Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 13.02.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Lyon-Lens 13.02. 21:00

briöi par 315 1 1,45

Lyon je krenuo nešto igrati. Nije to onaj stari Lyon koji unistava sve pred sobom, ali očito su se malo konsolidirali u zimskoj stanci te su nanizali par dobrih rezultata. Na gostovanju su u zadnjem kolu kod Toulousea odigrali samo 0:0. h2h, kvaliteta, i domaci teren idu u prilog Lyonu, vjerujem da će nastaviti u pobjedničkom ritmu i da mogu još zakuhati prvenstvo. I oni se tome nadaju ali više nemaju prava na kiks...

Panthrakikos-AEK Atena 13.02. 15:45

briöi par 723 2 1,40

Samim pogledom na tablicu možemo vidjeti da je ovdje razlika u kvaliteti ogromna. Domačin je uvjerljivi fenjeraš lige te će tamo i ostati do kraja sezone. Vidljivo je da po kvaliteti ne spada u prvu ligu, te ima jako poražavajucu statistiku, tek par skupljenih bodova i hokejašku gol razliku kada je u pitanju rubrika primljeni golovi. AEK je među boljim ekipama i bori se za sam vrh. Do sada u gostima imaju samo 2 pobjede i to je jedini podatak koji me malo zabrinjava, ali razlika u kvaliteti je tolika da bi ovo AEK morao dobiti.

PartiThis-Airdrie Utd 13.02. 16:00

briöi par 853 1 1,55

Oko ovog para se još dvoumim ponajviše zbog jako loše forme domačina koji je zadnjih 4 utakmice poražen. Ipak, razlika u kvaliteti je vidljiva, a i Airdie je slab gost pa vjerujem da bi ovdje trebao domacin do pobjede. Ipak, kopka me i sutra cu još malo istražiti koji je razlog tog njihovog crnog niza. Sigurno je u klubu alarmantna situacija jer su se trebali boriti za sam vrh i ovu utakmicu bi morali dobiti pod svaku cijenu...

Xerez CD-Real Madrid 13.02. 20:00

briöi par 377 2 1,30

Ystads IF-H 43 Lund 13.02. 14:45

briöi par 1265 1 1,55

Statistički dosta izgledan bet, sa iznenađujuce dobrim koef. Ystads je prošlo kolo kiksao doma i izgubio 1 razlike iako je vodio sa 2-3 razlike na poluvremenu. Igraju pred svojom publikom što je veliki plus u rukometu, a uz to su i bolji na ljestvici, znatno. H 43 nije baš najbolji na gostovanjima i kao i gotovo sve ekipe puno bolje igraju pred svojom publikom. Osim što je domačin kvalitetniji, ima i prednost domaceg terena. Za 1,55 ovo uzimam...

Lille - Boulogne  1.25 ss

Lille je u prilici izboriti Ligu prvaka, a susret s Boulogneom jedan je od onih gdje se kiks ne očekuje. Premda je Boulogne na prošlom gostovanju odolio prvaku Bordeauxu i zadržao 0:0, bunker recept teško prolazi više puta u nizu, pogotovo kod momčadi čija forma je vrlo dobra, a to je slučaj s Lilleom, koji u zadnjih 11 utakmica doma ima osam pobjeda i tri remija, s tim da u onih posljednjih sedam domaćinstava ima stopostotni učinak.

Montpellier - Grenoble 1.45 ss

Montpellier je senzacionalno visoko, prvi pratitelj lidera Bordeauxa, i taj učinak više se ne može tretirati slučajnošću. Momčad trenera Renea Girarda možda nema velikih zvijezda, ali ima homogenost i čvrstinu, te nikada ne podcjenjuje suparnika, niti se razmeće najavama. Ali zato na terenu zna slomiti i najjače, no, ovoga puta pred njom je najlošija momčad lige Grenoble i stoga uz maksimalni pristup Montpellier očekuje trijumf i ostanak na najvišim kotama Le Championnata. Grenoble u 11 gostovanja ima dva remija i devet poraza.

Herta- Mainz  1     2.05 ss

Hertha ovo kolo dočekuje Mainz. Normalna stvar bi bila pobjeda domaćih da su normalna vremena, a nisu, kriza je zahvatila berlinski klub i druga liga je pred vratima. Pogrešne procjene u prijelaznom roku stigle su na naplatu i posljedica svega jesu 11 osvojenih bodove uz dvije pobjede, boje nad Hannoverom s kojima na žalost više ne mogu igrati. Možda je Mainz prilika za bodove nade, ali gosti su osvježenje lige, nalaze se na osmom mjestu i rasterećeno igraju na svim terenima. A takvi su najopasniji. 

atp roterrdam

14:00 davydenko-soderling 2:0 @ 2.4 stanley bet

Davydenko i soderling iako mi je soderling omiljeni igrac danas apsolutno nikakve sanse nema. Kada sam vidio baghdatisa nakon nekih davydenkovih udaraca bilo je jednostavno procitat sta misli a to je „ovaj nije normalan“. Jucer je i melzer to pomislio i jednostavno je izgledalo kao da se predao i odustao od meca. Soderling je deklasirao benetaua nisam gledao mec ali djeluje impresivno jer benetau je dobar tenisac sto se dogodilo. Vise vjerujem da je benetau bio totalno los nego da je soderling bio fenomenalan. Soderlingovo glavno oruzje je servis i to je ono sto ga moze odrzati u mecu i mozda dovesti do trinaeste igre iako mislim da se to nece dogoditi. Zakazace prvi servis i sto onda. U razmjeni udaraca 70% poena ce na davydenkovu stranu jer covjek igra savrseno. 2.4 je odlicna kvota za ovo i mora se uzeti. Iako soderling vodi 6-4 u medusobnim susretima i samo dva susreta od tih deset su bila da nisu obojica uzeli bar jedan set. No sto je bilo bilo je ovo je nesta drugo i davydenko dobiva 2:0. U 10 cekam ispred kladionice da uplatim odmah jer mislim da bi kvota mogla pasti.

vremena nemam opće... dosta listića...

glavni:

Davydenko, Južni +5,5, Bayern, Real

ostalo razvrstano po dosta listića:

Zadar 1x,Trikala 1x,Herta,Lyon,Lille ,Montpelier,Safarova +3,5,Oudin +5,5m J.C. Ferrero,Benfica,Porto, Sampdoria da gol, Lever-Wolf oba daju, Schlirenzauer 1-2

sory kaj samo ovo stavljam al u velkoj sam žurbi...glavni listić dosta realana...

Davydenko će po meni sa ovakvom igrom uzeti turnir, jer sam ga gledao i igra odlično...

Južni +5,5 henid visok za SF turnira, pokrio ga je Chiudineli ne vidim zašto nebi i Južni koji je puno bolji igrač dobro igra ovdje..Novak ništa posebno

Bayern i Real zasluženi favoriti bodovi za snalov im trebaju nema dvojbe...

ostali parovi isto svi realni...

Nogomet-francuska 2.liga

17.30 Brest-Chateauroux

tip:1

koeficient:1,70

kladionica:SuperSport

stake:6/10

Brest,ekipa koju sam potrazio prvu na ponudi ovog vikenda,to sam uradio iz zahvalnosti jer mi je donijela dobitak,na njih sam tipovao u kupu u gostima protiv toulusa i nisu me iznevjerili ,dobili su 0-2 uz kvota 4,25.Ekipa koja se nalazi na 2. mjestu francuske 2.lige i u velikom su ,dosad najjacem pohodu za prvom pozicijom.Caen im je umakao na 5 poena ali samo zato jer su odigrali jednu vise tekmu,ja vjerujem da ce ih oni sustici.Ekipa koja je napravila nevjerovatan niz,i imaju super formu i prvi su na tabeli forme,imaju seriju od posljednjih 10 utakmica imaju 9 pobijeda i 1 remi.zaista super,posljednje 4 kod kuce su dobili.Na tabeli domacih tekmi oni su 2. iza Caena s 9 pobijeda i 2 poraza i 1 remi.imaju super golrazliku +16.

Chateauroux ekipa s dna tabele,nalazi se na 17.mjestu i tesko da moze iznenaditi ekipu koja se bori za titulu.Imaju sramotan skor posljedjih 8 meceva imaju omjer 1-3-4.posljednjih 5 tekmi u gostima oni su s 1 porazom i 4 remija.imaju 26 poena i gol razliku -4.posljednja 2 duela su dobil iprotvi bresta.oni su ekipa koja negleda na odbranu ,daju puno a primaju isto tako puno,dali su 31 gol sto je za samo 5 manje od bresta koji je na 2. mjestu ali su zato primili 35 vise nego i jedna ekipa u ligi.

na kraju neke moguci zanimljivi tipovi.Obje ekipe igraju jako napadacki u prvom poluvremenu za 1+ golova procenti su sljedeci,Brest 78% a Chateauroux 73%.Na citavoj utakmici 3+ golova Brest ima 56,5% a Chateauroux isto tako.eto i tu bi mogao jedan tip 3+ gola da se izvuce gdje je kvota 2,00 u kladionici ''Williams''.Brest ima i 3. strijelca lige s 12 golova Roux.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogomet-Francuska 1. liga

21.00 Lyon-Lens

koeficient:1,55

stake 6/10

Lyon ekipa koja bijezi iz krize,nalazi se na 4. mjestu i neblistaju ima se dani.Ovo je sigurno jedna neobicna situacija za ekipu koja je 7 puta zaredom osvajala francusko prvenstvo,da ih tako sada naigravaju svi.Medjutim Lyon ovu tekmu krece po pobijedu nalaze se na 4 mjestu s 40 bodova i jos nije nis gotovo ,jos mogu do 1. mjesta koje im je na izmaku 8 bodova.

Lens se nalazi na 14. mjestu s 30 poena,s gotovo osiguranim opstankom sto im je i bio cilj ove sezone aa i bez sansi za europom.

Na taabeli forme Lyon se nalazi na 6. mjestu s omjerom 3-2-1 a Lens na 13. s omjerom 2-2-2.Tabela kod kuce je ono sto lyionu ide na dusu jer su tek 11. a lens je u gostima 16. tako da to sve kad saberemo opet liyon ima prednost.U proslogodisnjoj tekmi lyon je slavio u gostima s 0-2.Posljednja 8 meceva obje ekipe imaju po 2 poraza,lyon ima 3 pobijede i remi a lens 2 pobijede i 2 remija.

Sastavi jos nisu objavljeni tako da ih nisam mogao ni staviti dok sam dosegao do lisste pobrijedjenih:

Lyon: Francois Clerc,Thomas Fontaine,Anderson,Mathieu Bodmer,Sebastien Faure to su sve igraci koji vec duze vremena vuku povrede dok je Jean Makoun suspendiran za ovaj meč.

Lens: Alaeddine Yahia,Samuel Atrous suspendiranih igraca nemaju.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za kraj evo moj listic bez analize,znaci samo listic...

Brest-Chateauroux 1 (1,70)

Young Boys-Luzern 1 (1,50)

Chivas Guad.-Atlante 1 (1,40) ->ned

Hreacles-PSV 2 (1,45) ->ned

Schalke-Fc Koln 1(1,50) -> ned

Getafe-Almeria 1 (1,75) ->ned

Sp.Braga-Maritimo 1 (1,45) ->ned

Boredaux-St.Etienne 1 (1,40) -> ned

parovi su 2 za danas i 6 za nedelju.ukupni koeficient je 27,58

imam tu jos jedan samo za danas ali je malo komplikovaniji :D

Evo jedna greškica kladionica, nije ogromna buduci da se radi o malom tečaju ali sam osobno ovaj par stavio na sve listice jer mi diže dobitak za 15% a rizik je stvarno minimalan...

Hokej - žene ZOI

Kanada - Slovačka 1 1,15

Kanada je daleko najjaca reprezentacija i u svim kladionicama je tečaj 1,01 na pobjedu Kanade a hendikep je postavljen na 10,5. Da, 10,5 golova prednosti u startu daju Slovačkoj. unibet daje čak 1,15 na Kanadu što uz ovakve hendikepe i uz koef. 1,01 koji su drugdje nikako nije realno i ovo toplo preporučam da dodate na listice koje igrate na Unibetu. Uz sve dodajmo se da ova oklada odnosi na konačni ishod "Uključujući dodatno vrijeme i penale " i da je 1,15 jako lijepi valuebet jer druge kladionice daju 1,01 za pobjedu Kanade u regularnom vremenu a mi možemo uzeti 1,15 za pobjedu Kanade, uklučujuci i produžetke...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2615&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Nogomet-francuska 2.liga

17.30 Brest-Chateauroux

koeficient:1,70

stake:6/10 

FT 2-1

Za kraj evo moj listic bez analize,znaci samo listic...

Brest-Chateauroux 1 (1,70)  pogodjeno 2-1

Young Boys-Luzern 1 (1,50)  pogodjeno 2-1

Chivas Guad.-Atlante 1 (1,40) ->ned

Hreacles-PSV 2 (1,45) ->ned

Schalke-Fc Koln 1(1,50) -> ned

Getafe-Almeria 1 (1,75) ->ned

Sp.Braga-Maritimo 1 (1,45) ->ned

Boredaux-St.Etienne 1 (1,40) -> ned

;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use