Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 2.4.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.3. u 14:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Nedelja4.png

Screenshot_4.png

Newcastle - Manchester United 1 (2.25) bet365

Ishod ove utakmica mogao bi imati ozbiljne implikacije na borbu za prva četiri mjesta u Premier ligi. Trenutačno je Manchester United treći na tabeli, ali samo tri boda iznad Newcastlea na petoj poziciji. Obje momčadi imaju po dvije utakmice manje manje od Tottenahama na četvrtoj poziciji.

Newcastle ima problema sa nastupima u posljednjih nekoliko mjeseci zbog teškog rasporeda. Međutim, prekinuli su niz poraza uzastopnim pobjedama od 2-1 nad Wolvesom i Nottinghem Forestom. Alexander Isak je bio glavni igrač u pobjedi Newcastlea protiv Nottingham Foresta prije dva tjedna.

Manchester je s druge strane napravio preokret u drugom poluvremenu u pobjedi od 3-1 nad Fulhamom u četvtfinalu Fa kupa. Sada imaju tri pobjede i remi u prethodne četiri utakmice u svim natjecanjima, niz u kojem nisu primili više od dva gola. Ipak, Crveni vragovi su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u prethodna četiri gostovanja u Premier ligi. Niz uključuje i poraz od 7-0 protiv Liverpoola na Anfieldu.

Newcastle je jako teško pobijediti na St. James Parku, gdje su ostvarili sedam pobjeda, pet remija i jedan poraz u 13 ligaških utakmica ove sezone. Kada tome dodate odsutnost Casemira, mislim da imamo vrijednost u klađenju na pobjedu Newcastlea u ovoj utakmici. Stoga ću danas na jednom od listića probati pobjedu Newcastlea po kvoti 2.25 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Newcastle povede sa dva gola razlike. Za one koji žele nešto sigurnije, možete igrati da će Newcastle postići barem jedan gol po kvoti 1.25 u bet365 kladionici. Sretno.

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Willock; Saint-Maximin, Isak, Joelinton

Man Utd: de Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Sabitzer, McTominay; Antony, Bruno Fernandes, Rashford; Weghorst

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 2.4. u 14:15 CET) 

prije 50 minute, exercic said:

Ajmo iskreno, da li se itko od vas obogatio od kladjenja, tj da je u plusu? mislim da se sve vrti oko nule, ili minus

Zavisi kaj smatraš pod pojmom obogatiti. Ja bih prije rekao da se fino da popuniti budžet, naravno ako je malo sreće, puno pameti i dosljednosti. Da li sam se ja obogatio, mislim da ne, da li sam bogatiji nego sam bio, malo jesam. Prvi puta sam ovdje bio 2008. godine, danas je 2023. i ti isti ljudi su još uvijek tu. Bilo bi zgodno čuti od njih žive li od toga i kako im to uspijeva. Pogotovo jer je fokus na nogometu za kojeg smatram da je najnezahvalniji za predviđanje. Chelsea sam jučer vješto izbjegao, ali se ukazao Leipzig.

Screenshot_2023-03-30-00-35-55-609-edit_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-03-26-06-15-41-956-edit_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-03-26-21-23-41-677-edit_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-03-25-00-37-57-247-edit_com.android.chrome.jpg

prije 5 sati, IzudinB said:

Newcastle - Manchester United 1 (2.25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ishod ove utakmica mogao bi imati ozbiljne implikacije na borbu za prva četiri mjesta u Premier ligi. Trenutačno je Manchester United treći na tabeli, ali samo tri boda iznad Newcastlea na petoj poziciji. Obje momčadi imaju po dvije utakmice manje manje od Tottenahama na četvrtoj poziciji.

Newcastle ima problema sa nastupima u posljednjih nekoliko mjeseci zbog teškog rasporeda. Međutim, prekinuli su niz poraza uzastopnim pobjedama od 2-1 nad Wolvesom i Nottinghem Forestom. Alexander Isak je bio glavni igrač u pobjedi Newcastlea protiv Nottingham Foresta prije dva tjedna.

Manchester je s druge strane napravio preokret u drugom poluvremenu u pobjedi od 3-1 nad Fulhamom u četvtfinalu Fa kupa. Sada imaju tri pobjede i remi u prethodne četiri utakmice u svim natjecanjima, niz u kojem nisu primili više od dva gola. Ipak, Crveni vragovi su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u prethodna četiri gostovanja u Premier ligi. Niz uključuje i poraz od 7-0 protiv Liverpoola na Anfieldu.

Newcastle je jako teško pobijediti na St. James Parku, gdje su ostvarili sedam pobjeda, pet remija i jedan poraz u 13 ligaških utakmica ove sezone. Kada tome dodate odsutnost Casemira, mislim da imamo vrijednost u klađenju na pobjedu Newcastlea u ovoj utakmici. Stoga ću danas na jednom od listića probati pobjedu Newcastlea po kvoti 2.25 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Newcastle povede sa dva gola razlike. Za one koji žele nešto sigurnije, možete igrati da će Newcastle postići barem jedan gol po kvoti 1.25 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Sretno.

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Willock; Saint-Maximin, Isak, Joelinton

Man Utd: de Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Sabitzer, McTominay; Antony, Bruno Fernandes, Rashford; Weghorst

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 2.4. u 14:15 CET) 

prije 1 sat, exercic said:

Ajmo iskreno, da li se itko od vas obogatio od kladjenja, tj da je u plusu? mislim da se sve vrti oko nule, ili minus

Evo da si ispratio pobjedu Newcastlea za neki lijep iznos mogao si se obogatiti :D  Nadam se da ste ovo ispratili :)

prije 3 sati, exercic said:

Pošto je forum kao forum, osjećam se kao pitanim. Mislim da je to najveći problem kod klađenja, kada pomisliš da možeš živjeti od toga i kada se 'pretjerano trudiš". Imao sam tu neku fazu u životu gdje sam baš aktivno igrao i kada se sve sabere i oduzme, uvijek si u minusu. Uvijek se pokušavaš vaditi, uvijek gledaš da ga malo pojačaš, i tako u krug.

Sa druge strane sada, kada imam par prihoda i kada mi je klađenje samo zanimacija i kada nemam taj 'pritisak' dobitka, mogu ti reći da sam rijetko kad u minusu. Naravno, zna se desiti ali u vecini slucajeva ili je nula ili je plus. Nekada manji nekada veći ali sam tip osobe kojem nije mali dobitak tipa 100-200eura za vikend, pa cak se zadovoljnim i sa 50eura dobitka za vikend. 

Prvo i osnovno pravilo, nemoj biti pohlepan. Mnoge civilizacije su propale zbog pohlepe pa što ne bi i ti, mali nebitni atom u svemu ovome?!

Evo npr., od danas mi je ostao Porto samo da bi vikend zaokružili na nekih 200 eura dobitka ali ću, iako sam 100% siguran u njihovu pobjedu, braniti sa X2 i zadovoljiti se sa nekih 150e dobitka.

Pusti šuplji ovih familija tipova i ovih nerada što se reklamiraju po IG jer da žive od svojih tipova, nikada ne bi kurcem mrdnuli van svog dvorišta, kamoli grada ali dok ima debila koji im placaju clanarine, vrlo je lako mahati onom stvari.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use