Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.3.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Subota1.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.3. u 10:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

15:00 CET - Glasgow (Hampden Park) 
SCOTLAND - CYPRUS | Group A
Referee: Duje Strukan (CRO)

18:00 CET - Yerevan (Republican Stadium after Vazgen Sargsyan)
ARMENIA - TURKEY | Group D
Referee: Jose Maria Sanchez Martinez (ESP)

18:00 CET - Novi Sad (Karađorđe)
BELARUS - SWITZERLAND | Group I
Referee: Alejandro Jose Hernandez Hernandez (ESP)

18:00 CET - Tel Aviv (Bloomfield Stadium) 
ISRAEL - KOSOVO | Group I
Referee: William Collum (SCO)

20:45 CET - Malaga (La Rosaleda) 
SPAIN - NORWAY | Group A
Referee: Benoit Bastien (FRA)

20:45 CET - Split (Stadion Poljud)
CROATIA - WALES | Group D
Referee: Joao Pinheiro (POR)

20:45 CET - Andorra La Vella (Estadi Nacional) 
ANDORRA - ROMANIA | Group I
Referee: Dario Bel (CRO) 

I danas sam trebao da postavim predlog sa ukupnom kvotom preko 2,00 i to opet koristeci se trikovima, ali su se desile neverovatne promene, pa je ukupna kvota ovog dobitnog tiketa pala na sramnih 1,92

Zaboravite sve sto sam do sada pisao o svetom Bayernu na ovom smesnom Forumu. Vise nisu najbolji klub na svetu, vec obican seoski klub. Vise nisu sveti, vec kriminalni klub. Vise nisu nemacki, nego balkanski klub, a i nemci kao nacija vise nisu visa rasa, vec obicni seljaci.

Dakle, desilo se da je nekada najbolji klub na svetu, nekada svetac i primer za sve klubove na svetu, otpustio trenera, dva meseca pred kraj sezone, u trenutku kada su usli medju osam najboljih klubova u Ligi Prvaka, kada su drugi u nemackom prvenstvu sa bodom manje i derby-em sa Dortmundom kod kuce, i kada su ostali u igri za trofej cak i u nacionalnom Kupu. Otpustili su trenera iako su u Ligi Prvaka imali osam pobeda iz osam utakmica, iako su izbacili Psg, Barcellonu, Inter bez primljenog gola u sest utakmica. Otpustili su trenera, iako imaju najbolju odbranu na svetu, a nema veze ni to sto su i dalje prvi ili drugi favoriti za osvajanje Lige Prvaka.

Dozvolili su sebi da od svetog i najboljeg kluba na svetu, postanu zemljoradnicka zadruga. Nakon odlaska Guardiole, sto im je bio najbolji potez u istoriji kluba, dozvolili su sebi da nijedan trener u klubu nije ostao pune dve sezone u kontinuitetu; Ancelotti, Kovac, Flick, Nagelsmann, a koristicemo molitve da novi trener ne ostane ni dva dana. Cim je dosadasnji trener, koji je imao visegodisnji ugovor , a sa kojim je klub imao decenijske ambicije, smenjen i to na nacin koji nikad nije bio svojstven Bayernu, znaci da celnici kluba nisu necim zadovoljni, zar ne? Nema bolje osobe na Forumu od mene koja je u stanju da objasni cime celnici kluba nisu zadovoljni.

Celnici kluba znaju kakav roster imaju, bas kao sto znam i ja, a to je da nikada ovako jaku ekipu nece imati. To sto im nije dovoljno sto su u Ligi Prvaka imali osam pobeda iz osam utakmica i sto im niko osim onog otpada od kluba Viktorije Plzen nije dao niti gola, znaci da se ne zadovoljavaju nicim drugim nego osvajanjem Lige Prvaka i da su sigurni da lako mogu izbaciti ManCity.

Celnici kluba misle da bi ovakav roster umesto osam pobeda iz osam utakmica, trebalo da ima sve pobede u svim takmicenjima u kojima igra, a da je titula trebalo da bude osvojena jos u jesenjem delu, sto sve mislim i ja.

Celnici kluba misle da bi ovakav roster danas morao da ima sedamdeset bodova vise od Dortmunda i da bi trenutno jedini problem kluba trebalo da bude kojem drugom klubu da uvale svoju prvu napadacku opciju Erica Maxima Choupo.Motinga., sto sve mislim i ja.

Celnici kluba misle da bi sve utakmice Bayern morao da resava do 15-og minuta i to rezultatom 2:0 vec u 16-tom minutu, nakon sto bi veliki bet365 vec racunao opkladu dobitnom, sto sve mislim i ja.

Posto sam na Forumu najbolji i sve znam, a pri tome nikada ne pravim greske, za kraj posta cu objasniti sta kaze struka za ovakve stvari. Struka kaze da postoje dve skole trenera, dva pogleda na stvari, nova i stara skola, pa neka svaki klub izabere.

Stara skola trenera kaze, da trener uvek treba da pokaze privrzenost klubu sitnim detaljima, ako ne klubu, onda poslodavcu, odnosno onome ko te placa. To su detalji poput onoga da uvek treba prvi da dodje na trening, a poslednji da ode. To su detalji poput onoga da privatni zivot ne postoji, a da zena, supruga sluzi da obavlja prljave poslove poput kuvanja, brige o deci i da ne svira qurcu, odnosno da je niko iz kluba nikada ne vidi. To su detalji gde ce trener na utakmici uvek obuci najskuplje odelo, i time pokazati postovanje prema utakmici, sportu od kojeg zivi i klubu koji ga placa. To su detalji gde ce trener uvek biti bled, mrsav sa losom krvnom slikom, i gde bi trebalo da izgleda kao osoba kojoj su preostala jos dva dana zivota od kolicine stresa i brige za klub.

Nova skola trenera je bas ovo sto je Nagelsmann. Sta vas boli qurac sto se oblacim kao cirkusant kada imam rezultate iza sebe, i kada mi ni Barcellona, Inter i crna plasticna govna nisu dali ni gol? Sta vas boli qurac sto dolazim na trening skateboardom, kada imamo najbolju odbranu na svetu? Sta vas boli qurac sto sam se razveo, ostavio dva deteta i nasao sebi drugu zenu sa kojom se yebem, ako nas veliki bet365 kvotira sa 1,10 da cemo osvojiti titulu? (Inace, Nagelsmann je vec prvog dana reprezentativne pauze, otisao sa kurvetinom na skijanje, iako za samo sest dana imaju utakmicu sezone sa Dortmundom, gde je i saznao za otkaz. Nadam se da bas u tom trenutku nije jahao kurvetinu, kada je cuo vest o smeni, to bi stvarno bilo smesno). Dakle, velikom Bayernu osim sto se nije svidelo kako ekipa igra, nisu se svidele ni mnoge stvari kod trenera sa kojim su imali visegodisnje ambicije, cak i ako sve te stvari koje im se ne svidjaju, ulaze u privatni deo zivota

Sve ove stvari bi mogao da oprostim Bayernu kojeg toliko volim. Ali Tuchel … majko moja. Ovi iz Juventusa, Genoe i Sampdorije su bile male mace kada su procenjivali da ce od Pirla, Shevchenka i Stankovica biti treneri, naspram procene da je Tuchel pravi izbor za Bayern. Izgleda da se sa mnom slaze i veliki bet365, cim je kvotu za titulu Bayerna podigao sa 1,10 na 1,30 osvajanje Lige Prvaka sa 3,50 podigao na 4,50 a cistu pobedu Bayerna nad Dortmundom podigao sa 1,36-1,40 na 1,55.

Jedino sa cime se slazemo veliki bet365 i ja jesu golovi sa ovim novim cirkusantom na klupi, pa je kvota na golove u mecu Bayern vs Dortmund sa prvobitnih 1,45 pala na 1,36

Od kolicine stresa koju imam zbog Bayerna, nekada najboljeg kluba na svetu, nisam u stanju da pisem opsirniju analizu za ovaj dobitni tiket, a za koji bi mi trebalo deset stranica teksta. Kvote su smesno male, ali i dobitne.

Bayern vs Dortmund, Bundesliga, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,36 (igra se 01.04)

Partizan vs Cedevita, Aba League, jedinica kao kuca, kvota 1,10

Mornar vs Crvena Zvezda, Aba league, dvojka kao kuca, kvota 1,10

Alba vs Bamberg, nemacki basket, jedinica, kvota 1,15

Ukupna kvota 1,92

Ako imate vremena da rasprodate imovinu pre pocetka ovih meceva, i sve ulozite na ovaj dobitni tiket, poslednji par (nemacki basket) obavezno izbacite, Ako igrate sa novcem sa zenine kartice, onda vas boli qurac, slobodno ostavite pobedu Albe.

Hrvatska - Wales 1 (1.45) bet365

Mnogi su smatrali da je najnovija 'zlatna generacija' hrvatskog nogometa dosegla vrhunac na Svjetskom prvenstvu 2018. kada je završila kao drugoplasirana, pogotovo jer su poraženi u drugom krugu na Europskom prvenstvu 2020. godine. Umjesto toga, iznenađujući niz ostvaren je u Kataru, gdje je Hrvatska završila na trećem mjestu. Izbacili su Brazil na putu do još jednog polufinala Svjetskog prvenstva i sada počinju još jednu kvalifikacijsku sezonu.

Luka Modrić je izgledao kao da će se oprostiti od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva, ali se nije povukao i jaka momčad je odabrana za prve dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024. Hrvatska će također igrati u finalu Lige nacija u lipnju nakon što su prošle godine završili iznad Francuske, Danske i Austrije, te su favoriti u ovoj kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo u kojoj se nalaze Wales, Turska, Armenija i Latvija.

Ovo će biti prva utakmica koju će Hrvatska igrati nakon te pobjede protiv Maroka za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, iako treba napomenuti da su dobili samo dvije od sedam utakmica odigranih u Kataru. Domaća forma bila je ključna za Hrvatsku u kvalifikacijama za velika međunarodna natjecanja, te su pobijedili u devet od posljednjih deset domaćih utakmica.

Era kada je velški nogomet vodio Gareth Bale bila je vrlo produktivna za naciju koja se nije plasirala za veliki međunarodni turnir od Svjetskog prvenstva 1958. godine. Taj je niz završio u Kataru još u studenom, dok je Wales stigao do polufianla Europskog prvenstva 2016. godine i također igrao na Europskom prvenstvu 2020. godine u vrijeme kada je Bale postao jedan od najboljih igrača na svijetu.

Robert Page sada će morati izvršiti tranziciju momčadi nakon Baleove posljednje utakmice za svoju naciju, ali Wales smatra da trenutni broj igrača može održati momčad. Kvalifikacije za tri od zadnja četiri velika međunarodna turnira bit će motivacija za igrače koji sada dolaze u momčad, iako je Wales ispao iz svoje LIge A u Ligi nacija i nije uspio proći svoju skupinu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Wales je poražen od Irana i Engleske na SP-u, dok su izgubili šest od zadnjih osam natjecateljskih utakmica, a nijednu nisu pobijedili otkako su pobijedili Ukrajinu u baražu za SP. Poraženi su u sve tri utakmice Lige nacija protiv Poljske, Belgije i Nizozemske, dok su pobijedili tri i izgubili tri od zadnjih osam gostujućih utakmica u kvalifikacijama.

Gareth Bale otišao je u mirovinu i nema sumnje da je dugo bio najbolji igrač ove reprezentacije. Njegov značaj se ne može podcijeniti, a to pokazuje i činjenica da je Wales pobijedio u 2 od svojih zadnjih 13 utakmica ukupno, a Bale je bio taj koji je postigao sva tri gola u obje te pobjede.

Situacija u Hrvatskoj je drugačija s Lukom Modrićem koji je pozvan, a 22 od 25 igrača uključenih u ove kvalifikacije bili su u momčadi za Svjetsko prvenstvo. Pomogli su Hrvatskoj da dođe do još jednog polufinala Svjetskog prvenstva, a to je momčad koja je bila vrlo dobra kod kuće u kontinentalnim kvalifikacijama, dok je također čeka polufinale Lige nacija u lipnju. Očekuje da će Hrvatska ovdje ostvariti pobjedu pred svojim navijačima po kvoti 1.45 u bet365 kladionici.

Hrvatska: Livaković – Juranović, Vida, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić (Vlašić), Livaja, Perišić.

Wales: Ward; Mepham, Rodon, Cabango; Roberts, Ramsey, Ampadu, Wilson, Williams; James, Moore

Screenshot_220.png

(Koeficijenti 25.3. u 12:17 CET) 

Španjolska - Norveška više od 2.5 gola (1.85) bet365

Iako je bila jedna od favorita, španjolska reprezentacija nije uspjela proći osminu finala na Mundijalu u Kataru, što je bilo razočaravajuće. Nakon takvog nastupa na SP-u, Luis Enrique je smijenjen s mjesta izbornika Španjolske, a zamijenio ga je Luis de la Fuente. On će voditi momčad u njihovoj prvoj utakmici večeras. 

Španjolska, poznata po dominaciji u kvalifikacijskim ciklusima, ima nekoliko promjena u momčadi pod vodstvom Luisa de Fontea i unatoč favoriziranju u skupini s Norveškom, Škotskom, Ciprom i Gruzijom, nije preporučljivo kladiti se na njih u prvom susretu protiv najvećeg konkurenta. 

Norveška reprezentacija, koja se nije uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo, ima visoke ambicije na Europskom prvenstvu, a sa nevjerojatnim Haalandom u svojim redovima predstavljaju ozbiljan izazov za sve protivnike. Međutim, Haaland će izostati večeras, ali i pored njega Norvežani imaju sjajne igrače u napadu. U pobjedama protiv Švedske i Srbije, Norveška je pokazala koliko dobro može igrati, a s obzirom na sjajnu igru Odegaarda, Solotha, Elyounoussija i Bergea, moguće je očekivati da će biti još opasniji u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Norveška reprezentacija je poznata po svom opasnom napadu, a danas će protiv Španjolske sigurno stvoriti nekoliko gol prilika. Iako su posljednji put uspjeli izbjeći poraz protiv Španjolske prije četiri godine, Norveška ima igrače poput Odegaarda i Solotha koji bi mogli donijeti preokret i iznenaditi Španjolce.

S obzirom na neuspjeh na prošlom mundijalu i promjene unutar momčadi, reprezentacija Španjolske ulazi u ovaj susret s mnogo neizvjesnosti. Stoga, klađenje na njih danas nije najbolja opcija. Možemo očekivati otvorenu utakmicu sa dosta akcija i prilika za pogodak jer Norveška je ekipa koja preferira napadačku igru i izbjegava parkiranje autobusa pred svoj gol. Njihova sjajna napadačka linija će biti izazov i za španjolske obrambene igrače, pa se očekuje da će biti prilika i golova na obje strane terena. Stoga vjerujem da ćemo vidjeti više od 2.5 gola na utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici.

Španjolska: Raya; Carvajal, Laporte, I Martinez, Balde; Gavi, Rodri, Ceballos; Oyarzabal, Morata, Olmo

Norveška: Nyland; Pedersen, Strandberg, Ostigard, Meling; Odegaard, Berg, Berge; Daehli, Sorloth, Elyounouss

Screenshot_221.png

(Koeficijenti 25.3. u 12:51 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use