Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 27.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Četvrtak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.4. u 23:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Najava zavrsnice Euroleague (drugi deo)

Monaco, kvota da osvaja Euroleague, sa prvobitnih 8,00 nakon prve utakmice porasla na 12,00

Cim sam ih ostavio za drugi dan najave, znaci da me uopste ne interesuju, niti izazivaju u meni entuzijazam u kladjenju. Razlog su naravno krvna zrnca, gde su na poziciji bekova sva petorica crnci, gde su na poziciji krila, sva petorica crnci, i gde su od tri centra dvojica crnci. Jednostavno, ne volim takve ekipe, ne pratim ih, ne kladim se na njih, za mene kao da ne postoje. Dvanaest crnaca, plus najveca budaletina u istoriji evropske kosarke Mike James, za to stvarno treba imati stomak, pa voleti ili se kladiti na takvu ekipu. Ako cemo posteno, oni su zaista imali dobru sezonu, cele sezone su bili stabilni, cele sezone su drzali nivo, a to je uvek medju prve cetiri ekipe na tabeli, a kao cetvrti su i zavrsili. Svakako da imaju dobar roster, dobrog trenera, igrali su dobru kosarku, ali to ne znaci da moram i da se kladim na njih. Ono sto je obelezilo njihovu sezonu jeste dobar pocetak, dobar srednji deo sezone, i sasvim pristojan kraj, a apsurd je da su najveci problem u sezoni imali u sopstvenim redovima, a ne sa protivnicima. U toku sezone su suspendovali Mike Jamesa i pravo je cudo kako je trener Obradovic izdrzao vise od pola sezone sa njim. U tom periodu, kada je ta budaletina suspendovana, su i igrali svoju najbolju kosarku, mrzi me da se secam. Imali su tek jedan, ili nijedan poraz u tom periodu bez njega. Ne volim crnce, ne volim takve ekipe, ne volim Monaco, ne volim Asvel, nema u meni entuzijazma za kladjenje na takve ekipe, ne interesuje me previse ni kladjenje na Maccabi, pa je za mene ovaj cetvrtfinalni mec NoBet, a posebno sam se iznenadio kada ga je kolega @noja57 uzeo kao svoj izbor za Poslednju Sansu, sto je, mislim, bila greska, jer je bilo mnogo privlacnijih parova poput ManCity-a ili utakmice Real Madrid vs Partizan ili Barcellona vs Zalgiris. Ako neko zeli da prati ovaj cetvrtfinani par, moj utisak je da ce to biti duga serija, ne verujem da je moguce da se zavrsi u samo tri meca, a uopste me nije iznenadilo sto je Monaco vec prvu utakmicu izgubio, i to kod kuce, kada vidite koliko i jedna i druga ekipa ima crnaca. Dakle, do kraja serije NoBet.

Maccabi, kvota da osvajaju Euroleague, sa prvobitnih 12,00, nakon prve utakmice pala na 6,50

Maccabi je najlakse predstaviti. Jednom u zivotu napisete najavu sezone, memorisete je negde na kompjuteru, i onda samo prepisujete iz godine u godinu. Dakle, za izraelce uopste ne postoji druga kosarka osim americke, i tako je vec sto godina. Imaju para kao blata, pred pocetak sezone vide sta ima na trzistu, imaju svoje ljude po celoj Americi, i svake sezone kupe po deset amera, daju ih treneru i kazu mu da sada moze da pocne da pravi od njih skladnu i uigranu celinu. Ni amerima uopste ne pretstavlja problem dolazak u Israel. Klima je blaga, internet konekcija savrsena, ljudi u Israelu govore engleski, ima i McDonalds, ima i Pizza Hut, ne kasni se sa placanjem, israelska liga je dovoljno slaba da kolena ne moraju da se okrvave ... dakle uvek je bolje doci u Israel, nego u Spaniju, najtezu evropsku kosarkasku ligu, zar ne? Od Maccabija se trazi rezultat, dakle uvek postoji pritisak, ali ako nesto podje po qurcu, uvek postoji sledeca sezona, da se opet pokusa, pa sledeca, pa sledeca … Kako su se skupili, tako su i igrali ove sezone, bilo je gore-dole, bilo je uspona i padova, igrali su dobro kod kuce, pa su onda gubili na strani od svakoga ko je hteo da ih pobedi, pa onda opet gore, pa dole i tako se i zavrsila sezona, na petom, odlicnom mestu. Inace, u jednom delu sezone je delovalo da ulazak u Top 8 mogu samo da sanjaju. Krvna zrnca, devet cnaca sto je za Maccabi jos i malo. Sto se mene tice, NoBet do kraja zivota, dosta mi je sto sam padao na crncima iz Bayerna (fudbal) koji ih nikada u svojoj istoriji nije imao, ne vidim ni jedan jedini razlog da se kladim na ovaj cetvrtfinalni par gde igraju dvanaest crnaca protiv devet, a igra i Mike James

Fenerbahce, kvota da osvajaju Euroleague 15,00

Da im yebem majku u pic*#*ku, svima u Fenerbahceu, pocev od igraca, pa do tetkica koje otpusavaju wc solje u klubu, kada su me oborili dva puta u Poslednjoj Sansi. Fenerbahce je sve ono sto ne mogu da podnesem u sportu, kao da su skupljali najgore (po karakteru) igrace na svetu, kao da im je to bio cilj. Prepotentni, nadobudni, bahati, bezobrazni, polupismeni, neobrazovani, glupi, nezainteresovani, igraju samo kada su motivisani, yebao sam im crnu majku u pic*#*ku. Oni svakako imaju roster za odlazak na FinalFour, tako su pravili ekipu za ovu sezonu, odlicno su popunjeni na svim pozicijama, imaju jednog od tri najbolja trenera u Evropi, ali sta im to vredi kada su grupa gradjana. Zbog skandaloznih i sramnih igara sa krsevima od timova, mene su rusili u Poslednjoj Sansi, majku im yebem, ali su zato sada i primorani da prolazak dalje traze protiv najbolje ekipe Olympiacosa, pa jos u Grckoj, pa ko ih yebe kada su budaletine. Cela njihova sezona se moze opisati samo u jednoj recenici. U drugom delu sezone, su zeleli da se pojacaju, znajuci da ce imati problema, pa su doveli Tyler Dorsy-a, najgori moguci izbor u istoriji kosarke, budaletinu koju su u Nba otpustili a da nisu ni trepnuli. Krvna zrnca, devet crnaca, ali najgorih. NoBet do kraja zivota, dao Bog da se ugasili jos juce. Ako cemo posteno, bio bi red da kazem i nesto pozitivno o tim budaletinama. Tokom cele sezone su imali problema sa povredama, nijedna ekipa u Euroleague nije imala toliko problema sa povredjenim igracima. Oni su ekipa u stvaranju, u narednih tri godine njih vidim u FinalFoour, i to u borbi za titulu, ali tek nakon sto bude radila metla.

Zalgiris, kvota da osvajaju Euroleague 26,00

Jesu domacini FinalFoura, ali je analiza njihovog tima obicno gubljenje vremena. Kvota je 26,00 a Barcellona je jos pre deset dana pustila u prodaju ulaznice za FinalFour, pa bi to i bila moja analiza za Zalgiris.

Real Madrid vs Partizan, kladjenje za danasnji mec

U jednom svom postu, kolega @Guts1950 je naveo da ucesnici Poslednje Sanse sustinski pogadjaju malo, odnosno da je pracenje bilo koga, osim jednog kolege neisplativo. Hej kolega @Guts1950 pogledaj izbore kolege @BoskoBuha, pogledaj njegove padove u poslednje vreme, pet puta je pao u poslednjih jedanaest svojih predloga. Padao je na Bayernu, koji je ispao kod kuce iz Kupa, pao je na Arsenalu koji nije u stanju da pobedi Southampton, pao je na Realu zato sto trener na 21 sekundu i posedu lopte za protivnika, bira da brani napad, a ima najbolju napadacku ekipu u Evropi, i najgoru odbranbenu. Na svakoj trenerskoj akademiji, pa cak i onoj seoskoj, jos na prvoj godini, prvo sto vas nauce jeste da “ako vec treba da umrem, neka to bude sa loptom u rukama”, odnosno ako vec treba da se odlucuje pobednik, uvek treba izabrati da sami odlucujemo, a ne da ocekujemo da protivnik mozda nece ubaciti. Svim kolegama sa Foruma preporucujem da pogledate na cemu je kolega @BoskoBuha padao poslednjih pet puta i da napisete gde je gresio, odnosno da li je greska bila u njemu ili budaletinama na koje se kladimo, a koji su ili crni, ili imaju usi kao majmun i oblace se kao da idu na pecanje, ili odluke u klubovima na koje se kladimo, donose likovi iz Bosne.

Analiza za ovaj danasnji mec je potpuno ponovljena moja analiza od utorka, koju smatram jednom od mojih najboljih u istroiji Foruma. Dakle, over poeni, prolaz dalje Real Madrida, i (mozda) jedinica kao kuca.

Hej @furyshaa

Reci svima nama na Forumu koga ces podrzati u borbi za titulu u Bundesligi? Raspali Bayern sa usatim majmunom na klupi, po kvoti od 1,60 i sa rasporedom koji ni sam sebi ne bi mogao bolje da namesti, ili gubitnicka govna iz Dortmunda, koja ne bi bili prvaci ni sami da igraju Bundesligu, po kvoti od cak 2,30 iako imaju bodovnu prednost.

@LeonardoDrugi sinoć sam baš sa babom vodio diskusiju isključivo za ovo i mišljenja sam da Dortmund nema taj mentalitet i mislim da će na nečemu kiksati kako god okreneš.

Veliki test će im biti već sutra jer idu u goste ekipi Bochuma, ekipi koja se kroz čitavu sezonu bori za opstanak i trenutno se nalaze na 2 boda iznad zone ispadanja i prva su ekipa iznad crvene zone. 8 pobjeda, 3 nerješeno i 18 poraza. Najviše poraza u ligi. Gol razlika 32:66, najmanje zabijenih golova i daleko najviše primljenih golova ali ipak su za 2 boda iznad zone ispadanja. Ovdje igram dvicu već od ponedjeljka i čak je imam i po tečaju 1.85 dok je sada već 1.55 i siguran sam da će ići još ispod. 

Ok, možda neće kiksati protiv Bochuma ali ekipa Wolfsburga, Mehengladbaha ili pak Mainz u zadnjem kolu, sve su ekipe koje imaju kakvu takvu motivaciju za Europu i sigurno da mogu biti veoma nezgodne ekipe. 

Ekipi Borusije ni sekunde ne ide na ruku to što Bayern jedino od jačih ekipa igra protiv ekipe Leipziga i to kod kuće u predzadnjem kolu. Dok Borusija bude ganjala Wolfsburg i Mehengladbah i u glavi budu imali samo pobjedu, Bayern će igrati protiv Werdera i Schalkea, kvalitetom daleko ispod gore navedene dvije ekipe.

Zbog čega mislim da će kiksati? Imam dva veoma dobra razloga. Prvi je prije 2 kola, kada su gostovali ekipi Stuttgarta i kada su mogli pobjedom uzeti prvo mjesto ali ne. Dva brza gola, 26. i 33. minuta i Borusija ima velikih 2-0 već u prvom poluvremenu. Taman kada su pomislili da im je top krenulo, Stuttgart dobija crveni karton. Kreten dobija drugi žuti u samo 3 minute razmaka. Šta bolje od toga? 2-0 protiv ekipe koja i pored ovako lošeg Bochuma je ispod njih. Oni se nalaze na tom mjestu koje vodi u doigravanje i ide im grčevita borba do kraja. Da se vratimo utakmici. Drugo poluvrijeme, odmah poništen gol Stuttgartu, ostaje 2-0 za Dortmund koji ima igrača više. Umjesto da to mirno privedu kraju, oni primaju 2 gola u samo 6 minuta i ispuštaju sve što su imali. Naravno, ofanziva koja rezultira pogotkom u 92. minuti daje im prednost i prvo mjesto na tabeli ali NE, hajde da mi primimo gol u 98. minuti, zašto ne? Zašto da imamo veću prednost nad Bayernom i nakon tolike dominacije Bayerna, zašto da mi možda uzmemo titulu koju toliko sanjamo? 3-3 konačni rezultat. 

Slična utakmica i protiv Schalkea, ekipe koja i pored ovako loših Bochuma i Stuttgarta, ipak je ispod njih, sa bodom manje od Stuttgarta i 3 boda manje od Bochuma. Dva puta su imali prednost i oba puta su to uspjeli zajebati. 

To je jedan razlog, to što nemaju blage veze o privođenju utakmice mirnom kraju i uvijek su kao na iglama, uvijek im je opasnost da će primiti gol i samo im ostaje nada da mogu zabiti gol više nego što prime.

Drugi razlog je taj da ih je Chelsea, koji je katastrofalan, uspio izbaciti iz lige prvaka nakon prednosti od 1:0 u prvoj utakmici. U Londonu su odigrali tako kao da je to neka prijateljska utakmica. Niko da iskoči kada treba, niko da preuzme odgovornost i da se postavi kao lider. Pa čak i kod kuće protiv Chelsea, gdje su dobili 1:0, imali su mnogo sreće jer Chelsea je imao svoje prilike ali kao i obično ove sezone, realizacija je bila očajna.

Sve u svemu, mislim da je Dortmund jedna odlična napadačka ekipa, ekipa koja u svakoj utakmici može zabiti 3-4 gola, ekipa koja ima pregršt napadačkih opcija ali Juventus je živi dokaz da se titule osvajaju odbranom. Atletiko Madrid je živi dokaz da je nekada odbrana mnogo bitnija od napada. E to je ono što Dortmundu fali. Fali im sigurnost nazad. Fali im to da kada vode 2:0 protiv ekipe koja se bori za opstanak i plus imaju crveni karton više od 45 minuta, jednostavno i mirno privedu utakmicu kraju. E to im može biti veliki problem protiv svih ekipa protiv kojih će igrati. 

Bochum se bori za opstanak i već su znali iznenaditi ekipe poput Leipziga, Ajntraht Frankfurta, Kelna pa i Union Berlina prije samo 2 kola.

Wolfsburg je samo 4 boda od izlaska u Europu i siguran sam da može veoma lako iznenaditi samo iz razloga što mogu zabiti golove.

Mehengladbah već teže do Europe jer su na -11 bodova ali to je ekipa koja je iznenadila Bayern sa 3:2, Wolfsburg sa 2:0.

Augsburg je na 5 bodova iznad zone ispadanja i nemaju luksuz opuštanja i igranja eto samo da sezona završi. 

Na kraju Mainz, ekipa koja je trenutno 2 boda od Europe i po meni najizgledniji kiks Borusije. Zadnje kolo su dobili Bayerna 3:1, dobili su Lajpciga u gostima 3:0, Mehengladbah 34:0, Leverkusen 3:2 i to sve u zadnjih 10ak utakmica.

Sve su ovo ekipe koje mogu zabiti gol i ekipe koje ne smiju dozvoliti kiks i to je veliki problem Borusiji i mislim da u narednih 5 utakmica imaju 2 kiksa. Ne bih znao izdvojiti ko ali mislim da će imati.

Sa druge strane, kritični Bayern za koji sam se jedva suzdržao protiv Mainza da ne uđem na forum i je*** im majku majčinu. Ne da sam imao samo dvicu, nego hej, X2. U borbi za titulu, X2 na Bayern, vodstvo u prvom poluvremenu i jok, 3:1 izgube na kraju. Čak sam gledao drugo poluvrijeme malo i ni sekunde ne liče na Bayern.

Dolazi im Herta, zadnja ekipa u ligi i pored ovih kloceva iz Bochuma ili Stuttgarta i Schalkea i ekipa koja po mom mišljenju putuje u cvajtu. Tečaj od 1.15 na Bayern imam od ponedjeljka na čak 12 od 13 listića (bilo bi na 13 ali sam zaboravio da ih dodam). Kakav god da je, u ovoj utakmici ne smiju, boldiram, ne smiju kiksati. 

Sljedeće dvije utakmice su velike jer kao što sam rekao, Borusija ima daleko teži raspored. Bayern ide Werderu kojem ne treba ni za šta i igraju kao za ni za šta. Dosta primaju ali ih izvlači što i zabijaju dosta pa uspije se izvući neki iks u posljednje vrijeme. Čak su i oni deklasirali Hertu u posljednjem kolu sa 4:2 u gostima.

Onda, dok Borusija bude čekala Mehengladbah, Bayern će čekati ekipu Schalkea. Ništa neću reći, ponavljao bih se samo.

Eh, onda ide problem Bayernu. Leipzig koji trenutno ide u EL i na 2 boda su od lige prvaka što im je svakako primarni cilj.

Zadnje kolo, Koln koji mislim da neće imati za šta igrati.

Sve u svemu, da Bayern ovo kolo igra protiv Lajpciga, bio bih mišljenja da Borusija ima mnogo veće šanse da uzima titulu ali Bayern ima 3 veoma lagane utakmice gdje bi trebao dobiti i vratiti to samopouzdanje dok sa druge strane Borusija ima znatno teži raspored nego Bayern. Odbrana Bayerna izgleda kao neka ispod prosječna ekipa. Njihova tečnost u igri nepostojeća, lopta jedva prolazi, dosta to loše izgleda. 

Naravno, dajem šanse Borusiji ali ne bih ni fening stavio na to. Što više, da je situacija da se mora kladiti pa i na život, dao bih prednost Bayernu iako sam mu do prije 4 dana psovao apsolutno sve što sam mogao i pomisliti u tom trenutku. Nema mi Borusija tu odliku prvaka pored Bayerna, nemaju mi to nešto da podignu trofej i ne bih da im oduzmem apsolutno ništa ali na prvom mjestu su isključivo kiksevima Bayerna koji ako stane na noge u naredne 3 utakmice, uzima titulu. 

prije 33 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi sinoć sam baš sa babom vodio diskusiju isključivo za ovo i mišljenja sam da Dortmund nema taj mentalitet i mislim da će na nečemu kiksati kako god okreneš.

Veliki test će im biti već sutra jer idu u goste ekipi Bochuma, ekipi koja se kroz čitavu sezonu bori za opstanak i trenutno se nalaze na 2 boda iznad zone ispadanja i prva su ekipa iznad crvene zone. 8 pobjeda, 3 nerješeno i 18 poraza. Najviše poraza u ligi. Gol razlika 32:66, najmanje zabijenih golova i daleko najviše primljenih golova ali ipak su za 2 boda iznad zone ispadanja. Ovdje igram dvicu već od ponedjeljka i čak je imam i po tečaju 1.85 dok je sada već 1.55 i siguran sam da će ići još ispod. 

Ok, možda neće kiksati protiv Bochuma ali ekipa Wolfsburga, Mehengladbaha ili pak Mainz u zadnjem kolu, sve su ekipe koje imaju kakvu takvu motivaciju za Europu i sigurno da mogu biti veoma nezgodne ekipe. 

Ekipi Borusije ni sekunde ne ide na ruku to što Bayern jedino od jačih ekipa igra protiv ekipe Leipziga i to kod kuće u predzadnjem kolu. Dok Borusija bude ganjala Wolfsburg i Mehengladbah i u glavi budu imali samo pobjedu, Bayern će igrati protiv Werdera i Schalkea, kvalitetom daleko ispod gore navedene dvije ekipe.

Zbog čega mislim da će kiksati? Imam dva veoma dobra razloga. Prvi je prije 2 kola, kada su gostovali ekipi Stuttgarta i kada su mogli pobjedom uzeti prvo mjesto ali ne. Dva brza gola, 26. i 33. minuta i Borusija ima velikih 2-0 već u prvom poluvremenu. Taman kada su pomislili da im je top krenulo, Stuttgart dobija crveni karton. Kreten dobija drugi žuti u samo 3 minute razmaka. Šta bolje od toga? 2-0 protiv ekipe koja i pored ovako lošeg Bochuma je ispod njih. Oni se nalaze na tom mjestu koje vodi u doigravanje i ide im grčevita borba do kraja. Da se vratimo utakmici. Drugo poluvrijeme, odmah poništen gol Stuttgartu, ostaje 2-0 za Dortmund koji ima igrača više. Umjesto da to mirno privedu kraju, oni primaju 2 gola u samo 6 minuta i ispuštaju sve što su imali. Naravno, ofanziva koja rezultira pogotkom u 92. minuti daje im prednost i prvo mjesto na tabeli ali NE, hajde da mi primimo gol u 98. minuti, zašto ne? Zašto da imamo veću prednost nad Bayernom i nakon tolike dominacije Bayerna, zašto da mi možda uzmemo titulu koju toliko sanjamo? 3-3 konačni rezultat. 

Slična utakmica i protiv Schalkea, ekipe koja i pored ovako loših Bochuma i Stuttgarta, ipak je ispod njih, sa bodom manje od Stuttgarta i 3 boda manje od Bochuma. Dva puta su imali prednost i oba puta su to uspjeli zajebati. 

To je jedan razlog, to što nemaju blage veze o privođenju utakmice mirnom kraju i uvijek su kao na iglama, uvijek im je opasnost da će primiti gol i samo im ostaje nada da mogu zabiti gol više nego što prime.

Drugi razlog je taj da ih je Chelsea, koji je katastrofalan, uspio izbaciti iz lige prvaka nakon prednosti od 1:0 u prvoj utakmici. U Londonu su odigrali tako kao da je to neka prijateljska utakmica. Niko da iskoči kada treba, niko da preuzme odgovornost i da se postavi kao lider. Pa čak i kod kuće protiv Chelsea, gdje su dobili 1:0, imali su mnogo sreće jer Chelsea je imao svoje prilike ali kao i obično ove sezone, realizacija je bila očajna.

Sve u svemu, mislim da je Dortmund jedna odlična napadačka ekipa, ekipa koja u svakoj utakmici može zabiti 3-4 gola, ekipa koja ima pregršt napadačkih opcija ali Juventus je živi dokaz da se titule osvajaju odbranom. Atletiko Madrid je živi dokaz da je nekada odbrana mnogo bitnija od napada. E to je ono što Dortmundu fali. Fali im sigurnost nazad. Fali im to da kada vode 2:0 protiv ekipe koja se bori za opstanak i plus imaju crveni karton više od 45 minuta, jednostavno i mirno privedu utakmicu kraju. E to im može biti veliki problem protiv svih ekipa protiv kojih će igrati. 

Bochum se bori za opstanak i već su znali iznenaditi ekipe poput Leipziga, Ajntraht Frankfurta, Kelna pa i Union Berlina prije samo 2 kola.

Wolfsburg je samo 4 boda od izlaska u Europu i siguran sam da može veoma lako iznenaditi samo iz razloga što mogu zabiti golove.

Mehengladbah već teže do Europe jer su na -11 bodova ali to je ekipa koja je iznenadila Bayern sa 3:2, Wolfsburg sa 2:0.

Augsburg je na 5 bodova iznad zone ispadanja i nemaju luksuz opuštanja i igranja eto samo da sezona završi. 

Na kraju Mainz, ekipa koja je trenutno 2 boda od Europe i po meni najizgledniji kiks Borusije. Zadnje kolo su dobili Bayerna 3:1, dobili su Lajpciga u gostima 3:0, Mehengladbah 34:0, Leverkusen 3:2 i to sve u zadnjih 10ak utakmica.

Sve su ovo ekipe koje mogu zabiti gol i ekipe koje ne smiju dozvoliti kiks i to je veliki problem Borusiji i mislim da u narednih 5 utakmica imaju 2 kiksa. Ne bih znao izdvojiti ko ali mislim da će imati.

Sa druge strane, kritični Bayern za koji sam se jedva suzdržao protiv Mainza da ne uđem na forum i je*** im majku majčinu. Ne da sam imao samo dvicu, nego hej, X2. U borbi za titulu, X2 na Bayern, vodstvo u prvom poluvremenu i jok, 3:1 izgube na kraju. Čak sam gledao drugo poluvrijeme malo i ni sekunde ne liče na Bayern.

Dolazi im Herta, zadnja ekipa u ligi i pored ovih kloceva iz Bochuma ili Stuttgarta i Schalkea i ekipa koja po mom mišljenju putuje u cvajtu. Tečaj od 1.15 na Bayern imam od ponedjeljka na čak 12 od 13 listića (bilo bi na 13 ali sam zaboravio da ih dodam). Kakav god da je, u ovoj utakmici ne smiju, boldiram, ne smiju kiksati. 

Sljedeće dvije utakmice su velike jer kao što sam rekao, Borusija ima daleko teži raspored. Bayern ide Werderu kojem ne treba ni za šta i igraju kao za ni za šta. Dosta primaju ali ih izvlači što i zabijaju dosta pa uspije se izvući neki iks u posljednje vrijeme. Čak su i oni deklasirali Hertu u posljednjem kolu sa 4:2 u gostima.

Onda, dok Borusija bude čekala Mehengladbah, Bayern će čekati ekipu Schalkea. Ništa neću reći, ponavljao bih se samo.

Eh, onda ide problem Bayernu. Leipzig koji trenutno ide u EL i na 2 boda su od lige prvaka što im je svakako primarni cilj.

Zadnje kolo, Koln koji mislim da neće imati za šta igrati.

Sve u svemu, da Bayern ovo kolo igra protiv Lajpciga, bio bih mišljenja da Borusija ima mnogo veće šanse da uzima titulu ali Bayern ima 3 veoma lagane utakmice gdje bi trebao dobiti i vratiti to samopouzdanje dok sa druge strane Borusija ima znatno teži raspored nego Bayern. Odbrana Bayerna izgleda kao neka ispod prosječna ekipa. Njihova tečnost u igri nepostojeća, lopta jedva prolazi, dosta to loše izgleda. 

Naravno, dajem šanse Borusiji ali ne bih ni fening stavio na to. Što više, da je situacija da se mora kladiti pa i na život, dao bih prednost Bayernu iako sam mu do prije 4 dana psovao apsolutno sve što sam mogao i pomisliti u tom trenutku. Nema mi Borusija tu odliku prvaka pored Bayerna, nemaju mi to nešto da podignu trofej i ne bih da im oduzmem apsolutno ništa ali na prvom mjestu su isključivo kiksevima Bayerna koji ako stane na noge u naredne 3 utakmice, uzima titulu. 

Ok. Znaci, ipak Bayern, ako bi morao da igras u zivot, zar ne?

Hvala jos jednom, kao i uvek, sto si odmah odgovorio, i sto si odvojio svoje vreme za Forum.

Tottenham - Manchester United 2 (2.40) ili X2 (1.40) bet365

Ova će utakmica predstavljati posljednji vlak za domaćine u njihovoj potrazi za plasmanom među četiri najbolja tima u Premier ligi i nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone. Šanse Tottenhama su doista vrlo male nakon uzastopnih poraza od Bournemoutha i Newcastlea u prethodna dva kola. Porazi čak nisu ni najgori dio, jer je način na koji su došli posebno bio bolan za navijače ovog tima.

O trenutnoj formi i stanju u svlačionici dovoljno govori podatak da je Tottenham u posljednje dvije utakmice primio čak devet golova. Cristian Stellini samo je privremeni menadžer, ali način na koji je vodio momčad u posljednjih nekoliko tjedana bio je kriminalan. Tottenham je dobio samo jednu od prethodnih pet utakmica u ligi i sada imaju šest bodova manje od četvrtoplasiranog Manchester Uniteda koji također ima nekoliko utakmica manje od današnjeg domaćina.

Screenshot_38.png

Izvor: bet365

Crveni vragovi će u ovu utakmicu ući u suprotnom raspoloženju nakon velike pobjede nad Brightonom u FA kupu za vikend. Momčad Erika ten Haga prošla je nakon penala, jer su u regularnom vremenu odigrali remi bez golova. Kada je riječ o Premier ligi, Manchester United je pobijedio u svakom od posljednja tri gostovanja bez da su primili i jedan gol.

Tottenhamova zadnja linija ne postoji u posljednjih nekoliko tjedana i ne očekujem da će Stellini uskoro promijeniti sudbinu ove momčadi. Utakmica protiv Manchester Uniteda dolazi u najgorem mogućem trenutku i ne vidim drugu opciju nego podržati United u ovom susretu po kvoti 2.40 u bet365 kladionici.

Ne zaboravite da imamo i Early Payout u bet365, gdje nam automatski računaju okladu dobitnom ako United povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. Za one koji žele nešto sigurniju okladu možete probati X2 na United po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Tottenham: Forster; Romero, Dier, Davies; Porro, Hojbjerg, Skipp, Perisic; Kulusevski, Kane, Son

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Eriksen, Casemiro, Sabitzer; Antony, Martial, Rashford

Screenshot_37.png

(Koeficijenti 27.4. u 12:06 CET) 

Everton - Newcastle 2 (1.72) bet365

Newcastle je pronašao savršen način da se oporavi od bolnog poraza od 3-0 od Aston Ville u Birminghamu dok su u nedelju poslijepodne postigli šest golova u domaćem susretu protiv rivala Tottenhama. Svrake su odigrale najbolje poluvrijeme ove sezone nakon što su prije četiri dana proti vSpursa otišli na odmor s prednošću od 5 golova.

Golove su postizali razni igrači, ali najviše Alexander Isak koji je tom prilikom postigao dva gola. Fabian Schar je također vrijedan spomena sa nekoliko asistencija u toj utakmici.

Screenshot_38.png

Izvor: bet365

Newcastle sada ima šest pobjeda u posljednjih sedam utakmica u ligi i imat će veliku priliku nastaviti ovaj blistavi niz forme večeras protiv Evertona koji se muči ove sezone. Everton je bez pobjede u pet uzastopnih utakmica u ligi , u nizu koji ih je doveo do pada na posljednja tri mjesta na tabeli Premier lige.

Momčad Seana Dychea odirala je neriješeno bez golova protiv Crystal Palacea u subotu, omogućivši im samo dva udarca prema golu tom prilikom. Everton je u očajničkoj potrebi za bodovima, ali nema mnogo toga što bi sugeriralo da bi ih mogli osvojiti protiv ove moćne momčadi Newcastlea. Svrake su zaista u fenomenalnom raspoloženju nakon te pobjede od 6-1 nad Tottenhamom, što je bila njihova šesta pobjeda u posljednjih osam ligaških utakmica.

Gosti su također dominirali u međusobnim omjerima posljednjih godina i vjerujem da i večeras mogu do pobjede po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da imamo i Early Payout u bet365, gdje nam automatski računaju okladu dobitnom ako Newcastle povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Everton: Pickford; Patterson, Keane, Tarkowski, Mykolenko; Iwobi, Onana, Gueye, Doucoure, McNeil; Calvert-Lewin

Newcastle United: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Willock, Bruno Guimaraes, Longstaff; Murphy, Wilson, Joelinton

Screenshot_39.png

(Koeficijenti 27.4. u 12:33 CET) 

Real Madrid vs Partizan, Euroleague, jos jedan poziv na kladjenje.

Moram jos jednom da se vratim na ovaj mec. Budite sigurni da ce Partizan i na drugoj utakmici ici da potopi Real. To govori rast kvote na domacina, gde je jedinica negde kvotirana cak i sa 1 40 a i sve je na strani gostiju. U ovom trenutku Partizan ima sve na svojoj strani. timsku igru. entuzijazam. motiv. mirnocu, kvalitetnijeg trenera, i bolju formu kljucnih igraca

Real Madrid ima kvalitetnije igrace (na papiru), i veci pritisak, jer ako danas izgube, sledece dve utakmice idu u pakao Beograda. Jeste, uplatio sam jedinicu, ali sve vise sam uverenja da Partizan ima velike sanse i danas da ih ugazi.

Ko voli rizik, ko voli visoke kvote, ko voli da juri iznenadjenja, ko igra protiv favorita, ili voli izazove, danas je pravi dan za to. Kvote su 1,40 i 3,20 znaci da ima za svakog po nesto.

Prvi mec je resila jedna lopta, danas se ocekuje identican mec, a da ponovim, trener domacih je izabrao da brani puni napad od 21-e sekunde, pa jos na najboljem igracu gostiiju, koji je imao vremena da se namesti, i da radi sta hoce, cak  pri sutu.

Over poena se podrazumeva, sto niza granica, to bolje.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Real Madrid vs Partizan, Euroleague, jos jedan poziv na kladjenje.

Moram jos jednom da se vratim na ovaj mec. Budite sigurni da ce Partizan i na drugoj utakmici ici da potopi Real. To govori rast kvote na domacina, gde je jedinica negde kvotirana cak i sa 1 40 a i sve je na strani gostiju. U ovom trenutku Partizan ima sve na svojoj strani. timsku igru. entuzijazam. motiv. mirnocu, kvalitetnijeg trenera, i bolju formu kljucnih igraca

Real Madrid ima kvalitetnije igrace (na papiru), i veci pritisak, jer ako danas izgube, sledece dve utakmice idu u pakao Beograda. Jeste, uplatio sam jedinicu, ali sve vise sam uverenja da Partizan ima velike sanse i danas da ih ugazi.

Ko voli rizik, ko voli visoke kvote, ko voli da juri iznenadjenja, ko igra protiv favorita, ili voli izazove, danas je pravi dan za to. Kvote su 1,40 i 3,20 znaci da ima za svakog po nesto.

Prvi mec je resila jedna lopta, danas se ocekuje identican mec, a da ponovim, trener domacih je izabrao da brani puni napad od 21-e sekunde, pa jos na najboljem igracu gostiiju, koji je imao vremena da se namesti, i da radi sta hoce, cak  pri sutu.

Over poena se podrazumeva, sto niza granica, to bolje.

Za prvi mec sam pretpoastavi o da ce Partizan ici  na sve ili  nista  pa sam zbog toga isao na "sigurni " Monaco koji je igrao protiv ,  u  gostima slabog Maccabi. Pretpostavio sam da ce Partizan ako  ga ne krene  izgubiti preko  kliznog hendikepe (12,5). Ocito sam pogresio. Misljenja sam da ce danas Real mnogo  lakse dobiti ovaj mec i  da treba iskoristiti tu kvotu oko  1.40.

On 27. 04. 2023. at 7:37, LeonardoDrugi said:

Najava zavrsnice Euroleague (drugi deo)

...

Real Madrid vs Partizan, kladjenje za danasnji mec

U jednom svom postu, kolega @Guts1950 je naveo da ucesnici Poslednje Sanse sustinski pogadjaju malo, odnosno da je pracenje bilo koga, osim jednog kolege neisplativo. Hej kolega @Guts1950 pogledaj izbore kolege @BoskoBuha, pogledaj njegove padove u poslednje vreme, pet puta je pao u poslednjih jedanaest svojih predloga. Padao je na Bayernu, koji je ispao kod kuce iz Kupa, pao je na Arsenalu koji nije u stanju da pobedi Southampton, pao je na Realu zato sto trener na 21 sekundu i posedu lopte za protivnika, bira da brani napad, a ima najbolju napadacku ekipu u Evropi, i najgoru odbranbenu. Na svakoj trenerskoj akademiji, pa cak i onoj seoskoj, jos na prvoj godini, prvo sto vas nauce jeste da “ako vec treba da umrem, neka to bude sa loptom u rukama”, odnosno ako vec treba da se odlucuje pobednik, uvek treba izabrati da sami odlucujemo, a ne da ocekujemo da protivnik mozda nece ubaciti. Svim kolegama sa Foruma preporucujem da pogledate na cemu je kolega @BoskoBuha padao poslednjih pet puta i da napisete gde je gresio, odnosno da li je greska bila u njemu ili budaletinama na koje se kladimo, a koji su ili crni, ili imaju usi kao majmun i oblace se kao da idu na pecanje, ili odluke u klubovima na koje se kladimo, donose likovi iz Bosne.

Analiza za ovaj danasnji mec je potpuno ponovljena moja analiza od utorka, koju smatram jednom od mojih najboljih u istroiji Foruma. Dakle, over poeni, prolaz dalje Real Madrida, i (mozda) jedinica kao kuca.

...

Pa smisao PŠ-a je da (zapravo općenito klađšenja) je da budemo u plusu. Zašto je netko pao neću komentirat, samo ću se dotaknit spomenutog Bayerna kojeg toliko obožavaš. Znači taj klub me toliko puta bacia da san se presta kladit na njih. U najmanju ruku nije se pametno kladit na njih pogotovo ove sezone jer im je otiša Lewandowski, imali su seriju 4-5 X u Njemačkom prvenstvu, a sad su prominili trenera prije utakmice protiv najjačeg kluba Man. Citya (po mom mišljenju, a navijam za Liverpool). Pa su ispali iz svih mogućih natjecanja i sad više ne ovise o sebi da osvoje prvenstvo. Ajax bi isto dodao u tu skupinu. Najavljiva sam u svojim objavama da me ni bi čudio kiks Bayerna.

Na kraju sezone tj. prije početka nove napravit ću tablicu u kojoj ću pokazati koliko je netko u + ili -. Ovako na prvu mislim da smo kao kolektiv debelo u minusu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use