Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

67. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 25.4. - 27.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 67. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_25.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Real Madrid vs Partizan, Euroleague, klizna granica na over poene, 153,5 po kvoti od 1,22 kod kladionice bwin

68CBF89A-20D2-4562-BD53-BE19F3FE1154.jpeg.8fb93272248bed591cf7d6ee8e896e91.jpegSamo da napisem da svako ko ima racun kod bwin ne bi smeo da propusti ovaj dar sa neba. Ovo ili je greska, ili su ovi iz bwin humanitarna organizacija. Mislim da ce ova ponuda biti sklonjena za manje od pola sata. Predlazem svim kolegama over na ovom mecu, sve do 156,5-157,5 iako bi i osnovna granica od 166,5 mogla lako da se predje. 

Izgleda da ovi iz bwin kladionice prate Poslednju Sansu. Tek je 15.30. a moj izbor je vec povucen iz ponude. Pristajem i na vecu granicu od 155,5 koja takodje nije realna. 

Ako mi se ne priznaje prvi predlog koji je vec sklonjen iz ponude, postavljam drugu granicu od 155,5 poena po kvoti od 1,25 a to sve radim jer sam gospodin.

29EC0C69-ABE3-400C-860D-26E438FBB524.jpeg.689e7adcd7481976e74e1fd533e6ac56.jpeg

NOGOMET | Plymouth - Bristol Rovers | 1 bilo koje poluvrijeme (1.22) bet365

Plymouth se bori za prvu poziciju sa Ipswichom. Imaju samo jedan bod prednosti na vrhu i ovo je must Win utakmica za njih sa još samo tri kola preostala do kraja sezone. Odlični su na domaćem terenu i najbolja su momčad kada igraju pred svojim navijačima ove sezone sa 55 osvojenih bodova u 21 utakmici na domaćem terenu. Ostvarili su 18 pobjeda, remi i dva poraza na svom stadionu do sada. Na drugoj strani Bristol osigurao opstanak i nalaze se na 15. poziciji, te nemaju više zašto igrati osim za svoj ponos. Stoga očekujem pobjedu Plymoutha barem u jednom poluvremenu po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_27.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use