Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

65. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 18.4. - 20.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 65. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_32.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Menjam svoj predlog, zbog kladionice, pa samo da napisem nekoliko recenica. Pre duuuuugo vremena sam imao racun u bwin kladionici, i to je bila jedna od mojih prvih on-line kladionica. Nikada nisam bio srecniji nego tada, odnosno osecao sam se privilegovanim sto imam racun kod njih. Onda su poceli da se srozavaju, pa sve vise i vise, te sam potpuno zaboravio na njih. Vec nekoliko godina rade opet na sebi, pa sam polako poceo da im se vracam. Izgleda da imaju neki sofisticirani program, pa znaju da imam otvorene racune i kod drugih kladionica. Sada mi povladjuju, uvlace mi se u shupak, samo da me odvuku kod sebe. To je lepo od njih, a i osecam se bolje kada mi se uvlace. Osnovna ponuda za over poene na mecu Turk Telekom vs Ulm, EuroCup, je u svim zdravim kladionicama 162,5 sto znaci da kladionice ocekuju, bas kao i ja, relativno otvoren mec. bwin nudi kliznu granicu za over od 148,5 po kvoti od 1,20 sto ne nudi niko, cak ni sveti bet365, barem ne po tvoj kvoti.

Eto sta sve rade kladionice da povrate ugled i stari slavu. Dakle menjam svoj predlog, i uzimam kliznu granicu za over, 148,5 na mecu EuroCupa, Turk Telekom vs Ulm po kvoti od 1,20 kod bwin 

C8A1E9FC-428E-4C93-8EF8-BF74074EBAA7.jpeg.c1166f45edc224f79a61a809c458f6bb.jpeg

prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Menjam svoj predlog, zbog kladionice, pa samo da napisem nekoliko recenica. Pre duuuuugo vremena sam imao racun u bwin" rel="external nofollow">bwin kladionici, i to je bila jedna od mojih prvih on-line kladionica. Nikada nisam bio srecniji nego tada, odnosno osecao sam se privilegovanim sto imam racun kod njih. Onda su poceli da se srozavaju, pa sve vise i vise, te sam potpuno zaboravio na njih. Vec nekoliko godina rade opet na sebi, pa sam polako poceo da im se vracam. Izgleda da imaju neki sofisticirani program, pa znaju da imam otvorene racune i kod drugih kladionica. Sada mi povladjuju, uvlace mi se u shupak, samo da me odvuku kod sebe. To je lepo od njih, a i osecam se bolje kada mi se uvlace. Osnovna ponuda za over poene na mecu Turk Telekom vs Ulm, EuroCup, je u svim zdravim kladionicama 162,5 sto znaci da kladionice ocekuju, bas kao i ja, relativno otvoren mec. bwin" rel="external nofollow">bwin nudi kliznu granicu za over od 148,5 po kvoti od 1,20 sto ne nudi niko, cak ni sveti bet365 online kladionica" rel="external">bet365, barem ne po tvoj kvoti.

Eto sta sve rade kladionice da povrate ugled i stari slavu. Dakle menjam svoj predlog, i uzimam kliznu granicu za over, 148,5 na mecu EuroCupa, Turk Telekom vs Ulm po kvoti od 1,20 kod bwin" rel="external nofollow">bwin 

C8A1E9FC-428E-4C93-8EF8-BF74074EBAA7.jpeg.c1166f45edc224f79a61a809c458f6bb.jpeg

I  meni je bila medju prve strane kladionice i  bila je odlicna.  Medjutim ja jednom  podignem nekoliko  stotina  evra  i  ostavim na racunu  preko  100e.  da nastavim  da uplacujem.  kad oni mi  ogranice uplatu  na 1 e. A ja ti onda lepo podignem i  taj  ostatak i  zatvorim rn. Nikada vise ih nisam otvorio  pa ni  zbog takmicenja. 

prije 1 minutu, noja57 said:

I  meni je bila medju prve strane kladionice i  bila je odlicna.  Medjutim ja jednom  podignem nekoliko  stotina  evra  i  ostavim na racunu  preko  100e.  da nastavim  da uplacujem.  kad oni mi  ogranice uplatu  na 1 e. A ja ti onda lepo podignem i  taj  ostatak i  zatvorim rn. Nikada vise ih nisam otvorio  pa ni  zbog takmicenja. 

Mnogo su se popravili, vidi se da rade na sebi. Sto se mene tice, morace jos duuuugo da mi se uvlace u guzicu, ako misle da me odvuku od svetog bet365, ali im postujem trud. Za sada in uzvracam na kasikicu.

Ja sam danas očigledno zakasnio sa postavljanjem tipa, međutim, pola sata prije roka kada sam to htio uraditi forum je imao nekih tehničkih poteškoća, tako da se ovaj moj tip neće priznati, ali postavit cu ga čisto da vidimo da li bi prošao :) Sretno svima

Napoli - Milan oba po 2+ kartona (1.44) bet365

Screenshot_45.png

prije 8 minute, IzudinB said:

Ja sam danas očigledno zakasnio sa postavljanjem tipa, međutim, pola sata prije roka kada sam to htio uraditi forum je imao nekih tehničkih poteškoća, tako da se ovaj moj tip neće priznati, ali postavit cu ga čisto da vidimo da li bi prošao :) Sretno svima

Napoli - Milan oba po 2+ kartona (1.44) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Screenshot_45.png

Istina i ja sam probao zadnji sat da udjem na forum al nije moglo, zasto da ti se ne prizna kad imas fora jos 1 sat nemoj se sam sabotirat :D

Hej @IzudinB

Zaista je bilo problema sa ulaskom na Forum. Negde od 14.50. pa jedno 20-30 minuta nije moglo da se udje na Forum. To ja garantujem koji bi voleo da ispadnete i ti i kolega @BoskoBuha. U stvari, jedne  sedmice bi voleo da ti ispadne, a vec sledece, da ispadne on. I tako u krug. Pa ipak, ja bih ti uvek priznao predlog, jer bi stvarno bilo seljacki da se ovako odlucuje sezona, sada kada je najvaznije. Vec znam kakve ce biti reakcije, u stilu “ko te yebe, kada si cekao poslednji trenutak...” i slicno. Ako ti nesto uopste znaci, potvrdjujem da nije moglo da se udje u Forum barem 20-30 minuta.

• Goksim locked this topic
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

Zaista je bilo problema sa ulaskom na Forum. Negde od 14.50. pa jedno 20-30 minuta nije moglo da se udje na Forum. To ja garantujem koji bi voleo da ispadnete i ti i kolega @BoskoBuha. U stvari, jedne  sedmice bi voleo da ti ispadne, a vec sledece, da ispadne on. I tako u krug. Pa ipak, ja bih ti uvek priznao predlog, jer bi stvarno bilo seljacki da se ovako odlucuje sezona, sada kada je najvaznije. Vec znam kakve ce biti reakcije, u stilu “ko te yebe, kada si cekao poslednji trenutak...” i slicno. Ako ti nesto uopste znaci, potvrdjujem da nije moglo da se udje u Forum barem 20-30 minuta.

Potvrđujem da je SvijetKladjenja portal i forum bio offline 20ak minuta te se slažem da bi gentlmenski bilo priznati prijedlog. 

• Goksim unlocked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use