Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.3.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.3. u 16:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pozz raja,

evo da se aktiviram i ja posle dugo vremena :) vidim nema nešto pisanja u dnevnim temama pa ajde da to promenimo :)

evo za danas

image.png.2fb3dbae0048cefc2da8a4d9f08388f7.png

evo dva para od mene.

1. Bravo je u kanalu. Ima od zadnjih 10 utakmica 1 pobedu. U to vreme jim je i otišo prvi trener u Muru. Trebat če vremena, da se vrate u pobednički ritam. Sa druge strane Maribor. Igra toplo hladno ali sve jedno mislim, da ima kvalitet na svojoj strani i da bi trebao doči do pobede.

2. Napoli po meni jedna boljih ekipa u evropi trenutno. Mislim, da neče biti taktiziranja i ako su pobedili prvu utakmicu. Mislim, da su kvalitetnija momčad i pred svojimi navijači bi trebali do pobede.

GL

🍀

Real Madrid - Liverpool oba daju i više od 2.5 gola (1.66) bet365

Primiti dva gola u 14 minuta na Anfieldu nije idealna situacija u kojoj bi bilo koji klub volio biti, ali europski prvak Real Madrid je pokazao svoju hrabrost i vratio se kući sa tri gola prednosti i sada su ogromni favoriti za prolazak u četvrtfinale. Ako Kraljevi ne uspiju doći do četvrtfinala Lige prvaka, ova utakmica vjerojatno bi se rangirala uz Barcelonin veliki povratak protiv PSG-a kao jedan od najvećih preokreta u ovom natjecanju.

Ancelottijev Real Madrid je povremeno imao sreću na svom putu do osvajanja Lige prvaka prošle sezone, ali iskustvo ove momčadi bilo je presudno u utakmicama, čak i kada se osjećalo da gube tlo pod nogama. Sve to iskustvo bit će ključno i u ovoj drugoj utakmici protiv Liverpoola. Real Madrid je dobio sedam od posljednjih osam utakmica u Ligi prvaka.

Real Madrid nije pobijedio nijednu od tri utakmice u svim natjecanjima nakon sjajne pobjede na Anfieldu prošlog mjeseca, ali je taj niz prekinuo sa pobjedom od 3-1 nad Espanyolom. Dobili su tri od posljednjih pet utakmica kod kuće, dok su remizirali protiv Atletico Madrida i izgubili od Barcelone u tom periodu. Očekuje se da će David Alaba izostati, ali Ferland Mendy i Karim Benzema bi mogli biti dostupni za prvu postavu.

Rano ispadanje iz Liga kupa i FA kupa značilo je da će Liverpool svoj fokus okrenuti ka Ligi prvaka, ali nitko nije mogao zamisliti da će prva utakmica osmine finala proći tako loše za Redse. Poveli su rano sa 2-0, međutim na kraju su poraženi sa 2-5 i za stizanje tog deficita trebat će nešto posebno.

Pobjeda u Madridu ionako bi bila veliki izazov, dok Liverpoolu ne ide u korist ni to što su nedosljedni ove sezone. Poraženi su sa 1-0 od Bournemoutha u subotu i izgubili su korak za prva četiri u Premier ligi. Redsi su pobijedili u osam od posljednih devet gostujućih utakmica Lige prvaka i zabili su najmanje tri gola u četiri od posljednjih pet gostovanja. Još jedan Liverpoolov veliki poraz u gostima bio je protiv Napolija (4-1) u grupnoj fazi.

Liverpool je bio neporažen u tri utakmice nakon poraza od Reala, dok su ostvarili uzastopne pobjede, ali niz je završio na Vitality stadionu. Dobili su tri od svojih deset gostujućih utakmica u svim natjecanjima od pauze za Svjetsko prvenstvo, dok su Redsi izgubili šest utakmica u tom periodu. Nakon što su pobijedili Newcastlea na St. James Parku, Liverpool nije uspio zabiti protiv Crystal Palacea i Bournemoutha. Keita i Gomez su upitni za goste, dok sigurno neće nastupiti Diaz, Henderson, Ramsay i Thiago.

Velika pobjeda na Anfieldu stavila je Real Madrid u odličnu poziciju u ovoj utakmici i bilo bi pravo čudo da Liverpool preokrene rezultat. Nedavna gostujuća forma nije baš ohrabrujuća, jer je Liverpool izgubio šest od posljednjih deset gostujućih utakmica odigranih u svim natjecanjima, dok nisu uspjeli zabiti u posljednja dva susreta.

To ne znači da je Real Madrid u dominantnoj formi od pobjede na Anfieldu, ali su zaslužili pobjedu nad Espanyolom i to će momčadi dati dozu samopouzdanja. Postoji potencijalna smetnja za Real koji igra sa Barcom u ligi ove nedelje u utakmici u kojoj moraju pobijediti kako bi imali ikakve šanse da sustignu Katalonce na vrhu tabele. Poraz od Barce na domaćem terenu u Kupu kralja ne sluti na dobro. 

Stoga ćemo ovdje igrati oprezno i na golove. Liverpool mora baciti sve karte u napad, što će ostaviti prostora za Real koji itekako zna iskoristiti rupe u obrani, tako da ovdje očekujem golove na obje strane terena i barem tri gola na utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Nadajmo se da Real Madrid neće parkirati bus u obrani.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho, Tchouameni, Kroos, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Elliott, Milner, Salah, Gakpo, Nuñez.

Screenshot_38.png

(Koeficijenti 15.3. u 13:00 CET) 

Istra 1961 - Dinamo 2 (1,45) bet365

Istra ima jednu od najboljih sezona zadnjih godina i za promjenu nije predzadnja u ligi. Na nevjerojatan način su izgubili zadnju utakmicu. Dinamo je pak uspio kiksati dva puta za redom, prvo protiv Osijeka na Maksimiru a onda šokantnom predstavom i na gostovanju kod Šibenika. Teško mogu zamisliti da Dinamo i treću utakmicu za redom ne slavi u 1 HNL gdje ima ogromnu dominaciju. 

Dinamo tradicionalno dobro prolazi na Aldo Drosini te vjerujem da će naći način da dođu do tri boda. Istrin najbolji igrač je suspendiran na 9, odnosno sada 8 utakmica što će se vjerujem osjetiti u igri jer Istra nema tako široku klupu kao Dinamo. 

prije 36 minute, Goksim said:

Istra 1961 - Dinamo 2 (1,45) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Istra ima jednu od najboljih sezona zadnjih godina i za promjenu nije predzadnja u ligi. Na nevjerojatan način su izgubili zadnju utakmicu. Dinamo je pak uspio kiksati dva puta za redom, prvo protiv Osijeka na Maksimiru a onda šokantnom predstavom i na gostovanju kod Šibenika. Teško mogu zamisliti da Dinamo i treću utakmicu za redom ne slavi u 1 HNL gdje ima ogromnu dominaciju. 

Dinamo tradicionalno dobro prolazi na Aldo Drosini te vjerujem da će naći način da dođu do tri boda. Istrin najbolji igrač je suspendiran na 9, odnosno sada 8 utakmica što će se vjerujem osjetiti u igri jer Istra nema tako široku klupu kao Dinamo. 

Razmisljam o hendikepu, 2.40kvota, pa me zanima sta mislis o tome?

Napoli - Frankfurt 1 (1.40) bet365

Napoli je već jednom rukom na trofeju Serije A po prvi put od 1990-ih, dok su također na rubu prolaska u četvrtfinale Lige prvaka po prvi put u povijesti. U ovaj susret ulaze kao ogromni favoriti nakon što su ostvarili pobjedu u Njemačkoj. Sve je išlo na ruku Napolija u Frankfurtu, čak su si mogli priuštiti i promašen jedanaesterac, te i pored toga ostvariti pobjedu od 2-0. Navijači će sigurno stići na stadion Diego Armando Maradona sa punim uvjerenjem da će Napoli proći dalje, pogotovo jer je momčad neporažena u 11 utakmica Lige prvaka na domaćem terenu, gdje su u tom periodu ostvarili osam pobjeda.

Napoli je izgubio samo jednu od zadnjih 12 utakmica u svim natjecanjima, dok su pobijedili u deset u tom periodu. Poraz se dogodio u nedavnoj utakmici igranoj kod kuće protiv Lazija, ali Napoli se vratio i pobijedio Atalantu sa 2-0 na ovom stadionu. Napoli je pobijedio u 13 od posljednjih 15 utakmica kod kuće u svim natjecanjima. Alex Meret, Kim Min-jae i Hirving Lozano su pod upitnikom.

Nitko nikada neće moći oduzeti Frankfurtu uspjeh u Europskoj ligi iz 2022. godine, ali trebat će im čudo da dođu do četvrtfinala Lige prvaka sa ove trenutne pozicije. Brojne utakmice koje su pobijedili u nokaut fazi u utrci za naslov Europske lige igrali su na gostovanjima, ali sada moraju prevladati zaostatak od dva gola protiv jedne od najboljih momčadi u Europi.

Frankfurt nije pobijedio ni u jednoj od posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima, dok su izgubili uzastopno dva susreta prije remija sa Wolfsburgom i Stuttgartom. Nisu pobijedili niti u jednom od pet gostujućih utakmica odigranih u svim natjecanjima od povratka sa pauze za Svjetsko prvenstvo. Randal Kolo Muani je isključen u prvoj utakmici i suspendiran je. Ovdje očekujem ponovo pobjedu Napolija po kvoti 1.40 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Eintracht Frankfurt: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; Buta, Sow, Rode, Max; Kamada, Gotze; Borre

Screenshot_40.png

(Koeficijenti 15.3. u 13:44 CET) 

Jučer prolazan dan, za danas ćemo pokušati izvući nešto iz loše ponude.

Mišljenja sam da je Medvedev daleko kvalitetniji teniser i da ovdje ide do kraja. 

Napoli daleko kvalitetniji, imaju 2:0 iz prošle utakmice i ovdje će se Frankfurt morati otvoriti što će Napoli siguran sam iskoristiti.

Brighton igra odličan fudbal ove sezone, 7. su sa 39 bodova, 2 manje od Liverpoola (UZ DVIJE UTAKMICE MANJE) te 5 manje od Newcastlea uz utakmicu manje. Crystal Palace posljednje 3 utakmice nije imao šuta po golu te očekuje Brighton da ovdje krene na pobjedu, drži kontrolu te po logici ima više kornera. Prošla utakmica Brightona u gostima kod Palacea završila je sa 7 kornera, od čega je Brighton izveo 6 a posljednja utakmica između ova dva tima gdje je Brighton bio domačin završila je sa 9 kornera od čega je Brighton izveo svih 9. 

Real Madrid - Liverpool, ovu utakmicu ne znam kako da komentarišem. Mnogo glupih golova. Od 7 golova, 3 su ultra glupa i bar 2 su polu glupa tako da, ne znam zašto, ali večeras mi šmeka na ne baš toliko aktivnu utakmicu za golove. Liverpool mora da krene jako, vrhunska su ekipa da bi izašli i okrenuli guzicu Realu a Real ipak mnogo kvalitetan da zna kako igrati ovo. Očekujem kontre Reala, očekujem agresivniju igru te više od 2.5 kartona. Sudija po mom mišljenju veoma solidan.

Screenshot 2023-03-15 at 14.54.45.png

Screenshot 2023-03-15 at 14.54.57.png

On 15. 03. 2023. at 8:54, Clutch said:

Pozz raja,

evo da se aktiviram i ja posle dugo vremena :) vidim nema nešto pisanja u dnevnim temama pa ajde da to promenimo :)

evo za danas

image.png.2fb3dbae0048cefc2da8a4d9f08388f7.png

evo dva para od mene.

1. Bravo je u kanalu. Ima od zadnjih 10 utakmica 1 pobedu. U to vreme jim je i otišo prvi trener u Muru. Trebat če vremena, da se vrate u pobednički ritam. Sa druge strane Maribor. Igra toplo hladno ali sve jedno mislim, da ima kvalitet na svojoj strani i da bi trebao doči do pobede.

2. Napoli po meni jedna boljih ekipa u evropi trenutno. Mislim, da neče biti taktiziranja i ako su pobedili prvu utakmicu. Mislim, da su kvalitetnija momčad i pred svojimi navijači bi trebali do pobede.

GL

🍀

WIIIIN ... nadam se da je neko ispratio :) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use