Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.3.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.thumb.png.11d60ae71868d43e1

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.3. u 01:43 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Manchester City - Newcastle (13:30) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.06)
Prosjek ekipe 1: 1.12
Prosjek ekipe 2: 1.70

Screenshot_1.png

Arsenal - Bournemouth (15:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 1.71

Screenshot_2.png

Aston Villa - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.08    
Prosjek ekipe 2: 2.29

Screenshot_3.png

Brighton - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 1.21

Screenshot_4.png

Chelsea - Leeds (16:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.20)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.25

Screenshot_5.png

Wolves - Tottenham (16:00) bet365
Sudac: Tim Robinson (-)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.04

Screenshot_6.png

Southampton - Leicester (18:30) bet365
Sudac: Robert Jones (3.73)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.42

Screenshot_7.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Getafe - Girona (14:00)  bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.22)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.48

Screenshot_8.png

Almeria - Villarreal (16:15) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (6.67)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.22

Screenshot_9.png

Mallorca - Elche (18:30) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.25)
Prosjek ekipe 1: 3.57
Prosjek ekipe 2: 2.91

Screenshot_10.png

Atl. Madrid - Sevilla (21:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (6.09)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 3.26

Screenshot_11.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Monza - Empoli (15:00) bet365
Sudac: Ermanno Feliciani (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.42

Screenshot_12.png

Atalanta - Udinese (18:00) bet365
Sudac: Davide Ghersini (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.21

Screenshot_13.png

Fiorentina - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Marco Di Bello (4.86)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.63

Screenshot_14.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 3.3. u 18:10 CET) 

Feyenoord vs Groningen, Eredivisie, jedinica, kvota 1,20

Split vs Partizan, Aba League, dvojka, kvota 1,10

Stuttgard vs Bayern, Bundesliga, dvojka, kvota 1,47

Ukupna kvota 1,95

Hej, kolege sa Foruma

Pogledajte ovu lepoticu od tiketa. Ovo sam pravi ja, ovaj tiket najbolje predstavlja mene i moj karakter. Iako se nikada nismo videli, a ni upoznali, i najbolje bi bilo da zauvek ostane tako, ovako ja izgledam, kao ovaj tiket. Masta na minimumu, kvote sto manje, parova na tiketu ako moze samo dva, ako ne moze, onda tri, uplata po mogucstvu sto veca, koliko ste spremni da izgubite, a najbolja opcija je rasprodaja sve imovine pre uplate. Osim toga, cak i ako padnemo, uvek ste znali na koga ste igrali, ako je uopste to vazno, kada padnete. Sve tri ekipe igraju “za nesto”, sve tri ekipe pokazuju tokom sezone zasto bi trebalo da igramo na njih, a to pokazuju i kvote, odnosno kvotama kladionice govore sta misle o ovim mecevima. Tokom cele sezone sam dosta pisao o ova tri kluba, pa danas analiza nije ni potrebna. Za danas cu napisati samo kako bi eventualno mogli da padnemo

Ako je bilo moguce da Severna Makedonija izbaci reprezentaciju Italije, Mura dobije Tottenham, a Nemacka ne prodje ni grupu na Svetskom Prvenstvu, a ja da ne prodjem dalje u Guts-Leonardo Kupu, zasto onda ne bi bilo moguce da padnemo na ovom tiketu, zar ne? Pre nego sto odlucimo da uplatimo ovu lepoticu, ako neko uopste i cita analize na ovom smesnom Forumu, pravo je vreme da se podsetimo sta je sve moguce u sportu, i kako je uvek moguce da se padne na kocki.

Mislim da bi svaki kockar morao ovaj deo posta koji sledi da odstampa, i da taj papir stavi u kljucalu vodu i napravi caj i sto pre popije, te dobro zapamti sta je sve moguce u sportu. Secam se kao danas da je bilo, u pitanju je 1994-ta godina i poslednje kolo spanskog prvenstva u fudbalu. Pred poslednje kolo, malena La Coruna je imala dva boda prednosti u odnosu na Barcellonu, najodvratniji klub na svetu, i slabiju gol razliku, jer je u toj sezoni La Coruna imala najbolju odbranu na svetu, a gde su tokom sezone, primili tek neverovatnih 18 golova. U poslednjem kolu Barcelona je igrala sa Sevillom, a kojoj su platili da se ne trude previse, kao sto su platili i to oho-hoooo platili Valenciji da pokusaju da ne izgube od La Corune u gostima. Dakle, malenoj La Coruni je bila potrebna pobeda kod kuce, nad Valencijom koja je tada bila krs od tima, da bi prvi put u svojoj istoriji osvojili titulu. Nadam se da ne treba da napisem da je cela Gallicia tada stala, sve je bilo zatvoreno, cak i vozovi nisu radili. U to vreme, nije bilo nadoknade vremena, pa posto se utakmica Barcellone vec zavrsila pobedom katalonskih govana od 5:2, u toku je bio 90-ti minut u La Coruni, koja je napadala ceo mec, ali je Valencia iskopala rov ispred kaznenog prostora, igrajuci za katalonska govna. I onda hororrrrrrrrrrr, sudija koji je kao i ceo svet, zeleo da malena La Coruna osvoji titulu, u 90-om sudi penalllllllll za domacine... majko moja. Prvo tajac na stadionu, pa odusevljenje, pa strepnja... ceo svet je stao u tih nekoliko sekundi. Znam da je nemoguce, ali pokusajte da zamislite da se igra finale Lige Prvaka u sred Splita, da Hajduk igra protiv 22 igraca, da igra protiv zajedno ManCity i Bayerna, da je rezultat u 90-om minutu 0:0 i da je dosudjen penal za domace. Znam da je nemoguce, ali pokusajte ipak nekako da zamislite da je bi prica bila spektakularnija. I onda, hororrrrrr, loptu uzima srbin Miroslav Djukic, koji je tada bio proglasen najboljim odbranbenim igracem Spanije. Cela Spanija je tada stala, a vise od polovine nisu ni smeli da gledaju izvodjenje jedanaesterca, majko moja. 90-ti minut, penal za malenu La Corunu, koja nikada nije bila prvak u svojoj istoriji, i cela zemlja gleda u tebe ….. cccccc. Bio je to jedan od najgorih izvedenih penala u istoriji fudbala, los sut po zemlji, sigurna odbrana golmana, a sto mozete videti na You Tube sa samo dva klika. Samo da kazem, da su spanski mediji puno godina kasnije, promaseni penal Deportiva proglasili kao najtragicniji dogadjaj svih vremena u spanskom sportu. Pre nego sto uplatite ovu lepoticu od tiketa, obavezno se setite sta je sve moguce u sportu.

Malo sam gore ipak slagao, pravi ja, odnosno, tiket koji bi mene predstavljao kao licnost, bi bila umesto ciste pobede Bayerna, ipak “pobeda u barem jednom poluvremenu” po kvotici od 1,22 pogotovo sto kvota na Bayern raste, trenutno je cak 1,50 kod velikog bet365.

Za pohlepne kolege na Forumu, cista pobeda Bayerna (1,50), uz pobedu Feyenoorda (1,20) i pobedu Partizana “iz poluvremena” (1,36) kod velikog bet365 se kvotira sa cak 2,45 majko moja.

I za kraj, i od najlepse zene na svetu, a to je svakako jedna, jedina Monica Bellucci, uvek postoji lepsa. Tako i od ove lepotice od tiketa, postoji jos lepsi, a to je

Bayern osvaja titulu, kvota 1,20

Benfica osvaja titulu, kvota 1,20 ( kada su vec ovi iz Porta budaletine svetske klase)

Feyenoord osvaja titulu, kvota 1,55

Ukupna kvota 2,23

I samo da dodam, neka ostane zapisano, nakon sumanutog uplacivanja tokom sedmice na jedinicu na danasnjem mecu Feyenoorda, morao sam da uplacujem i nesto na X, nereseni ishod na utakmici po kvoti od 7,00 kod velikog bet365, da ne bi nekom srbinu iz Feyenoorda, iako ga nema, palo na pamet da sutira penal u 90-om minutu. Ne bih voleo da veceras tugujem, kao sto je tugovala cela Gallicia svih ovih trideset godina.

prije 27 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi kad Napoli nakon sezone kakvu ima, ne može dati Laciju gol kod kuće, e onda prihvatam da padnem na sve moguće. Ovdje bih MOŽDA dodao samo Arsenal pobjedu jer ako kod kuće u borbi za titulu nakon toliko godina ne mogu dobiti Bournemouth, onda nek se sve tjera u tri lepe. 

Screenshot 2023-03-04 at 07.44.29.png

Ja sam tebi oduvek verovao na Forumu. Ovo imam i ja u kladionicarskom sistemu, ali u tripli nisam hteo da uzmem Arsenala. Napoli vs Lazio sam igrao over 1,5 gol na utakmici, a da mogu, opet bih to ponovio. Trenutno uplacujem X na Feyenoord, da branim sumanute uplate na njih.

prije 35 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi kad Napoli nakon sezone kakvu ima, ne može dati Laciju gol kod kuće, e onda prihvatam da padnem na sve moguće. Ovdje bih MOŽDA dodao samo Arsenal pobjedu jer ako kod kuće u borbi za titulu nakon toliko godina ne mogu dobiti Bournemouth, onda nek se sve tjera u tri lepe. 

Screenshot 2023-03-04 at 07.44.29.png

"U Napoliju su glupi primitivni juznjaci i od sinoc je krenuo njihov pad i ispustanje sigurne titule iz ruku"

Netko

Arsenal - Bournemouth 1 (1.22) bet365

Arsenal je povećao bodovnu razliku na vrhu tabele Premier lige na pet bodova sa pobjedom nad Evertnom sredinom tjedna u odgođenom susretu 7. kola na stadionu Emirates. Sjajnu priliku će imati i tri dana kasnije kada u 26. kolu dočekaju jednu od najgorih ekipa u ligi Bournemoutha.

Gosti prije sedam dana nisu bili u stanju napraviti probleme drugom kandidatu za naslov Manchester Cityju, izgubivši tom prilikom 4-1 na svom Vitality stadionu. Gosti su drugi sa dna sa samo jednim bodom između njih i Leedsa u sigurnoj zoni. Međutim, teško da će uzeti bilo kakve bodove protiv vodećih i glavnih favorita za naslov i to u gostima.

Screenshot_1.thumb.png.11d60ae71868d43e1

Izvor: bet365

Bournemouth ima četiri poraza zaredom u posljednjih pet utakmica na gostujućim terenima i jedna su od najgorih gostujućih ekipa. Ostvarili su samo dvije pobjede u 12 gostujućih utakmica.

Pobjeda nad Evertonom bila je treća uzastopna u Premier ligi za Arsenal. Bila je to ujedno i druga utakmica od ove tri u kojoj su Topnici postigli četiri gola. Bukayo Ssaka postigao je gol i asistenciju u srijedu navečer, dok je Gabriel Martinelli tom prilikom postigao pogodak. Brazilsko krilo sada ima tri gola u posljednja dva nastupa i odlična je opcija za strijelca u ovom susretu.

Ovdje mi sve ukazuje na laganu domaću pobjedu. Arsenal je ogroman favorit i mnogo su kvalitetnija ekipa u odnosu na današnje goste. Ovakve utakmice Arsenal pobjeđuje cijele ove sezone i mislim da ovo neće biti izuzetak. Na ovakvim utakmicama se titula i osvaja. U ekipi neće biti Elnenyja i Jesusa. Na drugoj strani nema Brooksa, Stanislasa i Vine. Kelly, Tavernier i Zabarnyi su pod upitnikom.

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Trossard

Bournemouth: Neto; Smith, Mepham, Senesi, Stephens, Zemura; Ouattara, Billing, Lerma, Traore; Solanke

Screenshot_17.png

(Koeficijenti 4.3. u 11:07 CET) 

Stuttgart - Bayern 2 (1.44) bet365 ili 2 i 2+ (1.61) bet365

Stuttgart je izgbio četiri od posljednjih pet utakmica u Bundesligi, uključujući njihovu posljednju utakmicu protiv najgore ekipe u ligi Schalkea (2-1). Samo ih gol razlika odvaja od mjesta za ispadanje, a njihova se pozicija sigurno neće poboljšati nakon ove utakmice protiv njemačkih prvaka.

Zanimljivo je da je Stuttgart ove sezone ostvario samo četiri pobjede, a sve četiri su bile na domaćem terenu. Međutim, sve njihove pobjede bile su protiv timova sa donjeg dijela tabele - Bochuma, Augsburga, Herthe i Kolna. Obrana Stuttgarta u užasnoj je formi nakon što su u pet od posljednjih šest utakmica u Bundesligi primili po 2+ golova. Borna Sosa koji je postigao gol prošlog tjedna suspendiran je za ovaj susret zbog pet žutih kartona.

Screenshot_22.png

Što se tiče Bayerna, oni su dominirali protiv Union Berlina prošlog vikenda i na kraju ih pobijedili sa 3-0. Sada imaju tri boda manje od Dortmunda koji je sinoć ostvario veliku pobjedu protiv Leipziga i tako došao na sami vrh Bundeslige, tako da im je ovdje pobjeda prijeko potrebna. Bavarci su postigli najmanje dva gola u 13 od posljednjih 15 utakmica, tako da njihov napada savršeno funkcionira.

Bayern je najbolja momčad u Bundesligi, a ostali su neporaženi u devet od 11 utakmica sa tri remija u tom periodu. Izgubili su svoj posljednji gostujući meče protiv M'gladbacha sa 3-2. Dobre vijesti su i da se u momčad vratio i Sadio Mane prošlog tjedna nakon što je bio odsutan od studenog. Druga pozitivna stvar za ovu ekipu je povratak sa suspenzije braniča Dayota Upamecana.

Nevjerojatna činjenica o ovoj utkamici je da je Bayern u Stuttgartu pobijedio 12 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Posljednji put kada je Stuttgart pobijedio Bayerna na ovom terenu bilo je 2007. godine, kada je trenutni izvršni direktor Bayerna Oliver Kahn bio njihov golman. Stoga vjerujem u pobjedu Bayerna i mislim da je ovdje pitanje samo sa koliko golova razlike će biti ta pobjeda. Koeficijent na pobjedu iznosi 1.44 u bet365 kladionici koja računa okladu dobitnom ako Bayern povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Uz to možete kombinirati i golove, te na više od 1.5 gola na utakmici uz pobjedu gostiju bet365 kladionica daje kvotu od 1.61.

Stuttgart: Bredlow; Anton, Mavropanos, Zagadou, Ito; Endo, Karazor, Haraguchi; Gil, Silas, Fuhrich

Bayern Munich: Sommer; Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Musiala, Coman; Choupo-Moting

Screenshot_21.png

Screenshot_20.png

(Koeficijenti 4.3. u 12:22 CET) 

Atletico Madrid - Sevilla 1 (1.65) bet365 ili 1X i manje od 5 golova (1.22) bet365

Atletico madrid je produžio svoj niz bez poraza na sedam utakmica u ligi prošlog vikenda odigravši remi 1-1 sa Real Madridom u gradskom derbiju na Santiago Bernabeu. Bila je to jedna vrlo teška utakmica s obzirom da je Angel Correa isključen neposredno prije Atleticovog gola u drugom poluvremenu. Zamjena Alvaro Rodriguez je doveo Real do izjednačenja pet minuta prije kraja utakmice. 

Screenshot_2.png

Izabranici Diega Simeonea su se vratili svom uobičajenom stilu i to im je u posljednje vrijeme donijelo pozitivne rezultate. Atletico Madrid ima tri pobjede od po 1-0 i dva remija od 1-1 u prethodnih pet utakmica u ligi. Iskren da budem, danas mi se sviđaju šanse na njihovu pobjedu na domaćem terenu protiv Seville koja je nastavila svoju lošu sezonu sa porazom od 3-2 kod kuće od Osasune prošlog vikenda.

Sevilla je stoga pala na 14. poziciju na tabeli i ponovo su u opasnosti od ispadanja, s obzirom da imaju samo dva boda iznad Valencije koja se nalazi u crvenoj zoni. Sevilla se jako mučila da pokrene svoju sezonu od starta, a Wanda Metropolitano nikako nije mjesto gdje momčad može tražiti bodove spasa, pogotovo ako znamo da Atletico u ovaj susret ulazi nakon tri pobjede i dva remija u pet utakmica u La Ligi. Samo u jednom od prethodnih 11 mečeva koje je Atletico igrao u ligi postignuto je tri ili više golova. Stoga ovdje idem sa sigurnijom okladom 1X i manje od 5 golova po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Ako igrate čistu pobjedu Atletica, najbolje je da to uradite u bet365 kladionici, s obzirom da računaju okladu automatski dobitnom ako Atletico povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Doherty, Gimenez, Savic, Hermoso; Llorente, Koke, Barrios, Carrasco; Griezmann, Morata

Sevilla (3-4-3): Bounou; Nianzou, Gudelj, Telles; Navas, Rakitic, Gueye, Acuna; Lamela, En-Nesyri, Torres

Screenshot_23.png

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 4.3. u 13:03 CET) 

prije 6 sati, IzudinB said:

Arsenal - Bournemouth 1 (1.22) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Arsenal je povećao bodovnu razliku na vrhu tabele Premier lige na pet bodova sa pobjedom nad Evertnom sredinom tjedna u odgođenom susretu 7. kola na stadionu Emirates. Sjajnu priliku će imati i tri dana kasnije kada u 26. kolu dočekaju jednu od najgorih ekipa u ligi Bournemoutha.

Gosti prije sedam dana nisu bili u stanju napraviti probleme drugom kandidatu za naslov Manchester Cityju, izgubivši tom prilikom 4-1 na svom Vitality stadionu. Gosti su drugi sa dna sa samo jednim bodom između njih i Leedsa u sigurnoj zoni. Međutim, teško da će uzeti bilo kakve bodove protiv vodećih i glavnih favorita za naslov i to u gostima.

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Bournemouth ima četiri poraza zaredom u posljednjih pet utakmica na gostujućim terenima i jedna su od najgorih gostujućih ekipa. Ostvarili su samo dvije pobjede u 12 gostujućih utakmica.

Pobjeda nad Evertonom bila je treća uzastopna u Premier ligi za Arsenal. Bila je to ujedno i druga utakmica od ove tri u kojoj su Topnici postigli četiri gola. Bukayo Ssaka postigao je gol i asistenciju u srijedu navečer, dok je Gabriel Martinelli tom prilikom postigao pogodak. Brazilsko krilo sada ima tri gola u posljednja dva nastupa i odlična je opcija za strijelca u ovom susretu.

Ovdje mi sve ukazuje na laganu domaću pobjedu. Arsenal je ogroman favorit i mnogo su kvalitetnija ekipa u odnosu na današnje goste. Ovakve utakmice Arsenal pobjeđuje cijele ove sezone i mislim da ovo neće biti izuzetak. Na ovakvim utakmicama se titula i osvaja. U ekipi neće biti Elnenyja i Jesusa. Na drugoj strani nema Brooksa, Stanislasa i Vine. Kelly, Tavernier i Zabarnyi su pod upitnikom.

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Trossard

Bournemouth: Neto; Smith, Mepham, Senesi, Stephens, Zemura; Ouattara, Billing, Lerma, Traore; Solanke

Screenshot_17.png

Nikad kao danas, nisam navijao za tebe moj @IzudinB

prije 9 sati, IzudinB said:

Atletico Madrid - Sevilla 1 (1.65) bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ili 1X i manje od 5 golova (1.22) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Atletico madrid je produžio svoj niz bez poraza na sedam utakmica u ligi prošlog vikenda odigravši remi 1-1 sa Real Madridom u gradskom derbiju na Santiago Bernabeu. Bila je to jedna vrlo teška utakmica s obzirom da je Angel Correa isključen neposredno prije Atleticovog gola u drugom poluvremenu. Zamjena Alvaro Rodriguez je doveo Real do izjednačenja pet minuta prije kraja utakmice. 

Screenshot_2.png

Izabranici Diega Simeonea su se vratili svom uobičajenom stilu i to im je u posljednje vrijeme donijelo pozitivne rezultate. Atletico Madrid ima tri pobjede od po 1-0 i dva remija od 1-1 u prethodnih pet utakmica u ligi. Iskren da budem, danas mi se sviđaju šanse na njihovu pobjedu na domaćem terenu protiv Seville koja je nastavila svoju lošu sezonu sa porazom od 3-2 kod kuće od Osasune prošlog vikenda.

Sevilla je stoga pala na 14. poziciju na tabeli i ponovo su u opasnosti od ispadanja, s obzirom da imaju samo dva boda iznad Valencije koja se nalazi u crvenoj zoni. Sevilla se jako mučila da pokrene svoju sezonu od starta, a Wanda Metropolitano nikako nije mjesto gdje momčad može tražiti bodove spasa, pogotovo ako znamo da Atletico u ovaj susret ulazi nakon tri pobjede i dva remija u pet utakmica u La Ligi. Samo u jednom od prethodnih 11 mečeva koje je Atletico igrao u ligi postignuto je tri ili više golova. Stoga ovdje idem sa sigurnijom okladom 1X i manje od 5 golova po kvoti 1.22 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Ako igrate čistu pobjedu Atletica, najbolje je da to uradite u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici, s obzirom da računaju okladu automatski dobitnom ako Atletico povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Doherty, Gimenez, Savic, Hermoso; Llorente, Koke, Barrios, Carrasco; Griezmann, Morata

Sevilla (3-4-3): Bounou; Nianzou, Gudelj, Telles; Navas, Rakitic, Gueye, Acuna; Lamela, En-Nesyri, Torres

Screenshot_23.png

Screenshot_24.png

(Koeficijenti 4.3. u 13:03 CET) 

prije 9 sati, IzudinB said:

Stuttgart - Bayern 2 (1.44) bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ili 2 i 2+ (1.61) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Stuttgart je izgbio četiri od posljednjih pet utakmica u Bundesligi, uključujući njihovu posljednju utakmicu protiv najgore ekipe u ligi Schalkea (2-1). Samo ih gol razlika odvaja od mjesta za ispadanje, a njihova se pozicija sigurno neće poboljšati nakon ove utakmice protiv njemačkih prvaka.

Zanimljivo je da je Stuttgart ove sezone ostvario samo četiri pobjede, a sve četiri su bile na domaćem terenu. Međutim, sve njihove pobjede bile su protiv timova sa donjeg dijela tabele - Bochuma, Augsburga, Herthe i Kolna. Obrana Stuttgarta u užasnoj je formi nakon što su u pet od posljednjih šest utakmica u Bundesligi primili po 2+ golova. Borna Sosa koji je postigao gol prošlog tjedna suspendiran je za ovaj susret zbog pet žutih kartona.

Screenshot_22.png

Što se tiče Bayerna, oni su dominirali protiv Union Berlina prošlog vikenda i na kraju ih pobijedili sa 3-0. Sada imaju tri boda manje od Dortmunda koji je sinoć ostvario veliku pobjedu protiv Leipziga i tako došao na sami vrh Bundeslige, tako da im je ovdje pobjeda prijeko potrebna. Bavarci su postigli najmanje dva gola u 13 od posljednjih 15 utakmica, tako da njihov napada savršeno funkcionira.

Bayern je najbolja momčad u Bundesligi, a ostali su neporaženi u devet od 11 utakmica sa tri remija u tom periodu. Izgubili su svoj posljednji gostujući meče protiv M'gladbacha sa 3-2. Dobre vijesti su i da se u momčad vratio i Sadio Mane prošlog tjedna nakon što je bio odsutan od studenog. Druga pozitivna stvar za ovu ekipu je povratak sa suspenzije braniča Dayota Upamecana.

Nevjerojatna činjenica o ovoj utkamici je da je Bayern u Stuttgartu pobijedio 12 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Posljednji put kada je Stuttgart pobijedio Bayerna na ovom terenu bilo je 2007. godine, kada je trenutni izvršni direktor Bayerna Oliver Kahn bio njihov golman. Stoga vjerujem u pobjedu Bayerna i mislim da je ovdje pitanje samo sa koliko golova razlike će biti ta pobjeda. Koeficijent na pobjedu iznosi 1.44 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici koja računa okladu dobitnom ako Bayern povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Uz to možete kombinirati i golove, te na više od 1.5 gola na utakmici uz pobjedu gostiju bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica daje kvotu od 1.61.

Stuttgart: Bredlow; Anton, Mavropanos, Zagadou, Ito; Endo, Karazor, Haraguchi; Gil, Silas, Fuhrich

Bayern Munich: Sommer; Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Musiala, Coman; Choupo-Moting

Screenshot_21.png

Screenshot_20.png

(Koeficijenti 4.3. u 12:22 CET) 

prije 11 sati, IzudinB said:

Arsenal - Bournemouth 1 (1.22) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Screenshot_17.png

Nadam se da ste ispratili. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use