Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.3.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.3. u 16:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @IzudinB

Kako smo prosli sa poslednjim “Izudinovim uglom”? Predlozio sam sest parova plus jos cetiri da sam izaberes jedan koji ti se svidja. Predlozio sam da idemo zajedno sa kladionicarskim sistemom, a ti si odgovorio uzimam sest predloga, sto pretpostavljam da nije sistem vec si izabrao “u glavu”, odnosno narodni ili seljacki tiket sa sest parova. Ako si odigrao fixni tiket, kao sto pretpostavljam, onda si/smo pali na “Izudinovom uglu” jer je Crvena Zvezda izgubila od Cibone, koja letos nije mogla da skupi ni igrace da igraju na dva kosa, a kada su se napokon skupili, igraju za stan i hranu.

Problem je sto ne znam kako da vodim poslednji “Izudinov ugao”, jer ako si odigrao ono sto sam ja predlozio, a to je mogucnost greske, onda nismo pali, ali nismo ni zaradili. Ako si odigrao tiket sa sest parova jer si pohlepan, onda smo/si pao. Predlazem sredinu, da vodimo void, pa danas da ides sa novim predlozima u novom “Izudinovom uglu”, moze?

Danas idemo sa tri tiketa “u glavu”, dakle jedna tripla i dva doubla, a uplate su maximalne koje si spreman da izgubis. Kvote su male, ali dobitne, pa kada prodjes, zaboravices da su bile male.

Bayern vs Augsburg, Bundesliga, jedinica kao kuca, kvota 1,13

Feyenoord vs Volendam, Eredivisie, jedinica kao kuca, kvota 1,13

Juventus vs Sampdoria, Serie A, jedinica, kvota 1,35

Ukupna kvota 1,73

Kao prvo, da razjasnimo ovo oko kvote 1,13. Ako ti se ne svidja, ili mislis da nije isplativo, ili odigraj dve dvojke po kvotama od 21,00 (21,00 x 21,00 = kvota od 441,00) ili mi objasni na kom business-u mozes da zaradis trinaest procenata od ulozenog novca i to za samo 90 minuta, ili koja to svetska banka ce ti dati toliki procenat ako im poveris svoj novac. Sto se tice Bayerna samo da ponovim nekoliko recenica. U Ligi Prvaka su ove sezone odigrali sest utakmica (Barcellona, Inter i Psg) i imali su skor sest pobeda, nula neresnih ishoda i nula poraza i gol razliku 12:0, a onih 9:2 sa Viktorijom Plsen nisam ni racunao. Osim toga, prva napadacka opcija Bayerna Choupo-Moting, a koji je igrao za Stouk, Hamburger i Meinz, je sam dao vise golova nego sto je dao ceo napad Psg-a, na koji su potrosili dve milijarde i gde igra najbolji igrac na svetu svih vremena (ali samo za decu mladju od 12 godina). Za analizu jos i da napisem da je Nagelsmann pri vodjstvu od 1:0 (i pobede iz prvog meca), vrsio izmene i uvodio ne odbranbene igrace, vec su usli Sanè, Gnabry i Manè … cccccccccc. Da napisem i da je kvota da Bayern osvaja Ligu prvaka 3,50 dok je kvota na Liverpool 81,00. Sto se tice Feyenoorda, i na njih je ista kvota 1,13 a tolika je jer imaju tri boda vise od Ajaxa, igraju poslednju utakmicu kod kuce sa ovim krsem od tima Volendamom, a onda sledece nedelje igraju derby sezone sa Ajaxom, koji sutra igra u gostima sa Heerenveenom. Sto se tice poslednjeg meca na ovoj tripli, pobeda Juventusa je postavljena samo zato sto je to poslednji par, koji se igra u nedelju od 20.45. a protivnik je Sampdoria Dejana Stankovica, pa ces moci da odlucis da li da uzimas Cash Out, ili da cekas live, ili da se bojis Sampdorie. Juventus jos nikada ove sezone nisam predlozio na Forumu, oni su zauvek NoBet, cak i da igraju protiv Zmaja iz Makarske, ali Sampdoria svakako nije Zmaj iz Makarske, vec su jos gori. Sto se tice Sampdorie, samo da kazem, da svake godine u Evropi postoji nekoliko ekipa koje igraju skandalozno, a imaju neko ime, pa se milioni prosecnih kockara klade na takve ekipe, sa onom cuvenom “ … pa valjda moraju jednom pobediti...” Ova nasa Sampdorija ove sezone jos uvek nema pobedu kod kuce, a sezona samo sto se nije zavrsila, a i ti i ja nismo prosecni kockari, zar ne?

Bayern vs Augsburg, Bundesliga, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,22

Brindisi vs Armani Milano, Serie A basket, dvojka, kvota 1,35-1,40 (nedelja)

Ukupna kvota 1,65 – 1,70

Kada je sveti Bayern tri puta uzastopno odigrao 1:1, kvote za over 2,5 gola na utakmici su bile izmedju 1,45 i 1,50. Danas je 1,22 jer kladionice zele da kazemo da je kvota mala, pa da ne odigramo taj over, vec da ga igramo na utakmicama Chelsea ili Tottenhama i tako padnemo. Naravno, ti i ja cemo da odigramo bas ono sto kladionice ne zele, a to je over 2,5 gola. Posto si ti najduze na Forumu, sigurno znas da sam Armani gurao cele sezone, da sam prolazio na njih, ali i padao kada su bili na samom dnu. Znas i da sam uvek verovao u njih, cak i kada je veliki Ettore Messina podnosio ostavku, a vlasnik kluba, jos veci Giorgio Armani mu odgovorio “ako treba i do smrti sa tobom”. Armani ima propalu sezonu u Euroleague, ispali su i iz Kupa, srusili su me i u Poslednjoj Sansi, ali se isplatila vera u njih. Nakon ispadanja iz Kupa od Brescie, i nakon sto su me srusili u Poslednjoj Sansi, naredjali su pet uzastopnih pobeda, dobili su Panathinaikos kod kuce, pa Olympiakos takodje kod kuce, i to dvadeset razlike, pa Scafati kod kuce, pa Valenciu u gostima, a onda u jednom remek-delu razmontirali Partizan petnaest razlike, i sveli najbolju napadacku ekipu u Euroleague na smesnih 60 poena. Posle tri meseca agonije i pakla, konacno su kompletni, prvi put u sezoni, a na utakmici protiv Partizana nisu se skidali ili nisu ulazili u igru Datome, Thomas DeShaun, Mitrou-Long, Hall, Biligha, Baldasso, Alviti … sto je sastav koji bi osvojio Aba League. Brindisi je ekipa kao da moras da ides kod stomatologa, ili da igras sa Atalantom u gostima, ali ne boj se, boli nas qurac, Armani mora ovo dobiti iako je domacin idealna ekipa da ti sjebe celu sezonu. Armani mora ovo dobiti posto za samo sedam dana igra veliki derby sa Virtusom, a koji odlucuje ko ce imati prednost domaceg terena u play-offu.

Bayern vs Augsburg, Bundesliga, pobeda domacina iz poluvremena 1/1, kvota 1,44

Partizan vs Crvena Zvezda, Aba League (ponedeljak) pobeda Partizana, kvote jos nisu izasle

Ukupna kvota ne moze biti manja od 2,50

Posto se utakmica Aba League igra u ponedeljak, a i kvote jos nisu izasle, a nakon sto prelaz Bayerna prodje, analizu cu napisati u ponedeljak.

Ako Bayern odigra nereseno, ili sa jednim ili nijednim golom na utakmici, sve ide u qurac, ali ako na to nisi spreman, onda bolje da citas poeziju i pijes caj od kamilice.

Premier liga

Bournemouth - Liverpool (13:30) bet365
Sudac: John Brooks (4.70)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.32

Screenshot_1.png

Everton - Brentford (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.22)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 1.38

Screenshot_2.png

Leeds - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.48)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 1.35

Screenshot_3.png

Leicester - Chelsea (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.88)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 2.08

Screenshot_4.png

Tottenham - Nottingham Forest (16:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.13)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.12

Screenshot_5.png

Crystal Palace - Manchester City (18:30) bet365
Sudac: Robert Jones (3.88)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.28

Screenshot_6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Real Madrid - Espanyol (14:00) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (5.38)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.38

Screenshot_7.png

Elche - Valladolid (16:15) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (6.1)
Prosjek ekipe 1: 2.92
Prosjek ekipe 2: 2.38

Screenshot_8.png

Celta Vigo - Rayo Vallecano (18:30) bet365
Sudac: Juan Pulido Santana (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.63

Screenshot_9.png

Valencia - Osasuna (21:00) bet365
Sudac: Javier Iglesias Villanueva (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.67    
Prosjek ekipe 2: 2.67

Screenshot_10.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Empoli - Udinese (15:00) bet365
Sudac: Francesco Cosso (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.24

Screenshot_11.png

Napoli - Atalanta (18:00) bet365
Sudac: Andrea Colombo (4.89)
Prosjek ekipe 1: 1.36    
Prosjek ekipe 2: 2.32

Screenshot_12.png

Bologna - Lazio (20:45) bet365
Sudac: Fabio Maresca (5.22)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 1.92    

Screenshot_13.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 11.3. u 10:09 CET) 

Bournemouth - Liverpool 2 (1.36) bet365

Liverpool je imao nešto lošiju formu u posljednje vrijeme u Premier ligi, ali možda su upravo promijenili cijeli tijek sezone sa sjajnom igrom u pobjedi od 7-0 protiv ljutog rivala Manchester Uniteda prošle nedelje. Cody Gakpo, Darwin Nunez i Mohamed Salah su postigli po dva gola, dok je Roberto Firmino kao zamjena postavio konačan rezultat u posljednjim minutamam utakmice.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Redsi su se nakon spomenute pobjede pomakli na peto mjesto na tabeli Premier lige i sada imaju samo tri boda manje od Tottenhama na četvrtom mjestu s utakmicom manje. Imaju četiri pobjede i remi u posljednjih pet utakmica u ligi, a da pritom nisu primili niti jedan gol.

Jurgen Klopp je očito pronašao pravu formulu, pogotovo u smislu očitih rupa u zadnjoj liniji svoje momčadi. Liverpool će sada imati sjajnu priliku nastaviti sa pozitivnim rezultatima nakon te velike pobjede protiv Uniteda. Danas igraju protiv Bournemoutha koji se bori za opstanak.

Bournemouth je pružio veliki otpor protiv Arsenala prošlog vikenda u glavnom gradu Engleske, ali nisu imali sreće, jer su primili dva gola u posljednjim minutama na Emiratesu. Trešnje su na samom dnu tabele u Premier ligi i primili su sedam golova u posljednja dva poraza od Cityja i Arsenala.

Sve ukazuje na to da će ovo biti jedno lijepo poslijepodne za Redse, jer teško je zamisliti bilo kakav drugi scenarij osim njihove pobjede u ovom susretu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Bournemouth: Neto; Smith, Mepham, Stephens, Senesi, Zemura; Ouattara, Lerma, Billing, Traore; Solanke

Liverpool: Alisson; Alexander Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Elliott, Fabinho, Henderson; Salah, Gakpo, Nunez

Screenshot_22.png

(Koeficijenti 11.3. u 10:54 CET) 

Crystal Palace - Manchester City 2 (1.33) bet365

Građani nastavljaju potjeru za Arsenalom koji ima pet bodova više na vrhu tabele Premier lige, dok se Palace nada da će danas napraviti iznenađenje pred domaćim navijačima. Crystal Palace je bez pobjede u deset uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Oni su jedna od najslabijih momčadi u napadu u ligi unatoč tome što posjeduju igrače visokog profila kao što su Wilfried Zaha i Michael Olise.

Screenshot_1.png

Dobra vijest za navijače Crystal Palacea je povratak Wilfrieda Zahe koji je prošlog vikenda zabio na Villa Parku samo da bi gol bio poništen zbog ofsajda. Domaćini su na kraju izgubili tu utakmicu sa 1-0, prekinuvši niz od tri uzastopna remija u Premier ligi. Teško da će se vratiti na pobjedničke staze ovdje protiv Manchester Cityja koji je ogroman favorit za pobjedu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici.

City je popravio svoju igru u posljednje vrijeme. Momčad Pepa Guardiole je u nizu od tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Prošle subote nisu imali problema u domaćem susretu protiv Newcastlea, gdje su slavili pobjedu od 2-0. Guardiola može biti posebno zadovoljan sa Philom Fodenom koji je bio najbolji igrač momčadi u zadnja tri susreta. Manchester City je konačno u posljednje dvije utakmice u svim natjecanjima sačuvao svoju mrežu, a mislim da to mogu uraditi i ovdje.

Očekujem pobjedu Cityja po kvoti 1.33 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat. Za one koji žele nešto veću kvotu, možete uz pobjedu dodati i više od 1.5 gola što nam daje ukupni koeficijent od 1.57 u bet365 kladionici.

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Anderseon, Guehi, Mitchell; Hughes, Lokonga; Ayew, Olise, Eze; Zaha

Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Ake; Walker, Gundogan, Rodri, Silva; Mahrez, Haaland, Grealish

Screenshot_23.png

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 11.3. u 11:20 CET) 

Schalke - Dortmund 2 (1.90) ili X2 (1.22) bet365

Obje momčadi u ovaj susret ulaze vrlo raspoložene i bez sumnje nas čeka uzbudljivo nogometno poslijepodne u Gelsenkirchenu. Borussia Dortmund je prošlog petka ostvarila desetu pobjedu u svim natjecanjima kada su pobijedili Leipziga sa 2-1 na Signal-Iduna Parku. Nevjerojatan niz forme doveo ih je do izjednačenja bodova na vrhu tabele Bundeslige sa Bayernom. Momčad koju vodi Edin Terzić nadat će se da će produžiti ovaj niz ovdje protiv ljutog rivala Schalkea ovog vikenda.

Screenshot_4.png

Iako se Schalke bori za opstanak, ovo neće biti tako lagana utakmica za Dortmund, s obzirom da su njihovi današnji protivnici podigli razinu svoje igre u posljednje vrijeme. Schalke je odigrao šest utakmica bez poraza prošlog vikenda kada su na gostovanju uzeli sva tri boda protiv Bochuma sa pobjedom od 2-0. Uzastopne pobjede nad Stuttgartom i Bochumom dale su Schalkeu tračak nade nakon klimavog prvog dijela sezone. Sada imaju isti broj bodova kao i Stuttgart i Hoffenheim koji se nalaze točno iznad zone ispadanja.

U posljednjih šest ligaških susreta nisu postigli više od jednog gola, od kojih su četiri zavrišla remijem bez golova. Schalke je neporažen u šest uzastopnih utakmica, ali kvaliteta je na strani Dortmunda. Gosti su pobijedili u svim ligaškim utakmicama ove 2023. godine i očekujem da će zadržati ovaj fenomenalan niz i danas u Gelsenkirchenu.

Kvota na Dortmund je trenutno 1.90 u bet365 kladionici i itekako ima vrijednost. bet365 kladionica nam računa okladu automatski dobitnom ako Dortmund povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat. Za one koji žele nešto sigurniju okladu možete igrati X2 po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Schalke: Fahrmann; Brunner, Jenz, Yoshida, Matriciani; Krauss, Kral, Zalazar; Karaman, Frey, Bulter

Dortmund: Meyer; Wolf, Sule, Schlotterbeck, Ryerson; Bellingham, Can, Ozcan; Reyna, Haller, Malen

Screenshot_25.png

Screenshot_26.png

(Koeficijenti 11.3. u 11:55 CET) 

Postavljam rukometni listić za ova 2 dana. Radi se o kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Austrija - Ukrajina 1

Današnji par i najmanji tečaj. Dodajem ga jer Austrijanci nisu sila i trebali bi i u uzvratu ozbiljno shvatiti Ukrajinu kako im se neugodne Rumunjska ili Farski Otoci, tko već tamo uzme bodove, ne bi približili. U prvoj međusobnoj Austrijanci su lagano slavili, a pobjedili su i preostale utakmice u skupini. Ima tu kvalitetnih igrača, Bilyk, Frimmel, Weber...

Norveška - Srbija 1

Najgori par, ali vjerovat ću Norvežanima. Ne čudi me što je Srbija doma pobjedila. Ipak u uzvratu očekujem bržu utakmicu Norvežana nošenih publikom. Roster je kvalitetan, nema bitnih izostanaka i očekujem da ove dvije reprezentacije podjele po 2 boda u ovim međusobnim susretima i oboje se lagano kvalificiraju za EP.

BiH - Kosovo 1

BiH bi pobjedom ostala u igri za drugu poziciju ovdje. U prvoj utakmici su imali vodstvo od 7 razlike u prvom i 6 u drugom poluvremenu. Istina, Kosovo je u jednom trenutku povelo, ali su novom serijom igrači BiH došli do lagane pobjede. Dakle, sve ovisi o pristupu domaćina koji ima za što igrati pa očekujem njihovu novu pobjedu.

Evo i par mojih prijedloga za danas:

U Bundesligi očekujem uvjerljivu pobjedu Bayerna te da Leipzig uzme sva tri boda. 

Kod Engleza mislim da je najpametniji izbor manje golova, prvenstveno zbog vremenskih uvjeta. Pobjede Tottenhama i Cityja su svakako opcija ako će teren biti u dobrom stanju. Sviđa mi se manje od 2,5 golova na utakmici Evertona i Brentforda a i koeficijent na isto je u padu.

Dinamo bi trebao upisati tri boda protiv Šibenika te će biti na dosta mojih listića, nakon što me srušio prošlog vikenda s Osijekom. 

U NBA-u će biti zanimljivo vidjeti može li Golden State napokon, nakon tri uzastupna poraza, do pobjede.

Sve cestitke igracima Bournemoutha, a ovom Liverpoolu u nastavku sezone zelim sve najgore, mucno je bilo gledati ovu utakmicu sa toliko gresaka od precjenjenih igraca, Nunez, Gakpo, Salah, Konate (nista gore nisam gledao), Van Dijk... 

Teren za igru je manji,gdje tehnika dolazi do izrazaja, danas su domacini tehnicki nadigrali indolentne goste, sto mi je nevjerovatno. Drago mi je sto su promasili penal, lik nije okvir gola pogodio, zasluzeno su izgubili, ocajno je bilo sve ovo gledati..

prije 6 sati, fic said:

Postavljam rukometni listić za ova 2 dana. Radi se o kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Austrija - Ukrajina 1

Današnji par i najmanji tečaj. Dodajem ga jer Austrijanci nisu sila i trebali bi i u uzvratu ozbiljno shvatiti Ukrajinu kako im se neugodne Rumunjska ili Farski Otoci, tko već tamo uzme bodove, ne bi približili. U prvoj međusobnoj Austrijanci su lagano slavili, a pobjedili su i preostale utakmice u skupini. Ima tu kvalitetnih igrača, Bilyk, Frimmel, Weber...

Norveška - Srbija 1

Najgori par, ali vjerovat ću Norvežanima. Ne čudi me što je Srbija doma pobjedila. Ipak u uzvratu očekujem bržu utakmicu Norvežana nošenih publikom. Roster je kvalitetan, nema bitnih izostanaka i očekujem da ove dvije reprezentacije podjele po 2 boda u ovim međusobnim susretima i oboje se lagano kvalificiraju za EP.

BiH - Kosovo 1

BiH bi pobjedom ostala u igri za drugu poziciju ovdje. U prvoj utakmici su imali vodstvo od 7 razlike u prvom i 6 u drugom poluvremenu. Istina, Kosovo je u jednom trenutku povelo, ali su novom serijom igrači BiH došli do lagane pobjede. Dakle, sve ovisi o pristupu domaćina koji ima za što igrati pa očekujem njihovu novu pobjedu.

Mislim da će nam ga Austrijanci metnut duboko 😵

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use