Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 19.02.2010.


bobo86

Recommended Posts

16:00 Azarenka V.-Radwanska Ag, tip 1, @1.45, Lutrija

Azarenka, Bjeloruskinja, 6. na svijetu, odlicno igra ove sezone, ima polufinale Sydneya, cetvrtfinale AO-izgubila od Wiliamsice. Na ovom turniru dobila K. Bondarenko, Groenefeld i jucer po meni malo iznenadjujuce odlicnu "Zvoncicu" vrlo lagano, 6:1 6:3.

Poljakinja Radwanska 9. na svijetu, solidna je ove godine. U drugom kolu Sidneya ispala od Safine, a u trecem AO od veteranke Schiavone. Na ovom turniru izbacila je redom Sevastovu 6:3 6:3, Pennetu 6:3 6:0 te Kulikovu 3:6, 6:4 6:3.

Ocekujem dosta izjednacen mec, jest da je nerealno malo postavljen koef na Azarenku, al ipak mislim da je bolja, u boljoj formi igra i nadam se konacnom slavlju.

Sretno svima!!!

Link to comment
Share on other sites

14:10 Soderling R.-Llodra M, tip 1, @ 1.3, Lutrija

Soderling, 8 na svijetu, meni vrlo drag igrac, sto zbog igre, sto zbog toga sto je donio dosta para. U posljednje vrijeme odlicno igra, gledao sam neke njegove meceve, pogotovo onaj protiv Davidenka u Rotterdamu, sta rec, odlican servis, forhend jos bolji, "u glavi" se smirio malo. Covjek ide maksimalno na svaku loptu. Osvojio je vec spomenuti Rotterdam, izgubivsi samo jedan set u prvom kolu od Serre. Redom su padali Serra, Sijsling, Bennetau, Davydenko i Youzhny. Treba i reci da je Youzhnog isprasio u finalu,nakon 2:0 u drugom setu, Youzhny je predao, i nije mu bas ozljeda neka bila, valda se uplasio da ga neosramoti Robin. Jucer malo teze od ocekivanog dobio Stahovskog u tri seta, 6:7 6:3 6:4.

Francuz Llodra 89. na ljestvici, ljevak, osrednje igra, opcenito toplo-hladno igrac. Ove godine ispadao vecinom u prvim kolima, jedino ima drugo kolo AO u kojem je izgubio od Monaca u 5 setova. Na ovom turniru dobio Roger-Vasselina 6:7 6:3 6:4, i Baghdatisa 7:6 6:4.

H2H je 0-1 za Llodru, al to je bilo prije 2 godine, kad je Soderling bo posve drugi igrac nego sto je danas. Ocekujem sigurnu pobjedu Robina, ja sam ovaj par odigrao za 8/10, mozda malo i navijacki, al nevjerujem i nevidim nacin da Llodra ovaj susret moze dobit.

Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use