Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 9.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.4. u 01:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Leeds - Crystal Palace (15:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.10)
Prosjek ekipe 1: 2.17    
Prosjek ekipe 2: 2.31

Screenshot_1.png

Liverpool - Arsenal (17:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.46)
Prosjek ekipe 1: 1.39    
Prosjek ekipe 2: 1.34

Screenshot_2.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Valladolid - Mallorca (14:00) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (5.69)
Prosjek ekipe 1: 2.37    
Prosjek ekipe 2: 3.56

Screenshot_3.png

Betis - Cadiz (16:15) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (5.77)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.85

Screenshot_4.png

Almeria - Valencia (18:30) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.81
Prosjek ekipe 2: 2.52

Screenshot_5.png

Rayo Vallecano - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos (4.81)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.48

Screenshot_6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 8.4. u 15:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Predlog za narodni ili seljacki tiket od cak sest parova

Danas sam hteo da napisem nekoliko recenica opet o majmunima iz Sampdorije, na koju nisam igrao, kao i nekoliko recenica o porazu Real Madrida od Breogana 24 razlike, na koji sam naravno igrao. Posto je to vec proslo, odnosno iza nas, ili je vec istorija, mozda je mnogo pametnije da vas odvedem u buducnost, umesto da gubimo vreme na proslost. Predlazem narodni ili seljacki tiket od cak sest parova.

Sledece subote u 15.30 igra Bayern sa krsom od tima Hoffenheimom i u svim kladionicama vec mozete odigrati tu jedinicu kao kuca, po kvoti od 1,18 sto ce vec pasti dok se probudite. Neka vas ne brine cak ni to sto na klupi bavaraca sedi Tuchel, cak ni on ne moze da srusi sistem koji postoji sto godina. Jedino sto vam je potrebno jeste dovoljno novca i strpljenje da sacekate da prodju ovih sest dana. Ovo sam najvise napisao za sve kolege koji su, bas kao i ja pali na Bayernu u Kup utakmici protiv Freiburga  kod kuce.

Ako gledamo zajedno u buducnost, niko na Forumu ne bi smeo da zaboravi da 26.04. (sreda, 21.00 kakav termin, majko moja ...) ManCity igra (mozda) utakmicu sezone sa Arsenalom. Ako gledamo u buducnost, samo za vas, i tom potpuno besplatno cu napisati raspored koji ceka ManCity u narednih dvadesetak dana, gde ce igrati neverovatne utakmice na svaka dva-tri dana. Dakle, dolazi im Bayern, dolazi im Leicester, idu Bayernu, dolazi im Scheffield U. (Fa Cup), te im dolazi Arsenal. Samo da kazem da ManCity u zadnjih osam utakmica u svim takmicenjima ima svih osam pobeda i gol razliku 31:3 (da napisem i slovima, u zadnjih osam utakmica u svim takmicenjima, dali su tridesetijedan gol, a primili tri). Sledece subote, ManCity igra sa Leicesterom, vec sada mozete uplatiti ovu jedinicu kao kuca u svim kladionicama po kvoti od 1,18 ( a kod unibet i po 1,20)

Dakle, jedino sto vam je potrebno jeste strpljenje, puno novca i cekanje da dani prodju, a vec imate dobitnu kvotu od 1,40 (jedinice na Bayern i ManCity). Ako na ovu kvotu dodate pobede beogradskih govana u Aba League (1,05 i 1,10 a budite srecni sto ste u prilici da vam neko pokloni cak i ovolike kvotice) vec ste dosli do dobitne kvote od 1,60

Ako pretpostavimo da je svako od preko 13.000 registrovanih clanova na Forumu u stanju da pronadje jos jedan dobitni predlog, kao sto sam ja predlozio cak cetiri, onda cete zaista preci kvotu od 2,00

Dakle, evo i mog predloga za kladjenje za jedan narodni ili seljacki tiket od cak sest parova.

Prvi par. Puno strpljenja i jos vise novca

Drugi par. Jedinica kao kuca na Bayern protiv Hoffenheima, (subota, kvota 1,18)

Treci par. Jedinica kao kuca na ManCity protiv Leicestera (subota, kvota 1,18)

Cetvrti i peti par. Pobede beogradskih govana u Aba League, danas i sutra, kvotice 1,05 i 1,10)

Sesti par. Valjda ste u stanju i sami nesto da smislite, barem po kvoti od 1,20

Ukupna kvota preko 2,00

Ovo je teorija, odnosno unosenje razuma u kladjenje. Barem znate na koga igrate, a to su ManCity i Bayern, a znamo i na sta lici Aba League i zbog koga ta liga uopste postoji. Naravno da dosta toga zavisi od sjajne utakmice koja nas ceka izmedju ManCity i Bayerna, ali cak i ako padnete na ovom narodnom ili seljackom tiketu, barem znate na koga ste pali, ako je to nekome uopste vazno. Ovo je teorija, a pre nego sto rasprodate svu imovinu i ulozite na ovaj dobitni tiket, veoma je vazno da napisem sta je praksa u kockanju.

Vec sam sto puta pisao o Sampdoriji. Dakle, proteklih meseci su imali izuzetno tezak raspored gde su isli Atalanti, dolazio im je Inter, te su isli Laziju, Juventusu i Romi. Mesecima sam vec pisao da oni nece imati nikakve sanse da se spasu jer su majmuni, ali su neke sanse, barem matematicke postojale. Nakon ovih teskih utakmica, i ocajnog rasporeda, barem ih je cekao raspored koji bi davao neke iluzije ili snove da barem mogu da se bore za opstanak (Cremonese, Lecce, Spezia...) I oni juce u utakmici zivota sa Cremoneseom koji je ispao jos jesenas vode sa 2:1 do 86-og minuta i izgube sa 2:3 u 90 +6-om minutu.

Real Madrid u spanskoj Acb ligi pred ovo kolo udje izjednacen sa Barcellonom i Baskonijom, a sledeceg weekenda igra utakmicu sezone sa Barcellonom, pa jos u gostima, a svi znamo sta znaci prednost domaceg terena. Kao sto ManCity treba da odigra rutinsku utakmicu sa Leicesterom, pre nego sto doceka Arsenal, tako je i Real Madrid trebao da odigra rutinsku utakmicu sa otpadom od Breogana, da bi isao Barcelloni na utakmicu sezone. Sta se tamo desilo je istorija, a samo cu napisati da sam poslednje ovakvo gazenje jedne ekipe gledao jos 14.08.2020 kada je Barcellonu sa Suarezom i seljacinom iz Rosaria pregazio Bayern sa 2:8.

Dakle, pre nego sto rasprodate svu imovinu i novac ulozite na ovaj dobitni narodni ili seljacki tiket, uvek se setite starog, dobrog Einsteina i njegove istorijske recenice da i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena.

Ne znam da li je moguce da na danasnjoj utakmici liverpulskih crvenih govana protiv Arsenala ne bude golova, pa makar i over 1,5 po kvotici od 1,20, a ako je moguce, onda te golove nece dati samo domaca govna.

Hej @furyshaa

kada se probudis, napisi sta mislis o utakmici ManCity vs Bayern koja nas ceka za samo nekoliko dana, dakle kako po tebi, stojimo sa prolazom dalje i golovima na ovom spektaklu, a zamolio bih i kolegu @Goksim ako moze da ucini taj napor da kada bude imao vremena, a do utorka, napise svoje razmisljanje o ovom mecu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use