Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

16.02.2010[utorak]

Sreten

Recommended Posts

Razlika u koeficijentima... u Fortuni je na Kostelica 1.-3. mjesta 2.00 dok je u PSK 1.55... po meni bi se moglo probat na Kostelica...

Eto sto kazu i novinari :

SKIJAŠI i novinari u Vancouveru vide Ivicu Kostelića kao jednog od glavnih favorita u današnjoj utrci super-kombinacije. Vozi se skraćeni spust i jedna utrka slaloma, dosadašnjeg klasičnog formata kombinacije od jednog spusta i dva slaloma više nema čime Kostelić nije najzadovoljniji.

"Iskreno, ne vidim se niti blizu najužeg kruga favorita. Netko poput Ivice Kostelića, koji je pobjeđivao u slalomu i ulazio među 20 najboljih u spustu, puno je veći favorit od mene", izjavio je Ligety.

Ukleti San Siro: United u Milanu nikad nije zabio gol

Jedanput su primili četiri gola, drugi put dva, prije pet godina samo jedan, 2007. godine - tri. Četiri puta izvukao je Manchester United u nokaut-fazi Milan, i četiri puta ispao. Na San Siru primio je deset golova, nikad u povijesti nije uspio zabiti. Osmina finala Lige prvaka ponovno ih je spojila, prva utakmica igra se večeras na, za United, ukletom San Siru.

Milan - Man. Utd.: 3.00 koeficijent  na x na 1 i 2 ss

- Milan je fantastična momčad, to su sve odreda vrhunski nogometaši. Ako Ronaldinho bude u pravom izdanju, onda je svaka riječ suvišna. No za mene je Seedorf najbolji. Vjerojatno nikad nisam igrao protiv boljeg - rekao je Rooney, koji je ove sezone zabio 21 gol u prvenstvu, ali nijedan u Ligi prvaka.

Alex Ferguson slično razmišlja, jedino što on kao najveću opasnost vidi Davida Beckhama.

Tvrdi da još nema igrača koji bolje centrira i puca slobodnjake od nogometaša kojeg je svojedobno otjerao iz kluba.

Ti njegovi slobodni udarci mogli bi imati još veću težinu jer Nemanja Vidić zbog problema sa živcima u nogama uopće nije ni otputovao u - ukleti Milano.

Evo to je bilo misljenje koje sam pronasao na netu. Moje misljenj je da bi ovu utakmicu bilo najbolje samo gledati. Ali ipak moram reci ukoliko igraci u milanu budu raspolozeni po meni mogli bi i pobijediti.

Vidjeli  smo da bas milanu i neide u zadnje vrijeme nisu bas u formi kao sto je to slucaj kod Uniteda. Odirat cu 1x

A sto se tice druge danasnje utakmice u ligi prvaka Lyon i Real ovdje cu odigrati 2 jer mislim da je Real puno kvalitetnija momcad od Lyona

Sretno svima!!!

verdasco-chardy 1

azarenka-k.bondarenko 1

zvonareva-flipkens 1

dementieva-hantuchova 1

ulog visok

lyon-real prolaz reala

milan-man utd manje od 3 gola

karlović-becker 1

ferrero-mello 1

mayr-zabala 1

zakapalova-albanese 1

ulog nizak, tek toliko da stavim nešto na lp...

..pazi na Ivu Karlovica,ipak je Ben. Becker servis-volley ko i Karlovic,i ima isto odlican servis...Karlovic je favorit na kladionicama,al isto tako za mali ulog se valja riskirat na Beckera,ipak ce bit gusto :)) sve najbolje ti zelim

verdasco-chardy 1

azarenka-k.bondarenko 1

zvonareva-flipkens 1

dementieva-hantuchova 1

ulog visok

lyon-real prolaz reala

milan-man utd manje od 3 gola

karlović-becker 1

ferrero-mello 1

mayr-zabala 1

zakapalova-albanese 1

ulog nizak, tek toliko da stavim nešto na lp...

..pazi na Ivu Karlovica,ipak je Ben. Becker servis-volley ko i Karlovic,i ima isto odlican servis...Karlovic je favorit na kladionicama,al isto tako za mali ulog se valja riskirat na Beckera,ipak ce bit gusto :)) sve najbolje ti zelim

hvala!ma to tek toliko odigrao da mi bude zanimljivije pratiti lp. ne cijenim baš karlovića, a beckera još manje...becker mu je mušterija(ivo vodi 4:0), najviše zato sam igrao...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use