Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 14.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.4. u 11:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Kratak osvrt na jučer što se tiče tenisa, jer što reče kolega sa Foruma, ostavimo prošlost i okrenimo se budućnosti.
Casper Ruud (ATP: 5.) jedino što je pokazao jeste doza mlakosti. Meč je realno trebao završiti 6:1, 6:2 za Struffa (ATP: 100.). Pri rezultatu 5:2 u drugom setu skratila mu se ruka i nije uspio odservirati za meč. Casper je doveo set do tie breaka gdje je Struff samo uzeo ponuđeno. Kada je trebalo Struff je pogađao prve servise i na kraju je to donijelo prevagu. Na svojem prvom servisu Struff je uzeo 79% poena, odnosno čak 30 od 38. Maltene svaki prvi servis koji je prošao upisao se Struffu.
Što reći o Novaku. Igram ga na liveu u trećem setu pri rezultatu 3:3. Tko bi lud igrao kontra Novaka, a bet365 još daje 1.44 kvotu. Novak je na servisu i dalje je povijest. Osobno ga ne volim, ali cijeniti ga moraš. Kakve mečeve je sve čovjek odigrao i kako je osvajao najveće turnire. Zadnji puta se on na mojem listiću našao još davne 2013. godine u Wimbledonskom finalu protiv Andya Murraya. Naravno da je taj meč izgubio glatko s 3:0, ostavljajući pritom anemičan dojam i ni u jednom trenutku pobjednik nije došao u pitanje. Prije, a kamoli poslije tog meča čovjek je izvodio čuda, jednom riječju, čuda. Deset godina kasnije pričekao je on mene opet na servis voleju, odnosno servis volej je bio prije deset godina. Jučer mi ga je metnuo, stavio, nabio, nasadio, gurnuo, tutnuo, uvalio, strpao, prikačio, prilijepio, okačio, nalijepio, poderao onako klasično sa osnovne linije, ili bolje rečeno iza osnovne linije da nitko ne vidi, kao maturantici na školskom igralištu. Ja bar mogu reći da se ovo dogodilo u Monaku, u jednoj kneževini.
Što reče najbolji kockar ovdje, mi smo gospoda pa se neću dovesti u situaciju da mrzim čovjeka. Vidjet ću ja di će on biti za desetak godina, tko će se zadnji smijati. Dijelim tugu sa svima vama koji ste igrali na pobjedu Uniteda jučer, osjećaj je sličan samo nekoliko puta gori.

novak.thumb.jpg.382d3602260a500dfbe3e086dd65750f.jpg

Ajmo redom.

Andrey Rublev (ATP:6) – Jan Struff (ATP: 100) – Rublev 1.40

Ovdje vjerujem da je Struff došao do kraja svoga puta u Monaku. Čeka ga Rublev koji je jednostavno bolji u svim segmentima igre. Postavlja se jedino pitanje da li će i sutra biti bolji. Struff ima 32 godine, stariji je 7 godina od suparnika, trenutno je na stotom mjestu, a ranking karijere mu je dvadeset i deveto mjesto. On je igrač koji nikad nije za otpisati, pogotovo na zemlji. Kako može izgubiti od svakoga, tako može i pobijediti svakoga. U prošlom kolu izbacio je četvrtog igrača na svijetu, ja bih rekao četvrtog na papiru. Casper Ruud jednostavno nije pružio ono što se od njega očekivalo. Pri rezultatu 5:2 za Struffa nakratko se mogla vidjeti razlika u klasi gdje nijemac nije uspio završiti meč. Dojam je da se Rublev našao u tom tie breaku da bi ga dobio.
Čini se da je Rublev nakon mučenja s Munarom u svojem prvom nastupu ulovio zalet u Monaku. Jučer je pobijedio Khachanova (ATP: 11.) u dva seta (ukupno 3 i pol sata na terenu). Po meni, u ta dva meča imao je teži zadatak od Struffa koji je već do sada igrao pet mečeva u Monaku, pošto je igrao i kvalifikacije (ukupno gotovo 8 sati na terenu u 6 dana). Rublev je pokazao da je stabilan na servisu, igra brzo, jako i traži poen. Profil igrača koji vas tjera da se konstantno branite, pritišće vas na servisu, što Struffu ne bi trebalo odgovarati. Prije dvije godine Struff ga je izbacio sa Roland Garrosa pa će možda i to igrati ulogu da poravnaju račune na zemlji. Zaključak je da se Struff još do sada u Monaku nije susreo sa toliko konkretnim igračem, igračem koji pogađa crte i kuteve. Do sada su mu stizale meke lopte koje je mogao napadati, ovdje to ne bi trebao biti slučaj.

Taylor Fritz (ATP: 10.) – Stefanos Tsitsipas (ATP: 3.) – Tsitsipas 1.40

Fritz po meni ne ulijeva neko preveliko samopouzdanje, barem ne kada je preko puta grk. U prvom kolu izbacio je Wawrinku, a jučer uz prilično muke mladog čeha Jirija Lehecka. Čehu je trener Tomaš Berdych, ima samo 21 godinu i prvi set je odigrao za udžbenike. Agresivno, jake ravne lopte, traži poen. Igra mu ima smisla i dečko fenomenalno pogađa. Fritz je uglavnom bio nemoćan. Ono što je donekle držalo Fritza jeste njegov servis. Čim bi prvi servis stao i kada bi krenule izmjene čeh je to koristio i bio superiorniji. U drugom setu je čak vratio i izgubljeni break, ali je problem nastao pri rezultatu 5:4 za Fritza kada se na svojem servisu našao pod pritiskom. Do tada je zaista servirao školski, ali ga je Fritz iskusno pričekao. Na prednost Fritza čeh radi duplu grešku i gubi set. Treći set je bio formalnost. Fritz je do sada prolazio na kvalitetu, servis i nešto slabije protivnike. Grk iako također još nije imao pravi ispit na turniru, trebao bi iskoristiti te nedostatke u igri Fritza i držati nivo kroz cijeli meč.

Lorenzo Musseti (ATP: 21.) – Jannik Sinner (ATP: 8.) - Sinner 1.30

Sudar talijana. Lorenzo Musseti je lik koji u Monako dolazi sa 2 pobjede u zadnjih 10 mečeva ove godine. Prvo je riješio Kecmanovića koji je igrao finale Estorila u Portugalu i vjerojatno nije bio sav u turniru. Zatim lagano pobjeđuje sunarodnjaka Luca Nardia, devetnaestogodišnjaka čije vrijeme tek dolazi. Jedan srbin kao da mu nije bio dovoljan, u osmini finala izbacuje Novaka i time postaje njegov i moj krvnik. Gubi prvi set protiv Novaka. U drugom setu Novak čak pet puta gubi svoj servis i to talijan koristi. Treći set je povijest. Kod rezultata 1:1 u trećem setu počinje padati kiša i meč je odgođen na par sati. Pri povratku na teren jasno da je upitno tko je bolje raspoložen, tko je bolje zagrijan, kome je više koristila ta stanka. Meč se pretvara u utrku tko će prvi osvojiti idućih 5-6 gejmova. Novaku je to bilo premalo vremena da se pokrene. Talijan nije odigrao ništa spektakularno, poeni su se tako posložili i otišlo je na stranu talijana. Novak kasnije nije iskoristio jednu dvije break lopte koje obično koristi i to je to, talijan je korektno odservirao. Da je talijan morao dobiti još jedan set vjerujem da bi priča bila drugačija. Ništa tu ne bi bilo čudno da s druge strane nije Novak od kojeg ne očekuješ takav završetak u osmini finala.

Sinner je pregazio Schwartzmana koji je tobož morao predati meč. U zadnjem meču nije imao lagan zadatak sa poljakom Hurkaczom, meč je otišao u 3 seta gdje je na kraju uspio savladati otpor poljaka. Ovdje ga vidim kao favorita jer je kompletniji igrač od suparnika bez obzira na uspjeh protiv Novaka. Brži je, aktivniji, konkretniji. Mislim da će ga od početka više pritiskati nego je to činio Novak, vjerujem da će biti „gladniji“. Uostalom, kada više nema Novaka u ždrijebu svatko vidi svoju priliku.

Daniil Medvedev (ATP: 5.) - Holger Rune (ATP: 9.) – Medvedev 2.10

Medvedev i Zverev sinoć su odigrali klasik koji je trajao više od 3 sata. Na kraju je čeličnije živce i muda imao Medvedev iako mu to nije omiljena podloga. Zvereva je koštao nešto slabiji servis, u dva navrata nije uspio odservirati za meč. Medvedevu je to ujedno bio i prvi meč na turniru.

Rune do sada nije imao pravi ispit. U prvom kolu je pobijedio Dominica Thiema koji već jedno vrijeme nije na razini zbog ozljede, a jučer talijan Berretinni nije ni izašao na teren. Rune je proveo jedva sat i pol vremena na terenu. Po meni je Medvedev mali favorit, iako kladionice ne misle tako. Pitanje je koliko se iscrpio fizički i psihički protiv Zvereva, a idući meč je za 14 sati. Rune je iznadprosječan zemljaš, ali ima samo devetnaest godina i psihički tu ne može parirati Medvedevu koji ima daleko više iskustva. Zaključak je da je Medvedev favorit, ali ne znam što od njega očekivati na zemlji u kontinuitetu.

Favoriti su jasni, ali da će baš sve to tako proći, jako teško. Rublev i Sinner mi djeluju nešto više superiornije u odnosu na protivnike pa im dajem malu prednost.

Sretno

Screenshot_2.thumb.jpg.680aafa51598e6cfe169249fdf7d451a.jpg

Hej prvoligasi iz Poslednje Sanse

Najavio sam da cu za ovo kolo Poslednje Sanse kao svoj predlog uzeti pobedu Bayerna i over 1,5 gola na utakmici. Hej prvoligasi, toliko vas volim, i zelim vam sve najbolje u prvoj ligi, da sam odlucio da vam prepustim Bayern. Odustajem od njih, odustajem od Tuchela, odustajem od Salihamidzica, svima im je uspelo da za samo deset dana ispadnu iz dva takmicenja. 

Do pre samo cetiri dana, pobedu Bayerna niste mogli da postavite u Poslednjoj Sansi, jer ni u jednoj kladionici, jedinica nije prelazila kvotu od 1,17-1,18 a danas je u svim kladionicama 1,20. Kod velikog bet365 pobeda Bayerna iz poluvremena je kvotirana sa 1,65 ... ccccccccc

Šibenik-Gorica

Derbi začelja je danas na rasporeedu u Šibeniku, utakmica koja vrijedi 6 bodova. U zadnjem kolu Šibenik je poražen od Rijeke, a Gorica je pobijedila Osijek i smanjila zaostatak na 4 boda. 

I jednima i drugima je najbitnije ne izgubiti u ovoj utakmici i očekujem jako puno nervoze. Margina kartona je na 5,5 i očekujem da će to prebaciti, pogotovo ako neka momčad povede.

U 3 ovogodišnja susreta, kad je Gorica bila domaćin, bili su underi, u jedinoj utakmici u Šibeniku bilo je 9 kartona.

Sudi Duje Strukan koji je na prosjeku od 4,8 kartona po susretu.

Važnost utakmice, nervoza, sve skupa vuče na over 5,5 kartona @1,85 u SS-u

Može se i probati za manji ulog X @3,2+

GL 

Pribram - Slavia Prag B; 1

Pribram u bitci za direktan plasman u Prvu ligu, trenutno na poziciji 1, ali ga od drugoplasiranog dijele samo dva boda. U prvom susretu u gostima, pribram je svladao Slaviju Prag B 3:0. Svakako utakmicu koju Pribram mora shvatiti ozbiljno, ako žele ostati na vodećoj pozicji. Ono što baš ne ide na ruku Pribramu su izostanci, točnije dva stopera i desni bek za koje možemo reći da su standardni prvotimci, Slavia također bez dva obrambena od čega je jedan skoro pa standardni i bez napadača. ja igram na Pribram, iako koef. na više od 2,5 golova je 1,66, tako da nije ni to loš odabir zbog izostanaka
.

Concarneau - Paris 13 Atl.; 1

Zsnimljiva situacija u francuskoj National ligi, naime prva tri na tabeli imaju identičan broj bodova 49, od čega bi trećeplasirani Concarneau trebao imati lakši posao protiv predzadnjeg Parisa. Gosti samo bez duže ozlijeđenog Faraja, dok su domaćini bez obrambenog i veznog igrača. Prvi susret završio je 1:1, trenutna forma, pozicija, mogući prelazak na vodeću poziciju sve ide u korist domaćina, stoga čisto statistički igram jedinicu jer goste samo neka luda teorija drži u igri za spas od ispadanja.

Hannover - Heidenheim; 2

Ovaj tip je više navijački, ali nije da nema osnove. Znači Heidenheim nakon 9 godina u drugoj ligi ima priliku napokon ući u prvu Njemačku ligu. Treba li za to više motivacije? Trenutno se nalaze na trećem mjestu koje vodi u doigravanje za prvu ligu, ali od drugoplasiranog HSV-a dijele ih samo 2 boda, s time da to drugo mjesto vodi direktno u viši rang. Isti taj HSV pobijedio je Hannover u zadnjem kolu s 6 naprema 1, dok je s Heidenheimom remizirao 3:3. Međusobni omjer između ova dva kluba ide u korist gosta, forma je na strani gosta u globalu i forma u gostima nalaze se na 5 mjestu. Bitnijih izostanaka nema i napomenimo samo da najbolji strijelac s 20 pogodaka (Kleindienst) dolazi iz gostujuće ekipe kao i 8. po redu Teuchert s 10 pogodaka.

M. Neuchrist - E. Ejupovic; 1

Neuchrista pratim zadnjih par tjedana i igra dobro. Imao je po meni dva teža protivnika Langmo (134/88 score na hardu) protiv kojeg je Max imao realizaciju breaka 1/12 i Yunchaokete 85/24 win/loss score na hardu samo prošle godine dok je ove na 8/5. Maxa služi servis, igra dobro i vjerujem da može danas ostvariti pobjedu protiv Ejupovica koji na hardu ima score 27/24 kroz cijelu karijeru. Meč s Bagnisom po meni ne treba gledati kao neku referencu jer je i Facundo više zemljaš nego igrač na tvrdoj podlozi, jedino po meni iznenađenje je pobjeda protiv Evana Zhua koja je po meni totalno neočekivana.

Fritz/Rune - Dodig/Krajicek;2

Znači Mektic/Pavic su totalni misterij, je li problem u njima, imaju li problem u međusobnom odnosu, privatnih problema, ali ovo kako oni igraju, bolje da ne igraju jer je tesko za gledati i ruse si renome kvalitetnih igraca u paru. Fritz i Rune nisu igraci parova u smislu da igraju stalno zajedno i tu vidim prednost Dodiga i Krajiceka. Istina da je to bila prednost i naseg dvojca, ali mislim da je između njih dvoje neki dublji problem. Dodig i Krajicek zajedno igraju duze vrijeme, imaju dobre nastupe, u Monte Carlu su pobijedili dva jaka para i vidim ih kao pobjednike ovdje.

Chandrasekar/Prashanth 2 i Cash/Patten 1

Sretno, ukoliko netko uzima neki par!

prije 1 sat, zeko said:

Pribram - Slavia Prag B; 1

Pribram u bitci za direktan plasman u Prvu ligu, trenutno na poziciji 1, ali ga od drugoplasiranog dijele samo dva boda. U prvom susretu u gostima, pribram je svladao Slaviju Prag B 3:0. Svakako utakmicu koju Pribram mora shvatiti ozbiljno, ako žele ostati na vodećoj pozicji. Ono što baš ne ide na ruku Pribramu su izostanci, točnije dva stopera i desni bek za koje možemo reći da su standardni prvotimci, Slavia također bez dva obrambena od čega je jedan skoro pa standardni i bez napadača. ja igram na Pribram, iako koef. na više od 2,5 golova je 1,66, tako da nije ni to loš odabir zbog izostanaka.

Concarneau - Paris 13 Atl.; 1

Zsnimljiva situacija u francuskoj National ligi, naime prva tri na tabeli imaju identičan broj bodova 49, od čega bi trećeplasirani Concarneau trebao imati lakši posao protiv predzadnjeg Parisa. Gosti samo bez duže ozlijeđenog Faraja, dok su domaćini bez obrambenog i veznog igrača. Prvi susret završio je 1:1, trenutna forma, pozicija, mogući prelazak na vodeću poziciju sve ide u korist domaćina, stoga čisto statistički igram jedinicu jer goste samo neka luda teorija drži u igri za spas od ispadanja.

Hannover - Heidenheim; 2

Ovaj tip je više navijački, ali nije da nema osnove. Znači Heidenheim nakon 9 godina u drugoj ligi ima priliku napokon ući u prvu Njemačku ligu. Treba li za to više motivacije? Trenutno se nalaze na trećem mjestu koje vodi u doigravanje za prvu ligu, ali od drugoplasiranog HSV-a dijele ih samo 2 boda, s time da to drugo mjesto vodi direktno u viši rang. Isti taj HSV pobijedio je Hannover u zadnjem kolu s 6 naprema 1, dok je s Heidenheimom remizirao 3:3. Međusobni omjer između ova dva kluba ide u korist gosta, forma je na strani gosta u globalu i forma u gostima nalaze se na 5 mjestu. Bitnijih izostanaka nema i napomenimo samo da najbolji strijelac s 20 pogodaka (Kleindienst) dolazi iz gostujuće ekipe kao i 8. po redu Teuchert s 10 pogodaka.

M. Neuchrist - E. Ejupovic; 1

Neuchrista pratim zadnjih par tjedana i igra dobro. Imao je po meni dva teža protivnika Langmo (134/88 score na hardu) protiv kojeg je Max imao realizaciju breaka 1/12 i Yunchaokete 85/24 win/loss score na hardu samo prošle godine dok je ove na 8/5. Maxa služi servis, igra dobro i vjerujem da može danas ostvariti pobjedu protiv Ejupovica koji na hardu ima score 27/24 kroz cijelu karijeru. Meč s Bagnisom po meni ne treba gledati kao neku referencu jer je i Facundo više zemljaš nego igrač na tvrdoj podlozi, jedino po meni iznenađenje je pobjeda protiv Evana Zhua koja je po meni totalno neočekivana.

Fritz/Rune - Dodig/Krajicek;2

Znači Mektic/Pavic su totalni misterij, je li problem u njima, imaju li problem u međusobnom odnosu, privatnih problema, ali ovo kako oni igraju, bolje da ne igraju jer je tesko za gledati i ruse si renome kvalitetnih igraca u paru. Fritz i Rune nisu igraci parova u smislu da igraju stalno zajedno i tu vidim prednost Dodiga i Krajiceka. Istina da je to bila prednost i naseg dvojca, ali mislim da je između njih dvoje neki dublji problem. Dodig i Krajicek zajedno igraju duze vrijeme, imaju dobre nastupe, u Monte Carlu su pobijedili dva jaka para i vidim ih kao pobjednike ovdje.

Chandrasekar/Prashanth 2 i Cash/Patten 1

Sretno, ukoliko netko uzima neki par!

Velika prednost dodigu je ta sto fritz i rune igraju jos i singl

Toulouse - Lyon X2 i 2+ (1.53) bet365

Toulouse je osigurao svoje mjesto u finalu francuskog kupa pobjedom nad Annecyjem sa 1-2, a samo tri dana kasnije su nastavili svoj pobjednički niz pobjedom nad Montpellierom u gostima sa 1-2. Toulouse je napravio povijesni uspjeh plasiravši se u prvo finale Coupe de Francea pobjedom nad Annecyjem.

Trenutno se nalaze na 12 bodova iznad zone ispadanja u ligi s 38 osvojenih bodova, što znači da će možda trebati samo još jedan ili dva boda kako bi potpuno izbjegli pad u drugu ligu. Međutim, Toulouse nije uspio pobijediti na svom terenu u ligi u protekla dva mjeseca, te su u posljednja tri susreta izgubili na svom stadionu.

Screenshot_5.png

Izvor: bet365

Iako se Toulouse plasirao u finale kupa, Lyon nije uspio proći Nantes u polufinalu s minimalnim porazom od 1-0. Međutim, odmah nakon toga su popravili raspoloženje u momčadi jer su pobijedili Rennes sa 3-1 u Ligue 1 nakon što su primili prvi gol u 11. minuti.

Lyonov trijumf protiv Rennesa mogao bi biti ključan za eventualni plasman u Europu iduće sezone. Ova pobjeda je dala poticaj klubu koji je trenutno u nizu od šest utakmica bez poraza. Jedan od ključnih igrača u timu je bivši Topnik Alexandre Lacazette, koji je u posljednjih 12 nastupa postigao 12 golova. Ako nastavi igrati na ovom nivou, Lyon bi mogao u Europu sljedeće sezone, a trenutno zaostaju samo pet bodova za Lilleom koji se nalazi na petoj poziciji.

U prošlosti su susreti između Lyona i Toulousea skoro pa uvijek bili sa velikim brojem golova, ali posljednja utakmica između ova dva tima završila je sa samo dva gola. Stoga moja oklada ovdje ide na više od 1.5 gola uz remi ili pobjedu Lyona po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. Lyon je ove sezone dosta kvalitetniji tim i vjerujem da neće izgubiti u ovom susretu.

Toulouse: Dupe; Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo; Van den Boomen, Spierings, Aboukhlal, Sierro, Chaibi; Dallinga

Lyon: Lopes; Kumbedi, Diomande, Lukeba, Tagliafico; Tolisso, Lepenant, Caqueret; Cherki, Lacazette, Jeffinho

Screenshot_12.png

(Koeficijenti 14.4. u 11:03 CET) 

prije 12 minute, IzudinB said:

Toulouse - Lyon X2 i 2+ (1.53) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Toulouse je osigurao svoje mjesto u finalu francuskog kupa pobjedom nad Annecyjem sa 1-2, a samo tri dana kasnije su nastavili svoj pobjednički niz pobjedom nad Montpellierom u gostima sa 1-2. Toulouse je napravio povijesni uspjeh plasiravši se u prvo finale Coupe de Francea pobjedom nad Annecyjem.

Trenutno se nalaze na 12 bodova iznad zone ispadanja u ligi s 38 osvojenih bodova, što znači da će možda trebati samo još jedan ili dva boda kako bi potpuno izbjegli pad u drugu ligu. Međutim, Toulouse nije uspio pobijediti na svom terenu u ligi u protekla dva mjeseca, te su u posljednja tri susreta izgubili na svom stadionu.

Screenshot_5.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Iako se Toulouse plasirao u finale kupa, Lyon nije uspio proći Nantes u polufinalu s minimalnim porazom od 1-0. Međutim, odmah nakon toga su popravili raspoloženje u momčadi jer su pobijedili Rennes sa 3-1 u Ligue 1 nakon što su primili prvi gol u 11. minuti.

Lyonov trijumf protiv Rennesa mogao bi biti ključan za eventualni plasman u Europu iduće sezone. Ova pobjeda je dala poticaj klubu koji je trenutno u nizu od šest utakmica bez poraza. Jedan od ključnih igrača u timu je bivši Topnik Alexandre Lacazette, koji je u posljednjih 12 nastupa postigao 12 golova. Ako nastavi igrati na ovom nivou, Lyon bi mogao u Europu sljedeće sezone, a trenutno zaostaju samo pet bodova za Lilleom koji se nalazi na petoj poziciji.

U prošlosti su susreti između Lyona i Toulousea skoro pa uvijek bili sa velikim brojem golova, ali posljednja utakmica između ova dva tima završila je sa samo dva gola. Stoga moja oklada ovdje ide na više od 1.5 gola uz remi ili pobjedu Lyona po kvoti 1.53 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Lyon je ove sezone dosta kvalitetniji tim i vjerujem da neće izgubiti u ovom susretu.

Toulouse: Dupe; Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo; Van den Boomen, Spierings, Aboukhlal, Sierro, Chaibi; Dallinga

Lyon: Lopes; Kumbedi, Diomande, Lukeba, Tagliafico; Tolisso, Lepenant, Caqueret; Cherki, Lacazette, Jeffinho

Screenshot_12.png

(Koeficijenti 14.4. u 11:03 CET) 

Sve stoji, i svakako mislim da je izgledna pobjeda Lyona a kvota na to je pristojna za jedan pravi singl.

HNL: Sibenik i Gorica danas igraju sto bi englezi rekli "six point game" u borbi za opstanak, i tu ce gorjeti sigurno, i sve je moguce no ja sam blize pobjedi Gorice uz naravno vise zutih i vrlo moguce crveni karton.

Ono sto cu probati u singlu je da gol za Goricane daje bas raspolozeni strijelac Fucak, racunajuci na los teren i puno ubacaja a Kristijan je s glavom opasan.

Sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use