Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

64. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 14.4. - 17.4. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 64. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_14.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

prije 9 minute, Iblaz93 said:

To je kvota za super šansu,  u biti trebaš još 5 parova da se odigra po toj kvoti.... Zar ne? 

Parovi iz Superponude-Superšanse neće se uzimati u obzir, jer zaista nema smisla, a mislim da smo o tome pričali i ranije ove sezone, pogotovo jer kladionica ima uslov da se odigra pet parova ako želiš kombinovati nešto is SŠ-a.

prije 3 minute, ante16 said:

Screenshot_20230414_155838.thumb.jpg.20b56fab564a24a49dde11bba305eab5.jpg

Onda bi ovako pisalo da je super sansa

To je kvota za super šansu,  u biti trebaš još 5 parova da se odigra po toj kvoti.... Zar ne? 

U glavnom izborniku gdje su sve utakmice iz ponude superšanse ne piše...oznaka (sš) se pojavi tek u podizborniku tj.  kad se klikneš na samu utakmicu... 

Ja sam isao provjeriti kvotu oko pola tri i bila je 1.15...

Screenshot_20230414_160823.jpg

prije 2 minute, Iblaz93 said:

U glavnom izborniku gdje su sve utakmice iz ponude superšanse ne piše...oznaka (sš) se pojavi tek u podizborniku tj.  kad se klikneš na samu utakmicu... 

Ja sam isao provjeriti kvotu oko pola tri i bila je 1.15...

Screenshot_20230414_160823.jpg

Onda bi valjda pisala kosarka sa strane, a u njegovom paru nema

prije 1 minutu, unkdy said:

Najverovatnije je screenshot uradjen ujutro ili nekoliko sati prije otvaranje temu, a kvota pala u medjuvremenu 
Nema veze prepustam par kolegi @BoskoBuha zamenjit cu u toku dana

Čisto sumnjam da je to u pitanju. Kada se uđe na supersport preko mobitela, prije nego što se klikne na par, nema nikakvih oznaka da je to iz superšanse, zbog toga od sad pa ubuduće parovi iz supersporta neka se vide na listicu, a ne kao ponuda, inače ih nećemo priznavati. Ovakve stvari se neće tolerisati ubuduće, jer stvarno nema smisla uzimati superponudu iz neke kladionice koja traži da se odigra 5 i više parova a pritom daju veću kvotu. Iskreno sam razočaran ovim postupkom, pogotovo jer sam imao povjerenja u kolegu. Sada ću sve parove iz SuperSporta strikno provjeravati odmah po postavljanju.

Ja vjerujem da mene stvarno imate veliku želju izbaciti iz prve lige, ali na ovakav način nisam očekivao.

prije 10 minute, IzudinB said:

Čisto sumnjam da je to u pitanju. Kada se uđe na supersport preko mobitela, prije nego što se klikne na par, nema nikakvih oznaka da je to iz superšanse, zbog toga od sad pa ubuduće parovi iz supersporta neka se vide na listicu, a ne kao ponuda, inače ih nećemo priznavati. Ovakve stvari se neće tolerisati ubuduće, jer stvarno nema smisla uzimati superponudu iz neke kladionice koja traži da se odigra 5 i više parova a pritom daju veću kvotu. Iskreno sam razočaran ovim postupkom, pogotovo jer sam imao povjerenja u kolegu. Sada ću sve parove iz SuperSporta strikno provjeravati odmah po postavljanju.

Ja vjerujem da mene stvarno imate veliku želju izbaciti iz prve lige, ali na ovakav način nisam očekivao.

Ma nema veze ispricavam se ja nisam toliko upoznat sa Hrv kladionice tek sad u zadnje krenuo postavljat u PS parove od tamo, ja bi skroz zabranio sve lokalne klad u takmicenje zato sto cesto se nadju vecih kvota nego obicno, to sto sam odstupio par kolegi je zato sto i @LeonardoDrugi uradio tako prije par kola, isto bi i tebi pustio ako bi postavio medju prvih :)

Menjam par uzimam da ce Man City zabit 2 ili vise golova 1,25 u supersport, jel ovako treba da se postavlja screenshot od sada?

image.png.309df0a619d5b82b0c52daf523ca6239.png

Just now, IzudinB said:

Manchester City - Leicester Pobjeda Cityja i gol u prvom poluvremenu (1.25) bet365

Iako nismo očekivali, Pep Guardiola i njegova momčad zapanjili su mnoge svojom igrom protiv Bayern Munich-a, postigavši tri gola u njihovom prvom susretu. Nakon uvjerljive pobjede u utorak, moći će sada bez stresa otići u Njemačku i nadati se prolasku u polufinale.

Arsenal je propustio priliku da zadrži prednost u borbi za titulu u Premier ligi, jer su odigrali samo remi od 2-2 protiv Liverpoola na gostujućem terenu u prethodnom kolu. Kao rezultat toga, City sada ima realne šanse da ih sustigne do kraja ove sezone.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Još uvijek nije jasno da li će Guardiola ovdje rotirati svoj sastav. Međutim, Pep je dozirao minutažu svojim naboljim igračima, što je bilo očito kada su De Bruyne i Haaland izašli ranije s terena protiv Bayerna.

Leicester City se muči ove sezone, budući da se nalaze u zoni ispadanja, a ovaj gostujući meč im dolazi u vrlo nezgodnom trenutku. Iako nisu daleko od sredine tabele, Lisice su ozbiljno zabrinute za svoj opstanak u Premier ligi ove sezone. Jedan od glavnih problema bio je što su vjerovali da Vardy još uvijek može igrati na visokom nivou, ali njegove godine su učinile svoje. Leicester je pretprio sedam poraza u posljednjih osam utakmica. 

Manchester je ovdje ogroman favorit i nema se što mnogo polemisati. Vjerujem da će ostvariti pobjedu i mislim da će se potruditi da povedu sa jednim ili dva gola razliek već u prvom poluvremenu. Stoga idem sa pobjedom i barem jednim golom u prvom poluvremenu po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Manchester City: Ederson; Lewis, Akanji, Dias, Ake; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Haaland, Grealish

Leicester City: Iversen; Castagne, Evans, Faes, Kristiansen; Dewsbury-Hall, Ndidi; Tete, Maddison, Daka; Vardy

Screenshot_21.png

(Koeficijenti 15.4. u 12:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use