Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

61. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 4.4. - 6.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @colastefan, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Hej @Iblaz93

Danas sam ucinio jedno plemenito delo jer sam gospodin. Prepustio sam svoj predlog kolegi koji se grcevito bori za opstanak, iako sam bio brzi od njega za jednu sekundu. Ako si procenio da ti se isplati da ulazis u prvu ligu, ovakav gospodski gest cu uciniti i tebi u sledecoj sezoni, kada se budes grcevito borio za opstanak.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Iblaz93

Danas sam ucinio jedno plemenito delo jer sam gospodin. Prepustio sam svoj predlog kolegi koji se grcevito bori za opstanak, iako sam bio brzi od njega za jednu sekundu. Ako si procenio da ti se isplati da ulazis u prvu ligu, ovakav gospodski gest cu uciniti i tebi u sledecoj sezoni, kada se budes grcevito borio za opstanak.

Zbilja si ispao gospodin i odmah sam ti lajkao objavu. 

P. S. 

Osim ako naravno prijedlog ne prođe 😁

Šibenik - Dinamo Zagreb 2 (1,45) SuperSport

Nažalost, još ni bet365 ni druge online kladionice u ponudu nisu stavile utakmicu Hrvatskog kupa pa idem sa parom i koeficijentom iz ponude SuperSport kladionice. 

Mislim da je Dinamo uspio šokirati i najveće pesimiste zadnjih tjedana. Toliki niz posrtaja mislim da nisu imali desetak godina. Kiks protiv Osijeka doma, pa onda sramotna predstava i poraz kod Šibenika a nakon toga i Istre. U zadnjem su kolu pak prokockali vodstvo od 1:0 protiv posljednje momčadi lige. 

Očekujem da napokon slave te da izbore finale Kupa u regularnom vremenu. Mislim da ih Šibenik teško može iznenaditi dva puta za redom u kratkom vremenu. Kvaliteta je na strani Dinamo, samo je pitanje pristupa utakmici koji će imati... 

Screenshot 2023-04-03 at 19.38.08.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use