Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.2.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.2. u 23:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Tottenham - Chelsea (14:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.63)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.04

Screenshot_1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Ath. Bilbao - Girona (14:00) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.36

Screenshot_2.png

Celta Vigo - Valladolid (16:15) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos (4.38)
Prosjek ekipe 1: 2.23
Prosjek ekipe 2: 2.32

Screenshot_3.png

Almeria - Barcelona (18:30) bet365
Sudac: Miguel Ortiz Arias (4.78)
Prosjek ekipe 1: 2.73
Prosjek ekipe 2: 2.32

Screenshot_4.png

Sevilla - Osasuna (21:00) bet365
Sudac: Juan Pulido Santana (-)
Prosjek ekipe 1: 3.23
Prosjek ekipe 2: 2.82

Screenshot_5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Bologna - Inter (12:30) bet365
Sudac: Daniele Orsato (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 1.87    

Screenshot_6.png

Salernitana - Monza (15:00) bet365
Sudac: Livio Marinelli (3.63)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.26

Screenshot_7.png

Udinese - Spezia (18:00) bet365
Sudac: Matteo Marchetti (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.65

Screenshot_8.png

AC Milan - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.39

Screenshot_9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 25.2. u 22:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Bayern vs Union Berlin, Bundesliga, najava meca

Lazio vs Sampdoria, Serie A, najava meca (ponedeljak)

Danasnji post je samo za disciplinovane, strpljive i kolege koji nisu pohlepni. Ko se od kolega sa Foruma ovde ne prepoznaje, neka slobodno preskoci post i vidi sta drugi imaju da kazu. Ujedno bih zamolio administratore da kada bude otvoren Dnevni Topic od 08.03. puste prvo mene da napisem analizu za mec Lige Prvaka izmedju Bayerna i Psg-a, posto mi je to velika zelja. Osim toga, obavestavam kolege iz prve lige Poslednje Sanse da ce moj predlog za sledeci weekend biti jedinica kao kuca na mecu holandske lige Feyenoord vs Groningen po kvoti od 1,20 koje su vec izbacili veliki bet365 i unibet, a koja ce svakako padati do sledece subote. Ako mi neko od kolega uzme predlog ispred nosa, sto nije zabranjeno, imacemo prilike da vidimo kakvi ljudi cine ovaj smesni Forum.

Moj predlog za utakmicu Bayern vs Psg, koja se igra za devet dana, ce svakako biti golovi, a koliko golova neka svako izabere za sebe, u zavisnosti od toga koliko ste pohlepni. Nadam se da se slazemo da obe ekipe imaju rostere, a i karakter napadackih ekipa, a osim toga veliki je ulog, jer ekipa koja ispadne ce moci slobodno da proglasi krah sezone, crna francuska plasticna govna nesto vise, a nemci nesto malo manje. U prvoj utakmici je postignut samo jedan gol, iako su pala jos dva, a bilo je i sansi barem za jos dva gola.

Ako na Forumu uopste ima disciplinovanih, strpljivih i kolega koji nisu pohlepni, over 1,5 gol na utakmici Bayern vs Psg (trenutno) je kvotiran sa 1,18 sto zajedno za jedinicom kao kuca na mecu Feyenoord vs Groningen daje kvotu od 1,41. Ako na ovu kvotu dodate nesto iz danasnje ili sutrasnje ponude, svakako se mozete dovuci do kvote od 2,00 sa tri para na tiketu. Za disciplinovane, strpljive i kolege koji nisu pohlepni, predlazem kao treci par na tiketu nesto iz danasnje ponude;

Bayern vs Union Berlin, Bundesliga, najava meca

Koliko je Bayern veliki klub, zapravo najveci na svetu, govore kritike na njihov racun, kako su neubedljivi, kako ne mogu kod kuce da pobede Koln ili Eintracht, kako se blamiraju protiv M'gladbacha, a o potcenjivanju i omalovazavanju trenera da i ne govorim. To je zato sto su ljudi stoka i pamte kao kokoske, pa se danas niko vise i ne seca da je Bayern ove sezone dobio Barcelonu sa 5:0 (u dve utakmice) Inter sa 4:0 (u dve utakmice), a cak im i Psg u sred Parisa nije dao gol. Dakle, da ponovim, velikom Bayernu Barcelona, Inter i Psg nisu uspeli ni gol da daju u cak pet utakmica, a u jednom delu sezone su imali deset uzastopnih pobeda, a ljudi i dalje omalovazavaju trenera ili klub... ccccccccc.... Da ne govorim da su u igri za titule za sva tri takmicenja u kojima ucestvuju, da su Viktoriji Pzzen dali deset golova u dve utakmice, Bochumu deset u dve utakmice, Meinzu takodje deset golova u dve utakmice, Werderu sest u jednoj …. itd itd. Bayernovog trenera svi omalovazavaju, a kladionice Bayern procenjuju kao drugog favorita za osvajanje Lige Prvaka (kvota 4,50) iza opet i ove godine ManCity. Sta tek reci o kvotici od 1,20 da osvajaju Bundesligu. Dortmund je juce pobedio i otisao na tri boda vise (46) od Bayerna i Union Berlina (po 43), a kladionice na danasnjem mecu dizu kvotu na pobedu Bayerna iz minuta u minut, sa prvobitnih 1,33 na domacina, negde je kvota vec 1,44. Sto se tice analize, neka svako odigra za sebe sta misli da je najpametnije, meni je to trenutno najveci zivotni problem, jer bih sve zivo igrao, a za to bi mi trebao novac prosecne svajcarske banke. U privatnim porukama sam konsultovao neke kolege sa Foruma, oni manje pohlepni ce ici sa pobedom Bayerna u barem jednom poluvremenu, vise pohlepni sa pobedom domacina, a i jedni i drugi ce ici sa golovima. U Guts-Leonardo Kupu sam postavio predlog da Bayern prvi daje gol na utakmici, jer prilicno verujem Bayernovoj odbrani, cak mislim da imaju najbolju odbranu u Evropi (De Ligt, Pavard, Cancelo, Hernandez, Blind …), a osim sto im gol nisu dali ni Barcelona, Inter i Psg u pet utakmica, ove sezone gol nisu primili cak na petnaest utakmica.

Iako mislim da je Bayern najbolji klub na svetu, a nemci kao narod visa rasa u odnosu na sve ostale, za analizu bih morao da budem objektivan i kazem i mane ovog kluba, ako ih uopste ima. Bayern nikada u svojoj istoriji nije imao ovoliko crnaca, cak dvanaest, a mislim da se i Adolf sada prevrce u grobu, ako mu je neko javio da je Sanè nemac. Zbog ovoliko crnaca, ja sam i pao u Poslednjoj Sansi jer je crnac a ne belac, na utakmici protiv M'gladbacha dobio crveni karton vec u sedmom minutu (Upamecano). Mislim da se Adolf takodje prevrce u grobu, ako mu je neko javio da Bayernov napad cine cak osam crnaca, sto u onoj pravoj, nacistickoj i viazionarskoj Nemackoj nikada ne bi bilo moguce. Dakle, svakom kockaru koji se kladi na ekipu koja ima osam crnaca u napadu (Gnabry, Sanè, Koman, Manè. Davies, Musiala, Tel, Choupo-Moting, neka je Bog u pomoci. I da se, na kraju, malo zadrzim i na ovom poslednjem, Choupo-Moting-u, na zalost, prvoj napadackoj opciji velikog Bayerna. Mislim da je to jedna, jedina greska u inace savrsenom Bayernu, a tu gresku cu pokusati da objasnim (potencijalnom) kupovinom vozila u Formuli 1. Zamislimo, teoretski receno, da neko od kolega sa Foruma pozeli da kupi bolid u Formuli 1, i izbor padne na Mercedes, posto je kolega iz Bosne, a u Bosni zena moze da bude i sa sela, ali auto mora da bude nemacki. Posto kolega nema dovoljno novca za kupovinu Mercedesa, tu se svi mi sa Foruma ponudimo da pomognemo, malo pozajmimo mi, kolege sa Foruma, malo rodbina, malo se uzme iz banke, nesto se skine sa zenine kartice, i nakon porodjajnih muka, Mercedes je nas, a uspeli smo i Hamiltona da platimo da vozi za nas. I onda, samo sedam dana pred pocetak trke, nekome padne na pamet da ustedimo, i na bolid Mercedesa postavimo srpske Tigar gume iz Pirota, ili ono slovenacko smece Sava Kranj. Eto, to vam je prva Bayernova opcija u napadu, Choupo-Moting, Mercedes sa srpskim ili slovenackim gumama, i to na stazi po kisi koja pada deset dana bez prestanka.

Lazio vs Sampdoria, Serie A (sutra, ponedeljak) jedinica (X)

Vec sto puta sam pisao o Sampdoriji, pa danas samo najkrace;

hoce da se spasu ispadanja, a procenili su da je idealna osoba na klupi, bas Dejan Stankovic

hoce da se spasu ispadanja, a od pocetka sezone jos nemaju pobedu kod kuce

hoce da se spasu ispadanja, a od kada ih je preuzeo Stankovic,na jedanaest utakmica nisu dali gol

hoce da se spasu ispadanja, a primaju golove za poraze, kao pocetnici, u poslednjim minutama utakmice (Bologna 90-ti minut, Udinese 88-i minut, Monza za nereseno 90 plus 9-ti minut)

hoce da se spasu ispadanja, a na poslednjih osam utakmica su uzeli dva boda

hoce da se spasu ispadanja, a cekaju ih gostovanja Laziu, Juventusu i Romi

hoce da se spasu ispadanja, a uopste ne smanjuju razliku od osam bodova manje od Spezie, koja je jos gora od njih

hoce da se spasu ispadanja, a nista nisu naucili od Genoe, gradskog rivala, koja je isto tako ispala prosle sezone, kao sto ce i oni ove

hoce da se spasu ispadanja, a nece da citaju sta pisem na Forumu, pa ko ih onda yebe.

Hteo sam da napisem i analizu za mec Fortuna Sittard vs Feyenoord, ali sam odustao posto su kolege rekle da im ova utakmica smrdi (“... ne znam zasto, ali mi ova utakmica bas nekako smrdi...” kolega @furyshaa), (“...necu igrati nista, nekako mi smrdi...” kolega @mesrine)

Ne znam sta ima, koji qurac da vam smrdi, ali ako Feyenoord danas pobedi, znajte da bih, uz dobrog advokata, mogao da vas tuzim za izgubljenu dobit

@LeonardoDrugi kao što rekoh, pobjeda Feyenoorda u barem jednom poluvremenu je moj izbor i mislim da taj tip bih igrao i sa posljednjim novcima a MORAM DOBITI. 

Za danas lično ganjam pobjedu Chelsea protiv Totenhama, kvota 3.60 i bio bi de*** da ovo ne uzmem. Tottenham igra toplo hladno, derbi i jest, Chelsea možda i najviše odgovara Tottenham što se vidi po posljednjih međusobnim dvobojima. Chelsea nije divan i ništa mu ne ide u korist ali i čorava koka ubode zrno. Naravno, svima bih preporucio da ovo preskocite naravno, opcenito utakmicu za klađenje. 

PSG daje go, Inter daje go, Barcelona u barem jednom poluvremenu, Feyenoord također i pobjeda Porta danas za mene sigurice. Ako bi se ti tipovi uzeli, kvota od 3 je sasvim dovoljna da se lijepo završi vikend.

EDIT: KVOTA NA TOTTENHAM JE U DRASTICNOM RASTU, ZAŠTO? NEMAM POJMA.

Leuven - Antwerp   X2 i under 4,5   1,50 (bet365)

image.png.a344eb63f0ce70693e7388f48eb8c437.png

Slično kao i jučer sa Genkom. Antwerp je pobjedio zadnje dvije utakmice među kojima upravo Genka 1:0. Leuven se jako muči sa postizanjem golova, nisu dobili ni jednu od zadnji 6 utakmica te su pri tom izgubili i od posljednjeg Seiranga. Ne mislim da ćemo vidjeti više od 3 gola na ovoj utakmici. 

F. Berlin- Melsungen 1

Ramnicu valcea- Dacia 58 vise

Septemvri- cska Sofia 2

Man utd - Newcastle 1×

Dodao bih još pobjedu Bayerna sad ja došao dio sezone gdje igracki roster , sirina I kvalitetna klupu dolaze do izrazaja.  Mislim  da kako sezone odmice Union Berlin će polako padati. Ne vidim način kako ću se izbaci protiv Bayern.  Ova utakmica direktno odlučite titulu ali iskustvo nam govori da se na malim utakmicama gube titule. Ovo nisu male utakmica gledajući tabelu ali gledajući sve ostalo spada u red istih.

Dodatak za danasnji mec Bundeslige, Bayern vs Union Berlin

Odlicno se secam, a imam cak i screenshot da je, pre desetak dana, 14.02. kvota na Bayern bila 1,33, pa je pala na 1,30 pa je opet padala do 16.02. kada je bila 1,27-1,29 a u ovom trenutku, tri sata pred pocetak meca, veliki bet365 drzi jedinicu na 1,44. Morao sam malo da uznemiravam emigraciju po Nemackoj, da bi se informisao zasto je kvota na Bayern 1,44 a kada igra Napoli sa bilo kime, kvota nikada ne prelazi 1,30.

Emigracija iz Nemacke kaze otprilike ovako. Kao prvo, odavno se nije desilo da su cak pet ekipa, unutar pet boda razlike (Dortmund, Bayern, Union Berlin, Leipzig i Freiburg sa utakmicom manje). Kao drugo, oko Bayerna je potpuno bespotrebno stvoren pritisak, nakon poraza u M'gladbachu, a sve zbog polupismene crncuge koji je dobio crveni karton u sedmom minutu. Tada je Nagelsmann umesto Choupo-Motinga izvadio Mullera, i to vec u 17-om minutu, sto ovaj naravno nije dobro primio, te je sve otislo u qurac. Mediji u Munchenu potenciraju bespotrebnu nervozu unutar svlacionice, tako da uz rasprodat stadion, povecani stres i tenzije, te uz Dortmund koji je vec otisao na 3 boda razlike, nikoga u Nemackoj i ne cudi sto je trenutna kvota 1,44. Pre toga je bilo nekih trzavica unutar kluba, nakon sto je Nagelsmann otpustio trenera golmana, a sa kojim se Noyer ljubio u usta, sto je uz povecan broj crnaca i manjak nemaca unutar svlacionice trebalo da govori o ne bas sjajnim odnosima unutar kluba. Neki kockari najavljuju mogucnost i da bi moglo da bude svasta pod uslovom da gosti dodju do ranog gola, imajuci u vidu nervozu unutar Bayerna. Na sve to, iz istocnog Berlina stizu vesti da gosti dolaze potpuno mirni, da nema euforije, i da samo uzivaju nakon sto su prosli dalje u Ligi Evrope, razmontiravsi Ajax jos u prvom poluvremenu. 

Pobeda Bayerna je jedan od najigranijih parova ovog weekenda, pre svega zbog odlicne kvote, a u Nemackoj nije uplatio na bavarce, samo ko je zurio na autobus, a veliki broj kockara uplacuje i na golove.

Ovo su samo neka od objasnjenja zasto je kvota na Bayern 1,44 a prava je sreca da nisam bookmaker, jer bih kvotirao jedinicu na Bayern sa 1,27 a najveca sreca je zapravo, sto postojim na Forumu, pa potpuno besplatno delim korisne informacije, sve u cilju da, dok jos ima vremena pozovemo na oprez, sve one koji su rasprodali svu imovinu i sve ulozili na veliki Bayern.

Sto se mene tice, nema nazad, imam toliko kombinacija iz ovog meca da ne znam koji rezultat bi mogao da me srusi, ne racunajuci tacan rezultat 0:0 zbog kojeg bi se polio benzinom i samozapalio. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use