio 3:0.

U ligi su 3., 14 bodova iza Barcelone i 1 bod iza Atl. Madrida.  Razlog tome je činjenica da je Barcelona primila svega 11 golova dok je Real primio 32. Atl. Madrid je primio 26, Sociedad 29. Zabija Real Madrid puno, to stoji, ali mnogo i primaju. Čak bi primali i puno više da nemaju neku kuratu sreću. 

Kada smo kod kurate sreće Reala, sjetio bih se prošle godine i duela između ove dvije ekipe. Epski duel kod Građana gdje je City uzeo 4:3 pa onda ona utakmica u Madridu. City napada konkretnije, bolji je i povede. De Bruyne maši, Foden maši da bi Real u 90. i 91. minuti okrenuo i izborio produžetke gdje prolazi. Sve to stoji, Real Madrid je to, kraljevski klub, bla bla bla, ali nije baš ni City Sloga iz Vakufa.

Zaista ne bih da pretjerujem ali mislim da je City u ovom trenutku bolja ekipa. Deklasirali su Leipzig 7:0, izbacili Bayern i mislim da će ovdje proći. Nisam toliko siguran u kvotu od 1.30 jer mislim da je izrazito mala za prolaz City-a ali uzeti tečaj od 2.50 za pobjedu City-a večeras, to svakako moram. 20 utakmica su bez poraza, 3 nerješena i 17 pobjeda. Haland mašina, De Bruyne ponovo igra u najboljoj formi. 

City ima sve u svojim rukama i u ligi, pobjedili su Arsenal sa 4:1 iako je moglo biti pa bar 7:1, rutinski rješavaju utakmice sad za sad. Trenutno su prvi sa bodom više ali i utakmicom manje u odnosu na Arsenal i čisto sumnjam da će to prokockati. 

Najiskrenije se nadam vrhunskoj utakmici, onoj koju nismo dobili u duelu Bayerna i Citya, utakmici koju nismo dobili od Bayerna i PSG-a. Nadam se utakmici sa više od 2.5 gola mada sam na večini listića odigra više od 1.5 po tečaju od 1.25 i mislim da je to veoma prolazno ako uzmemo u obzir kako obje ekipe igraju. Ne može se ni City baš pohvaliti odbranom a znamo kako ubojit Real može biti.

Sve u svemu, prolaz Citya po tečaju od 1.30 nikada ne bih odigrao, što zbog male kvote što zbog Reala jer nakon svega, ovo je njihovo takmičenje što bi se reklo.

Lično sam odigrao više od 1.5 gola po tečaju od 1.25, dok na par listića imam i više od 2.5 gola ćemu se iskreno najviše nadam.

Također, imam u singlu City i na par listića x2.

Sretno nam svakako.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use