Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.4. u 23:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Arsenal - Southampton 1 (1.20) ili Pobjeda Arsenala u oba poluvremena (2.20) bet365

Prvoplasirani Arsenal će ugostiti posljednjeplasiranog Southamptona u petak navečer na Emirates stadionu. Topnici su izgubili četiri boda u uzastopnim remijima od 2-2 protiv Liverpoola i West Hama u posljednja dva ligaška susreta i bit će jako motivirani vratiti se na pobjendički put što prije moguće.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Momčad Mikela Artete sada je samo četiri boda iznad drugoplasiranog Manchester Cityja koji također ima utakmicu manje, što znači da ćemo do kraja gledati veliku borbu za prvu poziciju. Arteta može biti oduševljen napadačkim učinkom svoje momčadi, jer su Topnici postigli najmanje dva gola u svakom od posljednjih sedam susreta u ligi.

Problemi se pojavljuju u zadnjoj liniji, jer je Arsenal primao golove u posljednja četiri uzastopna meča. Također su primili po dva u dvije utakmice u tom periodu. Srećom po Artetu, njegov protivnik ima jedan od najgorih napada u ligi. Southampton je uzeo samo jedan bod u prethodnih pet utakmica Premier lige i nisu uspjeli zabiti u četiri od posljednjih šest.

Arsenal si ne može priuštiti bilo kakve kikseve do kraja prvenstva, pogotovo sada kada je Manchester City prišao vrlo blizu. Igraju protiv najgoreg tima i imaju savršenu priliku osvojiti sva tri boda. Budući da bi se gol razlika lako mogla pokazati odlučujućom u određivanju prvaka u svibnju, ne bi me iznenadilo kada bi Arsenal ovdje gurao prema uvjerljivoj pobjedi nad protivnikom koji se muči cijele sezone.

Očekujem pobjedu Arsenala po kvoti 1.20 u bet365 kladionici, a za one hrabrije predlažem pobjedu Topnika u oba poluvremenu po kvoti 2.20. Ne zaboravite na Early Payout, gdje nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat. 

Arsenal: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Thomas, Odegaard; Martinelli, Jesus, Saka

Southampton: Bazunu; Perraud, Bednarek, Bella-Kotchap, Walker-Peters; Djenepo, Ward-Prowse, Lavia, Sulemana; Alcaraz, Onuachu

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

(Koeficijenti 21.4. u 01:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej kolege sa Foruma koji imate otvorene racune kod najbolje kladionice na svetu bet365 

Svi znate da sam uvek bio gospodin na Forumu, kada je bilo vazno. Danas se igra poslednja utakmica Aba League, u Podgorici izmedju Buducnosti i Partizana. Domacoj ekipi ova utakmica nista ne znaci, a gostima je ovo utakmica sezone. Buducnost je ispala iz EuroCupa,  a pre nekoliko dana su sramno prodali  utakmicu Borcu iz Cacka, i tako im omogucili opstanak. Pre nekoliko dana su promenili trenera i jednu budalu zamenili jos vecom. Partizan sto godina nije bio prvi na kraju sezone, a svi znamo da je u toj lopovskoj ligi vaznije biti prvi, nego imati Lebrona, Jokica i Doncica zajedno u rosteru. Naravno da nije lako pobediti u Podgorici, naravno da je to jedno od najtezih gostovanja, ali ako ti cela sezona staje u samo jednoj utakmici, a uz to je Partizan duplo kvalitetnija ekipa, onda bi stvarno bili seljacine da ovo veceras ne dobiju. Pobedom bi ucinili korak ka tituli, a porazom bi sjebali celi sezonu jednom utakmicom. U svim kladionicama kvote na dvojku su izmedju 1,25-1,28 samo je kod velikog bet365 trenutno 1,33. Ko ima racun kod njih, mogao bi da iskoristi ovaj dar sa neba. Moj predlog za Poslednju Sansu ce biti da Partizan moze da izgubi do 2 poena razlike, po kvoti od 1,25 a ako mi neko to uzme, stvarno je seljak. 

Najverovatnije je da ce sledece sezone beogradska govna (oba) igrati Euroleague, nezavisno ko osvoji Aba League, ali ako se ovi iz Partizana oslanjaju samo na glasine, onda su stvarno budaletine. 

Ovaj poziv kolegama koji imaju racun kod bet365 sam napisao jer sam gospodin, iako od toga nemam koristi.

013C6A29-97E8-4D43-8B4C-60AC26A84469.jpeg.9f2b5e385d702d0741bf408cb521e547.jpegAAE49B2D-71DC-4FC1-932D-6BA8F24ECE07.jpeg.d1dc8da37607d1ce4747eea1892456f6.jpeg

Hej @IzudinB

predlazem da za “Izudinov ugao” ides danas sa mnom, i odigras ovaj double po kvoti od 1,57 kod kladionice bet365

Buducnost vs Partizan, Aba League, dvojka kao kuca, kvota 1,33

Ajax vs Psv, Eredivisie, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,16

Ukupna kvota 1,55

Ako si pohlepan, mozes da pokusas i sa overom od 2,5 gola na utakmici holandjana, pa kada padnes, da imas na koga da se ljutis.

Hej @furyshaa

Pocni polako da se pripremas za tri utakmice koje slede u narednih 2-5 dana. Treba da nam kazes sta da radimo sa tri sledece utakmice;

ManCity vs Arsenal, Premier League, sreda, 26.04. 21.00

Psv vs Ajax, Eredivisie, nedelja, 23.04. 14.30

Meinz vs Bayern, Bundesliga, subota, 22.04. 15.30.

O Chelsea ne moras nista da napises, iako u subotu igraju sa ManUtd. To te niko nije pitao, niti Chelsea ikoga interesuje. A mozes nam reci i da lì imas namere da sledece sezone igras Poslednju Sansu. Drugu ligu, naravno, to se podrazumeva, nadam se da ne mislis, da ti je mesto u prvoj.

@LeonardoDrugi Pošto su mi praznici, neću moći pisati ništa dugo a i igranje će biti veoma siromašno. Ovo do sada je i najteži triple za pogoditi. 

Krenuti ćemo od najsigurnijeg, PSV - Ajax, više od 1.5 gola. Najsigurniji od ova tri jer sam mišljenja da ove ekipe teško da mogu odigrati čvrstu utakmicu mada ako im je ikada trebala pobjeda, to je sada. Isti broj bodova, Ajax nešto bolju gol razliku a ulog je liga prvaka. Mislim ipak da ovdje vidimo više od 1.5 gola glat.

Mainz - Bayern sam već u dilemi, više od 1.5 gola po tečaju 1.17 ili x2 po tom istom tečaju. Bayern nema pravo na kikseve iako imaju lagan raspored ali navijači već traže ostavke tako da je do kraja sve biti ili ne biti. Ispali su iz svega i ostala je samo liga gdje su spali na samo 2 boda prednosti nad Borusijom samo iz razloga što je Borusija kritična i nema kontinuitet. Više naginjem x2 zbog urgencije za pobjedom Bayerna ali i čista dvica će se naći na listiću definitivno. Sa druge strane Mainz koji će se do kraja boriti za tu Europu ali konkurencija je velika i mislim da Bayern nije ekipa gdje planiraju 3 boda. Moj tip bi ovdje bio dvica po tečaju 1.6 ili x2 sa 1.17 tečajem ako idemo na sigurniju verziju. Na stranu i forma i stanje u klubu ali Bayern je ekipa koja u bilo kojem trenutku može utrpati 5 komada svakoj ekipi u Njemačkoj i mislim da ovdje idu na 3 boda i da Mainz nema kvalitetu da zaustavi Bayern kojem gori pod nogama.

Eh, poslastica u srijedu, City - Arsenal, za titulu. Na stranu sve ali i razum i srce mi kažu City. Ne bih da oduzmem Arsenalu dosadašnji rad, ali sa Artetom protiv Pepa, neće ići. Arsenal gubi formu, ispali su iz svega mogućeg, Sporting ga je izbacio iz Europe, West Ham im je uzeo bodove, Liverpool ih je umalo razbio ... Ne znam tačno ali imali su i +10 u odnosu na City dok sada su na +4 sa utakmicom manje i ovim direktnim susretom sa Arsenalom. Do kraja sezone Arsenal ima i Chelsea i Newcastle i Brighton i definitivno im neće biti lako. Arsenal je praktično bez klupe, širina im je nikakva i to se najbolje prikazalo u Europi i kupovima gdje ih je zadnje minute bilo teško za gledati. City daleko kvalitetniji, i sa klupom i sa startnim rosterom, o treneru necemo trositi rijeci i ovdje vidim pobjedu City-a bez ikakvog premca. Ako ćemo uzimati najsigurniju verziju, to bi bilo više od 1.5 gola po tečaju od 1.21 gdje je bitno da bilo koja ekipa povede a siguran sam da hoće ili 1x ( ili u nekim kombinacijama pobjeda Citya u bilo kojem poluvremenu ).

prije 4 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Pošto su mi praznici, neću moći pisati ništa dugo a i igranje će biti veoma siromašno. Ovo do sada je i najteži triple za pogoditi. 

Krenuti ćemo od najsigurnijeg, PSV - Ajax, više od 1.5 gola. Najsigurniji od ova tri jer sam mišljenja da ove ekipe teško da mogu odigrati čvrstu utakmicu mada ako im je ikada trebala pobjeda, to je sada. Isti broj bodova, Ajax nešto bolju gol razliku a ulog je liga prvaka. Mislim ipak da ovdje vidimo više od 1.5 gola glat.

Mainz - Bayern sam već u dilemi, više od 1.5 gola po tečaju 1.17 ili x2 po tom istom tečaju. Bayern nema pravo na kikseve iako imaju lagan raspored ali navijači već traže ostavke tako da je do kraja sve biti ili ne biti. Ispali su iz svega i ostala je samo liga gdje su spali na samo 2 boda prednosti nad Borusijom samo iz razloga što je Borusija kritična i nema kontinuitet. Više naginjem x2 zbog urgencije za pobjedom Bayerna ali i čista dvica će se naći na listiću definitivno. Sa druge strane Mainz koji će se do kraja boriti za tu Europu ali konkurencija je velika i mislim da Bayern nije ekipa gdje planiraju 3 boda. Moj tip bi ovdje bio dvica po tečaju 1.6 ili x2 sa 1.17 tečajem ako idemo na sigurniju verziju. Na stranu i forma i stanje u klubu ali Bayern je ekipa koja u bilo kojem trenutku može utrpati 5 komada svakoj ekipi u Njemačkoj i mislim da ovdje idu na 3 boda i da Mainz nema kvalitetu da zaustavi Bayern kojem gori pod nogama.

Eh, poslastica u srijedu, City - Arsenal, za titulu. Na stranu sve ali i razum i srce mi kažu City. Ne bih da oduzmem Arsenalu dosadašnji rad, ali sa Artetom protiv Pepa, neće ići. Arsenal gubi formu, ispali su iz svega mogućeg, Sporting ga je izbacio iz Europe, West Ham im je uzeo bodove, Liverpool ih je umalo razbio ... Ne znam tačno ali imali su i +10 u odnosu na City dok sada su na +4 sa utakmicom manje i ovim direktnim susretom sa Arsenalom. Do kraja sezone Arsenal ima i Chelsea i Newcastle i Brighton i definitivno im neće biti lako. Arsenal je praktično bez klupe, širina im je nikakva i to se najbolje prikazalo u Europi i kupovima gdje ih je zadnje minute bilo teško za gledati. City daleko kvalitetniji, i sa klupom i sa startnim rosterom, o treneru necemo trositi rijeci i ovdje vidim pobjedu City-a bez ikakvog premca. Ako ćemo uzimati najsigurniju verziju, to bi bilo više od 1.5 gola po tečaju od 1.21 gdje je bitno da bilo koja ekipa povede a siguran sam da hoće ili 1x ( ili u nekim kombinacijama pobjeda Citya u bilo kojem poluvremenu ).

Kratko, precizno i ubedljivo, sve osim ovo o Bayernu, da mogu (trenutno) bilo koga da pobede ili uguraju pet golova.

Pravicu se da nisam nista procitao o Bayernu, ali u svakom slucaju se zahvaljujem sto si odvojio svoje vreme da odgovoris.

Pa ne bih trebao preskociti o Bayernu. Mislim da i u ovom trenutku, uz pristojnu partiju barem jednog od Manea, Sanea, Comana, Musiale, Gnabrya, vrlo lako trpaju koga požele. Chupo je kiks igrač za tim poput Bayerna i možda jedini razlog zašto Bayern nije toliko ubjedljiv u nekim utakmicama jer fali taj kvalitet u samoj završnici kada dođe do realizacije od strane klasičnog špica. Fali to neko povjerenje koje je bilo sa Lewom kao što fali i u odbrani odsustvom Neuera. Ako ništa, dvica neka ide na moju dušu a zahvaliti mi možeš kasnije. 

Stvarno sam najveci gospodin na Forumu. Jutros objavim poziv kolegama i to potpuno besplatno da uhvate kvotu od 1,33 na Partizan kod kladionice bet365, a ujedno i pozovem da je moguc klizni handicap od neverovatnih 2,5 na Partizan. 

Vec u 15.00 casova, veliki bet365 obori dvojku sa 1,33 na 1,25 a handicap od 2,5 na Partizan je pojela mala maca.

LeonardoDrugi, gospodin covek, doktor kladjenja ... prava je privilegija imati mene na Forumu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use