Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 12.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.4. u 1:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Jučer je Khachanov "ispoštovao" kvotu 1.80 protiv jačeg igrača. Na papiru danas ima dosta lakši posao i vjerujem da će pobijediti. Ukoliko prođe, u osmini finala čeka ga sunarodnjak Rublev.

Sinner bi trebao proći u hendikepu. Iako nema još meč na zemlji ove godine, s druge strane je Diego koji u zadnjih osam mečeva na zemlji bilježi samo jednu pobjedu. Još je nevjerojatniji podatak da nije vezao dvije uzastopne pobjede od rujna prošle godine.

Iako Zverev ne pruža trenutno najbolje igre, koeficijent 1.40 na njega djeluje primamljivo. Protiv Bublika je imao određene probleme, izgubio prvi set, nekoliko puta gubio svoj servis ali je sve uspio nadoknaditi. Čini se da i Bublik zna kako igrati protiv Zvereva jer je u njihovim prethodnim susretima Bublik dva puta slavio s glatkih 2:0. Zverevu je ovo bio prvi meč na zemlji ove godine pa i to treba uzeti u obzir. Roberto Bautista je devet godina stariji od Zvereva, a zadnji puta je slavio protiv Zvereva kada je ovaj imao 17 godina (H2H 4:2 u korist Zvereva). U zadnjih 9 mečeva ima samo 2 pobjede. Bautista bi sa svojih 34 godina trebao odigrati iznad svojih mogućnosti dok bi Zverev morao podbaciti u svakom smislu.

Nicolas Jarry ove godine igra samo zemljane turnire. Uzeo je set Alcarazu u Brazilu, nanizao Munara, Baeza, Etcheverrya, igrače koji slove za specijaliste na zemlji. U prvom meču u Monte Carlu izbacio je Bornu Čorića. Vjerujem da ima veće šanse od današnjeg protivnika.

Sretno

12.4.thumb.jpg.fdb432e5f5124b44bc54907c338a094f.jpg

Izvukao bih par rečenica iz svoje analize iz utorka. 

"Stavka koje još želim da se dotaknem jeste Neuer koji je čini mi se nogu ili ruku slomio na skijanju i to sa kumom hrvatom, eto debila. Zamjena Sommer koji nikada ništa bolje od Mehengladbaha ne bi vidio da se nije desilo što se desilo. Jednostavno nije to taj kvalitet golmana a u ovakvim utakmicama to može biti izrazito ključno."

Sinoć mnogo nespretnih intervencija, mnogo sreće za njega, dosta loših ispucavanja i kao što sam rekao, u ovakvim utakmicama to može biti ključno. Imao je par dobrih intervencija i može se nazvati i razlogom zašto Bayern ima samo 3 gola zaostatka, ali sve u svemu, ta sigurnost sa njim nije na nivou. O Upamekanu ne želim uopšte da trošim riječi. 

"Musiala je van forme. Mane tek došao nakon povrede. Gnabry / Coman nisu na nivou na kojem se očekuju. "

Baš kao što sam rekao, niti jedan od ovih igrača nije pokazao apsolutno ništa. Sane koliko toliko je bar bio uočljiv ali teško on može pored Diasa i Ake-a koji igraju odličnu sezonu.

O Haalandu, Grealishu, Silvi, De Bruyneu ne bih pričao.

Jedina šteta za utakmicu Benfike gdje sam bio ubjeđen da će barem gol zabiti. Nisam pratio utakmicu ali sam vidio šansu u 94. minuti gdje je Ramos iz veoma izgledne prilike, 1 na 1 sa golmanom, odlučio sam sebi spusptiti cijenu za 30 miliona.

Za večeras kao što sam rekao, Real daje gol i više od 3.5 kartona na utakmici Milana i Napolija, bez mnogo pametovanja.

prije 7 minute, furyshaa said:

Izvukao bih par rečenica iz svoje analize iz utorka. 

"Stavka koje još želim da se dotaknem jeste Neuer koji je čini mi se nogu ili ruku slomio na skijanju i to sa kumom hrvatom, eto debila. Zamjena Sommer koji nikada ništa bolje od Mehengladbaha ne bi vidio da se nije desilo što se desilo. Jednostavno nije to taj kvalitet golmana a u ovakvim utakmicama to može biti izrazito ključno."

Sinoć mnogo nespretnih intervencija, mnogo sreće za njega, dosta loših ispucavanja i kao što sam rekao, u ovakvim utakmicama to može biti ključno. Imao je par dobrih intervencija i može se nazvati i razlogom zašto Bayern ima samo 3 gola zaostatka, ali sve u svemu, ta sigurnost sa njim nije na nivou. O Upamekanu ne želim uopšte da trošim riječi. 

"Musiala je van forme. Mane tek došao nakon povrede. Gnabry / Coman nisu na nivou na kojem se očekuju. "

Baš kao što sam rekao, niti jedan od ovih igrača nije pokazao apsolutno ništa. Sane koliko toliko je bar bio uočljiv ali teško on može pored Diasa i Ake-a koji igraju odličnu sezonu.

O Haalandu, Grealishu, Silvi, De Bruyneu ne bih pričao.

Jedina šteta za utakmicu Benfike gdje sam bio ubjeđen da će barem gol zabiti. Nisam pratio utakmicu ali sam vidio šansu u 94. minuti gdje je Ramos iz veoma izgledne prilike, 1 na 1 sa golmanom, odlučio sam sebi spusptiti cijenu za 30 miliona.

Za večeras kao što sam rekao, Real daje gol i više od 3.5 kartona na utakmici Milana i Napolija, bez mnogo pametovanja.

Ovde fali barem jedna recenica i o Tuchelu, pa cu ja dodati. Kada je trener bio Nagelsmann nijedna ekipa u Ligi Prvaka nije dala gol Bayernu. A onda je dosao Tuchel  i primio tri gola od gradjana, i treba da prva sto je bilo samo tri, a ispao je iz Kupa u sred Munchena. To sto je Psg ostavio na minus sedam bodova u francuskom prvenstvu, kada su ga oterali,, necu ni da pominjem.

Real Madrid - Chelsea 1 (1.66) bet365

Prethodna dva pobjednika Lige prvaka sastat će se u reprizi prošlosezonskog četvrtfinala točno godinu dana kasnije. Trenutni europski prvak Real Madrid ugostit će Chelseaja u prvoj utakmici četvrtfinala večeras na Santiago Bernabeu. Obje momčadi će svoj fokus usmjeriti na uspjeh u Ligi prvaka nakon svojih klimavih sezona u domaćim ligama.

Los Blancosi su u subotu navečer službeno odustali od titule La Lige izgubivši 3-2 na domaćem terenu od Villarreala. Izabranici Carla Ancelottija tako su Barceloni ostavili priliku da povećaju dvoznamenkastu prednost na vrhu tabele.

Unatoč tome, ne smijemo zaboraviti da je Real Madrid uništio svoje ljute španjolske rivale u uzvratnoj utakmici Kupa kralja prošlog tjedna, gdje su na Nou Campu porazili Barcu sa 4-0 i osigurali finale protiv Osasune. Dok će Madrid biti barem u borbi za trofej kupa, Chelsea nije ni blizu u borbi za naslov u Engleskoj.

Plavci su ispali iz svih domaćih kup natjecanja i upravo su ispali i iz gornjeg dijela tabele u Premier ligi nakon što nisu uspjeli postići gol u tri uzastopna ligaška susreta.

Frank Lampard nije baš uživao u povratku na klupu Chelseaja, jer Plavci nisu nimalo impresionirali u subotu poslijepodne u porazu od Wolvesa (1-0). Chelsea također nije igrao dobro od početka godine. Dovođenje Franka Lamparda nije dobro prošlo protiv Wolvesa za vikend i teško da mogu stvoriti bilo kakve probleme Carlu Ancelottiju i društvu večeras sa dosadašnjom prikazanom igrom. Stoga očekujem pobjedu Reala po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam se oklada računa automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga, Kroos, Modric, Valverde, Rodrygo, Vinicius, Benzema.

Chelsea: Kepa, James, Fofana, Koulibaly, Chilwell, Enzo, Kante, Kovacic, Sterling, Felix, Havertz.

Screenshot_58.png

(Koeficijenti 12.4. u 12:00 CET) 

Milan - Napoli 1 (2.60) bet365

Večeras ćemo u Ligi prvaka gledati talijansku bitku, gdje će Milan i Napoli odmjeriti snage u prvoj utakmici četvrtfinala na stadionu Giuseppe Meazza. Napoli ima 22 boda više od Milana na tabeli Serije A i samo je pitanje kada će osigurati domaći naslov.

Tradicionalno, Milan je sedmerostruki europski prvak, dok Napoli igra svoju prvu četvrtfinalnu utakmicu u ovom natjecanju. Rossoneri se uveliko oslanjaju na svoju obranu u Ligi prvaka, jer su mrežu sačuvali netaknutom u četiri uzastopna susreta u ovom natjecanju. Niz koji uključuje i pobjedu od 1-0 nad Tottenhamom u osmini finala.

S druge strane, Napoli ima najbolji napadački učinak u natjecanju sa 25 golova, dva više od drugoplasirane Benfice. Međutim, problem za Luciana Spallettija je što glavni izvor golova njegove momčadi, Victor Osimhen, neće biti dostupan večeras.

Nigerijski napadač pretrpio je ozljedu na međunarodnoj dužnosti, a njegova odsutnost osjetila se u posljednje dvije prvenstvene utakmice Napolija. Jedna od njih je bila poraz od 4-0 protiv Milana prije deset dana na stadionu Diego Armando Maradona. Milan je pobijedio samo u jednoj od posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima, ali ta jedina pobjeda stigla je upravo protiv Napolija.

Gosti će biti drastično hendikepirani bez najboljeg strijelca Serije A Osimhena, a također vjerujem da će nedavni poraz od Rossonera psihološki utjecati na igrače Luciana Spallettija. Uzimajući u obzir europsko iskustvo Milana, večeras ćemo probati sa pobjedom domaćina po kvoti 2.60 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Krunic; Bennacer, Diaz, Leao; Giroud

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia

Screenshot_59.png

(Koeficijenti 12.4. u 12:44 CET) 

Ugodno sam iznenađen koeficijentom na Real Madrid. Očekivao sam oko 1,40 a vidim da kladionice daju lijepih 1,70 za pobjedu Real Madrida protiv očajnog Chelsea ove godine. Chelsea ima sezonu za zaborav i Liga Prvaka im je jedina slamka spasa. Vjerojatno nema ekipe koja je većinu više puta ove godine rušila na kladionici nego što je to Chelsea. Kad gube, izgube dok kad vode često prokockaju prednost koju imaju. 

Očekujem pobjedu Real Madrida u jednoj nervoznoj utakmici pa osim pobjede Real Madrida uzimam i over 3,5 kartona. Jučer su utakmice poprilično korektno prošle, danas to ne bi trebao biti slučaj. 

U susretu Milana i Napolija također očekujem dosta kartona. Originalna granica je na 5,5 kartona dok ja idem sa over 3,5 kartona za što je koeficijent oko 1,30. Kovacs će voditi ovaj susret dok će susret između Real Madrida i Chelsea suditi francuz Letexier. 

Moj izbor: 

• pobjeda Real Madrida
  • over 3,5 kartona na Real Madrid - Chelsea
  • over 3,5 kartona na Milan - Napoli

prije 8 sati, Goksim said:

Ugodno sam iznenađen koeficijentom na Real Madrid. Očekivao sam oko 1,40 a vidim da kladionice daju lijepih 1,70 za pobjedu Real Madrida protiv očajnog Chelsea ove godine. Chelsea ima sezonu za zaborav i Liga Prvaka im je jedina slamka spasa. Vjerojatno nema ekipe koja je većinu više puta ove godine rušila na kladionici nego što je to Chelsea. Kad gube, izgube dok kad vode često prokockaju prednost koju imaju. 

Očekujem pobjedu Real Madrida u jednoj nervoznoj utakmici pa osim pobjede Real Madrida uzimam i over 3,5 kartona. Jučer su utakmice poprilično korektno prošle, danas to ne bi trebao biti slučaj. 

U susretu Milana i Napolija također očekujem dosta kartona. Originalna granica je na 5,5 kartona dok ja idem sa over 3,5 kartona za što je koeficijent oko 1,30. Kovacs će voditi ovaj susret dok će susret između Real Madrida i Chelsea suditi francuz Letexier. 

Moj izbor: 

• pobjeda Real Madrida
  • over 3,5 kartona na Real Madrid - Chelsea
  • over 3,5 kartona na Milan - Napoli

3/3 :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use