Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.4. u 01:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Manchester Utd - Everton (13:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.14)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.21    

Screenshot_1.png

Aston Villa - Nottingham Forest (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.62)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.28

Screenshot_2.png

Brentford - Newcastle (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 1.64

Screenshot_3.png

Fulham - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Jarred Gillett (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 1.25

Screenshot_4.png

Leicester - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: David Coote (3.47)
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: 1.76

Screenshot_5.png

Tottenham - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.35)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.33

Screenshot_6.png

Wolves - Chelsea (16:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 2.07

Screenshot_7.png

Southampton - Manchester City (18:30 bet365
Sudac: Robert Jones (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.18

Screenshot_8.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Osasuna - Elche (14:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (6.50)
Prosjek ekipe 1: 2.78
Prosjek ekipe 2: 2.78

Screenshot_9.png

Espanyol - Ath. Bilbao (16:15) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.14)
Prosjek ekipe 1: 2.33    
Prosjek ekipe 2: 1.81    

Screenshot_10.png

Real Sociedad - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Mario Melero López (3.71)
Prosjek ekipe 1: 2.56    
Prosjek ekipe 2: 3.00

Screenshot_11.png

Real Madrid - Villarreal (21:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (2.44)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.37

Screenshot_12.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Udinese - Monza (12:30) bet365
Sudac: Luca Massimi (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.32

Screenshot_13.png

Fiorentina - Spezia (14:30) bet365
Sudac: Federico Dionisi (4.43)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.50

Screenshot_14.png

Atalanta - Bologna (16:30) bet365
Sudac: Daniele Orsato (3.10)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.25

Screenshot_15.png

Sampdoria - Cremonese (16:30) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.78)
Prosjek ekipe 1: 3.11    
Prosjek ekipe 2: 2.29

Screenshot_16.png

Torino - AS Roma (18:30) bet365
Sudac: Andrea Colombo (4.70)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.14

Screenshot_17.png

Verona - Sassuolo (18:30) bet365
Sudac: Francesco Fourneau (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.29

Screenshot_18.png

Lazio - Juventus (20:45) bet365
Sudac: Marco Di Bello (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.04 
Prosjek ekipe 2: 1.79

Screenshot_19.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 7.4. u 17:14 CET) 

Borac vs Crvena Zvezda, Aba League, neko gazenje Borca

Partizan vs Igokea, Aba League, neko rutinsko odradjivanje posla Partizana

(necu ni da pisem kvote)

Verovatno znate da Novak Djokovic nije zavrsio ni osnovnu skolu, odnosno zavrsio je, ali “onako”, naucio je da cita i pise, i gotovo, kraj. Posle su ga upisali u sportsku gimnaziju reda radi, ali i to je napustio. Svetski broj jedan, najbolji ili jedan od najboljih ikada, a zna samo da se potpise i kaze odakle je. Ne znam koga onda moze da cudi sto je ubedjen da se u vakcinama ugradjuju cipovi za prisluskivanje. Ali, hajde on je beogradjanin, rodjen je u velikom gradu, zamislite kakva je tek situacija sa ljudima u provinciji, po vukojebinama, ili po selima. Evo na primer Cacak, unutrasnjost Srbije. Borac iz Cacka je poceo Aba League sa osam poraza u prvih osam utakmica, a onda je dobio Mornara kod kuce (tri razlike), Split kod kuce (pola kosa) i Mzt u gostima. Do danas je pobedio jos samo Igokeu kod kuce (pet razlike), Studentski centar kod kuce (dva razlike) i opet Mzt, ali sada kod kuce (21 razlike). U gostima su ove sezone odigrali ukupno trinaest utakmica, dvanaest puta su izgubili, a imaju samo jednu pobedu u gostima, ali i najvazniju protiv direktnog konkurenta za ispadanje, skopskog Mzt-a. Iz Aba League direktno ispada samo jedna ekipa, dok pretposlednji igra baraz. Do juce, Borac je imao sest pobeda, a Mzt pet, ali je Borac dva puta pobedio makedonce. Juce se desilo da je Mzt pobedio Split u gostima i tako se izjednacio sa Borcem po broju pobeda (Borac ih dva puta pobedio u sezoni, opet da ponovim), ali je problem sto Borac u dva poslednja kola igra sa Crvenom Zvezdom kod kuce, te Buducnosti u gostima, dok Mzt igra sledece kolo utakmicu zivota sa Cibonom kod kuce.

Sta je ovde cudno i kakve veze ima Novak Djokovic sa Borcem iz Cacka? Pa Novak je pravi akademik, nuklearni fizicar, molekularni biolog za ove pajsere iz Cacka. Tokom sezone Borac iz Cacka je izgubio kod kuce od Zadra nakon produzetaka (dva razlike), od Fmp-a kod kuce (pola kosa razlike), od Cibone kod kuce (pola kosa razlike), od Cedevite kod kuce (dva razlike), a i od Cibone u gostima dva razlike … a ponovicu i stoti put, cak su i dva puta dobili Mzt u sezoni. I posle svega, samo jos da kazem da je Mzt po rosteru najgora ekipa na svetu koja se ikada pojavila u istoriji kosarke. A kakvo je Balkan mesto za zivot, samo cu reci po jednom detalju. Pred utakmicu sa Cibonom kod kuce, sto im je bila najvaznija utakmica sezone, Borac nije mogao da sastavi ekipu, koliko su imali povredjenih i bolesnih, te su trazili da se utakmica odgodi. Celnici Aba League nisu pristali, a ovi majmuni umesto da ne izadju na parket i tako naprave haos i pritisak, ipak onako desetkovani pristanu da odigraju, i izgube pola kosa i cela sezona ode u qurac, a nisu najgora ekipa lige. Kada su sebi dozvolili da je Novak Djokovic naucnik i akademik za njih, sada ako hoce da se spasu, moraju da dobiju Crvenu Zvezdu kod kuce ili Buducnost u gostima. Razlika izmedju Crvene Zvezde i Borca iz Cacka je poput razlike izmedju ruske i bosanske borbene podmornice, sto ne kazem ja vec kvota od 1,05 na Zvezdu. Ali, bolja kvota moze da se izvuce pobedom iz poluvremena, ili pobedom preko nekog kliznog handicapa. Da kazem i to da Aba League nije htela da odlozi Borcu utakmicu sezone na kojoj nisu mogli da skupe ekipu, ali je pristala da odlozi utakmicu ekipi Crvene Zvezde protiv Mornara, jer su na rasporedu imali dve utakmice Euroleague u sedmici. Zvanicno, imali su povredjene igrace, verovatno je u pitanju bilo kurje oko za svih dvanaest igraca, koje zna jako da zaboli. Inace kakvu ekipu ima Borac mozete videti po rezultatima, gde ih je Crvena Zvezda dobila 30 razlike (Kup) i 25 razlike (Aba) Partizan tridesetak razlike, Buducnost 29 razlike, Fmp 26 razlike …

O utakmici Partizana sa Igokeom necu ni da pisem, osim da i tu treba samo da izaberete pobedu iz poluvremena ili preko kliznog handicapa.

Lazio vs Juventus, Serie A (sve iz ponude)

Samo cu da kazem, da je prava tragedija sto je u nedelju Uskrs, pa se ova utakmica igra danas od 20.45. Za analizu ove utakmice bih napisao deset stranica teksta da se mec igra u nedelju. Kod ovoga meca, problem je samo jedan. Prvo sam hteo da odigram jedan lepi X, nereseni ishod na utakmici, pa sam se predomislio, te sam hteo da odigram “X u barem jednom poluvremenu”, pa sam se opet predomislio, te sam hteo kartone, neku kliznu granicu, a da ne znam ni ko sudi, niti me interesuje. A onda sam se opet predomislio kada sam video da veliki unibet nudi kvotu od 1,45 na duplu sansu 1X, pa sam i od toga odustao kada sam video da najveci bet365 nudi kvotu od 1,50, a William Hill kvotu od cak 1,55 na igru “over 1,5 gol na utakmici”. Pa da igra Zmaj iz Makarske protiv Atletico Madrida postojale bi neke sanse da dodje over 1,5 gol na utakmici, a kamoli na utakmicama ekipe koju vodi Sarri. U ovom trenutku, subota ujutro, dok mi je glava otekla od razmisljanja, ili cu odigrati sve ove predloge, ili necu nista odigrati, treceg nema.

Feyenoord vs Rkc, Eredivisie, jedinica (X), kvota 1,17

Ovo nije najsigurnija jedinica na svetu, pogotovo po kvoti od 1,17, ali kako da ne odigram na sampione kada sam ih gurao tokom cele sezone, i kada sam igrao na njih cak i protiv Psv-a, Az ili Ajaxa … stvarno bih sada bio seljacina da se bojim da padnem na kvoti od 1,17 pa jos na sampione. Cak i da padnem, sigurno nece boleti vise od pada na Bayernu. Samo da se pohvalim, od kada sam na ovom smesnom Forumu, svake godine sam gurao i pogadjao po jednog konacnog pobednika nacionalnog prvenstva, cetiri puta uzastopno Juventus, pa Intera, pa ove sezone Feyenoorda, i to kada je bio treci favorit. Jedino me je prosle sezone poyebao Milan, kada sam sumanuto uplacivao na Juventus, pa se tokom sezone prebacio na jos sumanutije uplate na Inter … majko moja. Ovaj poneki X, nereseni ishod na utakmici, je tu samo da zastitim sve jedinice koje sam odigrao, a kada sam mogao da branim Bayern sa X-om, pa jos kod kuce, i tako pao da me sve jos uvek boli, ne znam zasto ne bih poneki X odigrao i na sampione.

Breogan vs Real Madrid, basket, Acb Liga, dvojka kao kuca, kvota 1,16 (William Hill 1,18)

Kada bi mi neko sada ponudio da izaberem sebi fudbalski klub da treniram, ali odmah, za pola sata da se odlucim, uzeo bih jedino Bayern, ali uz dva uslova. Da me plate vise od Mourihna i Guardiole zajedno, i da mi dozvole da otpustim prvog napadaca ekipe i jos cetvoricu crnaca. Ali, kada bi mi neko ponudio da izaberem kosarkasku ekipu koju bih trenirao, to bi svakako bio Real Madrid, a pristao bih i da do Madrida odem peske, a pristao bih i da placam da ih treniram. Proslogodisnji su finalisti Euroleague, gde su finale izgubili za jednu loptu i pola kosa razlike. Uz to, jedna su od retkih ekipa koje su, ne samo zadrzale kompletan roster iz prosle sezone, vec su se i pojacali. Ne verujem da se u istoriji evropske kosarke cesto puta desavalo da neka ekipa ima ovako kvalitetan sastav. Njihov problem nije nedostatak, vec visak kvaliteta, koliko su popunjeni na svakom mestu. Kada bi mi dozvolili da sednem na njihovu klupu, i da mi neko ponudi da izbacim tri igraca, a na njihovo mesto da ubacim bilo koja tri Nba igraca, ja bih trazio nekoliko dana da razmislim, a najverovatnije da bih i odbio ponudu. Centarska linija je najbolja na svetu, Tavares, Randolph, Poirer, kao i Yabusele koji moze da igra sta hoce, a spoljna jos bolja Musa, Liull, Deck, Hezonja … a igrace poput Rodrigueza, Hange, Fernandeza nisam ni pomenuo … cccccc. Ima li Real Madrid uopste slabih tacaka? Naravno, i to ozbiljnih. Njih bi uporedio sa danasnjim Bayernom ili Arsenalom iz Wengerovih dana. Real Madrid je do sada odigrao cak 60 utakmica u svim takmicenjima, a imaju 15 poraza, a ne bi smeli da imaju nijedan. Da ne govorim da su ispali u Kupu od Unicaje, ili da su kod kuce gubili od trulih Armania i Virtusa, ili da ih je Partizan dobio 14 razlike, uz to im dao 104 poena. Kao i Bayern, po kvalitetu koji imaju trebalo bi da su osvojili Acb Ligu jos jesenas, a u Euroleague bi morali da imaju trideset bodova vise od drugoplasiranog. Oni nisu prvi ni u domacem prvenstvu, a ni u Euroleague.Secam se, takodje igraca Arsenala iz Wengerovih dana. Mladi, skolovani, obuceni, tehnicki dominanti, brzi, talentovani … a onda dodje neki kisni ponedeljak, odu u Stouk City, gde im neke drvosece iz Stouka tri puta uklizaju u noge i pokidaju ligamente, i sav talenat ode u qurac, te izgube lagano 0:4. Dakle, Real Madridu nedostaje igra pod pritiskom, da gaze ako treba i pedeset razlike ako je protivnik krs od ekipe, jednostavno im treba trener tipa Zeljka Obradovica ili Duska Ivanovica. Ekipe poput Partizana ili Zalgirisa bi trebale da koriste molitve da im u doigravanju zapadne Real Madrid, jer bi im takva ekipa bila najlaksa za izbacivanje, bas kao sto ih je Unicaja izbacila iz Kupa. Spansko prvenstvo je najteze kosarkasko prvenstvo u Evropi, i pravi horor za kockare, ali situacija na tabeli ne dozvoljava kiks, posto tri ekipe imaju isti broj bodova, Real Madrid, Barcellona i Baskonia, a bas sledece nedelje se igra derby Barcellona vs Real Madrid, pa ako Real ovo danas izgubi onda su stvarno pajseri.

Southampton vs ManCity, Premier League, dvojka ako smo budale.

Kolega @furyshaa bi bio sjajan ucesnik Poslednje Sanse i sve bih ucinio da ga dovedemo sledece sezone. Ali mu zameram samo jednu stvar, a to je isto ono sto i sebi, unosenje razuma u kladjenje. Danas se igra utakmica Southampton vs ManCity, i vec sada je ovo kladionicarski najigranija utakmica u Evropi. Kolegu @furyshaa nikada nisam niti upoznao, niti sreo, ali vec sada znam kako razmislja: imaju osam bodova manje od Arsenala i utakmicu manje, a uz to jos im i dolazi Arsenal za samo dvadesetak dana. Igraju protiv najgore ekipe Premier League i cak i da izvedu trecu postavu morali bi lagano da pobede. Osim toga moraju da pobede, ako misle da ostanu u trci za titulu. Na kraju, za nekoliko dana imaju utakmicu sezone sa Bayernom, valjda su i trenirali nesto ovih dana. Problem nije sto kolega @furyshaa ovako razmislja, problem je sto i ja isto tako razmisljam, samo kada su u pitanju Armani, Bayern i Juventus. A najveci problem zapravo je sto tako ne razmisljaju igraci. Uzecu nekog (polu)crnca za primer, iz redova gradjana. Evo, na primer, Mahrez ili Ruben Dias. Evo kako oni razmisljaju: “... sutra je Uskrs, a mi bas danas imamo utakmicu sa ovim otpadom od tima … posle dolazi taj Bayern, nikada nemamo vremena za odmor... ko ce danas da ide u nabavku mesa za rostilj za sutra, kada imamo utakmicu … ko ce da zove devojke za sutrasnju zabavu ... kada cu da odigram Fifu kada je danas utakmica, a sutra Uskrs ...da li novu tetovazu da stavim na vrat ili na ledja … kada da odem do frizera po novu sizofrenu frizuru, pre ili posle Uskrsa... da li svojoj devojci da kupim nove sise ili prvo usne, pa tek onda sise...”

Freiburg vs Bayern, Bundesliga, dvojka kao kuca, kvota 1,45

Bayern … he-he-he … u proslom kolu Poslednje Sanse cak sest kolega je postavilo predlog iz utakmice nemackog Kupa izmedju Bayerna i Freiburga, a samo je jedan kolega prosao, dok smo nas petorica pali, a gde smo se kolega @BoskoBuha i ja umalo pobili ko ce prvi postaviti Bayerna. Osim toga, u realnom kladjenju sam sumanuto branio i X, nereseni ishod, diveci se sebi koliko sam mudar i pametan. U ovom kolu Poslednje Sanse jos ga niko nije postavio, kao sto niko ne postavlja Atletico Madrid mesecima. Pre nego sto napisem predlog za kladjenje, a to je dvojka kao kuca, moram da kazem jos samo dve stvari. Prva je o trenerima. Mozda vise nisam najbolji kockar na Forumu, a ne stojim bas najbolje ni u Poslednjoj Sansi, ali zato ostajem i dalje doktor, kada je rec o trenerima i njihovom (ne)znanju. Prvi sam na Forumu napisao i pljuvao po Solskjaeru kada su majmuni iz ManUtd-a mislili da je on odlicno resenje za crvene djavole. Prvi sam na Forumu pljuvao po Pirlu, najgorem treneru u istoriji svih kolektivnih sportova. Prvi sam na Forumu napisao da bi Genoi bolje bilo da meni daju milion eura samo da im kazem da ne uzimaju Shevchenka, a koga su smenili posle manje od dva meseca. Prvi sam na Forumu napisao da Sampdoriju treba da je sram kada su sebi dozvolili da procene da Stankovic moze da ih spase. E pa kolege sa Foruma, neka negde ostane zapisano, ovom spisku slobodno dodajte i ovu neznalicu Tuchela, a tu ne mislim samo po znanju, iako mislim da nema pojma, vec pre svega po karakteru, a narocito po tome da li je on tip trenera koji je potreban Bayernu. Druga stvar jeste pitanje upuceno svim kolegama sa Foruma. Jel' znate zasto na Balkanu ima vise kladionica nego skoletina? Zato sto svaki kockar ima svoju slabu tacku. @furyshaa ima Chelsea, @Goksim juri Dinamo barem u jednom poluvremenu, a ja sam sludjen i omadjijan Bayernom, a kladionice bas takve pacijente vole. Sve u svemu, mislim da Bayern ima takvu ekipu i da ne moze toliko da gubi, koliko ja mogu da ih cekam, odnosno nadam se da Tuchel ne moze bas toliko da pokvari, koliko jak roster ima Bayern. Mada bi najvise voleo da ta neznalica samo dodje na utakmicu i nista ne dira, neka pusti igrace da igraju, valjda ce to biti dovoljno. Znaci, ako kolega @furyshaa  moze da juri i ceka Chelsea da nekog pobedi, a kolega @Goksim moze da predlaze i ceka pobedu Dinama, i uopste ih nije sram zbog toga, zasto bi mene bilo sram da cekam Bayerna, kada svi na Forumu znamo da mene nikada nicega nije bilo sram.

Napomena: ne mislite valjda da sve ovo ide na narodni ili seljacki tiket? Uzmite samo jedan ili nijedan predlog koji vam se svidja, a i to je mnogo.

Southampton - Manchester City 2 (1.25) bet365

Momčadi sa suprotnih strana tabele igraju jedna protiv. Građani su nastavili potjeru za vodećim Arsenalom sa nevjerojatnom igrom u pobjedi od 4-1 protiv Liverpoola prije sedam dana. Jack Grealish, Julian Alvarez i Kevin De Bruyne su postigli po jedan gol i asistenciju u toj utakmici, dok je mašinerija Pepa Guardiole još jednom pokazala snagu čak i bez najboljeg strijelca lige Erlinga Haalanda.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Norveški napadač još uvijek je pod znakom pitanja za ovo gostovanje. Uzimajući u obzir kvalitetu protivnika, kao i težak raspored, uključujući susret Lige prvaka protiv Bayerna sljedećeg tjedna, ne bi se iznenadio da Haaland ovdje ponovo bude van terena.

U svakom slučaju, aktualni prvaci su ovdje veliki favoriti i očekujem da će izboriti jednu laganu pobjedu. Građani će u ovu utakmicu ući nakon sedam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. Zabili su čak 17 golova u posljednje tri pobjede, a usput su primili samo jedan.

Southampton će u ovu utakmicu ući u potpuno drugačijem raspoloženju. Bez pobjede su u četiri uzastopna prvenstva, a poraz od 1-0 od West Hama prošlog vikenda ostavio ih je na dnu tabele. Momčad koju vodi španjolski menadžer Ruben Selles nije uspjela postići gol u tri od prethodne četiri ligaške utakmice, niz koji ne sluti na dobro pred susret sa jednim od najboljih obrambenih ekipa u ligi.

Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.25 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Građani povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Southampton: Bazunu; Walker-Peters, Bednarek, Caleta-Car, Perraud; Armstrong, Ward-Prowse, Lavia, Elyounoussi; Mara, Walcott

Man City: Ederson; Stones, Akanji, Dias, Ake; Rodri, Gundogan; Mahrez, De Bruyne, Grealish; Alvarez

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 8.4. u 11:42 CET) 

Pozz svima

Eto od mene nesto od kartona prvu cu na kratko izbacit ekipe i utakmice za koje mislim da ima puno sansi da prodze:

Sampdoria over 1.5 kartona

Verona over 1.5 kartona

Obe ekipe u razsulu grube prljave nema veze ako gube ili pobjeduju oni kartone in favlove prave samdoria daleko najvise kartona dobila u ligi a odmah iza nje verona a bet365 daje na over samdorio cak 1.4 hvala na veronu ipak manje 1.25

Augsburg over 1.5

Isto valja za augsburg u bundesligi daleko iznad svih po kartonima kvota 1.36

Sociedad-getafe

Ekipe koje se bore jedna za top 4 druga za obstanak kad igra getafe ja sam uvjek tamo;) kartoni su za njih balzam za dusu sudi lopez dobar sudac za over ocekujem tvrdu utakmicu puno favlova i prekida i naravno kartone bet365 daje ljepih 1.4 za oba karton i zajedno over 3.5 

I sad ono sto me bacilo iz stola dal nas  bet365 casti za blagdane ili nesto nije okk samnom:) mislim da sam ja okk znaci bet daje

Hertha leipzig

Bet365 daje kvotu pazite kvotu 2.62 da ce oba dobit barem 2 kartona

Herti gori pod nogama i treba bodove a isto tako leipzig treba bodove za top 4  kako ovdje nece bit nervoze neznam hertha u vrhu po kartonima a leipzig pratim poslednje utakmice u poslednjih 5 imaju prosjek puno vise nego 2 igraju toplo hladno pa ima.nervoze ne kazem da ce proci ali kvota 2.62 za ovaku utakmicu moram uzet i ulog.nece bit mali za sigurni prolaz daje bet365 oba karton po kvoti 1.36

Eto tolko od mene i nadam se da danas svi zaradimo sta god igrali

Screenshot_20230408_120053.jpg

Screenshot_20230408_120041.jpg

Freiburg - Bayern 2 (1.44) bet365

Freiburg je u utorak ostvario veliku pobjedu protiv Bayerna u DFB Pokal kupu (1-2) na Allianz Areni. Lucas Holer bio je heroj momčadi sa pobjedničkim golom u petoj minuti nadoknade vremena. Ipak, moram pohvaliti kompletnu ekipu za nevjerojatan rad na oba terena.

Činjenica da su Bayern ograničili na samo četiri šuta u okvir gola u 90 minuta utakmice dovoljno govori o učinku kojeg je momčad Christiana Streicha pokazala u utorak. Bavarci će, međutim, dobiti priliku da se osvete samo četiri dana kasnije, jer će momčadi danas igrati ponovo u 27. kolu Bundeslige.

Screenshot_4.png

Bayern je prošlog vikenda pokazao zašto su klasa više u odnosu na sve ostale timove u ligi kada su pobijedili glavog rivala za titulu Dortmunda sa 4-2 na Allianz Areni i vratili se na prvo mjesto na tabeli. Bio je to debi iz snova za novog menadžera Thomasa Tuchela čija je vladavina odmah zastala nakon spomenutog poraza u utorak.

Freiburg je četvrti na tabeli i neporaženi su u sedam uzastopnih utakmica u natjecanju. Također posjeduju fenomenalan skor na domaćem terenu gdje imaju osam pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz u 13 ligaških utakmica na stadionu Europa-Park ove sezone.

Bayern će međutim, biti super motiviran za osvetu protiv Freiburga za šokantan poraz sredinom tjedna na Allianz Areni. Kad imate tako motivirane Bavarce u domaćoj ligi, odjednom su svi statistički parametri i forma nebitni. Stoga ovdje idem sa pobjedom Bayerna po kvoti 1.44 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Bavarci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Freiburg: Flekken; Sildillia, Fulde, Ginter, Gunter; Eggestein, Hofler; Grifo, Doan, Holer; Gregoritsch

Bayern: Sommer; Cancelo, Pavard, de Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Mane

Screenshot_25.png

(Koeficijenti 8.4. u 12:00 CET) 

Lazio - Juventus X2 i manje od 3.5 gola (1.66) bet365

Stadion Olimpico će biti domaćin derbija 29. kola talijanske Serije A, gdje se sastaju Lazio i Juventus. Obje momčadi je bilo teško slomiti u posljednje vrijeme, a imam razloga za očekivati i scenarij sa manje golova kada budu igrali danas. Lazio je dobio pet i remizirao jednu od posljednjih šest ligaških utakmica. Taj niz im je pomogao da se popnu na drugo mjesto na tabeli Serije A.

Screenshot_3.png

Ono što je još impresivnije za glavnog trenera Maurizija Sarrija i njegovu momčad je činjenica da nisu primili niti jedan gol u tom periodu unatoč tome što su igrali protiv Napolija i Rome između ostalih.

S druge strane, Juventus je zadržao svoju mrežu netaknutom u uzastopnim pobjedama nad Interom i Veronom u prethodna dva kola. Glavni trener Massimiliano Allegri je odmorio neke od svojih glavnih zvijezda prošlog vikenda u toj teškoj pobjedi nad Veronom. Juve je na sedmoj poziciji na tabeli i još uvijek se mogu pridružiti borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka unatoč oduzimanju 15 bodova ranije ove sezone.

Lazio je u fantastičnoj formi, ali jednostavno ne mogu zanemariti Juventusov niz od pet pobjeda i dva remija u prethodnih sedam međusobnih duela sa današnjim domaćinom. Stoga mi se ovdje čini primamljivom oklada na pobjedu gostiju po kvoti 2.90, međutim, idem sa nešto sigurnijim tipom X2 i manje od 3.5 gola na utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Sretno!

Lazio (4-3-3): Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Juventus (3-5-2): Szczesny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; De Sciglio, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria, Vlahovic.

Screenshot_27.png

(Koeficijenti 8.4. u 12:41 CET) 

Real Madrid - Villarreal oba tima daju gol (1.75) bet365

S obzirom na 11 bodova prednosti Barcelone na vrhu tabele La Lige, izgledi za Real Madrid da obrani svoj naslov prvaka su izuzetno mali, osim ako se ne dogodi nešto nevjerojatno u narednih nekoliko tjedana. Uzimajući u obzir situaciju, momčad Carla Ancelottija ima priliku osvojiti još dva naslova u dva različita natjecanja ove sezone. Najviše se koncentriraju na svoj susret u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Chelseaja, ali također imaju priliku osvojiti Kup kralja.

Screenshot_2.png

Real Madrid će ući u utakmicu u pozitivnom raspoloženju zbog svoje uvjerljive pobjede od 0-4 nad Barcelonom u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja koja se odigrala u srijedu navečer na Camp Nouu.

Nakon impresivne pobjede nad četvrtoplasiranim Real Sociedadom rezultatom 2-0, Villarreal će ući u ovu utakmicu s visokim samopouzdanjem. Dani Parejo je realizirao jedanaesterac u 77. minuti i doveo momčad Quiquea Setiena u vodstvo, dok je Nicolas Jackson zabio drugi gol samo četiri minute kasnije. Ovaj uspjeh će sigurno doprinijeti podizanju morala Villarrealove momčadi pred završetak prvenstva.

Sa samo jednim bodom iza petoplasiranog Betisa i četiri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Real Sociedadom, Villarreal se trenutno nalazi na šestom mjestu na tabeli. Osim toga, Villarreal je jedna od tri momčadi koje se natječu za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, što čini ovaj period sezone ključnim.

Villarreal nije uspio osvojiti četvrto mjesto u španjolskoj prvoj ligi još od 2016. godine. U protekle dvije sezone, zauzeli su sedmo mjesto na tabeli. Stoga, ako uspiju ostvariti plasman među prvih četiri momčadi ove sezone, to bi predstavljalo velik uspjeh za Villarreal.

Ancelotti će morati pažljivo planirati svoju taktiku pred tešku utakmicu protiv Chelseaja u Londonu, dok istovremeno pokušava sustići Barcelonu u utrci za naslov prvaka La Lige. Zbog težeg rasporeda, očekuje se da će Real Madrid koristiti rotaciju igrača, što bi moglo biti ključno za ishod utakmice. Mislim da će Villarreal iskoristiti Realov umor i rotaciju igrača kako bi postigli barem jedan gol, dok očekujem barem jedan i od Reala. Sretno.

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Rudiger, Alaba, Nacho, Tchouameni, Ceballos, Valverde, Asensio, Vinicius, Benzema.

Villarreal: Reina, Foyth, Mandi, Torres, Mojica, Trigueros, Parejo, Chukwueze, Terrats, Pino, Morales.

Screenshot_28.png

(Koeficijenti 8.4. u 12:55 CET) 

Jučer sam pao na svemu tako da danas i sutra igram samo za svoju dušu i uopšte neću da se nerviram.

Inter će, nadam se, ispasti iz svega mogućeg, i plus zbog sinoć, siguran sam da se neće kvalifikovati među prve 4 ekipe. Da stvar bude gora, gledajući Inter sinoć, počinjem i da razmišljam o mogućnosti Rome da ide u ligu prvaka, samo iz jednog jedinog razloga, Mourinho. I nije prvi put da se dešava ali Inter čim zabije go, zaboravi na napad i jedini napad im je neka kontra kada se Lukaku ili Džeko zagrade i gurnu loptu u prazan prostor. Sve preostalo je molitva da neće primiti gol. 

Milan nije imao ni sreće ali da od 25 šuta ne možeš Empoliju kod kuće dati 3, i to kada tvoj direktni konkurent kiksa, onda ni ti ne treba da ideš među prve 4.

@LeonardoDrugi Evo i tvoje i moje boljke zajedno, pa nek sve gori.

57642871630001.png

Pred nama je sama završnica nogometnih prvenstva pa evo par prijedloga i od mene:

Angers - Lille 2 (1,40)

Angers je fenjeraš lige koji nema realnih šansi za opstanak u ligi. Lille se pak bori za Europu. Ogromna razlika u kvaliteti. Angers je odigrao užasno prvo poluvrijeme protiv Nice, trebali su gubiti sa par golova razlike. 

Lokomotiva - Dinamo 2 (1,65)

Mislim da je svima poznata situacija sa Dinamom. Očekujem da napokon prekinu niz bez pobjede koji je bolje niti ne nabrajati... Očekujem pozitivan šok sa dolaskom Bišćana te napokon 3 boda. 

U Bundesligi očekujem pobjedu Bayerna nakon kiksa u kupu te Leipziga nakon niza loših rezultata. U NHL-u je danas zadnji dan regularne sezone a bliži se i NBA playoff. 

Također, mislim da bi danas PSG, na iznenađenje mnogih :D , mogao do pobjede. O istom najviše razmišljam zbog koeficijenta od čak 1,90. PSG često teške utakmice u prvenstvu odigra dobro zbog ozbiljnijeg pristupa dok neke "lagane" utakmice zakompliciraju na nevjerojatne načine. 

Kod Engleaza, ako City želi do naslova danas mora uzeti 3 boda na gostovanju kod S'thamptona. Koeficijent je 1,25. Opcije da jedno poluvrijeme pobjeđuju Aston Vila i Chelsea kod bet365 su mi također u razmatranju. 

prije 7 sati, jansavc said:

Pozz svima

Eto od mene nesto od kartona prvu cu na kratko izbacit ekipe i utakmice za koje mislim da ima puno sansi da prodze:

Sampdoria over 1.5 kartona

Verona over 1.5 kartona

Obe ekipe u razsulu grube prljave nema veze ako gube ili pobjeduju oni kartone in favlove prave samdoria daleko najvise kartona dobila u ligi a odmah iza nje verona a bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje na over samdorio cak 1.4 hvala na veronu ipak manje 1.25

Augsburg over 1.5

Isto valja za augsburg u bundesligi daleko iznad svih po kartonima kvota 1.36

Sociedad-getafe

Ekipe koje se bore jedna za top 4 druga za obstanak kad igra getafe ja sam uvjek tamo;) kartoni su za njih balzam za dusu sudi lopez dobar sudac za over ocekujem tvrdu utakmicu puno favlova i prekida i naravno kartone bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje ljepih 1.4 za oba karton i zajedno over 3.5 

I sad ono sto me bacilo iz stola dal nas  bet365 online kladionica" rel="external">bet365 casti za blagdane ili nesto nije okk samnom:) mislim da sam ja okk znaci bet daje

Hertha leipzig

Bet365 daje kvotu pazite kvotu 2.62 da ce oba dobit barem 2 kartona

Herti gori pod nogama i treba bodove a isto tako leipzig treba bodove za top 4  kako ovdje nece bit nervoze neznam hertha u vrhu po kartonima a leipzig pratim poslednje utakmice u poslednjih 5 imaju prosjek puno vise nego 2 igraju toplo hladno pa ima.nervoze ne kazem da ce proci ali kvota 2.62 za ovaku utakmicu moram uzet i ulog.nece bit mali za sigurni prolaz daje bet365 online kladionica" rel="external">bet365 oba karton po kvoti 1.36

Eto tolko od mene i nadam se da danas svi zaradimo sta god igrali

Screenshot_20230408_120053.jpg

Screenshot_20230408_120041.jpg

Herta leipzig vec na kraju 45min 3 prema 2 u kartonima i pogodena kvota 2.62 samo cu rec DANKE bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use