Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

63. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 11.4. - 13.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @colastefan, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_37.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Uvidom u tablicu ostao sam zaprepašten koliko smo kao kolektiv druge lige PŠ-a loši. Mislim da je ovo najgore razdoblje ovogodišnjeg PŠ-a u drugoj ligi. Ovu tvrdnju pokripit ću brojkama za zadnja 4 kola (zagrade su ukupno faliveni parovi):

Preostalih aktivnih igrača: 23

Igrači sa 0 pogrešaka: 4 (0)

Igrači sa 1 pogrešaka: 12 (12)

Igrači sa 2 pogrešaka: 3 (6)

Igrači sa 3 pogrešaka: 4 (12)

Ukupan broj pogrešaka: 30

Ukupan broj prijedloga: 92

Neprolaznost pojedinih prijedloga: 30/92 = 0.32 = 32 %

Neprolaznost prijedloga pojedinih igrača: 12 + 3 + 4 = 19   19/23 = 82 %

Skoro svaki treći par koji odigramo je gubitan. Uzea sam u obzir zadnja 4 odigrana jer je minimalna dopuštena kvota 1.20, a 1.20*1.20*1.20*1.20 = 2.07 odnosno 4 kola sa minimalnom kvotom 1.20 moramo odigrati da bi bili u dobitku.

Da netko hoće igrati da bude u minimalnom + praćenjem igrača iz PŠ bio bi u velikom minusu jer samo su 4 čovik uspila zaredom pogoditi sva 4 para dok je nas preostalih 19 kiksalo barem jedanput. 

prije 9 minute, Guts1950 said:

Uvidom u tablicu ostao sam zaprepašten koliko smo kao kolektiv druge lige PŠ-a loši. Mislim da je ovo najgore razdoblje ovogodišnjeg PŠ-a u drugoj ligi. Ovu tvrdnju pokripit ću brojkama za zadnja 4 kola (zagrade su ukupno faliveni parovi):

Preostalih aktivnih igrača: 23

Igrači sa 0 pogrešaka: 4 (0)

Igrači sa 1 pogrešaka: 12 (12)

Igrači sa 2 pogrešaka: 3 (6)

Igrači sa 3 pogrešaka: 4 (12)

Ukupan broj pogrešaka: 30

Ukupan broj prijedloga: 92

Neprolaznost pojedinih prijedloga: 30/92 = 0.32 = 32 %

Neprolaznost prijedloga pojedinih igrača: 12 + 3 + 4 = 19   19/23 = 82 %

Skoro svaki treći par koji odigramo je gubitan. Uzea sam u obzir zadnja 4 odigrana jer je minimalna dopuštena kvota 1.20, a 1.20*1.20*1.20*1.20 = 2.07 odnosno 4 kola sa minimalnom kvotom 1.20 moramo odigrati da bi bili u dobitku.

Da netko hoće igrati da bude u minimalnom + praćenjem igrača iz PŠ bio bi u velikom minusu jer samo su 4 čovik uspila zaredom pogoditi sva 4 para dok je nas preostalih 19 kiksalo barem jedanput. 

pa zato se i zovete druga liga, a ne prva.

Hej @Guts1950

samo sam pokusavao da budem duhovit. Vise je razloga za to. Nije svako posvecen takmicenju. Dosta se igraju alternativne lige. Doslo je prolece, bice sve vise iznenadjenja. Stavljaju se sportovi gde ima tri konacna ishoda, a ne dva kao u tenisu i kosarci. U izborima predloga ucestvuju i emocije ili inat, a dosta se kladi i navijacki. A ima i neverovatnih padova. Meni si ti jedno od neprijatnijih iznenadjenja ove sezone.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use